עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הי חברים, זה שוב אני. לא יודע אם ראיתם בסרטונים שלי, אולי שמעתם כאן או בפייסבוק או במקומות אחרים, אבל יש כיום תנועה לשימור משחקים ישנים והכוונה היא לא רק לשימור דיגיטלי, אלא לשימור פיזי של הקופסאות, המגזינים שהיו פעם, אפילו מחשבים וקונוסלות ישנות. עכשיו התנועה מפיצה פוסטר שקורא לכולם לא לזרוק סתם משחקים, במיוחד עכשיו בנקיונות החג, ואם מישהו חושב לזרוק משחקים ישנים סתם כי אין לו מקום - אז יש כתובת לפנות אליה. חברי התנועה כבר נסעו את כל המדינה הלוך ושוב בשביל "להציל" משחקים מהשלכה לזבל אז אשמח אם תירתמו למאמץ, ספרו לחברים ותוודאו שאף אחד לא זורק סתם משחקים לזבל. המשחקים הישנים הם העבר שלנו - והמשחקים החדשים הם הנוסטלגיה העתידית שלנו. אנחנו צריכים לשמור עליהם! חג שמח…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. אהלן כולם, אם בא לכם משחק מ-GOG במתנה (אפשר לבחור מתוך מאות, הנה דוגמה לרשימה: http://i.imgur.com/HgeyxtL.jpg) אז קפצו לעמוד של התנועה ותראו מה עושים, זה היום האחרון שניתן להשתתף. https://www.facebook.com/ShimurIsrael למה נועד הקמפיין הזה? בשביל להגיע לכמה שיותר גיימרים שיכירו את התנועה. זה הכל קפצו לבקר.

3. Started by GrayFox,

מה נשמע פורום יקר אני מתנצל על עבירה על החוקים כשכתבתי בקשר לCRACK אני עוד חדש אני עוד לא מכיר הכל אני מצטער

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. Started by QuAKeR_996,

טוב אז ככה. (XOD תכין את עצמך ... ) לפני שבוע בערך XOD פתח תרד על המשחק RICHARD BURNS RALLY. אחרי שקראתי תגובות כמו "למי שאין הגה המשחק הזה לא מומלץ , מפני שהוא גורם לתיסכול וזעם רב בשימוש במקלדת. בכל מקרה יש לי רק תלונה אחת לגבי המשחק וזה המספר הדל יחסית של המכוניות בהן ניתן להתחרות." החלטתי לרשום את זה "איזה שטויות אתם מדברים! אני אוכל את כולכם עם מקלדת! פשוט צריך למתן קצת את המהירות ולשלוט בטכניקות שמלמדים באימונים וזהו! משחק ענק מכל הבחינות. חבל רק שאין הרבה מסלולים כמו CMR" לא התכוונתי להתנשא ב "אני אוכל את כולכם עם מקלדת! " זה יצא ככה... פשוט רציתי להבהיר שגם עם מקלדת אפשר להנות מאוד ממשחק איכותי כזה. אחרי זה XOD רשם לי "מעניין, ניסית את הadvance…

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  5. שלום, כבר קרוב לחודש שאני משחק במשחק ובשבוע-שבועיים האחרונים, בנוסף לכל הבעיות של EA, אני מקבל התנתקויות מהמשתמש באמצע שאני משחק בלי סיבה נראית לעין. ההתנתקויות האלה קורות בערך כל 1-5 דקות מהרגע שאני נכנס לשרת, ותמיד מפסיקות בידיוק ב23:15 בלילה. לפני שהתחלתי לפזר האשמות, חיברתי את המודם ישירות למחשב, פתחתי פורטים ועדיין אותה בעיה נמצאת. נכנסתי לפורום באטלפילד של ויגיימס ונתקלתי בדיון הבא (מצטער אם אסור לתת לינקים לאתרים חיצוניים): http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1345954 גם שם יש אנשים עם אותה בעיה בידיוק, והמכנה המשותף של כולם הוא שכולם מנויים בבזק כספקית אינטרנט. בדקתי את הנושא הזה גם אצל חבר שיש לו בזק וגם אצלו יש את אותם ניתוקים מבאטלפילד. אני לא יודע אם זה …

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by CyberBot,

יש התעלמות פשוט מוחלטת של המנהלים בשרת הטים

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by wooper,

חברה לא יודע מה קרה אבל בשנתיים האחרונות משחקי מחשב כמה שהם נראים טוב מבחינה גרפית, משעממים אותי דווקא המשחקים האלה שהם לא מתקדמים כמו כמו super meat boy או The Binding of Isaac יותר מושכים אותי פעם הייתי משחק במשחקים רק אם הם היו נראים טוב אפילו skyrim שיעמם אותי :'(

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by dj_horse,

קודם כול רציתי לשאול איזה גירסה עדיפה עליכם ומה אתם קניתם במידה וקניתם? בנוסף רציתי לשאול האם בגירסה הסטנדרטית ניתן לשחק און ליין וגם לשחק במגדל פיקוח?

