משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המשחק ואני לא יודע עם המערכת שלי תפעיל אותו אז תגדיו לי אם הוא יפעיל ועל איזה איכות לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L מעבד intel e5200 box כרטיס מסך:geforce 9500 1GB זיכרון:2GB 800Mhz ספק כוח :gyro 500w ps044 ג'נרי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי חברה רכשתי כרגע את המשחק..כרגע הוא מוריד ב Origin הבעיה היא שה Origin מותקן בקשיח השני שהוא לא SSD..אני רוצה לשנות בהגדרות של התוכנה שזה יתקין את המשחק על ה SSD וכשאני בוחר בתיקייה של ההתקנה הוא אומר שהוא צריך לשנות את זה לתיקייה Program Files (X86) ולא להתקין את זה כמו שצריך על ה 64BIT..מה עושים במקרה כזה? איך בכל זאת משנים שהוא יתקין את זה על ה 64BIT? תודה מראש ושבת שלום
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות בהתקנת משחקים . אני לא יודע אם יש מישהו שנתקל בזה אבל במשחק Unreal The Awakening אחרי שהורדתי וצרבתי את ה-ISO התחלתי להתקין את המשחק וכשהמחשב ביקש את הדיסק השני הוא נתקע והודיע לי על Catastrofical Error ויצא מההתקנה ( לא פחות ולא יותר) במשחק C&C Generals הוא מתחיל להתקין בסדר עד שהוא מגיע לקובץ די גדול שפשוט הוא מוחק אותו ומתחיל מהתחלה והוא לא מסיים את ההתקנה . את שני המשחקים הורדתי ב- IMESH ושניהם נראים לי משחקים מלאים לגמרי ושצריכים לעבוד . אם מישהו יודע למה או נתקל בזה שיעזור לי בבקשה !!!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
-
אני לוחץ דאבל-קליק על קובץ ההפעלה והוא פשוט לא מגיב. ניסתי XP ב-compatibility mode וגם ניסיתי להריץ בתור administrator ושום דבר לא עזר. קראתי שהמשחק דווקא כן עובד בחלונות 7. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק מקורי עם סידיקי מקורי! התחלתי להתקין את המשחק ובאמצע ההתקנה הופיעה לי ההודעה הבאה: בכול מקרה כשכבר לא יכלתי לעשות כלום, יצאתי מההתקנה עם ההודעה שההתקנה לא הושלמה, אך הסמל של STEAM ו CSS בכול זאת הופיע לי בדסקטופ. כמובן סטים פעל ועידכן- אבל כשנכנסתי לתיקייה של STEAM APPS ראיתי שמלא תיקיות חסרות. רק רציתי לשים את כול המפות שהיו לי בתיקיית המפות לפני שפירמטתי את המחשב (פירמטתי ואז ניסיתי להתקין). ז"א- הייתה לי תיקיית מפות - גיביתי אותה- פירמטתי- ניסיתי להתקין- הודעת שגיאה באמצע ההתקנה- מלא תיקיות חסרות- לא יכול לשים את המפות. בבקשה- עזרה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בעיה שחוזרת על עצמה כבר פעם שניה עשיתי extract לקבצי ה- bin של המשחק, צרבתי אותם על דיסקים... הדיסק הראשון עולה, אבל כשמגיעים לשלב שהוא מבקש את הדיסק השני, הוא לא מזהה אותו !! (ניסיתי לצרוב אותו כמה פעמים - לא עזר). אני כבר די נואש... אותה הבעיה חזרה על עצמה גם ב- Doom3 וגם ב- Far Cry מה אני לא עושה נכון? ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
יש לי את המשחק flight simulator 2004 ב-4 דיסקים אבל על המחשב (לא על דיסקים) כשאני מנסה להתקין את המשחק הוא מתחיל להתקין (את דיסק 1) ואז הוא מבקש ממני להכניס את דיסק 2 אבל זה נמצא על המחשב... הצורב שלי התקלקל אז אני לא יכול צרוב את הדיסקים... יש למישהו עצה מה אני יכול לעשות?? ???
