עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by LazyBoy,

ניסוי מעניין של EIDOS לתת לשחקנים לשלם את מה שנראה להם מחיר הוגן על המשחק הבא בסדרת Championship Manager לינק לכתבה

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by DrizziTx,

חבל"ז של משחק (ניראה ככה)! לכל מי שלא ראה, יש 3 סרטונים בני 20 דקות בערך, סה"כ 350MB מחולקים ל-3, כאן : http://www.fearhq.com/ => downloads => video קדימה להוריד!!! כשראיתי את ה-preview של E3 חשבתי שזה סתם משחק או שלפחות הם לא מראים כלום, אבל עכשיו, אני מאד מחכה.... עם משחק כמו NOLF2 מאחוריהם אני בטוח ש-Monolith ישחקו אותה, קיצר עוד משחק לרשימת קניה 8) מחכה לתגובות

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  3. Started by WarMachine,

יש לי את המשחק והוא מעודכן לגרסא הכי עדכנית,בנוסף לכך התקנתי עליו את חבילת התוספות RESISTANCE ועוד חבילת תוספת לא רשמית בשם PLANET OF WAR. המשחק עולה לי אך שאני מסיים לטעון שלב מסוים פשוט המסך נהיה שחור ואין לי שום דרך לצאת מהמשחק אלא רק לעשות ריסט(לא ALT+TAB,לא לעשות ALT+F4) עוד דבר שהעכבר שמופיע שם זה שני סימני עכבר,אחד של הווינדוס ואחד של המשחק(אני אנסה לקחת סקרין בקרוב) הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים כמו כן של כל הרכיבים ואני חווה בעיות רק במשחק הזה....מישהו יודע לעזור?

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  4. Started by GamePad,

אני מחפש לחבר משחק כדורגל ואני כבר לא יודע מה טוב, פיפא או פרו אבולושן או לא יודע מה. אני האמת לא חובב גדול של הסגנון, אז מי שבקיא ויכול לשתף מנסיונו..

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  5. emu online בורח מקצוות מסך של הנייד ברוזולוציה של 1280x1024 - האם אפשר לסדר זאת? תודה רבה רבה לעוזרים! חלונות 7 תודה .

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  6. Started by DivineS,

ישר ולעניין, אני מתכוון להתחיל סדרה שבועית כל שבוע תשלחו לי פראגים וחמשת הפראגים הכי טובים יהיו בסרטון. כל מי שיש לו פראג שעשה לא מזמן וזה נמצא לו ב THEATER ב RECENT PLAYED או שהוא שמר את זה תחת ה SAVED FILMS לא מזמן שיוסיף אותי לסטים nadav555 יסביר לי איפה זה נמצא ואני כבר ימצא את הפראג לבד. דרך אחרת לשלוח פראגים היא שאתם תצלמו בעצמכם(זה רק למי שטיפה מבין ויש לו SONY VEGAS) אבל אני יקבל את הפראגים שאתם צילמתם רק אם צילמתם כמו שאני אומר לכם, אני יכין סרטון איך לצלם ולרנדר והכל למרות שהאיכות תיהיה קצת ירודה בגלל שהקובץ יצטרך ליהיות קטן כי אני לא חושב שיש פה אנשים שיודעים לדחוס סרטון. בשביל לבחור איזה חמישה פראגים יהיו אני אצטרך 5 שופטים בינתיים אלו השופטים: אני Blwz Bullet…

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  7. לא נמאס לכם ? אני מקווה שיצא פתרון להכול ואני לא מבין למה יצרו בכלל MMX עם שום דבר לא תומך בזה?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  8. יש כמות מוגבלת להוסיף שרתים ל favourite בבאטללוג? משום מה חלק מהשרתים שהוספתי בעבר אני לא רואה אותם, זה על חשבון החדשים שהוספתי ?

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by PROSK8,

האם אפשר לשים את המעבד של הקונסולה ולמחשב או את הכרטיס ואם כבר איזה כרטיס מסך יש לXBOX 360 ואם אפשר יש תמונות של מהשבתוך הקונסולה תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 915 צפיות
  10. נתקעתי בקטע שאני צריך לפרוץ לספריה של הKEEPERS, אחרי שנועלים לי את כל הGLYHPS, ואחרי שנפגשתי עם הקבוצה המורדת בבית הקברות.. מישהו יודע איך אני ממשיך מכאן?

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  11. מי מכיר\ משחק במשחק? ויש לו טיפים? אהבתם לא אהבתם? ועם יש מחשק רשת אז בכייף לעשות משחק נגדי. וגם עם אין לכם עדיין תשיגו כמה שיותר מהר...

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  12. היי אנשים, אז יותר מעשור מאז ה CS הקודם החלטתי לשחק שוב מדי פעם. איפה אני מוצא שרתים ישראלים? אני כבר לא כל כך בעיניינים.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by BIGWOLF,

באחד ה"מדריכים" שיש פה באתר יש תוכנית לבניית מכונת "ארקייד" מכונת משחקים נחמדה כזאת. רשום שם שתוכנה שמריצה את המשחקים היא mame32 איפה אפשר להוריד אתה ? ואם תוכלו להסביר לי איך זה עובד, יהיה ממש נחמד.

• 1 תגובה
    • 915 צפיות
  14. Started by shlomi2003,

..אנקווה שטוב

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  15. אני חייב לציין-אני PC-gamer נקי ובחיים לא נגעתי בגיימפאד אם סטיקים אנלוגיים. עכשיו-מה ההגדרות הכי מומלצות לNFS:HP אם הגיימפאד? אין לי מושג איזה מקשים בדיוק לשים שיעשו מה... גז וברקס בתור המקשים האחוריים? פשוט אין לי מושג איזה מקש לשים מה... בכל מקרה ככה נראה הגיימפאד: אם יש משהו שמשחק בזה בקונסולה/משחק בזה על המחשב אם גיימפאד אשמח לשמוע חוות דעת איזה מקשים כדאי לשים! נ.ב.-יש אתר שנותן המלצות איך להגדיר את הגיימפאד לכל משחק? כי אני מתכנן לשחק הרבה עכשיו אם הגיימפאד הזה...

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. אהלן, כשאני מפעיל אותה,קופץ לי ה ERROR שציקפתי למטה. מישהו מכיר מה עושים? הפיפא שהורדתי דפוקה?משהו בהתקנה? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  17. Started by darkie,

שלום, יש לי בזמן האחרון בעיה עם המשחק CS:CZ לאחר כמה דקות של משחק אני מקבל שגיאה כזו חפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון שהצליח לעזור לי , תודה מראש לעוזרים. מצטער עם זה לא הפורום המתאים.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  18. אני שוב פותח את התר'ד הזה בגלל שהמצב השתנה. אני וחברי הטוב אלון שמנו את ישראל על המפה בכל הנוגע לHALO ברשת. 8) : אני כבר מאד מוכר ברשת HALO ואני נהייתי טוב כל כך עד שהגעתי למצב שאני נכנס לסרוור ואנשים יוצאים ממנו בגללי (כי נמאס להם להיות מושפלים ) ואנשים גם שואלים לשלומי כשאני נכנס לסרוורים. אותי קשה להרוג במיוחד בקרב פנים אל פנים אבל גם אני מת פה ושם. אז אנא קחו את התר'ד הזה ברצינות ואם אתם שחקנים ב HALO ברשת נא פעלו לפי הבקשות שלי למטה . וגם אם אתם לא שחקנים אז אני אשמח לשמוע תגובות. הבא נתחיל: המשחק רשת Halo: CE הוא משחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המ…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by redti,

מישהו יודע איך בודקים קצב פריימים במשחק הזה ....כי ניסיתי עם FRAPS וזה לא פועל יש איזו פקודה ? או תכנה אחרת שאני יכול להשתמש בה? אני רוצה להוסיף שהמשחק כבד בטירוף ושמפעילים אותו על 32 בוטים הגרפיקה הכל על הכי גבוהה וסאונד על הכי גבוהה זה 330 מגה בזיכרון ... והכי הרבה בוטים זה 64 ואז זה בכלל לא זז!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  20. היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  21. יש לי GTA SA הפכתי אותו למשחק כבד. הבעיה היא שהוא לא מראה ישר את המבנים, ואז בדקתי וראיתי שזה רק מנצל 200 אלף מהזיכרון מהמחשב.... יש לי 2 G

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  22. Started by gal_il50,

אני מחפש מישהו שיש לו משחקים טובים ומעוניין לצרוב ולמכור אותם.

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by nadav77,

חבר'ה אני לא מצליח להיכנס לgta_sa זה רושם לי grand theft auto sa requires at least directx version מה זה אומר??

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  24. ראיתי שיצא לפני כמה ימים משחק חדש לסוני 2. Winning Eleven: Pro Evolution Soccer 2007, זה כאילו WE 11 ? ההמשך ? ומה ההבדל בינו לבין PES 6? הנה מדובר במשחק הנ"ל: http://www.gamespot.com/ps2/sports/worldsoccerwinningeleven10/index.html אשמח להסבר קצר.

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by sh2006,

מישהו שמע על משהו בעיניין ? הבנתי שהייתה דליפה מבליזרד על משהו כזה

• 2 תגובות
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים