עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. הייתי רוצה לדעת מה הרמה של הישראלים במשחק ולראות גם מי משחק מהפורום. הנה ה- Main שלי Level 61 Undead Mage - Fire Spec http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Sylvanas&n=Hashzor והנה ה- Alt הראשי שלי Level 28 Blood Elf Priest - Holy Spec http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Karazhan&n=Jaeden

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. איך קוראים למשחק של צבי הנינג'ה החדש למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. מה דרישות המערכת של המשחק Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. Started by Judas Iscariot,

שלומות חברי פורום Hwzone. יש לי בעיה (טכנית) בGrim Fandango. יש לי Windows XP SP 1 ושאר המפרט שלי נמצא תחת "המפרט שלי". אז ככה, התקנתי את המשחק בסדר והכל סבבה אבל יש לי בעיה: אם אני מריץ את המשחק במצב תאימות לWindows 98/Me או Windows 95 המשחק עובד בסדר חוץ מכך שבסרטוני קישור(Cut Scenes כאשר אין לך שליטה על מאני) הקולות קטועים ומלאים ב"ציקים" מציקים, מה שהופך את "חווית" השמיעה שלהם לבלתי אפשרית לחלוטין, הייתי סתם לוחץ אסקייפ אם היה מדובר במשחק שסתם תקעו לו עלילה סטייל GTA אבל בקווסט של לוקאס-ארטס? Oh NO! אז ניסיתי להריץ את המשחק ללא שום מצב תאימות(Clean), ואז אכן הקולות בCut-Scenes עובדים אבל אז אין מוזיקה במשחק עצמו והוא גם נתקע אחרי כמה דקות של "משחק"... התקנתי כבר את הפ…

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  5. Started by TripMan,

הורדתי את הגרסא של HARTED התקנתי את המשחק, העברתי את תיקיית הקבצים ביחד עם הקראק, אני מפעיל את המשחק פתאום אני מקבל כאלו מסך של המשחק ממזור בשחור ואז הוא גודל ונעלם. וזהו אין כלום. מה הבעיה שיכולה להיות?? ואיך לתקן? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by Spider76,

הי, רק אתמול הסתכלתי ולא מצאתי כלום.. היום פתאום אני רואה את העידכון הרישמי בגרסאת 1.2 לאובליביון. מישהו ניסה את זה ? מלבד הפרטים המועטים שרשומים בפרטי העידכון האם מצאתם שהוא תורם בדברים נוספים למשחק ? ???

• 3 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by navk2,

לא מזמן חבר הביא לי את המשחק ,אני מנסה לשחק ברשת אבל הוא אומר לי שאי אפשר בגלל שהגרסה שלי לא מעודכנת וצריך את 3.41 אני נכנס לאתר להוריד ואז אני רואה שצריך שם משתמש, יש דרך אחרת להוריד את העידכון ? וזה לא ווארז כי חבר שלי קנה את זה (משעמם לו בחיים) ! אולי אני יכול להוכיח להם ברדך אחרת שזה מקורי ? ד"א אחד המשחק החזקים ! להורדת הדמו: http://www.interactionstudios.com/files/ChickenInvadersROTYXmasdemoInstaller341.exe

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. שלום, יש לי בעיה בקאונטר סטרייק 1.6 בעניין הFPS. כאשר האפ פי אס נמצא על 100 ואז פתאום הוא יורד ל80 לדוגמא הפינג עולה בצורה מטורפת. כך גם כשהוא נמצא על 100 אפ פי אס ועולה לדוגמא מעל ל100 אפ פי אס. השאלה שלי למה זה קורה ואיך אני מתקן את זה. המפרט שלי הוא amd 3800 64bit asus m2n-e 1024 ddr2 667 x1800xt אינטרנט כבלים 1וחצי מגה

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  9. ??

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  10. Started by yaron266,

הורדתי את המשחק הנ"ל אבל קיבלתי כל מיני קבצים ואני לא יודע איך לפתוח אותם: rzr-nfsc.085......,rzr-nfsc.002 .... rzr-nfsc.001 ועוד קובץ של rzr-nfsc.sfv. מה אני צריך לעשות????

