עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/valve-dates-steam-cloud-launch/1 מהרגע שהמוצר הנ"ל יהיה מוכן, STEAM תלמד את הרגלי המשחקיות שלך (רגישות העכבר וכו) ותתאים את עצמה במקרה שתתוקן במחשב אחר. חביב.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  2. Started by liord,

בבקשה יש למישהו אתר טוב לבדיקת דרישות מערכת? למשל אני רוצה את הקומנדו החדש.. אני רוצה לבדוק דרישות מינימום והמלצות

3. מי אמר שז\'אנר משחקי הפלטפורמה מת? משחק חדש מיוצאי המפתחת הנודעת Rare צובר מימון של יותר ממיליון דולר בתוך פחות מיממה באתר ההזנקים החברתיים Kickstarter לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%9c-banjo-kazooie-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  4. Started by Coca Cola,

התקנתי את הדרייברים, חיברתי לUSB, המחשב זיהה, אבל במשחק אין קליטה מההגה :-\ יש למישהו רעיון?

5. Started by coorva,

התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  6. Started by nnfyrbsnss,

שלום, יש לחבר שלי בעיה במחשב, הכל עובד כרגיל ניתן להכנס לכל המשחקים כרגיל, עד שנכנסים לCounter Strike : Condition Zero ברגע שנכנסים למשחק שומעים את המוזיקת רקע, אבל המסך מודיע על No Signal עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך FX5200 עדכנתי Directx לחודש אוגוסט. מערכת ההפעלה Windows XP. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  7. אז הנה המדריך השני שלי רק שהפעם למי שלא יודע איך או איפה למצוא דברים שקשורים לחג מולד תיקים כובעים ואפילו נשקים נדירים http://www.youtube.com/watch?v=XKPGWo6sH74&feature=youtu.be תהנו

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  8. Started by IL.ProSsKillMove RkLO,

https://www.youtube.com/watch?v=YLLU1EFfXPo אני מקווה שאהבתם בכל זאת קומנטרי ראשון שלי מפתיח לכם יותר טובים זה בטוח אל תישקחו סאב וסאסקריב אם באלכם מקווה שבאלכם חח ויאאלה תהנו

9. Started by -OmeR-,

היה לי משעמם אז החלטתי שוב לסיים את המשחק (פעם שלישית) ואני לא הבנתי עדיין כלום מהעלילה. מה האיש הזה רוצה בהתחלה ומה הוא רוצה בסוף? ומה הקשר של האנשים שהשתלטו על העולם?! מה הקשר של איליי (הכושי בלי הרגל) והבת שלו בכלל? (או שהוא סתם מדען שמנסה לעזור :-\...) אני רק יודע שהאיש הזה שמופיע על ההתחלה ובסוף היה גם ב-hl הראשון והוא היה משקיע בפרוייקט הזה בהתחלה של hl שהיה ניסוי שנכשל ואז באו חייזרים וכו'... ראו אותו רק פעם אחת בכל ה-hl הראשון נדמה לי וזה היה בהתחלה, טיפה אחרי שהניסוי שנכשל.

• 12 תגובות
    • 897 צפיות
  10. Started by solidus,

8800gts 640mb e6600 2gb ram עידכנתי תדרייברים (162 נקודה משו), ניסיתי להוריד את כל הגרפיקה ועדיין - על ההתחלה, איך שאני מנסה לשים את המשקפות של ראיית הלילה או הראייה הטרמית זה נתקע. ברגע שאני לוחץ עוד פעם על הכפתור (כלומר מוריד תמשקפות) אז המשחק יוצא מה"פריז". יש למישו מושג מה עושים?

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  11. היי אני בשלב נדמה לי האחרון, הזה שאתה בבית כלא ומקבל פטיש שאתה צריך לעשות איתו 2 פעולות, ותמיד באים אליך אנשים שפשוט לא נגמרים. אותי זה ייאש כי אני לא יודע איך לעשות תהוצאה להורג כמו שהם מבקשים ואני הורג והורג וזה לא נותן רמזים. מישהו סיים תמשחק ויודע מה צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  12. פעם דפדפתי לי ברחבי היוטיוב ולפתע ראיתי טריילר של משחק שמראים שם איזה אוטו אמריקאי נוסע שם ורודפים אחריו או משהו משטרות נידמה לי ויש קריין ברקע שמדבר ואז הרואים שחסמו איזה גרש והוא קופץ מעל המשטרות או משהו כזה..זה היה טריילר ממש מושקע למשחק שראיתי ואני לא זוכר את שם המשחק ..ניסיתי עכשיו לחפש שעות ביוטיוב ואני לא מוצא אותו אני רוצה למצוא את הטריילר ודרכו אני ידע את שם המשחק וניראה אם הוא באמת שווה כמו בסרטון.. תוכלו לעזור לי? אני שובר את הראש

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by Asaf Mordechai,

ראו תמונה, חלק מהDLC, אני לא מצליח להתקין למרות שרשומים לחשבון, רעיון?

• 1 תגובה
    • 897 צפיות
  14. Started by dani,

טוב. עוד מעט הולך לצאת המשחק הנ"ל. ורציתי לדעת אם עוד מישהו שיחק בדמו וקיבל חמרמרת. המשחק הזה הביא לי את הג'נענע מישהו יודע אם המלא יהיה נורמלי? או שאין שינוי?

• 8 תגובות
    • 897 צפיות
  15. Started by sgt_flippy,

מנסה לשחק בPOSTAL 2 אבל המשחק יותר מידי מהיר

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  16. Started by Rise<3,

מקווה שתהנו אם כן פרגנו בלייק

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  17. Started by יוליוס,

קניתי דיסק מקורי .לאחר ההתקנה כשאני רוצה לשחק מגדיר את השמירה בשם שלי ומקבל את הודעה הבאה : . unable to save - - - תגובה אוחדה: - - - מצאתי את הבעיה גם באנגלית ללא פיתרון : גם אם אני לוחץ להמשיך לשחק ללא שמירה , מופיע לי התמונה של המשחק ונתקע. לא ממשיך[h=1]FIFA 13 - Unable to save personal settings [FREEZE][/h] Please EA, help us. I've been searching through internet all day but i couldn't find any solution. Now i am totally frustrated. When i start game after watching that video and all, after hospitality settings and all, it says it is unable to save personal settings. 1. If i try cancel, nothing happens after that. 2. If i retry, it shows the…

18. Started by SilverCivic,

שלום חברה רציתי לדעת כיצד אפשר לשחק Need For Speed Underground 2 ברשת * המשחק הוא אינו מקורי * התקנתי בעבר CRACK של NO-CD * אין לי את הדיסקים , הם נמחקו * ניסיתי את הקראקים של ליונטוורק והמשחק ברשת לא עובד.. הצעות? תודה .

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  19. Started by TimoTy,

טוב הגעתי לשלב שבו אני אמור לבחור דלת (יש שלושה דלתות) כדי לתפוס איזה בחור ממסעדה.... בחרתי את הדלת השמאלית וניכנסתי לאיזה מקום פסיכי שאין לי מושג איך לצאת ממנו :'( כל הדברים שם הפוכים והייתי בכל מקום והוא פשוט לא מסיים את השלב... מישהו יכול לעזור לי ? איך אני מסיים אותו ?

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  20. Started by pc4u,

הי נתקעתי בחדר התת קרקעי לאחר חיסול כמה מוטציות איך מתקדמים או יוצאים מישם ? תודה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  21. Started by GameGems,

אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם, הסיפור מאחורי אחד ממותגי משחקי המכות הפופולאריים בעולם: TEKKEN.

• 3 תגובות
    • 896 צפיות
  22. שלום, איך אני יכול להחליף את הכונן של סטים שיוריד את המשחקים לכונן אחר? חיפשתי בהגדרות ואני לא מוצא

• 6 תגובות
    • 896 צפיות
  23. אני לא מבין את הפער במחירים... יוביסופט מוכרים 90 יורו, gmg מוכרים 80 דולר אחרי 10% הנחה וסטים מוכרים 360 שקל שזה די קרוב למחיר ביורו... ממה נובע הפער במחיר?

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  24. אני מעלה מסך שחור ואז חוזר חזרה ל ווינדוס ....... 2.4 512 MB 9550 128 צנ מישהו יודע למה זה קורה ואיך לסדר שיעבוד ???? תודה.

• 5 תגובות
    • 896 צפיות
  25. נואש למצוא משחקי תפקידים בסגנון של דיאבלו divine divinty וכאלה.... אם יש כאלה חינם ברשת זה + תודה!

• 2 תגובות
    • 896 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.