משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי בעיות FPS ב- Dark Messiah of Might and Magic. בהתחלה המשחק עבד חלק על ההגדרות הכי גבוהות ב- 35-40 FPS. אחרי כמה זמן הFPS פשוט נפל ל-5 ולא עולה מעל 10. הורדתי את ההגדרות להכי נמוכות ועדיין הFPS תקוע ב5-10 ראיתי את הנושא הזה באתר של יובי, כמובן שהדרייברים האלה מותקנים כבר בגלל בעיות אחרות שהיו לי עם המעבד ומשחקים. יש משהו אחר לעשות או שאני פשוט יצטרך לסבול את המשחק על 10 FPS? * המשחק מעודכן לגרסה 1.02
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
היי, נזכרתי במשחק שממש אהבתי כשהייתי קטן ואני לא חושב שידעתי אי פעם איך קוראים לו.. זה משחק חשיבה בדו-מימד שבו אתה משחק גמד שצריך לאכול את כל הלבבות שנמצאים על המסך, כשבשביל לעשות את זה צריך להזיז כל מיני מכשולים ולהזהר לא להתקע. זה כל מה שאני זוכר.. מישהו זוכר משחק כזה? תודה =]
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי קהילת Call of Duty ב-HWzone! הדיון הזה נפתח במטרה לרכז ולשתף את הקהילה בכל וידאו חדש על סדרת CoD שווה צפיהזה המקום לשים מונטאז'ים מעניינים, גיימפלי או סתם משהו מצחיק או מעניין שנתקלתם בו. יש לשמור על דיון נקי מספאם והודעות מיותרות ומומלץ כמובן להביא סרטוני גיימפלי שלכם. אפתח עם 2 סרטונים דלוקס4 בשאוטקאסט (כנראה אחרון לMW2) MAZARINI פרסם מונטאז' COD4 חדש:
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק אך אני לא מצליח לשמור את השלבים. התקנתי את WINDOWS GAMES LIVE אך עדיין זה לא אפשרי. שאני מעלה את המשחק לא נפתח לי שום תפריט של הWINDOWS LIVE וגם בסמל הLIVE בתפריט המשחק לא מוביל לשום מקום. אשמח לעזרה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני תקוע במשחק הזה, בשלב שבו אני צריך להאזין לאנשים בזמן שהם עולים במעלית וכל זאת לפני שהם מגיעים למעלה. ציוד האזנה יש. מוטיבציה יש. מה צריך לעשות אין לי מושג תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
http://www.kickstarter.com/projects/670743543/ground-branch בעקרון הסרטון שם מדבר בעד עצמו. המפתח הראשי שם כבר המון שנים מנסה לקדם את הפרוייקט הזה, ואחרי שלא הצליח למצוא משקיעים, סוף סוף הצליח להגיע לשלב שיש לו מספיק מה להראות כדי לפתוח kickstarter ולנסות לממן דרכו את המשחק. המשחק אמור להיות tactical shooter ריאליסטי שבא לגרום לכם להשתמש בטקטיקות ריאליסטיות בגלל שהמשחק ריאליסטי, ולא כמו משחקים אחרים בגלל שהמשחק מכריח אתכם לשחק בדרכים מסויימות. משקיעים שם בהמון פרטים שאף משחק אחר אפילו לא מתקרב אליהם. למי שלא מכיר, kickstarter זו פלטפורמה שנותנת למפתחים לאסוף כסף מאנשים, כאשר הכסף נאסף רק אם בסוף תקופת הזמן הקצובה מספיק אנשים התחייבו לשלם. כלומר, אם הם לא יצליחו לאסוף 4250…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למשל במשחק כמו Battlefield 2 או CSS אפשר להוציא פאטץ' שייתמוך ב-DX10 בשבילם?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אז מישהו כבר יש ? שיחק?(אני מוריד עכשיו) מקווה שיפעל יש לי כרטיס מסך חרא
-
- 3 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני בשלב מתקדם של המשחק רציתי לדעת יש את הרוחות רפאים שאני מנסה לדבר אתם זה אומר שאני צריך למצוא משהו משהו יודע על מה אני מדבר????
-
אהלן, רכשתי את המשחק ושמתי לב שיש בעיה להפעיל אותו ב eyefinity אני יודע שאפשר לבחור באפשרויות של המשחק fullscreen windowed.... אבל לפי מה שהבנתי הFPS במצב הזה נמוך ללא שום קשר לחומרה שלך. וזה בעצם לא מתאם בין החומרה לביצוע של המשחק, ובגלל זה מורגשת ירידה בביצועים. יש איזשהו תיקון להגדרת eyefinity? או אולי לשנות משהו בקונפיג של המשחק? ד"א יש לי 7970. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^^^ כותרת. -יש לומר שכבר חרשתי אתרים רבים למציאת התוכנה- תודה.
-
- 3 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אם הסטים שלי מותקן בכונן D אני יכול לעשות שגם השמירות של IV היו בכונן D? יש דרך להשיג שמירות מלאות או חלק של GTA IV ממקור רשמי שאין חשש שזה נגוע ?או מגיע ממשחשב נגוע ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש איזשהיא תוכנה שתאפשר לי רטט בגיימפד גם במשחקים שלא כוללים תמיכה ברטט?