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by NM,

אני בצאפטר 5 אם אני לא טועה ובדיוק חזרתי מחלק של קפיצה בן עמוד לעמוד ואז הייתי במערה ונלחמתי בכל מיני מפלצות ואז יצאתי משם הגעתי למקום שנמצא מול מקדש הגורלות הזה עם מקום לשמירה ואז יש גשר שמתחתיו לפי מה שאני רואה נמצא יצור עם כנפיים שהוא כנראה איקרוס ..אחד עם כנפיים שקראתי באינטרנט שצריך להיות סצנה ואז קרב נגדו בתהום ובסוף אני אמור לקחת לו את הכנפיים כדי להמשיך הלאה.אבל שום דבר לא קורה המוזיקה מתחילה להעצר ומה שראיתי מתחת לגשר נעלם לו ..אבל זהו ניסתי ללכת מצד לצד כל מיני דברים אבל זה לא פועל ואם אני נופל מהצוק ועושה חזור לנקודת השמירה האחרונה אז זה נתקע לי בטעינה.

• 4 תגובות
    • 786 צפיות
  12. Started by RGod,

שלום חברה SP2:DOMINATORS הוא אחד המשחקים הכי טובים שאי פעם יצאו לפי דעתי . שיחקתי בראשון סיימתי אותו -גם משחק ענק וגאוני . אחשב לפני כמה ימים שיחקתי ב DEMO של השני הוא תקף ל חצי שעה בלבד .(באסה) מישהו מכיר קישור לשמחק (טורנט,או משהו אחר )נא לציין תוודה תודה לעוזרים .

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by jackhammer,

מישהו יכול להסביר לי מה זה?? ככה נגמר המשחק?? שהילדה מתפסת על המסוק? כאילו זהו? למה?? משחק כל כך טוב סיום כזה מאכזב!!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by shainov,

שלום לכולם. כמו כן התקנתי את המשחק..גרסא 1.45 אם אני לא טועה..זה מה שהיה בדיסק..וכשאני מגיע עם האוודי לנקודת התחרות ה1 הוא נותן לי SINGLE RACE או ONLINE וכשאני בוחר להתחרות בSUNGLE על כסף הוא פשוט עושה לי CONFIRM ומתחילה המצלמה להסתובב על עצמה..המשחק לא נתקע או משהו פשוט רואים את הרחוב ומכוניות עוברות ואת הרכב שבחרתי הכול והוא פשוט מסתובב בעד עצמו..יש פתרון כי נראה לי משחק ממש ממש כיפי.

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  15. מכיל ספוילרים פאק,איזה סיום מטורף! אחרי שראיתי את הקרדיטס עד הסוף,ירד לי האסימון... ואחרי בדיקה בפורומים הרשמיים של המשחק,הבנתי את כל העלילה... ממש מבלבלת,אבל עכשיו הכל ברור... בסיום הקרדיטס מציינים שPROTOTYPE מספר 1 הוא הצלחה... פתאום הבנתי-אתה בכלל זה PROTOTYPE מספר 1! אז ככה: לHARLAN WADE נולדת בת...לבת קוראים אלמה... לאלמה הזו יש בעיות נפשיות קשות-והיא בעלת יכולת על טבעית..יכולת של שליטה מוחית גבוהה [סייקיק] בגיל 8 אלמה מתחרפנת,ולכן נועלים אותה בתוך מקלט אטום... באותה תקופה-הרלן וויד מתחיל לעבוד על פרויקט חדש-פיתוח צבא שפועל תחת פקודתו של סייקיק... הרלן מגיע למסקנה,שהכי נכון יהיה לאמן סייקיק שיש לו יכולות טלקינטיות גבוהות גם ככה,ולכן הוא מחליט שעדיף שהסייקיק יהיה הבן …