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  9. Started by Kobi Harosh,

[ATTACH=CONFIG]4329[/ATTACH] שלום לכולם ושבת שלום . לקראת שחרורו של COD GHOSTS , אנו מבקשים מכלל השחקנים והקבוצות להירשם כאן על מנת שנוכל לארגן חדרים ב TS לכולם . על קבוצה לרשום : א. שם הקלאן . ב. חברי הקלאן . כרגע החדרים יסודרו לפי סדר הבקשה בפורום ולאחר מכן לפי המיקום בקאפים. שיהיה המשך שבת שלום ולהתראות ביום שלישי 05.11 .

• 12 תגובות
    • 4.4k צפיות
  10. Started by sEEdy,

טוב חבר'ה אז בוא נראה כמה קבוצות פעילות ורציניות יש לנו פה באמת בקהילה שכל אחד יכתוב את שם הקבוצה ואת השחקנים ואם הקבוצה פעילה. Reason-Gaming קבוצה פעילה GolanNz blwz Divine sEEdy Bullet eyalKrEmbo יאאלה חבר'ה להתחיל לרשום

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by matan1806,

כל קבוצה שרוצה להתפקד ולקבל חדר בטים ספיק עלייה להתפקד פה זאת אומרת למלאות את הפרטים הבאים : על כל קבוצה שרוצה להתפקד צריכה למלא את הפרטים הבאים ועלייה להיות בעלת 4 שחקנים מינימום . שם הקלאן : שמות שחקני הקלאן : _______________________ לדוגמא : שם הקלאן : M.a שמות שחקני הקלאן : gilad moti avi tamir *אין אפשרות לשחקן להופיע ב2 קלאנים במקביל במידה ויופיע אותו שחקן פעמיים הוא לא יחשב כשחקן בקלאן . * ההתפקדות נמשכת עד ליום חמישי הקרוב 1/8/13 קבוצות אשר לא יתפקדו עד יום חמישי ימחק להם החדר בשרת הטים ספיק שלנו.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Fadida,

שלום לכולם ! אנחנו רוצים לאמוד כמה קבוצות יש לנו ב COD 4 וגם כמה שחקנים פחות או יותר בכל קבוצה זאת על מנת לייצר טורנירים מתאימים למספר הקבוצות הצפוי שירשם לכן אנחנו מבקשים מהלידר או מכל שחקן קלאן להוסיף לפה את הקלאן שלו ולרשום פחות או יותר כמה שחקנים יש לו בקלאן נא לא ליצור הודעות מיותרות שלא קשורות לנושא טופס: שם קלאן: לידר/ים: מספר שחקנים: תודה לכל המשתתפים, בסופו של דבר זה למענכם !

• 4 תגובות
    • 901 צפיות
  13. Started by Greg#,

כך נוכל לראות כמה אנשים יש בקהילנו, ובנוסף ליצור סוג של דף קשר, מלאו את הטופס הבא(תגובות ללא הטופס ימחקו). שם פרטי: שם בסטים: שם בטימספיק: הרשמו חבריי.

• 34 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. Started by Fadida,

שלום לכולם, זה הזמן להתפקדות ! כל מי שמשחק Cod 4 מוזמן להוסיף את עצמו להתפקדות, כך נוכל לראות כמה אנחנו על מנת לאמוד למלא את כל הפרטים שם פרטי:​ כינוי:

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  15. Started by fano,

טוב,מכיוון שאנחנו רואים שמריצים בכל יום בין 10-15 גאטרים בcod4 שחקנים בקהילה פנו אליי ואמרו שיש מספיק שחקני cod4 בשביל לארגן ODC CUP ואפילו יש כאלה שדיברו על LAN למרות שזה יהיה קצת יותר קשה לארגן. בשביל לראות אם נוכל לעשות משהו בנושא אני רוצה שכל שחקני הcod4 (גם כאלה שאין להם מקורי ומשחקים פה בגאטרים) יכתבו את עצמם כשחקני cod4. תכניסו את הפרטים הבאים: שם: ***** כינוי: *****

• 23 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by kisin,

התמונות הבאות מראות את ההתפתחות הגרפית של סדרות משחקים. פשוט מדהים לחשוב איך הגרפיקה תתפתח בעשור הקרוב... Ratchet & Clank Project Gotham Metal Gear Solid Super Mario Halo Gran Turismo Devil May Cry Grand Theft Auto Final Fantasy Tekken

• 5 תגובות
    • 616 צפיות
  17. קודם כל למי שלא יודע אמולטור זות תוכנה שמדמה מכשיר אחר לדוגמה אמולטור של PS למחשב מדמה תPS במחשב ונותנת להריץ מישחקים של PS במחשב ודרך אגב אמולטורים בדרך כלל חוקים אבל המישחקים בדרך כלל לא חוקים אז על תישאלו פה על מישחקים טוב לדיון רציתי להגיד שבזמן האחרון יש יתפתחות טובה בתחום של האמולטורים לנינטנדו DS (המכשיר אחדש של נינטנדו) אין עדין אמולטור טוב אבל היתקדמות בינתים די מהירה ובתור גימר שאוהב גם PC וגם קונסולות אני מאוד מרוצה מיזה ומקווה שבקרוב יהיו אמולטורים מספיק טובים כדי שאני יוכל לשחק במישחקים של אהובתי נינטנדו :-* קבלו לינק לדף של האמולטורים לDS ותיראו תהיתקדמות http://www.ngemu.com/nds

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  18. עם דרישה מומלצת מאסיבית לנפח זכרון דינאמי שגרמה להרבה גבות להתרומם ולאחר מכך זכתה לריכוך - משחק התפקידים השאפתני החדש ביקום מלחמת הכוכבים נמצא במשטרת האחרונה בהחלט לפני ההשקה הרשמית לכתבה

19. כמה וכמה כותרים חדשים ומעניינים הושקו להם בימים האחרונים, לאחר תקופת יובש לא קטנה, ורובם גם זוכים לאהדה מהשחקים ומהמבקרים לכתבה

20. בוואלב מודים שהתקלה המוזרה שפקדה את החנות שלהם לפני כשבוע, בה משתמשים קיבלו גישה לחשבונותיהן של משתמשים אחרים, נבעה כתוצאה ממתקפת מניעת שירות אם אתם מבקרים באדיקות בפלטפורמת ה-Steam הנודעת של וואלב, סביר להניח ששמתם לב או שמעתם על מקרה מאוד מוזר אשר התרחש ב-25 בדצמבר – במסגרתו משתמשים מחוברים התחילו לראות את פרטי החשבון של משתמשים אחרים, רנדומליים וזרים להם. התקלה תוקנה באופן די מהיר ובחברה הכריזו כי היה מדובר בבעיה לא קריטית של מערכת זכרון המטמון (Cache) בפלטפורמה. כעת, אחרי כמה ימים בהם משתמשים רבים המשיכו לכעוס ולתהות אודות אותה תקלה שהייתה עשויה לחשוף את פרטי החשבון האישיים שלהם לגולשים אחרים, אנשי Steam שיחררו סוף כל סוף הכרזה משמעותית ומפורטת יותר, ובה הם …

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by bluemail,

המשחק אצלי מותקן על D פירמטי את C אם אני מתקין שוב על D השמירות עוברות ? ואם לא איפה נשמר ברד אלרד ?

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  22. Started by matan_18,

יש לי את המשחק:MOH:AA ! והתחלתי להתקין אותו ובאמצע ההתקנה הוא נתקע...אז איתחלתי את המחשב.. ואז כמו מפגר נכנסתי לתקייה של המשחק ומחקתי אותה בצורה ברוטלית.! ומאז כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק הוא פותח לי חלון שיש לי אפשרות לתקן..ואחריי שאני עושה את הפעולה הזו אז הוא עוד פעם פותח לי את החלון הזה ונות לי רק לתקן את ההתקנה! בקיצור אני לא יכול להתקין עכשיו את המשחק! מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 957 צפיות
  23. Started by X-_PLOSIVE,

אני מתקין את המשחק c&c renegade וכל פעם שאני מגיע ל- 56 אחוז זה נתקע ולא ממשיך , אין בעיה כלשהי בדיסק כי חבר שלי התקין אצלו , ואין בעית חומרה שידועה לי ... תעזרו לי!! :'( תודה אלירן

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by coorva,

שלום רב לאחר ששיחקתי בהנאה בדמו של המישחק, רכשתי את המישחק ואני רוצה להתקינו. לפני ההתקנה רציתי להסיר את הדמו, אך שמתי לב שבהסרה\הוספת תוכניות לא מצויין HALF LIFE 2 DEMO אלא מצויין : STEAM. למיטב הבנתי זו תוכנה שבאמצעותה ניתן לשחק במישחק. שאלתי היא: כיצד אני מסיר את הדמו של המישחק? האם זה בטוח להסיר את ה- STEAM לפני ההתקנה של המישחק? תודה

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  25. Started by yaronshahaf,

מישהו יודע אם יש איזושהיא תוכנה שמתקינה מפות נוספות למשחק? יש לי מפה שהורדתי ואני רוצה להתקין אותה אבל לא יודע איך מצאתי תוכנה שנקראת 21CW Map Installer אבל היא מחפשת מפות מהאינטרנט ולי יש מפה במחשב.. קיצר אם מישהו יודע איך עושים את זה אשמח לעזרה.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 523 צפיות

דיונים חדשים בפורומים