עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by roie13,

היי אני צריך עזרה בחיפוש של משחקים בחינם ברשת ככה שכולם יכולים לשחק בהם, לא משנה לי הסגנון. וכאלה שלא נמאסים אחרי שבוע... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  2. Started by Crown,

האם יש איזה משחק טוב שאתם ממליצים ל 2 אנשים ? אנחנו מחפשים משחק בסגנון DIABLO האם באובלביון אפשר לשחק 2 אנשים? או האם קיים משחק ברמה של אובליביון ל 2 אנשים? \

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  3. Started by kikkler,

מישהו משחק בזה? הגעתי לשלב שאני לא מצליח לעבור (5-3) וקצת עזרה תעזור

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by Meir787,

אני תקוע במשימה, בקזינו של woozie. אחרי שאני גונב את התוכנית של הקזינו שנקרא קליגולה, אני אמור ללכת לשדה התעופה, לקחת מטוס, ולהטיס אותו באיזור כלשהו מעל הסכר. אני מגיע לאיזור ההוא, ושום דבר לא קורה. למישהו יש מושג מה צריך לעשות ? תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  5. Started by WarMachine,

יצא סרטון חדש בו מסביר ראש צוות הפיתוח על המשחק והמאפיינים השוני םשניתן למצוא בו, בהחלט נראה טוב וחדשני ואם הוא יקיים את כל מה שמבטיחים אז הוא ייתן פייט גדול לCOH בראש פסגת האסטרטגיה. לינק: http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6168652&pid=932462

6. Started by IlyaN,

סיימתי ת'משחק פעם ראשונה אתמול... אני חייבל ציין שזה השוטר הכי טוב ששחיקתי בו מאז HL המקורי (כולל השני...). אקשן אדיר והסיפור רקע ("עלילה") לא פחות... אבל כמו שקראתי בביקורות היא לא הכי ברורה בעולם (במיוחד שאתה משחק לסירוגין איזה חודשיים :-\) ונשארתי עם חלקי מידע שאני לא יכול להבין איך הם משתלבים, ויש כאלה שאני בכלל לא מבין. עשיתי חיפוש קטן בפורום וגילית שמישהו עשה פעם סיכום מעולה של כל העניין, אני אשמח לקבל לינק לת'רד כי אני לא מוצא אותו... ואם סתם למישהו בא להסביר מה הולך שם על רגל אחת אז גם סבבה. :-*

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  7. Started by Oranili,

היה כתוב באתרים ... ש RADEON לא מריצים טוב את המשחק קאונטר סטרייק סורס יש לי X1950 PRO והוא 50 70 FPS.. זה נכון ?

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  8. Started by IlanF,

אחרי ההצעה לפתוח תחרות למי יש את הCJ הכי יפה, פתחתי את הת'ראד הזה שתראו איזה CJ יש לכם... אז קדימה, תראו תמונות

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. מזל"ט THQ המכריזה על חבילת הרחבה חדשה למשחק האסטרטגיה הכי טוב. שם הרחבה הוא - Company Of Heroes: Opposing fronts החידושים הם : * 2 צבאות חדשים, הצבא הבריטי והיחידה העלית - פאנזר של הגרמנים. * קאמפין חדש מצד של הגרמנים, שהם יצתרכו למנוע את הפלישה. (אם הבנתי נכון, תקנו אותי...) * המנוע הגרפי ישאר אותו מנוע רק עם תמיכה מלא בDX10 ושיפורים קלים. אז מזל"ט ובקרוב אצלי =] לינק לידיעה: http://www.thq-games.com/uk/news/show/1932 לינק ל2 תמונות שפורסמו: http://www.thq-games.com/uk/game/screenshots/2214/1

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  10. שלום לכולם, ברצוני לרכוש את המשחק במחיר הכי זול שקיים נכון לעכשיו בארץ..רצוי חנויות מאזור המרכז ואם אפשרי לקבל לינק ופרטים יהיה טוב..רק בשביל לדעת איפה אני עומד מבחינת המצב הכספי כי מחר אני הולך לקנות אותו רק לא יודע מאיפה.תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. Started by sd1,

