משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
יצא ביום שיש בלילה כניאה עדכון לדוטא 2. אני מנסה לעדכן את המשחק אבל הוא כותב לי שאין לי מספיק מקום בכונן. יש לי בכונן כ40G פנויים מתוך 478. מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אל המלחמה של סוני חסר ובענק, ונהנה כעת מציון נדיר וממכירות מנפצות שירים אשר עוזרות להבהיר מדוע ה-PS4 היא הקונסולה המובילה בדורה, ובהפרש ניכר מהשאר לכתבה
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
****אזהרת ספויילר****** לפני מס' ימים כחלק מהשלמת פערים (על מי אני עובד, הכרטיס מסך שלי היה בתיקון ולא יכולתי לשחק במשחקים חדשים) סיימתי את HL הראשון. בסיומו של המשחק לאחר הריגת מפלצת מוזרה ביותר מופיע האיש המסתורי שרואים אותו כמה פעמים במשחק, מופיע ונעלם כלא היה. את פרטי השיחה לא הבנתי במלואם אך ידוע שהוא לא הכי אנושי והוא קשור חייזרים שפלשו לכדור הארץ. הוא מציע לגורדון 2 אופציות: להסכים לעיסקה שלו ולהצטרף למשהו לא ידוע, דבר שמוביל לסיום המשחק עם מצב recruited או לבחור לא להצטרף ובמצב כזה רואים המוני מפלצות ומצבו של גורדון הוא מת. האם מישהו יודע יותר על האיש הזה? מדוע ובשביל מה הוא גייס את הגיבור? האם במשחק החדש יש קשר לכך? האם בבלו שיפט ואופוניג פורס יש גם תוכן שקשור …
-
- 9 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. לא יודע אם אנשים יודעים את זה (אני עד לפני זמן מה לא ידעתי) אבל למצב המשחק של הזומבים בסדרת משחקי COD יש ממש סיפור עלילתי מלא (ודי עמוק ומסובך). לכל אלה שמשחקים בזומבים עוד מימי COD WAW דרך BO1 עד BO2 וגם לאלה שסתם מתעניינים בסיפור עצמו, מצאתי סרטון ביוטיוב שמספר בצורה מאוד מלאה ומעמיקה על העלילה מאחורי מצב המשחק הזה. הסרטון די ארוך (4 שעות) אבל כולל הכל מהכל לגבי הדמויות, המפות, הסיפורים, קטעי וידאו ו"ביצי פסחא" שהמפתחים שמו בהמון מפות (חלקם די הזויים ודי קשים להשיג באופן עצמאי). https://www.youtube.com/watch?v=KfLOdYcZOQ0 תהנו.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת Assassin’s Creed, בסרטון שלפניכם תוכלו לגלות D:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם היה לכם PlayStation 1 בילדות, רוב הסיכויים שהכרתם את משחקי Crash Bandicoot. לפניכם הסיפור מאחורי המשחקים שלו והסטודיו Naughty Dog שאחראי ליצירתו.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כיצד נוצר אחד המשחקים האהובים ביותר של חברת Blizzard מאז ומעולם, שהפך לז'אנר שלם משלו? התשובות בפנים לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת איך חשבו על הדמות של מריו, ולמה הוא דווקא שרברב איטלקי? בסרטון הבא תגלו את כל התשובות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתם פעם לדעת מהיכן הגיעו הרעיונות לסדרות המשחקים הגדולות בעולם? בסדרת "הסיפור מאחורי" תוכלו לגלות את כל הפרטים, והפעם על הפרק - Rayman מבית יוביסופט.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתם פעם לדעת כיצד סוניק נוצר ולמה הוא מהיר? צפו בסרטון ותגלו D:
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם, הסיפור מאחורי אחד ממותגי משחקי המכות הפופולאריים בעולם: TEKKEN.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בטוח שכולנו מכירים משחקים כמו Skyrim, Fallout, Morrowind וכו'. חברת בתסדה היא היום אחד השמות הגדולים בתעשייה, אבל הסיפור שלה מתחיל במקום הרבה יותר צנוע, ומסתבר שמאחורי החברה הזאת יש סיפור דרמטי מאוד. בשלב מסוים, בתסדה אפילו עמדה להיסגר, אבל הצליחה לצאת מהמצב הקשה ברגע האחרון. מקווה שתהנו מהסרטון! אשמח לשמוע מה דעתכם. אם נהניתם, מוזמנים להסתכל ברשימת "ההתחלה העקומה - כל הפרקים", יש שם עוד כמה סרטונים בסגנון על כמה מהחברות הכי מוכרות בתעשיה.
