עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by gman_il,

יש שלושה פאצ'ים עד כמה שידוע לי : 1. 1.9 2. DirectX 11 ultra settings 3. High textures שני העדכונים האחרונים הם אופציונלים כמובן. השאלה שלי היא מה סדר ההתקנה של הפאצ'ים האלה. תודה.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  2. Started by generalA,

יש לי סימס 2 בגירסת 4 הדיסקים מהליונטוורק. התקנתי את המשחק אך אופציית הבניה לא עובדת.. מה עושים??

• 9 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by guylederer0,

שלום רציתי לקבל ממכם המלצות לכמה משחקי FPS ... אני משחק הרבה שנים CS רציתי משחקי יריות כמו COD אבל לא בסיגנון של CRYSIS למה אני ממש שונא את כל הקטע של ה"מפלצות" ואת כל האימה הזה שדוחפים במשחקים ככה שמשחקים כאלו אני ממש לא אשחק ניסיתי לראות כמה משחקים בדיון הראשי אבל הוא קצת ארוך וקשה לקרוא כל תגובה ...

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  4. Started by EAD,

היי לא יודע למה אבל המשחק זז מעולה, נראה טוב וכו' וברגע שאני עובר את ההתחלה (אחרי INTRO ומלחמה מול הבחור השני), אני מגיע לקטע סרטון שרואים את המפלצת הקטנה הורגת איזה מישהו ברחוב (בדיוק שהם יוצאים מהקתדרלה) והמשחק נתקע. אם אני קופץ על הסרט הזה, אני רואה פשוט מסך שחור! מישהו יודע מה הבעיה ויכול לעזור לי בבקשה? זה ממש מייאש ומעצבן (לגבי כרטיסי מסך שיש לי וכו', תסתכלו במפרט)

• 2 תגובות
    • 901 צפיות
  5. השבוע הרכבתי מערכת מחשב חדשה, מבוססת amd/ הכרטיס בתצורהת PCI-X ועושה שימוש בדרייבר 66.93, הרשימ והעדכני ביותר מבית אנוידיה. הדייירקט אקס העדכני ביותר, הדרייברים לצ'יפסט העדכניים ביותר וגירסת המשחק 1.0. הגרפיקה נראית "שרופה" בכל מהלך המשחק ונראה שכל האפקטים פשוט מבוטלים, כדוגמת המים. כבר תראו בתמונות האם הבעיה היא בדרייבר? זה המשחק היחיד שאני חווה איתו בעיות, נכון לעכישו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  6. שלום, האמת היא ששום כותרת לא תוכל לתאר את הבעיה ההזויה שיש לי, כשהפעלתי אותו לראשונה, שיחקתי גם כן עם שלט של PS4 במשך כשעה בערך, הכל עבד מצויין. לאחר כמה ימים שניסיתי לשחק שוב התחילה הבעיה, מיד מתחילת המשחק יש תקיעות כאלה שלא מאפשרות לשחק, זה קורה רק עם שלט מחובר, הקטע המוזר הוא שאם אני לוחץ אסקייפ בשביל להגיע לתפריט ולאחר מכן חוזר זה מסתר לכמה שניות ושוב חוזר! שוב זה קורה רק עם שלט מחובר אבל כפי שציינתי זה כבר עבד לי בצורה מושלמת עם שלט אז אני לא מצליח להבין את מקור הבעיה. אודה לעזרתכם.

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  7. Started by rroonnii,

גרפיקה לא בשמים בכלל, אבל שאין משחקים אז אין תלונות http://www.gametrailers.com/player/usermovies/229475.html דמו - http://www.gamershell.com/download_28910.shtml [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  8. Started by STRENGTH,

התקנתי אתמול את המשחק,ואז שהתחלתי לשחק ראיתי שהגרפיקה ממש אבל ממש גרועה הרבה יותר גרוע מהמשחק הקודם (אני חושב שזה הגרפיקה הכי גרועה שראיתי) לא רק שלא רואים טוב הכל נראה ממש מטושטש ממש לא כיף לשחק ככה. יש לי כרטיס מסך קצת ישן אבל אני לא חושב שזאת אמורה להיות הבעיה. בהגדרות של הגרפיקה יש רק RENDER DETAIL ו רזולוציה שמתי רזולוציה 1024:768 ו RENDER 8 (כמעט הכי גבוה) ועדיין רואים גרוע,לא רק זה המשחק אפילו עם הגרפיקה הגרועה עובד לאט ובכלל לא חלק. איך אפשר לשחק ככה?? זה רק אצלי? הנה כמה תמונות

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  9. Started by AVIVLOM,

לאחרונה החלו בעיות מוזרות במשחק השחקן נראה כאילו הוא רץ במקום למשך שנייה~, הFPS לא משתנה באותו רגע (נשאר באיזור ה70~) או למשל בזמן שאני קופץ, זה קורה כל 10 שניות לסירוגין. ניסיתי repair install למשחק, סרברים עם מ1 עד ל100 פינג... האינטרנט מהיר מאוד, 10 מגה Upload. דרייברים /ישנים חדשים יותר. http://www.upf.co.il/file/8032996.html http://www.speedtest.net/result/1680758056.png מה אפשר לעשות? תודה!

• 0 תגובות
    • 901 צפיות
  10. Started by devilo,

יש אפשרות לשחק עם מחשבים של המקום לשתיים מאצלנו יש כמה בעיות עם המחשבים.אם כן כמה צריך לשלם וצריך להביא רק ציוד ?

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  11. Started by Some Thing...,

שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  12. אהבתם את Serious Sam: The Second Encounter כשרק הושק בתצורה השטוחה שלו? אתם ככל הנראה לא תרצו לוותר גם על ההמרה שלו ל-VR שזמינה כעת בפלטפורמת ה-Steam לכתבה

13. Started by SinfuL-,

מתי יוצא המשחק האדיר הזה? יש לו איזה דמו או משהו כי ראיתי הרבה מדברים עליו ולא מצאתי שום לינק למשחק המלא

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  14. Started by myDGB blws,

פתחתי קבוצת מיקס למשחקי go4bo2 בעיקר ..אבל אם זה ילך אז אפשר גם ליגות אחרות כמו 3v3 2v2 וכדומה בלי הרבה דיבורים הינה הקבוצה: http://www.esl.eu/il/team/7871286 מי שרוצה להכנס שישלח לי הודעה בסטים אני יתן לו את הסיסמה. הסטים שלי : yonaben100

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  15. Started by Rise<3,

מקווה שאהבתם אם כן תנו בלייק :biglaugh:

• 6 תגובות
    • 900 צפיות
  16. Started by DimaX,

יש לי קומפליט(גירסה 4) והשביתה הורגת אותי משיעמום אז יש לי זמן לשחק! תכתבו מסנג'ר או אייסי פה או בהודעה פרטית.... אנא ציינו אם אתם נובים גמורים או לא...

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by AvielGames,

שלום ומה קורה חברים כאן אביאל בעוד סרטון והפעם קומנטרי בנושא לפרוץ או לקנות משחקים לפני שנתחיל אני מבקש בלי העלבות,קללות וכ'ו כי אני לא רוצה להתחיל לריב ואם לא אהבתם אשמח לעצות הסרטון: http://www.youtube.com/watch?v=VIlLtVLlMBA&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  18. Started by avihy_1989,

התקנתי את המשחק ושחקתי משהו כמו 4 שלבים פתאום באמצע הוא נתקע ויצא לי מהמשחק ולא נותן לי לטעון שמירות מהפרופיל שלי אבל לעומת זאת הוא נותן לי להתחיל משחק חדש כל פעם שאני מנסה להטעין שמירה הוא קורס לי אני יעלה תמונת מסך http://img263.imageshack.us/img263/8751/problema.jpg מישהו יודע לפתור את זה ??? נ.ב עידכנתי גירסאת כרטיס מסך יש לי מעבד C2D E8400 GEFORSE GTX 260 ZOTAC הגירסא המשופרת WINDOWS VISTA 32BIT 4GB RAM המשחק יש לו את כל הדרישות שצריך ומעלה לפני זה הוא פעל טוב אני לא מבין למה הוא קורס עכשיו

• 5 תגובות
    • 900 צפיות
  19. התקנתי את הCS מחדש לאחר בעיות עם הכרטיס המסך החדש ממה שראיתי בנתיים הבעיות תוקנו אבל אני רוצה להיות בטוח וכמו כן אני צריך עזרה בסידור שלו מחדש על ידי פקודות. דבר ראשון עם מישהו מכיר את הפקודה שיראה לי בצד את הFPS שלי בבקשה לרשום, ויש עוד פקודה שהוא יראה FPS גבוהה כי הוא בדרך כלל מראה עד 75 עם אני לא טועה. עאני צריך גם את הפקודה של החלפת נשק מהירה נגיד אני לוחץ אחד הוא יעבור לסכין ישר בלי עוד לחיצה על העכבר. אני צריך גם פקודה שמפסיקה את הרעש הזה של הצרצרים באזטק נגיד אני מכוון שאני ילחץ V הרעשים שלהם יפסיקו. וזוה נראה לי תודה רבה לעונים.

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שלום יש לי מחיצה עם קובץ SFV ועוד 81 קבצים עם סיומת מ 001 עד 081 אני לא מצליח לאחד אותם או לחלץ את הקובץ אימאג מהם איך אני אמור לעשות את זה תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 1.04.2007 בשעה 11:16:52 הסתדרתי מצטער תודה אפשר למחוק/לנעול

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  21. Started by blanco,

שלום לכולם יש לי את המשחק הנ"ל אבל אין לי סיריאל שמתאים למשחק ברשת ... אני זקוק בבקשה לעזרה במציאת סיריאל אמיתי של המשחק, או כל דרך אחרת בשבי לשחק ברשת. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 900 צפיות
  22. יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  23. Started by Sting,

משום מה יש לי לאגים במשחק הזה למרות שלא אמורה להיות כל בעיה ... יש איטיות מטורפת במיוחד כשיש מבט על היציע והאוהדים אך גם במחשק עצמו מורגשת איטיות מסויימת התופעה היתה לי גם עם כרטיסי מסך אחרי כמו 6800GT ו 7600GT , כל המשחקים האחרים עובדים חלק על הגדרות גבוהות רק הפיפא עושה בעיות יש לכם מושג מה הבעיה ? נ.ב מישהו הצליח להבין למה בהדגרות השליטה אי אפשר לשנות לדיגיטל ? זה פשוט לא שומר את זה אף פעם

• 7 תגובות
    • 900 צפיות
  24. Started by Crash5,

לאחרונה קורה לי דבר מוזר. במהלך התקנת משחקים (קרה לי כבר ב2 משחקים) ההתקנה נעצרת וקופצת הודעת שגיאה. האם מישהו נתקל בזה אי פעם ויודע כיצד לתקן את הבעיה?

• 9 תגובות
    • 900 צפיות

דיונים חדשים בפורומים