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לשאול איך מתקינים את הG27 על GTA5 לPC. ראיתי כמה מדריכים באנגלית אבל הם היו די מבלבלים. אשמח עם מישהו יסביר לי כאן את השלבים בעברית שאלה נוספת: אני משחק עם בקר XBOX, האם ניתן להפעיל את הG27 ביחד עם השלט? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זהו משחק שכ"כ רציתי להתקין אותו אבל בגלל ב M$ Windows Installer אני אוכל אותה שוב!! השגיאה שאני מקבל היא מאוד פשוטה אבל אני לא הצלחתי לעשות כלום לגבי זה (אני מקבל את השגיאה בגלל שאני משתמש בWin 2003 Server) אי אפשר לעבוד על הmsiexec הזה? תודה :-* [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי להיכנס למינקראפט כרגע התקנתי ולא ניתן להתחבר לשרת משום מה מתקבלת הודעה לא ברורה לגמרי (מצרף הודעת שגיאה ) אודה אם תוכלו לסייע לי תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין Soldier of fortune2 ועליו להתקין את הפאצ' של הGold edition וזה פשוט דופק לי את המשחק, ניסיתי כמה פעמים להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש + הגולד אדישן אבל כל פעם זה דופק לי את המשחק מחדש! המשחק שלי "קנוי" אם אתם מבינים למה אני מתכוון, תודה. תמונה מהמשחק + הגולד אדישן:
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
:s05: שלום לכולם מבקשת עזרה!! בהתקנת ultima8 ב XP הצלחתי לעשות התקנה ידנית דרך cmd במחשב אך נתקלתי בקוד בעייתי 286.333 של המשחק שקשור לקוד אבטחה כלשהו. ולפי ההוראות אני צריכה לסדר את הקבצים Autoexec.bat config.sys ואין לי מושג איך להמשיך. יצרתי אותם דרך cmd אבל אני מפחדת להרוס משהו במחשב ואני צריכה הדרכה הדף בו נעזרתי: http://www.wcnews.com/webmirrors/tech/gamefaq/ultima8.html תודה, קרן :hi: :hi:
-
- 5 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום. עד לאחרונה שיחקתי עם עותק פרוץ בקמפיין. החלטתי לנסות את עולם המולטיפלייר ורכשתי קופון של כרטיס amd 1 האם תהיה בעיה בזיהוי מול האתר של amd כשיש לי כרטיס ג'יפורס? 2 מה לעשות עם העותק הפרוץ? למחוק? להתעלם? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב אז ככה שהמשחק יצא היה לו בעיה בהתקנה של הגה דוושת הברקס לא עבדה.. אז אחרי כמה ימים שהוא יצא באתר של - Need For Speed פרסמו תוכנה שמסדרת את זה.. הורדתי אותה והתקנתי.... אבל יש כמה דברים שצריך לעשות ולא הבנתי ממש מה רוצים ממני.. יש לי הגה של - Microsoft אם למישהוא יש מושג מה עושים אני אשמח לקבל תשובה.. תודה... זאת התוכנה..: ftp://ftp.thrustmaster.com/accessories/pc/Unified_Drivers/7_FFD_2005.exe וזה מה שרשום באתר של ניד פור ספיד..: Thrustmaster Driver Availablenull The fine folks over at Thrustmaster have updated the drivers for their wheels to make them compatible with Need for Speed Most Wanted. You can download the driver here. For the following wheels: Fe…
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין את ההרחבה לוורקראפט ROC. לפי ההוראות, או לפי איך שהבנתי, התקנתי אותה בתקייה של המשחק הבסיסי. ניסתי להתקין לו את הטלאי החדש 1.21 והיה כתוב לי שהקובץ לא נמצא. ניסיתי להפעיל את המשחק אך הוא הופעל כמו קודם כ-ROC אך בגרסא 1.07. מה הבעיה? דרך אגב, אני בת.
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק הנ"ל אבל קיבלתי כל מיני קבצים ואני לא יודע איך לפתוח אותם: rzr-nfsc.085......,rzr-nfsc.002 .... rzr-nfsc.001 ועוד קובץ של rzr-nfsc.sfv. מה אני צריך לעשות????
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך לשים patch שנקרא Q306676, כדי לשחק ב-GTA 3. הבעיה היא, שיש PATCH רק לגרסה האנגלית של XP, ולי יש את הגרסה העברית. בדקתי במייקרוסופט, ולא מצאתי את הקובץ להורדה בעברית. מישהו יודע על מה אני מדבר? איפה אפשר למצוא אצ ה-PATCH?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, האם אפשר להתקין חלקי משחק מספקים שונים ? למשל "באטמן ארקהם סיטי" מגט-גיימס ואת ה DLC מגיימסטופ ? תודה
-
- 2 תגובות
- 986 צפיות
-
-
שלום! הורדתי דרך האימיול את המשחק NBA 2005 וירדו לי 2 קבצי BIN ו- 2 קבצי CUE. קראתי שאפשר בעזרת התוכנה ULTRAISO לפתוח את קבצי האימג' במקום לפתוח בעזרת הדיימון טולס או לצרוב וכך להתקין את המשחק על המחשב. אבל זה כבר משחק שני שאני לא מצליחה להתקין על המחשב... התוכנה עובדת, המשחק קיים ב- 2 חלקים וכשאני מתקינה ומגיעה לחצי ההתקנה כתוב "נא להכניס דיסק 2" ואני לא מצליחה להמשיך להתקין את המשחק על המחשב שלי. המשחק עובד רק כשפותחים את האימג' עם הדיימון טולס. למה לא מצליח לי להתקין..? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
האם יש השפעה שלילית על ביצועי משחק כלשהו אם התקנתי אותו על המחיצה שלא מכילה את מערכת ההפעלה (ב-D ולא ב-C)?
-
- 3 תגובות
- 870 צפיות
-
-
כל גירסת פאט'ש שניסיתי להתקין מודיעה לי שהמשחק לא מותקן מה הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
כשאני עושה JOIN למשחק סינגל, אני בוחר באמריקה, בוחר נשק ואז DONE אחרי כמה שניות התפריט הזה חוזר לי והוא תמיד נשאר על YOU WILL SPOWN IN:0 מה אני עושה? אני באמת רוצה לראות איך המשחק נראה =\
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
גם לאחר שהסרתי את המשחק ואת הגירסה האחרונה של C++ Redistributable שהמשחק התקין איתו, אבל זה לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-