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה הקשר בין הנמלולים לסדרת משחקי הפעולה הכי מצליחה שנוצרה? בואו לגלות לכתבה
-
- 13 תגובות
- 3.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אם שאלתם את עצמכם פעם כיצד נוצרו סדרות המשחקים האהובות עליכם, בפינת "הסיפור מאחורי" תקבלו את התשובה. והפעם הסיפור מאחורי סדרת משחקי Elder Scrolls מבית בת'סדה, שהצליחה בו זמנית לקטוף לא מעט פרסי "משחק השנה", ובו זמנית כמעט גרמה לחברה שיצרה אותה לפשוט רגל.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסדרת הכתבות \'הסיפור מאחורי\' תוכלו ללמוד את היסטוריית הגיימינג, ולגלות את הפרטים שלא ידעתם על המשחקים האהובים עליכם. הפעם אנו נצלול אל Fallout, סדרת המשחקים הפוסט-אפוקליפטית שכולם אוהבים לכתבה: http://hwzone.co.il/הסיפור-מאחורי-סדרת-משחקי-fallout/
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם רציתם פעם לדעת כיצד נוצרה סדרת המשחקים שמחזיקה כבר 18 שנים - Pokemon, אתם מוזמנים לצפות בסרטון הבא ולגלות
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי כולם! אחרי השקת המשחק שלי הייתי בחופש (שהיה נחוץ מאוד), וכעת חזרתי עם אחד הסרטונים המושקעים שיצא לי להכין! שלפתי עוד משחק אקראי מהמדף, והפעם זה אחד המשחקים המסקרנים של שנות ה-90, שניסה להתחרות ב-GTA, ולרגע קצר אפילו הצליח. למרבה הצער יש למשחק הזה גורל מעט טראגי, אבל הסיפור שלו עדיין מרתק. מקווה שתהנו!
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
צפו בהדגמת הקונספט עבור ההמשך שלא התממש למשחק האימה-הישרדות הייחודי מבית יוצרי Max Payne לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a1%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%a9%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%95-%d7%a0%d7%92%d7%9e%d7%a8-%d7%94%d7%a6%d7%a6%d7%94-%d7%a8%d7%90%d7%a9%d7%95%d7%a0%d7%94-%d7%9c-alan-wake-2-%d7%a9%d7%9c%d7%a2%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הסתכלתי על הדרישות מערכת של NFS:Carbon SYSTEM REQUIREMENTS OS - Windows 2000/XP Processor - 1.7 GHz or faster Memory - 512 MB RAM Hard Drive - 4.7 GB CD/DVD Drive - 8X SPEED Video Card - 64 MB* Sound Card - DirectX 9.0c compatible DirectX - Version 9.0c Online Multiplayer - 512 Kbps or faster; 2-8 Players Input - Keyboard, Mouse Optional - USB Steering Wheel / Dual Analogue Gamepad *Supported chipsets: NVIDIA GeForce4 Ti-4200 or greater (GeForce MX series not supported); ATI Radeon 8500 or greater. Laptop versions of these chipsets may work but are not supported. DirectX 9.0c is included on this disc and may require the latest drivers for your video and sound card. Notice…
-
- 12 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה לספר מה קרה בהאלף לייף 1? ומה קורה בהאלף לייף 2? ומי אלו כל הדמויות? אם אפשר תכתבו הרבה כי לא אכפת לי לקרוא אפילו ספר(יצא אפילו ספר...) על הסיפור של האלף לייף תודה
-
- 5 תגובות
- 754 צפיות
-
-
לא יודע עד כמה זה משקף, אבל בהחלט מראה על כיוון... ביוביסופט מוציאים משחק אחד אפוי, אחד לא, וכנראה שזה לא
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
http://www.vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=6355 ;D ;D ;D ;D
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-