עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by BIGWOLF,

באחד ה"מדריכים" שיש פה באתר יש תוכנית לבניית מכונת "ארקייד" מכונת משחקים נחמדה כזאת. רשום שם שתוכנה שמריצה את המשחקים היא mame32 איפה אפשר להוריד אתה ? ואם תוכלו להסביר לי איך זה עובד, יהיה ממש נחמד.

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  2. K-Lite Codec Pack 2.70 84.21_forceware_winxp2k_english_whql התקנתי את שניהם באותו זמן ומאז ה-FPS במשחקים ירד לפני זה לא היתה שום בעיה אה ובהתקנה של הדריבר עלתה לי ההודעה הזאת

• 6 תגובות
    • 942 צפיות
  3. Started by jean-paul,

מישהו יודע אולי איך אני אמור לעבור את השלב שבו עלי להתחמק ממכוניות בכביש .הגעתי לסוף אבל תמיד דורסים אותי כי לא יודע לאן לגשת

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  4. שלום, היום אחרי הצהריים קיבלתי ליידי עותק מקורי של Enter The Matrixשחבר שלי קנה בבלוקבסטר אתמול. בעת הכנסת דיסק 2 והמשך ההתדנה, היתקבל ההודעה הבאה: Cannot copy data3: the request could not be preformed because of an I/O device error חשוב לציין כי אצל חבר שלי ההתקנה עברה ללא תקלות.

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  5. Started by yotamavi,

סיימתי את כל הבוסים,אחר כך סיימתי את כל המרוצים ואני על 99% מהקריירה...מה נשאר לעשות?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  6. Started by SilverCivic,

שלום חברה רציתי לדעת כיצד אפשר לשחק Need For Speed Underground 2 ברשת * המשחק הוא אינו מקורי * התקנתי בעבר CRACK של NO-CD * אין לי את הדיסקים , הם נמחקו * ניסיתי את הקראקים של ליונטוורק והמשחק ברשת לא עובד.. הצעות? תודה .

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  7. Started by SupeRnovA,

<צונזר>

• 9 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by LIOR42,

השלב מתחיל באוויר ואנחנו טסים אחרי מסוק בלאק הוק בגשר נמצא בחור עם RPG אני מחסל אותו מגיעים לגוש בניינים המסוק הראשון מתחיל להוריד חיילים על הגג ואני מתחיל לירות על כל החברה שנמצאים בכל האזור ופתאום כתוב שנפסלתי אפילו שלא נפגעתי השלב נקרא -SHATTERED PALACE

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  9. Started by Vatos-Locos,

התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך. אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם. מה אתם ממליצים? לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.

• 12 תגובות
    • 941 צפיות
  10. איפה אני מוריד אותו והאים זה חוקי?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  11. Started by Nonister,

אהלן חברים, המונק נפתח, זהו אתר מעריצים קהילתי חדש למשחק דיאבלו 3. האתר בנוי בצורה קצת שונה, מנקודת מבט מאוד RPGית של המשחק. אנחנו נשמח אם תיכנסו ותגידו מה אתם חושבים. כל ביקורות תתקבל בברכה – אנחנו רוצים לשמוע מה לא אהבתם, מה הייתם מתקנים, משפרים או כל דבר אחר שהייתם עושים שונה. תודה על זמנכם. www.Monk.co.il

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  12. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%95%d7%a2%d7%a8%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%a2%d7%95%d7%a4%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa/

• 3 תגובות
    • 941 צפיות
  13. Started by id3232,

אחים שלי ! רק אתמול בלילה נכנסתי לסטוקר ושחקתי בכיף כמה פעמים... פתאום היום אני מנסה להכנס ואני לא מצליח! עולה לי חלון כזה: מה לעשות??

• 11 תגובות
    • 941 צפיות
  14. Started by Tomerb1,

שלום לכולם בזמן האחרון מצאתי את עצמי משחק בChicken invaders 3 ולאחר סיום המשחק עלתה לי השאלה: איך אני פותח את כל הunlockables שיש שם נשקים מיוחדים והרמה הכי קשה וכו'. למישהו יש תשובה? בקשה להמלצות וכמו שאמרתי למעלה בזמן האחרון אני מוצא את עצמי משחק CI 3 [חח] מכיוון שסיימתי את המשחקים הטובים כמו crysis , bioshock וכו'... יש לכם המלצות למשחקים טובים? לא ממש משנה הסוג רק שיהיה משהו שאפשר להנות ממנו. רצוי משחקי "פעם ב..." שיוצאים ואף אחד לא מפסיק לדבר עליהם שהם באמת כותרת גדולה. [אהמ CRYSIS] תודה מראש

• 1 תגובה
    • 941 צפיות
  15. Started by DEMON HUNTER,

מחר אני קונה את המשחק IL 2 אמרו לי שהוא לא רע וגם קראתי עליו קצת בWEB אז אני רוצה לדעת האם יש סימולטור שדומה לו בסגנון ויותר יפה ממנו או שפשוט עדיף לי לקנות JK2 ?

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  16. http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/valve-dates-steam-cloud-launch/1 מהרגע שהמוצר הנ"ל יהיה מוכן, STEAM תלמד את הרגלי המשחקיות שלך (רגישות העכבר וכו) ותתאים את עצמה במקרה שתתוקן במחשב אחר. חביב.

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  17. Started by ruff stuff,

איפה אפשר להשיג וכמה הם עולים?

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  18. Started by KingYes,

האם יש איזה ידיעה האם זה הולך לצאת ל-PC גם כן? http://www.gamespot.com/xbox360/action/grandtheftautoivthelostanddamned/news.html?sid=6204576&tag=topslot;title;1 http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleId=616391&ServiceID=212

• 4 תגובות
    • 941 צפיות
  19. Started by Rumikdan,

היי , אני רוצה די להכנס לכל הקטע של עריכות וסתם פראגשואוס , אז צילמתי פה סרטון ואני הייתי רוצה שתראו ותגידו לי איך האיכות יצאה? http://www.youtube.com/watch?v=XtycXQ83l78 הפראג ממש לא חשוב! זה סתם כמה שניות שלקחתי ממשחק של GOTZE כדי לבדוק! אם מישהו שמבין בעריכות שיוכלו לעזור לי (אני מתכוון ל-DIVINE , BLWZ , DESTINY) אבל אם אתם גם מבינים אל תתביישו ופרסמו! תודה רבה לכל מי שיעזור מראש!

• 5 תגובות
    • 941 צפיות
  20. כל הקונסולות שצינתי תומכות ברשת ורציתי לדעת איך זה פועל בארץ לדוגמה אני יודע שב360 צריך לירשם ולשלם לשרות הLIVE אבל אין את השירות רישמית בארץ והשירות רשת של הPSP והDS אמורים להיות בחינם אבל איך הם פועלים בארץ? אני שוקל ליקנות WII בעתיד שאמור לאפשר רשת כמו הDS ורציתי לדעת יותר על איכות המולטיפליר בארץ כי את כל הידע הרישמי קראתי מאתרים בחול בתודה STONE

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי בעיה אני מנסה לפתוח שרת DEDTICATED והוא נותן לי כל פעם את הIP של הרשת הביתית ולמה זה כי אני נמצא מאחורי ICS (ראוטר) והוא לא יודע את הIP של האינטרנט יש דרך לסדר את זה ? PLS ANY ONE אהה דרך אגב מישהו פה מוכן לאמץ אותי למשחק QUAKE באינטרנט בPING נורמלי אני מוכן להכל בכיף באמת !

22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

http://www.eagames.com/redesign/games/pccd/mohaa_warchest/home.jsp מה אתם אומרים על החבילה הזאת של שלושת משחקי מדל אוף הונר אילד אסולט... החבילה שווה את הכסף? המשחק הזה שווה את הכסף? בארץ זה עולה 229 ש"ח :-\ אולי בבאג זה יעלה 199 ש"ח אבל אין להם עדיין... ולמה אני אומר בבאג זה יעלה ככה כי בבאג בטלפילד 1942 אנטולגי עלה לי 199 ש"ח אבל בפריק זה עולה 229 ש"ח ובפריק האוסף של מדל אוף הונר עולה 229 ש"ח אז אולי בבאג זה יעלה לי גם רק 199 ש"ח אתמול הייתי בבאג הם מכרו למישהו מחשב חדש L775 2.8 גיגה , לוח של אינטל , 2 חלקים של 256 מגה שאחד עולה אצלהם 89 דולר :lol: כרטיס מסך מהכפני 5300 כמובן בתקן PCI-E X16 ועוד שטויות שלא שמתי לב אליהם וכל זה ב-5500 ש"ח בלבד טוב אבל זה …

23. מה הם המשחקים שאני יכול לשחק בהם עם ג'ויסטיק רוטט ושהרטט יהיה פעיל ? כי במשחק need for speed most wanted הג'ויסטיק לא רוטט :'( , וכאשר אני נכנס להגדרות שלו כלומר ל game controllers הרטט יהיה פעיל בצורה מושלמת . תודה לכם על הקריאה

• 2 תגובות
    • 941 צפיות
  24. כן, אני יודע שלא מומלץ לשחק FPS ממחשב נייד, ובכל זאת - אשמח להמלצה על משחק שירוץ חלק על המחשב שלי. בינתיים ניסיתי את AA3, והוא כל הזמן מכבה לי את המחשב (מה שהכי מוזר הוא שבתהליך האימונים הוא לא נכבה, רק כשאני מתחיל לשחק במולטי-פלייר, פתאום מתחילות הנפילות). המחשב שלי: Samsung NP-Q430 מפרט: CPU Intel Core i5 Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium Standard System Memory 4GB DDR3 Graphics Chip NVIDIA GeForce 310M Maximum Graphics Memory 512MB Shared קישור: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP-Q430-JU01US-specs אשמח להמלצות, (CS ירוץ לי חלק??)

• 0 תגובות
    • 941 צפיות
  25. אני רוצה להציע משחק בשם laghaim , אני מקווה שהמשחק יהפוך ליותר מפורסם בקרב הישראלים אז אני מפרסמת אותו פה..למי שמכיר את BIOSFEAR ..אז זה גרסא חינמית של BIOSFEAR ..והוא עובד כל היום! 24 שעות ביממה (אני מציינת עובדה זו מכיון שבגרסא אחרת של המשחק הוא עבד עד 5 וחצי בערב..) הדמויות bulkan-הלוחם של המשחק,מתמחה בהגנה וב HP kalipton-הקוסם של המשחק מתמחה בהתקפה,הגנה יותר חלשה משל חתול מת aidia[מקווה שככה רושמים]פיה מתמחה בריפוי,התקפה קצת יותר חזקה משל ה bulkan[שחקן נמוך רצח ><] human-מתמחה ביריות עם רובים ואמצעים טכנולוגים משוכללים,התקפה חזקה,כוח ממוצע זה היה הסבר כללי. מה חדש בגרסת 2005? חפצים: הוספו חפצים לרמות 300-350[yup זה לא נורמלי ] עולמות: עולם רביעי[אחרי parus עם מ…

• 7 תגובות
    • 941 צפיות

דיונים חדשים בפורומים