משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
ממש מתחשק לי להתקין את המשחק,הורדתי אותו (פשוט חיפשתי בגוגל,אני מניח שזה חוקי) והוא אומר שיש בעיה משהו עם 32 ביט 64 ביט ותהיתי אם זה אפשרי להריץ את המשחק על המערכת בדרך כלשהי. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
עד כה, נרשמים אל שירות הגיימינג החודשי בעלות של 12 דולר בחודש יכלו ליהנות מאוסף איכותי של 8 עד 10 משחקים חדשים מדי חודש - ומעתה תהיה להם זכות הבחירה, אך עם פחות תוכן בעלות גבוהה יותר לכתבה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק והוא עולה אני רואה את הסרטים ואז במקום להכנס לMENU זה מחזיר אותי חזרה ל WINDOWS . יש למישהו מושג למה ?
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני ממש חייב שמירות, הגעתי למקום שאני פשוט לא מצליח לעבור. מצאתי כל מיני שמירות אבל כשאני משחק אני משחק רק עם סאם ולא עם מי שאני רוצה. בבקשה, תביאו לי שמירות שאני משחק עם מי שאני רוצה ולא עם סאם. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, האמת היא ששום כותרת לא תוכל לתאר את הבעיה ההזויה שיש לי, כשהפעלתי אותו לראשונה, שיחקתי גם כן עם שלט של PS4 במשך כשעה בערך, הכל עבד מצויין. לאחר כמה ימים שניסיתי לשחק שוב התחילה הבעיה, מיד מתחילת המשחק יש תקיעות כאלה שלא מאפשרות לשחק, זה קורה רק עם שלט מחובר, הקטע המוזר הוא שאם אני לוחץ אסקייפ בשביל להגיע לתפריט ולאחר מכן חוזר זה מסתר לכמה שניות ושוב חוזר! שוב זה קורה רק עם שלט מחובר אבל כפי שציינתי זה כבר עבד לי בצורה מושלמת עם שלט אז אני לא מצליח להבין את מקור הבעיה. אודה לעזרתכם.
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום,קניתי היום את הגיימפאד האלחוטי של הXBOX360 למחשב ואני מחפש המלצות למשקים לשחק איתו..משהו שיותר מתאים לו מאשר לעכבר ומקלדת. אם אפשר מהשנים האחרונות.... עכשיו אלה כל ההמשחקים שיש לי: call of duty 4 crysis bioshock portal half life 2 tf2 doom 3 prey prince of persia 1,2,3 splinter cell 1,2,3 hitman 2 devil may cry 3 civ4 cnc3: tw world in conflict oblivion dark mesiah magic and might need for speed underground 2 enter the matrix marc of chaos איזה משחקים מפה יהיה לי עדיף לשחק עם הגיימפאד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מישהו משחק בימים אלה? אני משחק כבר שנה ON and OFF רואה המון סטרימרים ב TWITCH. שחקן בינוני מינוס.. המשחק מאוד מאוד קשה... לקח לי זמן רק להבין מי נגד מי ומה אני עושה.. אך שווה כל רגע... שיחקתי ב GOLDEN ERA של המשחק ב 2003 ועשיתי קאמבק ב 2017. לא מצאתי שחקן ישראלי אחד ב ARENA... אם יש מישהו במקרה שמשחק או שמכיר מישהו שכן בבקשה תגידו לי כי די משמעמם שם לבד עם כל הגויים חחח ;P
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
-
היי אנשים, אז יותר מעשור מאז ה CS הקודם החלטתי לשחק שוב מדי פעם. איפה אני מוצא שרתים ישראלים? אני כבר לא כל כך בעיניינים.
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את COH ונהנתי מאוד מהמשחק, גמרתי וכבר את כל המשימות ורציתי להוסיף שחקנים למולטיפלייר כדי לשחק, ל-Friends, שמי בCOH הוא XCrossFireX, לכול אלה שיש להם את המשחק הזה תכתבו לי בבקשה את הכינוי שלכם במשחק כדי שאוכל לשחק גם עם ישראלים ולא רק גרמנים LoOoOoL בקשה נוספת: יש לי ראוטר ורציתי לדעת איך אני פותח פורטים למשחק, יש לי את הראוטר TP-LINK TL-R460.... אם תעזרו לי אני מאוד ישמח! (וגם תעזרו לאחרים במקרה שלי)
-
- 9 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שאני נכנס למשחק אני רואה רק את המקלדת ולא את השלט כך שאני יכול לשחק רק נגד המחשב. למישהו יש פתרון? תודה
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן הפעלת ההתקנה של Age Of Empires III, כשהחלון של ה-InstallShield טוען, עולה לי ההודעהunable to install installshield scripting :1607 runtime הדבר לא קורה רק עם המשחק הזה אלא גם עם תוכנות שונות. מה פשר הדבר הזה? ממה זה נובע? למה זה קורה רק לי? ובבקשה, כיצד ניתן לפתור את זה? צירפתי תמונות של המקרה. בנוסף, לאחר התקנת המשחק CrashDay, כשאני מריץ אותו נפתחים לי שתי תוכניות בTaskMananger האחת בשם של המשחק והשנייה בשם "Black". המסך לא עולה ל-Full Screen אלא נשאר במסך שחור מצומצם, אולם אני שומע את כל הSound של המשחק.. לאחר כמה בדיקות גיליתי שכשעושים endtask לתוכנית בשם "black" אני מסוגל לראות את המשחק בתוך החלון הקטן, אך רק לכמה שניות ואז המשחק יוצא והחלון…
