משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי WINDOWS 7 והמישחק ממשיך לקרוס לי כל 10 דקות לשולחן עבודה, לפי למיפרט שלי לא צריכה להיות בעייה של חוסר משעבים: Intel i5 3.2GHz AMD Radeon 6870 1GB 4GB Ram 1600MHz קראתי כמה מדריכים על איך לפתור את הבעייה ולא ממש הבנתי מה הם רוצים ממני.היה כתוב שם את זה:[list type=decimal] [*]Right-click Command Prompt in the Accessories program group of the Start menu. Click Run as Administrator. [*]At the command prompt, enter “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072? [*]Restart the computer. לא הבנתי איפה לרשום את הפקודה הזאת: “bcdedit /set IncreaseUserVa 3072 מי שיודע בבקשה שיעזור תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח את המשחק בעזרת דיימון טולס.. אבל זה פשוט לא עובד. זה קובץ ISO. יש למישהו רעיון? זה קורה לי כבר עם כמה משחקים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם!!!אני פותח הגרלה עבור משחק Call of Duty : Black Ops . יש לי עוד הרבה משחקים, אבל נתחיל לאט לאט. אז מה צריך כדי להשתתף? הפורום לא נועד לפרסום (חינמי)
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים, חיברתי לUSB, המחשב זיהה, אבל במשחק אין קליטה מההגה :-\ יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני בקווסט הראשי ואני צריך להשיג את החפץ השני כדי שמרטין יוכל לפתוח איזה מעבר לעולם אחר, אז הוא אמר לי לדבר עם ג'פרי שאמר לי להשיג את החפץ שני מאיזה מקדש. הגעתי למקדש הזה ואני חושב שגם לחפץ, אבל לפניו יש איזה רוח חזקה שמורידה חיים, איך מנטרלים אותה?
-
- 13 תגובות
- 913 צפיות
-
-
אני כאן ולא הבנתי מה עושים אני עשיתי טרור בכנסיה ולא קרה כלום
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
-
היי, שאלה קצת מפגרת, אבל בכל זאת: איך מבדילים בקלות בין אוייבים לבין אנשים מהקבוצה שלי? היה נראה לי שלחבר'ה מהקבוצה שלי יש כיתוב ירוק מעליהם, אבל אני לא בטוח כי עדיין לא פגשתי אוייב ונשארתי בחיים יותר מ-2 שניות... - האם זה נכון? זו הדרך להבדיל? יש איזו אפשרות להפוך את האוייבים לקלים יותר לזיהוי (נמאס לי לירות בטעות באנשים מהקבוצה שלי...). תודה מראש, ליאור.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
8800gts 640mb e6600 2gb ram עידכנתי תדרייברים (162 נקודה משו), ניסיתי להוריד את כל הגרפיקה ועדיין - על ההתחלה, איך שאני מנסה לשים את המשקפות של ראיית הלילה או הראייה הטרמית זה נתקע. ברגע שאני לוחץ עוד פעם על הכפתור (כלומר מוריד תמשקפות) אז המשחק יוצא מה"פריז". יש למישו מושג מה עושים?
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקים למחשב שלי. אני מעדיף משחקי אקשן ופעולה, אבל לא רק. המפרט: P.4: 3 GHZ 1.5 RAM 3850 על XP בנוסף, אני צריך חוות דעת ממי שכבר שיחק על המשחקים: Blacksite: area 51 סדרת thief תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.
-
- 9 תגובות
- 913 צפיות
-
-
טוב. עוד מעט הולך לצאת המשחק הנ"ל. ורציתי לדעת אם עוד מישהו שיחק בדמו וקיבל חמרמרת. המשחק הזה הביא לי את הג'נענע מישהו יודע אם המלא יהיה נורמלי? או שאין שינוי?
