עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by evy,

אני רוצה להזין פקודות בחלון הפקודות.אך אני לא מוצא את החלון הזה. ב cs 1.6 הייתי פותח את החלון הזה בכפתור שמעל ה TAB ...

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by No-way,

תגיבו :

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by bennnn,

שלום לכולם-אז ככה היה משחק שיצא לפניי משהו כמו 9 חודשים-10 חודשים שהכרטיס הישן שלי לא הזיז אותו........ה 5200 שהוא התחיל כזה שאני במכונית כזה......ואז אני יוצא ממנה ואני כזה כאילו בלש.......משהו כזזה........הסיגנון הוא יריות מגוף ראשון אני חושב לא בטוח ואני חושב שזה היה פורט מאיזה קונסולה גם לא בטוח. אני רק יודע שזה קצת פרטים על המשחק אבל חייב שמישהו ייזכר........תודה רבה...

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  4. לכל מי שנרשם וקיבל את הCDKEY מgamespot כבר יש גישה, עוד שעתיים בערך אני מסיים להוריד נפרס פה תמונות מחר כמה תמונות מהמשחק, על ההגדרות הגבוהות ביותר, מי שבילבל את המוח על DX10, המשחק הזה אפילו לא משתמש בPS3... זה שילוב של GC2 וBattlefield, מקבלים נקודות שאיתם אפשר לזמן יחידות את הנקודות מקבלים ע"י שליטה בspawn points resource points והשלמת משימות. ברגע שאתם שולטים על drop zone אתם יכולים לזמן יחידות, טנקים, חי"ר מסוקים ורכבי תמיכה(משאיות, נגמשים, רכבים כלים, אלטילריה). סה"כ משחק נחמד דיי מהיר, המנוע מעולה, רץ חלק ונראה מאוד טוב...

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by TaMiRn2,

אני מחפש משחק שיהיה עם גרפיקה ודמויות שיראו כמו בfinal fantasy אבל שיהיה משהו יותר לכיוון של titan quest או diablo עם האפשרות לחפצים וכאלא משהו שאני יכול לשחק עם אחיינים שלי בלי שאמא שלהם תגיד שאני משחק איתם משחקים אלימים מידי (חבל לכם על הזמן מה שהיא עשתה לי עם ה doom 3) שיהיה בעיקר ממבט שלישי ועם חרבות וקסמים תודה

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  6. שלום כולם, ראיתי שהגודל של KANE EDITION הוא בערך 7.5 ג'יגה, אבל הרגיל הרבה יותר קטן ממנו. אז מה הגודל של הרגיל? יותר מ-2 ג'יגה?

• 3 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by nadav1379,

קניתי דיסק של HL2 לפני הרבה זמן התקנתי את המשחקים CSS ו HL2 שיחקתי והכל היה טוב אחרי כמה זמן מחקתי את הSTEAM ועכשיו אני רוצה להתקין אחרי שנה שזה לא הותקן יש לי את השם משתמש והסיסמה ואת כל הפרטים אבל שאני נכנס לSTEAM ואני צריך להגיע לקטע אני צריך להוריד את המשחקים הם לא מופיעים לי ב MY GAME שאני נכנס לחוצץ TOOLS יש לי שם 4 משחקים שאני יכול להוריד אבל את HL2 ואת CSS אין לי איך אני מחזיר את המשחקים למצב ההתחלה שאני יוכל לעשות להם INSTALL GAME ? נ.ב בחוצץ MY GAME יש לי שורהINSTALLED ויש של את CS ו CSS אבל בSTATUS רשום לידם pre-load complete

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  8. היי האם קיים counterstrike חינמי שלא צריך להשתמש בו עם HALF LIFE? יענטו משחק רשת בפני עצמו

9. Started by RazGvili,

אחד המשחקים המצופים ביותר...משחק מדהים מהמפתחים של DIABLO שישלב FPS וRPG...

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  10. יש לי מפרט כזה .... amd athlon x2 64bit 3800+ socket am2 2.0ghz 90nm evga 7300gt 256mb ddr2 tv dvu pci-e abit kn9-s am2 nforce 550 ddr2800 pci-e hd audio gbl hynex ddr 2 667mhz 512x2 המשחק עובד לי ממש ממש ממש לאט ברזלוציה בהגדרות נמוכות ברצוני לדעת מה לא טוב במפרט הזה ולמה המשחק ככה איטי ???המחשב דיי חדש...

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  11. Started by matans26,

שלום שמי מתן ססי ויש לי בעיה במשחק שקוראים לו comandos beyond the call of duty אני מתקין אותו ואז מפעיל אותו ואז כתובים לי not supported on Windows NT המשחק הוא די ישן אבל הקודם שלו עובד במחשב שלי יש לי Windows xp. אם תוכלו לעזור לי אני ישמח נורא. בתודה מתן ססי.

