משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי בזמן האחרון בעיה עם המשחק CS:CZ לאחר כמה דקות של משחק אני מקבל שגיאה כזו חפשתי בגוגל ולא מצאתי פתרון שהצליח לעזור לי , תודה מראש לעוזרים. מצטער עם זה לא הפורום המתאים.
-
- 2 תגובות
- 900 צפיות
-
-
אני מחפש את המשחק הזה מעל לחצי שנה ואני לא מצליח למצוא את מה שהיה לי אני מוצא רק את הגירסה Brothers in Arms Earned in Blood 3D ואני מחפש אולי את ההמשך אולי את הקודם משהו יכול לעזור לי :s05:
-
- 7 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שש וחצי שנים לאחר שהושק לראשונה עבור הפלייסטיישן 3, מכריזה סגה כי הכותר הייחודי המשלב משחק תפקידים ומשחק אסטרטגיה (ומתרחש בגירסה אלטרנטיבית של מלחמת העולם השנייה) מגיע גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%97%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-valkyria-chronicles-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
משחק מאוד כיפי וממכר חבר שלי בנה אותו (:) המשחק [פורסם בנענע תוכנות: http://software.nana.co.il/prog.asp?id=3749&cat=120 ובאתר הרישמי של worms: http://wormsarmageddon.team17.com/main.html?page=good&area=brea שווה להוריד, לדעתי....
-
- 5 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שאני מנסה להתקין את המשחק למקום מסויים. יוצאת לי הודעה path contains invalid characters ולא נותן לי להתקין. ברצוני לציין שהתיקייה אליה אני מנסה להתקין את המשחק נושאת את שם המשחק. אז מה פה לא תקין?. אשמח לתגובות.
-
- 9 תגובות
- 900 צפיות
-
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 4000 DualCore Box AM240DCB ¤ 418 1 לוחות אם Gigabyte M52S-S3P AM2 GM52SS3P ¤ 388 1 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black ¤421 1 זיכרונות Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 ¤ 399 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ¤ 304 1 כרטיסי מסך Sparkle 8800GTS 320MB Retail - אחריות 3 שנים ¤ 1576 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer X18 S183A ¤ 169 1 אני יודע שזה לא פורום מפרטים אבל זה קשור למשחקים אז שמתי את זה פה ... =] =] =] וד'ר עם אתם ממליצים על משו ששחקים \ עדין משחקים תכתבו ..
-
- 11 תגובות
- 900 צפיות
-
-
יש לי בעייה מרגיזה.. קניתי מ-ebay רק את ה-cdkey למשחק (כמו שעשיתי עם BF2 ו-SF) הקוד חדש - עשיתי לו register בעצמי. לצורך העניין, התקנתי את המשחק מדיסק מקורי של אח שלי, אבל יש רק דיסק אחד ל-2 אנשים. הבעייה היא שאני חייב את הדיסק בכדי לשחק. אני לא יכול להשתמש בקראק מאחר והוא כנראה חוסם את הגישה לאינטרנט - במסך ה-login אני לא יכול להתחבר (no internet connection found)... אז אני לא מעוניין לדבר על קראקים! מה שאני צריך זה mini-image. אם יש למשהו או שהוא יצר לבד מהדיסק שלו, אודה לו מאוד אם ישלח לי לפה או לפרטי. לפני שנועלים לי את האשכול, אני רוצה להבהיר ש-mini-image זה בסך הכל אופציית גיבוי, לא ווארז ולא נעליים. אני לא מכיר אחד שקנה משחק והשתמש בדיסק המקורי שלו כל פעם בשביל לשח…
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
את F.E.A.R יש לי למרות שעדיין לא שיחקתי בו אבל מה זה F.E.A.R Combat ?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני תקוע בשלב שהוא כזה ברוסיה יש מלא שלג ונתקעתי במשימה הזאת ואני לא מבין איך עושים אותה תעזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 899 צפיות
-
-
Worms World Party- איך אפשר לשחק ברשת,עם חבר! אפשר לקמבן משהו עם התוכנה Hamachi?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
ח אולי זה נוסטלגיה אבל אני חושב שהמשחק הזה הוא ממש טוב חחחחחח פעם הייתי משחק מלא עכשיו אולי פעם ב-3 חודשים ממש אהבתי אותו
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אחרי שנה שלמה שהייתי קבור בטכניון ולא חלמתי אפילו על משחקי מחשב, אני חוזר ובגדול בזמנו הייתי מוריד משחקים מהאימיול דרך ליונטוורק וכאלה. אם יש למישהו אתרים טובים או תוכנות מומלצות שדרכן הוא מוריד אני אשמח לדעת תודה !
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
ניסוי מעניין של EIDOS לתת לשחקנים לשלם את מה שנראה להם מחיר הוגן על המשחק הבא בסדרת Championship Manager לינק לכתבה
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך אני יכול להריץ את המשחק DUKE NUKEM 3D על ה WINDOWS XP?
-
- 4 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
אני כאן ולא הבנתי מה עושים אני עשיתי טרור בכנסיה ולא קרה כלום
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
אני לא כולכך יודע אם זה הפורום לשאול אבל לא מצאתי משהו יותר מתאים.. בכל מקרה אני מעוניין לקנות פלייסטישן 2 ואין לי אפילו שמץ של מושג בהבדלים בין הדגמים השונים אז אני מאוד ישמח לעזרה.. תודה
-
- 12 תגובות
- 899 צפיות
-
-
הקאמבק של Titan Quest לא מפסיק להפתיע אותנו, כשהפעם הוא יזכה גם לגירסה מחודשת ומותאמת לקונסולות העדכניות של מיקרוסופט, סוני ונינטנדו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
- 1 follower
-
-
הקלטתי כמה משחקים של MW2 שהייתי טוב בהם בעזרת XFIRE משום מה שאני מקבץ אותם בעזרת Virtual Dub הסאונד לא מסונכרן. עכשיו אני לא יודע אם זה במקור כלומר בקובץ שיצר ה- XFIRE או שזה בפלט של Virtual Dub. מישהו יודע איך לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
חולמים על משחק תפקידים איכותי בכיכובם של ערפדים אשר יירש את Bloodlines האגדי? Vampyr הוא כנראה לא התשובה - אך הוא יצירה מהנה וייחודית בפני עצמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני צריך המלצות למשחקים למחשב שלי. אני מעדיף משחקי אקשן ופעולה, אבל לא רק. המפרט: P.4: 3 GHZ 1.5 RAM 3850 על XP בנוסף, אני צריך חוות דעת ממי שכבר שיחק על המשחקים: Blacksite: area 51 סדרת thief תודה לעוזרים! אלון
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
אני שוב פותח את התר'ד הזה בגלל שהמצב השתנה. אני וחברי הטוב אלון שמנו את ישראל על המפה בכל הנוגע לHALO ברשת. 8) : אני כבר מאד מוכר ברשת HALO ואני נהייתי טוב כל כך עד שהגעתי למצב שאני נכנס לסרוור ואנשים יוצאים ממנו בגללי (כי נמאס להם להיות מושפלים ) ואנשים גם שואלים לשלומי כשאני נכנס לסרוורים. אותי קשה להרוג במיוחד בקרב פנים אל פנים אבל גם אני מת פה ושם. אז אנא קחו את התר'ד הזה ברצינות ואם אתם שחקנים ב HALO ברשת נא פעלו לפי הבקשות שלי למטה . וגם אם אתם לא שחקנים אז אני אשמח לשמוע תגובות. הבא נתחיל: המשחק רשת Halo: CE הוא משחק רשת מדהים. השאלה שלי למי שרואה את מה שאני כותב היא, מהו שם הפרופיל שלו בהאלו....אין צורך בפרסום פרטים מיוחדים. אולי רק את השם הפרטי וזהו.... המ…
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-