עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by GreenApes,

שמעו אני משחק משחק משחק.. ופתאום יוצא לי לדף הראשי של המשחק ומראה לי כל פעם אותה בעיה ולמה אחרי שזה יוצא לי מהמשחק וכותב שזה אוסף סטטיסטיקה לוקח לזה שעות וזה לא מתחבר בכלל ושאני יוצא מהמשחק ונכנס מחדש תוך שנייה זה מתחבר? נ.ב אני ב012 לא בבזק! המהירות אינטרנט היא 2.62..(בדקתי באתר כלשהוא) יש לי פה כבר נושא אבל אף אחד לא עוזר.. כולם חושבים שהם עוזרים בכך שאומרים "אתה בבזק."

• 10 תגובות
    • 944 צפיות
  2. באחד משיטוטיי השונים באתרי המשחקים ברשת בחיפוש אחר משהו שווה נכנסתי לי ל"בקרוב" של המשחק הזה לאקס בוקס 360, האמת היא שאף פעם לא ממש אהבתי את הסדרה הזאתי אבל שכראיתי את הגרפיקה בתמונות נשארתי די בפה פעור. שתי התמונות האחרונות הן אלו שהכי הדהימו אותי, איזה איכות ואיזה רמת פירוט, האם בכך הגענו לרמה חדשה של פוטו-ריאליזם?

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  3. אני לא זוכר איזו גרסה של NINJA GAIDEN אני מחפש אך אני אזהה מסקרינשוט, אני חושב שזאת היתה המרה מ - SNES או אמלוטור.

• 8 תגובות
    • 944 צפיות
  4. Started by noiZE,

• 6 תגובות
    • 944 צפיות
  5. Started by LazyBoy,

אוסף אינדי חדש באותה מסורת של "תרום כמה שתרצה" http://www.humblebundle.com

• 3 תגובות
    • 944 צפיות
  6. אני צריך שם משתמש וסיסמה ל Hamachi

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  7. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כי יש לי BF2 מקורי.

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  8. Started by אלכס שאבר את האלף2,

עם אתם יכולים לנכש בכמה ימים הברתי את אלף לייף 2 אבל קודם אני יזביר לכם את הסיפור אתה ניה פיתום ברכבת שמביע אותך לעיר 17 שם אתה משתובב ואז אתה מתחיל לברוח מהשוטרים, 4 שוטרים תופסים אותך ובאותו שנייה פורצת בחורה אורגת את השוטרים ומביע אותך למעבדע וכו" אז אני עברתי את כול המשחק ב 3 ימים גם ככה שזה 5 דיסקים

• 7 תגובות
    • 944 צפיות
  9. Started by koko0,

אני רוצה לארגן מתנה לחבר, הגה שמדמה שליטה במטוס, הבעיה זה שאין לי מושג בזה כלום... מישהו מכיר? יש לו? מבין בזה? כמה יעלה משהו ממוצע, ואיזה משחקים הולכים עם זה? תודה!

10. הניסיונות להפוך את מערכת החלונות 10 לחלומם של כל הגיימרים ממשיכים גם עכשיו לכתבה

11. Started by Some Thing...,

שלום, יש לי בעיה קטנה, אני משחק כרגע את המשחק SPLINTER CELL ובשלב השני למי שמכיר את המשחק צריך לעשות Laser mic על המעלית מזכוכית, אני מגיע לקטע הזה ואני מקליט אותם מדברים אבל לפני שהם מגיעים למעלה המשחק מפסיק ואומרים לי MISSION FAILD מישהו יכול לעזור - מה לא עשיתי טוב?

• 5 תגובות
    • 944 צפיות
  12. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות משחק טיסה חדש ושיהיה משהו בסגנון "כוכב כחול". שיהיה מציאותי עם פיזיקה טובה ועם מטוסים חדישים כמו F-16 וראפטור... אז איזה משחק אתם ממליצים???? ומה אתם אומרים על המשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/sim/falcon4alliedforce/index.html ??

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  13. Started by santapwz,

כותרת אני צריך לתכנן את הנסיעות ורוצה לדעת מתי הגמר של ה MW3 מתחיל ונגמר

• 4 תגובות
    • 944 צפיות
  14. Started by yoni321,

רציתי לדעת אם הכרטיס הזה http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=128-A8-N343-AX יריץ לי משחקים כמו GTA SAN ADRESS HALF LIFE 2 COUNTER SORUCE FAR CRY FEAR. הכרטיס הוא 256 ביט אם לא ראיתם. את המשחקים אני מתכוון להריץ ברזולוציה של 1024 על 768 על HIGH בלי פילטרים וכלום אז בחזרה לשאלה האם הכרטיס יריץ טוב את המשחקים. תודה לעוזרים

15. שלום לכולם, לא מזמן קניתי שלט ושמתי לב שרוב המשחקים החדשים למחשב לא מאפשרים שימוש בשלט. חלק מהמשחקים הם: Gears of War, Crysis, Start The Witcher יש איזה פאט'ץ שיאפשר שימוש בשלט למשחקים אלה?

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  16. הצביעו סקר זה אמור לעזור למתלבטים 8) שביניכם אם שווה לרכוש אותו

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  17. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/bastion-f-e-r-%d7%95-mortal-kombat-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%9e%d7%a2%d7%9b%d7%a9%d7%99%d7%95-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%9c%d7%90-%d7%94%d7%92%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%a7%d7%91%d7%a6/

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  18. Started by Jack_g,

נתקעתי דיי בתחילת המשחק אני בשירותים יצאתי מהם ונכנסתי לבניין לקחתי מהחנות אקדח וכדורים יצאתי משם והרגתי שניי כלבים, לאן אני צריך ללכת עכשיו ? לגבי המשחק אז הגרפיקה שלו לפי דעתי ממש טובה ומה שמוזר לא כבדה כל כך אני שואל אותכם האם יש מצב שהמשק משתמש באותו מנוע גרפי כמו של MAX PAYNE2 ה HAVOC? מה שכן השליטה קצת מעצבנת. תודה מראש על העזרה.

• 5 תגובות
    • 943 צפיות
  19. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  20. Started by nir8e,

היכן ניתן לרכוש את FAR CRY (הראשון) ?

• 3 תגובות
    • 943 צפיות
  21. Started by nao,

תענו

22. הפסקתי לשחק במשחק לפני כמה חודשים, כי פשוט לא היה לי זמן, אבל עכשיו יש לי כמה שעות חופשיות פה ושם, כשאני לא עובד או לא יוצא מהבית, וחשבתי לחזור לשחק. פשוט, בתקופה שבה עזבתי את המשחק, נראה היה שהוא בתהליכי גסיסה והרבה עוזבים אותו. מה המצב כרגע? כדאי לי לשלם שוב על חשבון ולהתחיל לשחק, או שהוא לקראת הסוף?

• 8 תגובות
    • 943 צפיות
  23. Started by joniar,

שלום יש לי מחשב נייד קטן עם ATOM 450 ו2GB זיכרון (gigabook) ואני מנסה להתקין FIFA98 ואני מקבל הודעה שזה כניראה בעיה של הסינכרון לWIN איך אפשר לפתור אתזה ? אני מעלה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 943 צפיות
  24. השאלה בכותרת - נועד לפתור ויכוח שלי עם בן דוד.

• 6 תגובות
    • 943 צפיות
  25. כאשר אני מפעיל את המשחק TacticalOps מופיעה הודעת שגיאה שאומרת: הפעלת יישום זה נכשלה מכיוון שלא אותר WINDOWS.DLL

• 4 תגובות
    • 943 צפיות

דיונים חדשים בפורומים