קבלו את המכונית שלי: http://www.2send.us/uploads/4407737593.JPG מה דעתכם?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  12. למישהו יש שמירה של הקומפיגן של GDI עד קרואטיה

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  13. Started by miki891,

אני אוהב לשחק nba live 2006 - 2007 חדש.יש בו חידושים. גרפיקה טובה מאוד. שיחקתי משחק טוב עם חברים. אבל יש לי בעיה קטנה מאוד במשחק. באמצע משחק אני רוצה להחליף שחקן בספסל. אני לא מוצא איך מחליפים שחקן בספסל באמצע משחק? ובנוסף איפה אפשר לימצוא טלאי ליגה ישראלית כמו למשל מכבי ת"א ועוד...למשחק nba live 2007? ב- nba live 2006 יש טלאי ליגה ישראלית, אבל אין לי טלאי ליגה ישראלית ב- nba live 2007. מאיפה? אני בדקתי באתר חוברת שלי אני לא מצאתי באתר שלהם. בברכה חג שמח מיכאל

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  14. Started by asafasaf29,

האם מישהו יודע אם זה ייצא גם ל PC? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 459 צפיות
  15. Started by lader,

איך אני הורג את הדוקטור אחרי שהמקום עולה בלהבות?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. שזה נשמר לך אוטומטי במקומות מסוימיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Born2Kill,

http://www.metacafe.co.il/watch/461711/battle_field_2_yea_right/ lol!!!!! :lol:

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  18. Started by nore0,

בחלק שצריך לפוצץ את ה-TNT אני לא מוצא את הפתיל בשום מקום

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  19. Started by מגדל,

אהבתי מאד את המשחק....אני מחפש משהו באותו סגנון בערך עם המאפיה, פשע וזה.. יש רעיונות...? תודה...

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rrroonnii,

איך אני משנה את הרזולציה והגדרות וידאו של המשחק כי לא מצאתי בתוך המשחק ולא בתוך התיקייות.?

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by The Dom,

לפעמים אני שומע את המפקד אומר " GO SQUAD, GO" או "UR THE WORST TEAM I HAVE EVER..." איך אומרים את הדברים האלה?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  22. Started by No-way,

אז ככה לפני כמה זמן רציתי לשחק BF2 כרגיל כמו כל יום אז התחשק לי לשחק BF2 אני נכנס הוא פותח לי אותו ופתאום נסגר לפני שמתחיל הסרטון אפילו. אכשהו הגעתי לאימייל שלי וקיבלתי מכתב כזה יש קשר בינהם נראה לי שזה בגללם יכול להיות? Hey fellas(and some girls?) Anyway, its Snow8oard101. I have been talking to Heli0s and decided to move over to artificialaiming.net I don't know what you have heard in the past, but I currently use the hacks and they kick ass. I often get scores of 50-0 with the PUNKBUSTER SCREENSHOT PROOF AIMBOT and bounding boxes. The detection rate is 0, meaning it has NEVER been detected. For example, he has had his CSS hack out for over a year. As you all see …

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by sd1,

תנו חוות דעת על המשחק האם זה משחק תותח הגרפיקה מאוד יפה? זה משחק ריאליסטי ביותר?[br]פורסם בתאריך: 4.04.2007 בשעה 14:44:26 תענו בבקשה ממכם.

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  24. Started by דנדן,

חברה יש לכם הצעה למשחק RPG מעניין וזורם? אולי גם מתאים לרשת אבל שיהיה משחק נורמלי וזורם, ולא משחק של ימי הביניים שבקושי זז יש הצעות למשחק טוב?

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by sd1,

יש לי קרבון 6 דיסקים עכשיו פתחתי את הדיסק הראשון יש שם מלא קבצים ואני לא יודע מה לעשות עם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו בבקשה שמישהו יעזור לי

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים