משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני משחק בMarvel - Ultimate Alliance ויש לי שני שלטים אני רוצה לשחק במקלדת וחבר שלי בשלט איך עושים שאפשר לשחק ביחד?תודה
-
- 3 תגובות
- 759 צפיות
-
-
שלום לכולם. מחשב בן 7 שנים, המפרט בצד. אני יודע שהסיכויים נמוכים, אבל בהתחשב בעובדה שהוא מריץ GTA 2 מצויין, האם הוא יריץ גם את משחק ההמשך, ה- GTA 3? תודה מראש, גיא.
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מאיפו אני קונה\משיג את ה ARMOR הכי טוב שיש ב OBLIVION? אין חיפשתי מלא! בכל החנויות בכל הערים! אני רמה 50
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי מחשב חדש בעל כרטיס מסך Ati Radeon X1950 Pro 512 mb, זיכרון של 1GB מעבד Intel Core2Duo E6300. הבעייה שלי היא כזאת, כאשר אני משחק במשחקים כבדים יחסית, כמו Supreme Commander, CNC3 Tiberium Wars או Infernal, המחשב יוצא לDesktop באמצע המשחק ונותן הודעת שגיאה (שאפשרויותיה Send,Don't Send). מישהו אמר לי שהבעייה היא בזיכרון שבמחשב, זה ייתכן? ואם לא, אז מה יכולה להיות הבעייה? אם צריכים עוד פרטים, תגידו מה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
האם קיימים אנשים שהתקינו את המשחק וניתקלו בשגיאה כלשהיא?
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
קרה לכם שבאמצע המשחק יצא לDESKTOP עם הודעת שגיאה? הנה הפיתרון: כפתור ימני על המחשב שלי מאפיינים \ properties הולכים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced לוחצים על "הגדרות" \ Settings באופציה של "בביצועים" \ Performance עוברים לכרטסת "מתקדם" \ Advanced והולכים ל"זיכרון ווירטואלי" \ Virtual memory ולוחצים על "שנה" \ Change משנים את ה"זיכרון המקסימלי" \ Maximum size ל1500 או 1000 לוחצים על Set,ואז OK וזהו המשחק לא יצא יותר *אגב אפילו מחשבים עם 256 RAM יכולים לשחק במשחק הנפלא הזה ללא בעיות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני מחפש SAVEGAMES ל OBLIVION :[ בבקשה אני חיפשתי ולא מצאתי :-\
-
- 3 תגובות
- 762 צפיות
-
-
זה משחק ששיחקתי פעם במגה דרייב. משחק ל 1 או 2 שחקנים שמשחקים צפרדים שיורים וצריכים להרוג עורבים וחזירים מעופפים וכו'. יש שלב גם שהם נמצאים בביוב ורוכבים על אופנועי ים ורודים כאלה ועוד שלב שהם תלויים בחבל ויורדים באיזה באר או משהו כזה... מוכר למישהו? אני מחפש את השם... תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צהריים טובים. המחשב שיש לי כעת הוא בעל מעבד AMD Athlon XP 2100+1.73 GHz וזיכרון 512MB מתוכם 64 הולכים לכרטיס מסך. הדרישות האלו מתאימות בדיוק למשחק WarCraft 3 לפי מה שכתוב על עטיפת הדיסק אך לאחר ההתקנה המשחק לא רץ ונותן שגיאה - משהו בקשר לכרטיס מסך... מה לעשות כדי שהמשחק ירוץ? אחרי הכל הוא צריך לרוץ... :-\ תודה.