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את הדמו הזה,הוא קשור לביצועים של הכרטיס מסך וחשבתי שכדאי שתנסו אותו This is Ballistics - Velocity in its purest form! Ballistics is the Formula One of the future. Needless to say Ballistics is for the extreme speed freaks. Maximizing the use of the very latest 3D cards Ballistics is furiously fast and sweet to your eyes. Ballistics takes place during mans next century. Technology and increasing demand for hazardous entertainment has born a new form of racing. The Ballistics pilots run their hover bikes on magnetic fields inside a track that allows full 360º movement. The races take place in many different settings; all with their own unique design and …
-
- 2 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש לי בעייה מרגיזה.. קניתי מ-ebay רק את ה-cdkey למשחק (כמו שעשיתי עם BF2 ו-SF) הקוד חדש - עשיתי לו register בעצמי. לצורך העניין, התקנתי את המשחק מדיסק מקורי של אח שלי, אבל יש רק דיסק אחד ל-2 אנשים. הבעייה היא שאני חייב את הדיסק בכדי לשחק. אני לא יכול להשתמש בקראק מאחר והוא כנראה חוסם את הגישה לאינטרנט - במסך ה-login אני לא יכול להתחבר (no internet connection found)... אז אני לא מעוניין לדבר על קראקים! מה שאני צריך זה mini-image. אם יש למשהו או שהוא יצר לבד מהדיסק שלו, אודה לו מאוד אם ישלח לי לפה או לפרטי. לפני שנועלים לי את האשכול, אני רוצה להבהיר ש-mini-image זה בסך הכל אופציית גיבוי, לא ווארז ולא נעליים. אני לא מכיר אחד שקנה משחק והשתמש בדיסק המקורי שלו כל פעם בשביל לשח…
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-
NOM.ESET Weekly Tournaments Series - December Weekly #4 שלום לכולם, הנושא הזה ירכז את המידע לטורניר השבועי הזה ב NOM.ESET Weekly Tournaments Series הטורניר יתרחש ביום חמישי, ה29 לדצמבר 2011, ויתחיל בשעה שמונה בערב הטורניר הינו פתוח לכל שחקן ישראלי עם משתמש בשרת האירופי. ההרשמה מתבצעת באתר Binarybeast על כל שחקן שנרשם לבצע CONFIRMATION שיפתח שעה לפני הטורניר. שלב ה CONFIRMATION נסגר בשעה 19:55. שחקנים אשר לא עשו Confirmation עד השעה הזאת לא יוכלו להשתתף. כל הסיבובים בטורניר הם "הטוב משלוש מפות" = Best of 3 בטורניר הזה המפה הראשונה בכל סיבוב נקבעת על פי MAP VETO. השחקן שמופיע "עליון" בבראקט בוחר ראשון. כל שחקן בוחר מפה אחת שהוא לא רוצה לשחק עליה וממשיכים עם הבחיר…
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
אין לי סאונד בג'י טי איי אוףף איזה מעצבן !!! התקנתי זה היה מצויין ואז מחקתי והתקנתי שוב וזהו מאז אין לי סאונד ..מה לעשות?! כשאני לוחץ על options ואז audio זה רשום לי no hardware יכול ליהיות שזו בעיה במחשב ..אבל הוא פעל מצויין ..מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 912 צפיות
-
-
Trine הוא משחק פלטפורמה פאזלים נחמד, שנותן לכם לשחק 3 דמויות באחד, ותצטרכו להשתמש בכל דמות ברגע הנכון כדי לעבור את השלבים. המשחק מאפשר גם מצב משחק עם חברים, שמוסיף אתגר לשלבים. מחירו בסטים עומד על 0.99$ בזמן סיילים, כך שאם אתם חובבי משחקי פלטפורמה, כדאי להשיג לכם עותק.
-
- 1 תגובה
- 912 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סטים של 1.6 ויש לי בעיה... כל פעם שאני משחק פתאום אני רואה הודעה כזאת שכאילו אני מפרסם איזה סרבר בשם bomber ואני לא כותב את זה... איך אני מפסיק את הדבר הזה? עשיתי סריקת וירוסים הכל... איך זה יכול להיות כל הקטע? תודה
-
- 10 תגובות
- 912 צפיות
-
-
באף משחק CoD לדעתי לא היו מפות מוצלחות כמו בCoD 4. למישהו יוצא עדיין לשחק במשחק? אני חושב להתקין אותו שוב אבל אני לא יודע אם יש טעם.... לפי איך שMW3 נראה, המפות נראות פיציות ולא מתקרבות לסגנון של MW הראשון.
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המעבד הוא 4670k i5. הם לא כ״כ ישנים וחבל לי לשדרג אם הם יעבדו סביר.
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
אירוע הגיימינג של המפיצה הצעירה Devolver סיפק לנו תוספת של כמה כותרים אל רשימת הציפיות והמשאלות שלנו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 912 צפיות
-
-
ובכן, הורדתי מEALINK את המשחק וגם את הגירסא החדשה ... אין לי מושג איך להעביר את זה למחשב החדש, שכן, קניתי את המוצר.. איך אני אשתמש או יוריד אותו שוב???... למישהו יש מושג?????
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-
-
המשחק אשר יצא רק לקונוסלות הדור הבא, נראה מהמם, הכי טוב שראיתי עד עכשיוו. הסרט הוא לא גיימפליי אבל מכונה IN GAME ENGINE. http://www.vgames.co.il/Smile.Vgames.Web/Site/download_article.aspx?DownloadID=24548
-
- 5 תגובות
- 912 צפיות
-
-
https://www.youtube.com/watch?v=YLLU1EFfXPo אני מקווה שאהבתם בכל זאת קומנטרי ראשון שלי מפתיח לכם יותר טובים זה בטוח אל תישקחו סאב וסאסקריב אם באלכם מקווה שבאלכם חח ויאאלה תהנו
-
- 9 תגובות
- 912 צפיות
-
-