-
- 3 תגובות
- 833 צפיות
-
-
במשחק מאפיה הגעתי לשדה התעופה בעקבות פרנק חיסלתי את השוטרים הסמויים קשרתי אותו לעמוד וגם חיסלתי את השוטרים הכחולים שהיגיעו אחרי זה ואני לא יודע מה אני עושה אחרי זה
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא מצאתי "קהילה" ישראלית עדיין ל world of warcraft , מה שמאוד הפתיע אותי אישית, אני מוכן לשלם ולהעביר את הדמות הראשית שלי לשרת עם הרבה ישראלים , או שכולם יפתחו דמויות חדשות ויתפתחו ביחד.. אז אני אשמח אם כל אחד ירשום פרטים על השרת שלו , ואולי כולנו נחליט על שרת ביחד (מדובר על הגרסה האירופית כמובן) להלן, הפרטים שלי - (יהיה נחמד אם כולם ירשמו בפורמט שמכיל את כל הפרטים הבאים בבקשה) - סוג שרת : PVE-RPG - שם השרת : steamwheedle cartel - צד : ALLIANCE - פרטי חיבור : פינג ממוצע במשחק 100-200 (24/7), חיבור בכבלים ללא חייגן, דרך 013, חבילה של 1.5 רגילה. - פרטי דמויות : כרגע אני די "מתחיל" אז יש לי רק דמות ראשית אחת - human warlock בשם kajero (נכון לרגעים אלו - LVL 3…
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=846978&page=0&HighLight= ??? :
-
- 3 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בעע... טוב אז יש לי VISTA 64 Q6600 8800GTS 640 4 גיגה זיכרון אחרי שהיתקנתי את המשחק... ועידכנתי אותו עם העידכון האחרון כשאני ניכנס למשחק... הכל כזה מטושטש... אני לא יודע איך לעשות צילום מסך כי הפרינט סקרין לא עובד.. אבל הכל מטושטש ואי אפשר לראות שום דבר.... גם עם גראפיקה מקסימלית או מינימלית הכל אותו דבר... מישהו יודע?
-
- 3 תגובות
- 590 צפיות
-
-
אני לא מבין מזה ה-target האלו וכל חצי שנייה הורגים אותי שם. הצלחתי להרוג שניים. אבל אני לא מבין את הפרנציפ של איך משחקים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הרי אנחנו עדים לאפקטים של פיצוצים אדירים. אז איך זה שהFPS יורד קיצונית דווקא כשנראה קצת עשן מסכן על המסך? האם יש משהו לעשות נגד זה?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם כאן שחר שחקן WOW כבר שלוש שנים בימים אלה נפתחה גילדה ישראלית חדשה ב-HORD כרגע יש לנו 7 חברים שכולם שחקני WOW וותיקים עם ניסיון רחב בריידים , בגילדות אירופאיות+ ישראליות ומאוד חשוב כולם בוגרים וגילם נע בן 22-53 כן השחקן המבוגר ביותר בגילדה שלנו הוא בן 53 והוא משחק מהונילה , קיימת כניסה גם לילדים אבל רק אם אנחנו נמצא לנכון לצרף אותם זאת אומרת שאתם חייבים להפגין בגרות העדפה היא ל- 22+ הגילדה נפתחה מתוך דרישה של אנשים לשחק בהורד, כיום קיימת גילדת גפילדפיש שהיא קיימת כבר שנה וחצי ומרכיבה כ 300 שחקנים ישראלים גפילדפיש נמצאת ב-ALLY ולכן פתחנו גילדה נוספת בHORD אנו מחפשים שחקנים רציניים שמסוגלים לשחק ברמת HC למידה עצמאית ראש גדול בגרות אנא צפו בסרטון …
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
צריך ערוצי גיימינג מעניינים ומקצועיים... כאלו שמסקרים וכאלו שנותנים gameplay וכאלו תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים התחלתי לשחק CS אצל חבר. הוא קנה את ה"מקורי" בכ-170 ש"ח אבל אמר לי שאפשר להשיג רק סטים ID או משהו כזה בסביבות 50-70 ש"ח במקום 170 ש"ח . זאת אומרת מקבלים רק סטים ID בלי דיסק ואת הסטים אפשר כבר להוריד מהאתר המקורי של הסטים. יש למישהו מושג איך (ואם בכלל אפשר) לקנות רק סטים ? תודה!
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
רוסטר HornySpartan Zoasoler GemCrash UnStoped deadlypig dsmanmanman47 yaman46 Lionelo נ.ב dsmanmanman47 מאשר
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תגידו לי אנשים יפים מחר השקה של דיאבלו 3 ואתם לא חושבים ששקט פה... אחד המשחקים הכי מהנים ששיחקתי אי פעם!!! המשחק הראשון שבאמת אני הולך לשלם עליו לא משנה כמה הוא יעלה!
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-