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום רכשתי לאחרונה קוד לbeta של rainbow six siege מבאג אשמח לדעת האם זהו קוד של pre order מכיון שהבנתי שpre order דרוש בכדי לשחק בbeta בנוסף אשמח לשמוע על תאריך התחלת הbeta
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מתי יוצא המשחק האדיר הזה? יש לו איזה דמו או משהו כי ראיתי הרבה מדברים עליו ולא מצאתי שום לינק למשחק המלא
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
"עוד שלוש פסגות!", מילא ראש העיר את ריאותיו באוויר ההרים הקפוא ושאג בעוז, תוך כדי הנפת זרוע מתריסה אל השמיים, כעדות ניצחת לגבורתם של לוחמי קריטום. הוא סובב את ראשו והביט בהערצה שפוכה על אנשיו, חייליה האמיצים של קריטום, שהרהיבו וטיפסו אחריו עד כאן, מרחק שבועיים מביתם החמים, בכדי להביא שקט למולדתם. קריטום, עיר שלווה ואומרת שלום במרכז היבשת, סבלה מזה שנים מהתקפות בלתי פוסקות מצד שבטי אורקים אכזריים. אותן מפלצות נוראיות ורצחניות ביקשו להשמיד את קריטום כליל, וביצעו מעת לעת פשיטות על אזרחיה חסרי האונים, רוצחים ילדים, בוזזים זקנים ואונסים נשים. בלית ברירה החליטו המלאכים, נציגי פטרוניה של קריטום – הרוחות הקדושות, לעשות מעשה ולשלוח כוחות צבאיים אל מעבר להרים המזרחיים, לצורך התקפת …
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
;D הנה ביקורת http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2411
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק הזה ב50 ש"ח בערך היו לי חברים שקנו במחיר הזה ... עם מישהו מכיר מקום אז בבקשה תביאו פרטים ועם אני קונה את"בלו שיפט" וי שמה סיריאל אז הוא יעבוד גם כן על CS? תודה
-
- 10 תגובות
- 865 צפיות
-
-
בהתחלה מה זה זלזלתי תופס פחות מ ג'יגה ונראה בהתחלה כמו המשחקים בשקל האלה אבל איך שהתקדמתי במשחק התחלתי להעריך אותו יותר ויותר,העלילה מושכת...תככים וכאלה חח...הגרפיקה דיי קטלנית יחסית לזה שהוא תופס כולה ג'גיה ועדיין לא סיימתי אותו אפילו,הוא דיי ארוך.. חוץ מזה שהוא רץ על ההגדרות הכי גבוהות על העגלה שלי....שזה אומר שיש לו מנוע טוב...מזכיר מאוד את hl2 וquake4\doom3 ביחד כזה.. אחלה משחק ממליץ בחום...
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שחכתי איך קוראים לשלב, אבל זה השלב הראשון שבו יש את הקטע שהופכים את כוח המשיכה. בכל מקרה, הגעתי לקטע שבו אתה מגיע לבאר הזה בחזרה והרגתי איכשהו את כל המפלצות. הבעיה היא שזה מלא פורטלים שכאילו מגיעים לאותו מקום, ואני צריך איכשהו להפוך את הכבידה כדי להגיע לתחמושת למעלה (כפי שניתן לראות יש לי מעט מאוד..), ואני מנחש שלשם אני צריך להגיע בכל מקרה. אני מנחש שאישהו צריך להפוך את כוח המשיכה, אבל שאני יורה על הדבר הזה שמשנה אותו על הרצפה אין שום שינוי ואני לא מוצא אחד אחר (הזה שנמצא למעלה שהשמשתי בו מקודם משום מה לא עובד.. הוא שחור כאילו הוא נשרף).. עזרה, מישהו? ד"א, אני חייב לציין שזה אחד המשחקים היותר מהנים ששיחקתי בהם, והוא רץ מצוין בהגדרות גבוהות עם AAX2 ו-AFX8 (ב-1024X768 כמובן…
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שטח, כבדים, כל מה שעולה בראש שלכם שזה לא יהיה ישן שזה יהיה עם גרפיקה ושליטה טובה. תודה.
-
- 7 תגובות
- 865 צפיות
-
-
היי אתמול{יום ה'} קניתי ליומולדת ג'ויסטיק freedom 2.4 האלחוטי סבבה אז באתי הביתה התקנתי את מה שצריך כולל את ה directx עכשיו אני בא להמריא על המסלול אז אני מגלגל את ה-thrrotle למעלה ולא נוגע בג'ויסטיק עצמו והוא זז לבד שמאלה כל הזמן ככה בלי שאני אגע בו אז מה לעשות??
-
- 4 תגובות
- 865 צפיות
-
-
-
התקנתי היום את המשחק... ואחרי שהפעלתי אותו הוא פשוט לא עולה... אני נכנס, יש כמה לוגואים של החברות מגיעים ל-LOADING... ה-LOADING לוקח בערך שנה ואז שהוא נעלם הוא עובר למסך שחור... שם אני כבר נכנע ויוצא מהמשחק בעזרת מנהל משימות. האם זה קשור לכרטיס מסך שלי? (זה שבמפרט מימין) יש לציין שכל הזמן אני שומע סאונד של המשחק... תודה לעוזרים מראש
-
- 11 תגובות
- 865 צפיות
-
-
כנראה תחת שם אחר , ורק בפיתוח של monolith , אבל אני מאמין שהם בהחלט לא יאכזבו . לקוח מכאן : http://www.totalvideogames.com/news/F.E.A.R_Sequel_Confirmed_9359_5525_0.htm
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
יש לי RADEON 9550 והמשחק Carom3D ל א זז לי חלק,אני לא יודע מה הבעיה עשיתה כבר הכל: עידכון לכרטיס מסך שיחקתי כבר בכל ההגדרות של המשחק... אולי למישהו ממכם יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-