משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
האם אפשר לפתוח קבוצה חדשה במשחק קבוצה משלי , עם שם חדש , חולצה חדשה ושחקנים שאני יעשה וכמובן מגרש ? [אם כן אז יש מידע?]
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המשחק painkiller אבל אני לא מצליח להיכנס אחרי ההתקנה... הבעיה היא שאחרי שאני מכניס את הדיסק מחשחק ולוחץ על כניסה למשחק המחשב רושם את זה: אין כוננים וירטואלים פתוחים בזמן שאני מפעיל את המשחק... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש... מה הבעיה, ומה אני צריך לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
-
-
איך הוא בהשוואה למשחקי ראלי הטובים ? (אני מכיר רק את COLIN MCRAE) וצריך עוד המלצה על משחק ראלי טוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
המשחק מיועד לPS3 & XBOX360. מיועד לצאת לקראת סוף השנה. תיאור המשחק (לא היה לי כח לתרגם 8)): A modern-day superhero saga, Dark Sector is a third-person shooter where players assume the role of the protagonist, Hayden Tenno who gains the ability to morph into dramatically different combat forms. Set in the crumbling infrastructure of a fictional Soviet-bloc country in the near future, the game features both single and multi-player action, with players working their way through a world where bio-weapons are no longer science experiments, but a hellish nightmare let loose on an unsuspecting populace.
-
- 1 תגובה
- 739 צפיות
-
-
מה יש בקונפיג' ?! בקונפיג' הזה אתם תמצאו את כל מה שאתם צריכים ! אם אתם חושבים שזה עוד אחד מהקונפיג'ים שעשו אותם ביום אז זה לא .. אני השקעתי שבוע שלם בשביל להביא לכם את הדבר המקצועי הזה ! אז תנו כבוד ופידבק,תנסו את זה ותעבירו פה את החוות דעת שלכם על הכל . מי שמפחד לשנות את הקונפיג' שלו ובכל זאת רוצה לנסות אז פשוט תיצרו גיבוי לקונפיג'. * ריקויל מקצועי שאין יותר טוב, חוץ מצ'יטים * חירור מדהים עם 100/99 FPS * מוד שמראה דם כמו במציאות באמצע הירי ושלולית של דם (לא מוריד FPS) * כוונת קטנה ושקופה * קניה נוחה של כל הנשקים בלחצני F1-F11 * החלפת צבעים של כוונת בלחצן אחד * צ'אט (בינדים) נוח לתקשורת מהירה עם חברים * צ'אט בצבע תכלת * הפעלה וכיבוי של פקודות בלחצן אחד * תפריט ניה…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מה זה ה-Punkbuster ב-Battlefield 2142 שמעיף אותי כל הזמן מסרבר? בתודה, רועי.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הורדתי COD2 מאימיול הייתי בטוח הוא באנגלית כשהתחלתי להתקין גיליתי שהוא באיטלקית יש אפשרות לשנות את השפה בתוך המשחק או שאני צריך להוריד מחדש?
-
- 2 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מתי יוצא המשחק סוף סוף תודה .
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
מחפש סרברים ללא פאנקבאסטר, עם פינגים סבירים... תודה ! השם שלי במשחק זה NAVK8787 ויש לי שאלה, איזה פורטים (TCP UDP) צריך ליפתוח באוטר ?
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
מוזיקה וסרטים הם רוצים כסף ועל משחקים רשום חינם שווה הורדה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק ברשת בשרתים פרוצים? מי שמשחק שירשום איזה גרסה המשחק שלו.. ושיתן תשרתים כי לי יש רק 2 שעובדים.. השאר רושמים שיש לי פינג גבוה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
למי שיש,הצלחתם להריץ אותו על הגדרות גבוהות?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה ברשת? צריכים שם משתמש וססמא לזה?? מי נגד מי? [זאת אמרת נגיד בCS יש את השוטרים נגד הטרוריסטים, אז פה.. מי נגד מי?] אם אני אשתמש באותו סידיקי למחשב אחר זה ישפיע על הפינגים? תודה =]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך הוא כדי להשיג ????? http://www.war-front.de/en/home.html
-
- 0 תגובות
- 481 צפיות
-
-
אני משחק משחק,מסיים מפה כלשהיא, הולך ל BFHQ ורשום לי שם הכול על 0 למרות שאני יודע שהישתמשתי ועזרתי, וגם הרמה לא עולה ! והכנתי משתמש ! (אני לא על הדפולט)
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטרנט. גם אחרי שעדכנתי לגירסא 1.20 מה עושים?? אולי זה בגלל שיש לי רשת?!?!?!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
היי כאשר אני משחק במשחק SH3 אני נמצא במפה של בית החולים,כאשר אני נכנס בדלת ספציפית המשחק קורס וקופצת לי הודעה שהדרייבר של הכרטיס מסך שלי חדל מלעבוד ואז אני צריך לאתחל את המחשב מחדש... מישהו נתקל עם התופעה הזאת? ***הדרייבר הוא 93.71*** הבעיה נרשמת בעוד משחק שנקרא THE HOUSE OF THE DEAD 3
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
וגם כשאני מפעיל אותו הוא רוצה לעשות לי עידכון ומוריד איזה קובץ גדול לגירסה 1.4 נדמה לי,האם להוריד או שזה מיותר ?
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
יש לי שאלה האם במשחק עצמו אני יכול לראות את האיש אחרת כמו בFAR CRY שהנשק שלו ביד ולא כמו שרואים עכשיו את האיש?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תגידו יש אפשרות לשחק את המשחק הזה תחת ויסטה בלי שה PB יעיף אותך על החמש שניות הראשונות מכל שרת עריכה: OK מצאתי איך, פשוט מריצים את המשחק תחת ADMIN וזהוא.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
המשחק כ"כ דומה לחבורת רוסים הולכים מכות לפני משחק כדורגל. או שההפך? LOL! LOOK AT THE FIRE ARROWS! MAKE THEN FLEE! KILL THE GENERAL! בסוף ריחמתי על האלה ששכבו למטה והכניסו להם בעיטות בבטן ]:
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בשלב שבו אני בבסיס הJBA בניו יורק ואני לא מצליח לפצח את הקובייה ההונגרית..אפשר מעט עזרה וכמובן שניסיתי אין ספור אפשרויות ופעמים לפצח אותה פשוט לא הולך לי..אפשר הכוונה לנושא (וכמובן אני מנסה שלא יהיה כפל מספרים בשורה או טור אך ללא הצלחה).
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
-