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום, האם יש איזשהי אפשרות לשנות את הממשק חזרה לאנגלית, אולי להוריד איזשהו patch או משהו כזה..? מישהו מכיר אפשרויות נוספות? תודה, נדב.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אתם חייבים לעזור לי, לפני חודשיים בערך שיחקתי נגד חבר שלי בפיפא 07 ברשת והכל היה בסדר גמור מאז פירמטתי את המחשב וגם הוספתי ראוטר של EDIMAX ועכשיו אנחנו מנסים לשחק המשחק פשוט לא מתחבר לו אין ראוטר והוא זה שמארח מה אני צריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
חלק מכם בטח זוכרים שפעם היה פה דיון על בוחן המחשבים הגדול (והכיפי), שכולל תמונות מ40 משחקים וצריך לזהות אותם. בואו ננסה למלא את בוחן ההמשך: http://quiz-em-all.com/quizzes/3-computer-game-quiz-2/ זיהינו 32 מתוך 40. 1. Yes! Commando 2. Yes! X-COM: UFO Defense 3. Yes! Another World 4. Yes! Dune II: Building of a Dynasty 5. 6. Yes! Eye of the Beholder II: The Legend of Darkmoon 7. 8. 9. Yes! Turbo outrun 10. Yes! Pitstop II 11. Yes! Myst 12. Yes! Katakis / Denaris 13. Yes! Full Throttle 14. Yes! The Settlers / Serf City: Life is Feudal 15. Yes! Cannon Fodder 16. 17. Yes! Flashback 18. 19. Yes! Lode Runner 20. Yes! Street Fighter II 21. Yes! Command &…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום למומחים, יש לי בעיה שאולי הפורום הזה יכול לעזור לי איתה. רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך להוציא מוסיקה של משחק ל-WAV או משו כזה? מדובר על משחק בשם "Styrateg", משחק לא כל כך חזק, אבל המוסיקה שבו מגניבה... חפרתי בקבצי המשחק ולא מצאתי בו אף קובץ מוסיקה אחד.. תודה מראש למי שיכול לעזור לי עם העניין הזה. נ.ב. אני משתף את המשחק, צרו איתי קשר ע"מ לקבל לינק להורדה. אני יכול להמליץ להוריד את המשחק רק בשביל המוסיקה שבו. שוב תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
????????
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
האם מישהו שיש לו את המשחק ניתקל בבעיה בתחילת ההתקנה של הדיסק הראשון שהראה שגיאה?
-
- 6 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני יודע אני מיושן... אבל עד שחבר שלי יביא לי את 3 אני מסתפק בזה עכשיו לשאלה... נתקעתי במקום אחד, משימה 3 או 4 (Kirov Park Meeting) אני משחק לפי המדריך הזה: http://db.gamefaqs.com/computer/doswin/file/hitman_2_d.txt אבל כשאני צריך לעלות מהביוב להרוג את הנהג של המכונית השנייה (אחרי ששמתי את הפצצה על המכונית הראשונה), הוא לא נמצא שם הוא אמור לעמוד מאחורי הבניין ולהשתין אבל הוא פשוט לא נמצא שם
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1007862 צריך רק להגיב שם ולהכנס להגרלה |: מבטיחים עוד קודים בקרוב אז כדאי שתשימו עין אפשר להגדיל ככה את הקהילה!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13285 המשחק הרשים מאוד,נראה ילדותי ומצועצע,אבל בכל זאת הרשים אותי מאוד . עריכה:כמובן שהוא עוד לא יצא,תקראו שם הכל ותראו את הסרטון,אדיר.
-
- 2 תגובות
- 865 צפיות
-
-
האם צריך את City Life עצמו כדי לשחק? והאם זה מבוסס על אותו מנוע גראפי?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בשלב של המשחק בשם boat עכשיו הגעתי לספינה שאני צריך להניח עליה פצצה הנחתי עליה פצצה ועכשיו בא אליי מסוק ואני לא מצליח לחסל אותו ניסיתי עם בזוקה ופגעתי בו איזה 8-9 פעמים והוא לא מתפוצץ כך גם ניסיתי עם הנשק החדש שמצאתי על האי! ואני אבוד! ועוד שאלה אחת מה השלב אחרי boat?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם; רכשתי את הכרטיס הנ"ל, התקנתי את כל הדרייוורים שלו, והדרייוור החדש של אנוידיה, וכאשר אני מפעיל את אובליוויון המשחק פשוט לא מזהה לי את הכרטיס, מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה, רון
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1) כאשר אני משחק כתוב לי באמצע המסך No Ammo- למה? גם כשיש לי תחמושת זה כותב לי את זה... 2) נובע מהבעיה שלמעלה- כשאני עם רובה זה לא כותב לי כמה כדורים נשארו. 3) כשאני מנסה להתקין את הפאטץ' זה אומר לי שחסר קובץ או משהו כזה...(תמונות) עזרה לשלוש הבעיות תתקבל בברכה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי, אם לקצר - חיפשתי תוכנה שתאפשר לי לדבר עם חבר שלי בזמן משחק רשת אבל כל תוכנה (סקייפ, מסנג'ר וכו') שמאפשרת את זה פתאום מאיטה לי משמעותית את משחק הרשת. זה לא עניין של זכרון או כרטיס גרפי - גם משחקים ישנים מקרטעים ברשת בגלל זה (baldurs gate למשל), אני יכול להפעיל עם משחק הרשת 4 תוכנות רציניות במקביל וזה ילך יופי אבל דוקא תוכנות הדיבור מקלקלות. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-