משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום קניתי את generals כולל ההרחבה ושאני מנסה ליצור חשבון זה מה שאני רואה http://img26.imageshack.us/img26/4065/generals2tv.jpg למה אני לא מצליח ליצור חשבון?
-
- 6 תגובות
- 880 צפיות
-
-
שש וחצי שנים לאחר שהושק לראשונה עבור הפלייסטיישן 3, מכריזה סגה כי הכותר הייחודי המשלב משחק תפקידים ומשחק אסטרטגיה (ומתרחש בגירסה אלטרנטיבית של מלחמת העולם השנייה) מגיע גם ל-PC לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%98%d7%95%d7%91-%d7%9e%d7%90%d7%95%d7%97%d7%a8-%d7%9e%d7%90%d7%a3-%d7%a4%d7%a2%d7%9d-valkyria-chronicles-%d7%a0%d7%95%d7%97%d7%aa-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99/
-
- 0 תגובות
- 880 צפיות
-
-
-
שלום אנשים. בשעה טובה ומוצלחת רכשתי PSP. מכיוון שאינני מכיר משחקי PSP חשבתי לבקש המלצות בפורום למשחקים שנחשבים מישחקי MUST כגון GTA. יש המלצות? הבהרה - אני ממש ממש לא אוהב משחקי ספורט או מירוצים.
-
- 3 תגובות
- 880 צפיות
-
-
המחשב נקנה בקיץ...יכול להחזיק את רוב המשחקים
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני רואה שהתקופה הזאת מאוד מאוד מאוד יבשה,וכלום לא יוצא אז מעניין אותי לדעת מה הולך לצאת בתקופה הקרובה בז'אנר משחקי הפעולה.תקופה קרובה אני מדבר על אוגוסט-אוקטובר. תודה
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אנחנו שניים מעל גיל 20 מחפשים בין 2-4 חבר'ה לsquad בbattelfield BC 2 רצוי אחרי צבא (אין לנו בעיה עם ילדים אבל....) עם חיבור לסקייפ ע"מ שיהיה קשר בערוץ פתוח.
-
- 6 תגובות
- 879 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר להוריד את המשחק *** Mortal Kombat Deception*** בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום חברה רציתי לדעת כיצד אפשר לשחק Need For Speed Underground 2 ברשת * המשחק הוא אינו מקורי * התקנתי בעבר CRACK של NO-CD * אין לי את הדיסקים , הם נמחקו * ניסיתי את הקראקים של ליונטוורק והמשחק ברשת לא עובד.. הצעות? תודה .
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן קניתי שלט ושמתי לב שרוב המשחקים החדשים למחשב לא מאפשרים שימוש בשלט. חלק מהמשחקים הם: Gears of War, Crysis, Start The Witcher יש איזה פאט'ץ שיאפשר שימוש בשלט למשחקים אלה?
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
את F.E.A.R יש לי למרות שעדיין לא שיחקתי בו אבל מה זה F.E.A.R Combat ?
-
- 4 תגובות
- 879 צפיות
-
-
תמליצו לי בבקשה על כמה משחקים טובים למחשב לחופש כי משעמם רצח , אני רוצה משחקי פעולה או מרוץ תודה.
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
טוב התחלתי היום את המשחק והגעתי למשימה שאני צריך למצוא מישהו עם מפתח מעל הראש שלו ולעזור לו לעשות משהו ואז להעיף אותו מהמשפחה שלו. מצאתי מישהו והוא נתן לי משימה אבל בכל פעם שאני מגיע לנקודה איפה שהמשימה אין שם אף אחד שקשור אליו ואני לא יודע מה צריך לעשות. איך עוברים את זה?
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/04/valve-dates-steam-cloud-launch/1 מהרגע שהמוצר הנ"ל יהיה מוכן, STEAM תלמד את הרגלי המשחקיות שלך (רגישות העכבר וכו) ותתאים את עצמה במקרה שתתוקן במחשב אחר. חביב.
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
התקנתי את ה-Splinter Cell {מקורי } ויש לי בעיה כמו שהיה כאן לכמה אנשים שרואים כמו משבצות לבנות גדולות וכל מקום שיש אור יש בעיות גרפיקה. בקיצר מישהו יכול להביא לי את התיקון למשחק? תודה מראש, מתן {מקורי }
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מעלה מסך שחור ואז חוזר חזרה ל ווינדוס ....... 2.4 512 MB 9550 128 צנ מישהו יודע למה זה קורה ואיך לסדר שיעבוד ???? תודה.
-
- 5 תגובות
- 879 צפיות
-
-
זה המשחק היחיד ששיחקתי ב-5 שנים האחרונות(לא כולל כל מיני FIFA, PES, NFS, NBA כמובן) שממש נהנתי מהעלילה שלו ורציתי לדעת האם יש איזשהו תיכנון להוציא עוד משחקים בסדרה הזו. תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 879 צפיות
-
-
-
http://www.twitch.tv/uknighted למי שלא מכיר. למי שמכיר ורוצה ללמוד טריקים חדשים. למי שרוצה לראות את כל משחקי ה canon כולל אלו שיצאו לפלטורמות ניידות. התחיל לפני 10 שעות.
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
התקנתי את הדרייברים, חיברתי לUSB, המחשב זיהה, אבל במשחק אין קליטה מההגה :-\ יש למישהו רעיון?
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
התקנתי את המישחק ושמתי לב שיצאו הרבה מאוד טלאי תיקון למישחק וכל התקנה של טלאי היא בתנאי שיש לך איזו גירסה של טלאי קודם שהתקנת והבלגן חוגג. מישהו יודע איזה patches אני אמור להתקין בדיוק ובאיזה סדר? תודה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני כאן ולא הבנתי מה עושים אני עשיתי טרור בכנסיה ולא קרה כלום
-
- 1 תגובה
- 879 צפיות
-
-
מאז שעברתי לwindows 7 הייתה לי הבעיה הזאת. כשיש הוראות בתחילת המשחק, כמו על איזה כפתור לוחצים כדי לקפוץ, לירות, להתכופף וכו', המשחק מציג את הכפתורים בג'יבריש במקום באנגלית. אני חושב שהמשחקים מנסה להציג את המקשים בעברית אבל בגלל שהם לא תומכים בעברית אז... עכשיו אני משחק ב GTA4 LCS והבעיה קיימת, וגם ברוב המשחקים זה ככה. הבעיה ממש מציקה שיש quick time event. איך אני מסדר את זה? למשיהו יש שמץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 879 צפיות
-
-
האם יש איזה משחק טוב שאתם ממליצים ל 2 אנשים ? אנחנו מחפשים משחק בסגנון DIABLO האם באובלביון אפשר לשחק 2 אנשים? או האם קיים משחק ברמה של אובליביון ל 2 אנשים? \
-
- 7 תגובות
- 879 צפיות
-