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by The Dom,

יש לי דיסק מקורי עם סידיקי מקורי! התחלתי להתקין את המשחק ובאמצע ההתקנה הופיעה לי ההודעה הבאה: בכול מקרה כשכבר לא יכלתי לעשות כלום, יצאתי מההתקנה עם ההודעה שההתקנה לא הושלמה, אך הסמל של STEAM ו CSS בכול זאת הופיע לי בדסקטופ. כמובן סטים פעל ועידכן- אבל כשנכנסתי לתיקייה של STEAM APPS ראיתי שמלא תיקיות חסרות. רק רציתי לשים את כול המפות שהיו לי בתיקיית המפות לפני שפירמטתי את המחשב (פירמטתי ואז ניסיתי להתקין). ז"א- הייתה לי תיקיית מפות - גיביתי אותה- פירמטתי- ניסיתי להתקין- הודעת שגיאה באמצע ההתקנה- מלא תיקיות חסרות- לא יכול לשים את המפות. בבקשה- עזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  17. Started by The_Byter,

רק הפעלתי אותו, נראה נחמד. מה אצלכם ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. אז ככה התקנתי את המשחק ושאני בא להפעיל אותו הוא רושם לי תבעיה הבאה מצרוף תמונה: מה זה הבעיה הזאת!?תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  19. Started by VIPERANAF,

אני לא יודע אם בדיוק זה הפורום המתאים אבל.. טוב תראו - התחלתי לשחק ב STALKER ואם אני עושה את ההגדרות כולם למקסימום אבל את התאורה ל STATIC LIGHTS אז המשחק עובד חלק ושמתי לב שהזכרון הוירטואלי מגיע לבערך 850 אבל אם אני שם על Dynamic Lights הזכרון עולה ל 1200 והמשחק מקרטע בטירוף הכרטיס מסך שלי טוב וגם המעבד אבל הבעיה היחידה זה הזיכרון שהוא גיגה אם אני אגדיל ל 2 גיגה האם זה יפתור את הקרטועים? - האם העובדה שהזכרון הויראולי יותר גדול מהזכרון מעידה על הקירטועים?

• 6 תגובות
    • 636 צפיות
  20. ואגב הנה משהו יפה: http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.pcgameshardware.de%2F%3Farticle_id%3D572171&langpair=de%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

• 10 תגובות
    • 906 צפיות
  21. Started by navk2,

התקנתי את הפאטצ' אבל עכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק,כל פעם שאני נכנס הוא ישר מוציא אותי,יש מסך שחור,ואחרי איזה 5 שניות אני חוזר לשולחן העבודה,בלי הודעת שגיאה בלי כלום,מה אפשר לעשות?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. שלום, יש לי את המשחק .....Six Vegas ורציתי לדעת אם הוא תומך ב Core 2 Duo? כי ממה שראיתי הוא מנצל רק ליבה אחת... ובגלל שיש לי E6300 אז הוא מציין גם שזה מתחת למינימום... רציתי לשאול גם איך מבטלים את הBLUR המעצבן הזה שיש שמה, כי אני לא הצלחתי... ויש לי עוד שאלה, איזה משחקים היום יכולים לנצל את שתיי הליבות של ה E6300? ועל איזה הייתם ממליצים? תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  23. קיבלתי מידידה שלי את המשחק ואחרי ההתקנה אני רואה שאני צריך להתחבר לאיזה שרת או משהו בסגנון... האם זה משחק רשת או שיש כמה גרסאות של המשחק? תודה

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. וגם איך אני עושה שרק שרתים שקרובים לישראל יהיו לי? הפינג אצלי זה 250 וגם 450 . אני לא משחק עם אמיול ואנטי וירוס אני רוצה במשחק עצמו לסדר את זה .

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  25. Started by shayhaziza,

שלום אני משחק במשחק age of empires3 וכל פעם שאני משחק אחרי 5 דקות המחשב זורק אותי ממנו ורושים לי בעיה שגיאה ויש לי שתי אפשרויות לשלוח דו"ח או אל תשלח ואני לא יודע איך לפתור את זה יש לי תוכנת אנטי וירוס nod32 תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים