משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את המשחק מה-STEAM וכשהפעלתי אותו הגדרתי את רזולציות הגרפית ואחרכך התחרטתי ואני לא מוצא את להגדיר את המשחק מחדש... לא בתיקיה של הסטים ובתוך המשחק אין אפשרות לשנות אנא עיזרו לי ???
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
תמונות חדשות של הקונסולה החדשה הודלפו לרשת נראה טוב : נ.ב בגלל שהתמונה הראשונה גדולה מדי פשוט תפתחו אותה בדף חדש ע"י הלינק http://pictures.xbox-scene.com/4/xbox360/xbox360org19iz5ow_b.jpg
-
השאלה בכותרת
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
כמה אנשים פה מהפורום משחקים במשחק הזה באון ליין??
-
- 13 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום יש לי שמות משתמשים שונה בין BF3 לBC2 ואני רוצה שזה יזהה שאני למעשה אותו משתמש. איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
מישהו בבקשה יכול להמליץ לי על משחקים בעלי גראפיקה טובה? לא משנה לי כ"כ מה למרות שאני מעדיפה יריות, משחקי טיסה ובמיוחד משחקים שסובבים את מלחמת העולם השנייה. אם אפשר בבקשה את השמות המלאים ולא 'COD' כי אני מחפשת תמונות, תודה מראש! משחקים שלבנתיים המליצו לי בעבר ויש לי אותם - Crysis, Residente evil 5/4 Prototype
-
- 2 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שיחקתי בוורקראפט 3 בתקופתו במשחק יחיד ונתקעתי במשימה עם הנייט אלפס בה צריך להגן על עץ החיים. לא משנה כמה ניסיתי הUNDEAD בצירוף הלגיון הבוער פשוט שחטו אותי בסוף והשיא שהגעתי אליו היה כ6 דקות לפני שהייתי מנצח. בגלל שראיתי שחבילת הרחבה תצא בקרוב הייתי שמח לדעת כיצד נגמר המשחק (בתוספת הערת ספויילר למי שיכנס בטעות) מבחינת התוכן. גם טקטיקות למשימה זו יעזרו לי מאוד
-
- 6 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לחבר שלי oblivion מקורי יש מהאריזה, הבעיה היא כזאת שתוך כדי המשחק (אחרי איזה 20-30 דקות משחק) המשחק יוצא ויש הודעה של windows שהתוכנית בצעה שגיעה ולכן הסתיימה(או משהו כזה...) האם יש בעיה במשחק או שיוכל להיות שרק בדיסק שלו?
-
- 11 תגובות
- 930 צפיות
-
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=4575670367039182443&q=unreal+tournament+2007 האיכות לא בשמיים אך עדיין מרשים.
-
- 13 תגובות
- 929 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הנ"ל (אני לא יודע אם חשוב לציין אבל הוא 4 דיסקים ולא בתוך דיסק אחד של DVD), אני לוחץ על התקנה והוא רושם לי ככה: Installation cannot continue because this game requires DirctX 9.0c or higher to be installed on your system. ואחרי זה כתוב שאני יכול להוריד את ה- DirctX מהאתר של מיקרוסופט ורשום שם www.microsoft.com/windows/dirctx בקיצור נכנסתי לאתר ולא הצלחתי להוריד! אז נכנסתי ל- www.download.com ומשם הורדתי את אותו הדגם DirctX 9.0c התקנתי אותו ועדיין ההתקנה מראה לי את אותה בעיה! מישהו יכול לעזור? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
NOM.ESET Weekly Tournaments Series - December Weekly #4 שלום לכולם, הנושא הזה ירכז את המידע לטורניר השבועי הזה ב NOM.ESET Weekly Tournaments Series הטורניר יתרחש ביום חמישי, ה29 לדצמבר 2011, ויתחיל בשעה שמונה בערב הטורניר הינו פתוח לכל שחקן ישראלי עם משתמש בשרת האירופי. ההרשמה מתבצעת באתר Binarybeast על כל שחקן שנרשם לבצע CONFIRMATION שיפתח שעה לפני הטורניר. שלב ה CONFIRMATION נסגר בשעה 19:55. שחקנים אשר לא עשו Confirmation עד השעה הזאת לא יוכלו להשתתף. כל הסיבובים בטורניר הם "הטוב משלוש מפות" = Best of 3 בטורניר הזה המפה הראשונה בכל סיבוב נקבעת על פי MAP VETO. השחקן שמופיע "עליון" בבראקט בוחר ראשון. כל שחקן בוחר מפה אחת שהוא לא רוצה לשחק עליה וממשיכים עם הבחיר…
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
Assassin's Creed Updated Hands-On נשמע מבטיח במיוחד
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אהלן חברים, העלתי עוד כמה סרטונים לאחרונה, צירפתי את האחרון להנאתכם. אשמח להערות בונות ותגובות ענייניות! תודה וצפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בבקשה אני זקוק לפיקס דחוף אני לא רואה שום כתוב במשחק ואני משתגע אז בבקשה אני זקוק ללינק.
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
באוקטובר אמור לצאת אחד המשחקים המצופים של השנה ובין הראשונים אם לא הראשון שיתמוך בDX10 כמובן שאני מדבר על Age of Conan: Hyborian Adventures משחק MMO חזק ביותר שלפי דעתי יפיל את WOW מטבלת המשחקים המובילים. אתם יכולים ליראות וידאו של הדגמה ב DX10 : http://www.nzone.com/object/nzone_ageofconan_videos.html
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הנה המייל המדובר : אז מצד אחד - יש כמעט חודש שאפשר לשחק חינם. מצד שני - השרתים נופלים בפברואר. אני חושב שזה קצת מדכא - מצד שני המשחק לא היה טוב במיוחד. נראה לי שקשה לעמוד בסטנדרטים של WOW.
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כתבתי עכשיו את זה מהסרטונים שיש לי על המשחק © כל התמונות לקוחות מהסרטונים ((((התמונות יצאו גדולות מידי אז כדי לראות את הכל תלחצו מאפיינים ותעתיקו את הכתובת))))) בין יתר הטכנולוגיות החדשות של CRYTEK למשחק החדש Crysis המנוע נקרא CryEngine 2 (ההמשך של המנוע של FarCry) Dynamic Day\Night Cycle - מעבר ראליסטי בין יום ללילה הכולל אורות תנועה של שמש ירח כוכבים והכל עם שקיעות מדהימות ---------------------------------------- Fully Interactive Enviroment - סביבה פעילה לגמרי עלים זזים אם הולכים לידים אם אתה יורה נוצר חור עצים יכולים ליפול בתים נהרסים הכלל ---------------------------------------- Sunrays + Diffuse Transmission - קרני שמש החודרות דרך הכל וראליסטיות כאיל…
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אז מה קורה חברים כאן מדבר CapthinVordexGaming\רפאל אלפסי איך שבא לכם לקרוא לי.. אז בואו ניגש לעיינין.. אני קומנטר חדש ואני רוצה גם לנסות לפתח את הגיימניג בארץ אז בואו אני יסביר לכם עלי קצת פרטים.. ------------------------------------- קוראים לי רפאל אברהם אלפסי אברהם על שם סבא שלי שנפטר ז"ל ורפאל על שם המלאך.. אני בן 13 ואני מבית שאן מה אני אוהב לעשות:לשחק עם חברים כדורגל ללכת איתם לפיצה/שווראמה לא משנה ללכת לראות משחק וכמובן לשחק במחשב... איזה משחקים אני אוהב במחשב:BF COD ונוסטלגיה.. איזה משחקים אני אוהב בכללי:כדורגל טניס פינג פונג -------------------------------------------------------- אז זה כמה פרטים עלי אני קומנטר קטן כמו שאומרים בכלל הגיל... אז אם את…
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
הממ עכשיו שידרגתי כרטיס מסך וחשבתי שעכשיו הוא יריץ על ULTRA/HIGH בלי בעיות ומסתבר שלא זה המפרט: E6750 2X1GB HD6850 GIGABYTE OC VER מה נראה לכם הבעיה? המעבד או הזכרון? האם תוספת 2GB תפתור את הבעיה ותריץ לי ULTRA בלי בעיה ? או כבר לשדרג פלטפורמה שלמה?
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קודם כל סירטון קטן מאיטליה http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=12377 לא ידעתי שאילטקים ירצו ליקנות תWII כתבה בגימספוט http://www.gamespot.com/news/6162890.html?tag=latestnews;title;0 עוד כתבה מגימספוט - http://www.gamespot.com/news/6162876.html?tag=latestnews;title;1 דרך אגב זה 350$ בערך באירופה למי שחושב להזמין מכשיר אירופי טוב אני לא יודע מיספרים באירופה אבל לפי הכתבות השקה מאוד מוצלחת גם באירופה ואותי זה די מפתיע שנינטנדו מצליחה באירופה טוב כניראה שהPS3 נידחה זה מאוד עזר לנינטנדו באזור הזה
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
כן , החלטתי לחזור אחורה קצת , ולגמור את המשחק הזה כמו שצריך פעם שעברה (לפני שנה אולי) הפסקתי באמצע :\ בכל מקרה , הסנסטיביטי של העכבר לצדדים מצו יינת אבל שאני מוזיז אותו למעלה ולמטה (בצורה אנכית) הוא זז כמו מטורף , ממש לא מאוזן עם האופקי. שאני מוריד את הסטנסטיביטי , אז שוב פעם , אופקי זז לאט מידי , ואנכי עדיין מהר מידי. אין תיאום וקשר בינהם. למישהו יש מושג? איזה פא'ץ שמתקן את זה ? thankkkkkk you :-*
-
- 1 תגובה
- 929 צפיות
-
-
-
מישהו יכול בקשה לתת לי שם של משחק חדש בסגנון של Command and Conquer??
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
צריך את הדרישות מערכת של CALL OF DUTY 2 , דרישות מינימום וגם מקסימום תודה! מי שיוכל להשיג לי אני אשמח תודה !
-
- 3 תגובות
- 928 צפיות
-