• 1 תגובה
    • 458 צפיות
  12. היי אני מעוניין להוסיף מודים ל משחק כדי לשנות את האוירה ואני צריך עזרה איך להפעיל את המודים.. יש לי MTWII מותקן בגירסה האחרונה.. עכשיו התקנתי את המוד LAND TO COUNQER והכול פועל מצויין עכשיו אני מעוניין להוסיף את שני המודים הבאים: Blood, Broads, & Bastards! v1.9 + burrek's Textures עכשיו הבנתי שאני צריך לדחוף את הקבצים של המודים לתיקיה של המוד הראשי שזה LTC.. ויש איזו פקודה שצריך לרשום באיזה קובץ ולא הבנתי בדיוק איפה?!? נ.ב האם אני צריך לפרוס את הטקסטורות של המשחק ואז להעתיק את הקבצים של המודים על זה ורק אז לעשות להם REPACK? בקיצר תסבירו איך כול העסק הולך.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by The Dom,

קודם כול, לכול החכמולוגים שסתם ישאלו אפילו בלי לדעת מה הקשר- יש לי דרייברים מעודכנים+משחק מקורי+גרסא 1.41. כשאני נכנס למשחק ואני רוצה לעשות ספרינט ולוחץ על הSHAIFT השמאלי, כלום לא קורה(זה לא לאג). גם כשאני נכנס למטוס ורוצה לעלות את החרטום למעלה כלום לא קורה ואני מתרסק. כשאני בודק בOPTIONS הכול כרגיל וכול המקשים מסודרים כמו שצריך אך משום מה אני יכול רק ללכת ולהשתמש בעכבר כדי להחליף נשקים. איך לעזאזל אני פותר את הבעיה.

14. זה משחק שהייתי משחק אצל חבר שהיינו קטנים שיצא ה PS1 ובגלל זה אני חייב להשיג אותו לPS2 שלי!! אני יתאר לכם את המשחק ואני מקווה שתזהו אותו בשבילי! המשחק הוא משחק מכות כזה שאפשר לשחק בו 2 או 1 וצריך לבחור שחקן מתוך 4 שחקנים שהשחקנים הם 2 נשים ושתי גברים את הנשים אני לא זוכר אבל הגברים היה אחד מלא וחזק עם מבנה גוף גדול והשני היה רזה יחסית עם ז'קט גי'נס כזה והבטן שלי הייתה חשופה והיו המשחק שלבים בהתחלה בהתחלה הם היו באים עם מסוק ומרביצים לאנשים כאלה שלבושים בשחור והיה אפשר לשבור מכונות שתיה ולשתות את המשקאות ולהרים חפצים ולזרוק אותם ויש שלב שנמצאים בתוך מעלית ויש עוד שלב שהוא ברחוב ויש עוד שלב בתחנת רכבת ועוד כמה שאני לא זוכר בטח קיצר אני מקווה שתעזרו לי למצוא תמשחק הזה בגלל ש…

• 4 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by PayneBack3251,

בבקשה תעזרו לי לבדוק אם זה באמת נכון הנה קישור תסתכלו על התאריך יציאה: http://www.gamespot.com/pc/action/maxpayne3workingtitle/index.html?q=max%20payne%203 ופה תסתכלו בפורום של 3drealms http://forums.3drealms.com/vb/showthread.php?t=25910 בבקשה שזה לא יהיה נכון :-[

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by .nimiking.,

מישהו כבר שיחק ויודע אם כדאי להתקין כי רק אתמול מחקתי את המשחק ואת ההתקנה =\

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  17. Started by Meir787,

למישהו יש כזה ? כי אני מת להתקין את ההרחבה ומה-זה לא בא לי לעבור את כל אובליביון כמו אידיוט מחדש... תודה מראש. ;D

• 8 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by Oranili,

גם לכם יש תקיעות שמכוניות באות .... או שיש איטיות או שיש תקיעות קטנות רק שמכוניות ( השותפים שלך ) עוברים לידך .. רק רציתי לדעת

• 4 תגובות
    • 491 צפיות
  19. יש לי ויסטה אולטימיט 64 ביט. זה התקין לי תדריבר של הכרטיס מסך אוטומטי אכשיו אני רוצה לשחק בקאוטנר softwere מוד וזה לא נותן זה אומר שזה לא תמוך מה לעשות לפני כן באקספי זה עבד מה עושים?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  20. Started by galCool,

חיפשתי בגוגל ולא מצאתי.. מתי הוא יוצא??

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by davidcohen,

שלום! יש לי את המשחק ופתחתי ליגה ספרדית....עכשיו יש לי הודעה על מישחק גביע אבל אני לא יודע לאן להיכנס כדי לעשות אותו איך נכנסים למשחק הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  22. Started by parker8,

כשאני נכנס למשחקי אימון, יש לי מסך לבן כזה... (אבל כתוב למטה מקשים כאילו המשחק עובד רגיל) ואז אם אני לוחץ עוד פעם ENTER אז המשחק קורס ויוצא ל-DESKTOP יש למישהו יש פיתרון לבעיה? תודה לעוזרים מראש נ"ב בעבר הייתה לי בעיה שהמשחק קרס כמעט אחרי כל משחק, אז התקנתי פאטצ' שאמור לתקן את זה: Virtua Tennis 3 v1 1 Update-RazorDOX וזה באמת תיקן... הבעיה קרתה רק בכרטיסי ATI (ככה הבנתי מפורומים בחו"ל) אבל עכשיו יש לי את הבעיה עם המשחקי אימון...

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  23. Started by yakir8,

שלום שיחקתי בNFSU2 והייתי יוצא באמצע מהמחשק דרך כפתור הWIN במקלדת בשביל לבדוק כול פעם משהו(זה לא משנה עכשיו) ואחרי כמה פעמים חזרתי למשחק והיה לי מסך שחור עם שני פסים שמראים בצבע יצאתי מהמשחק וחזרתי לא עזר(מחקתי אותו אבל הדיסקים לא אצלי ככה שלהתקין אותו שוב אני לא יכול בשלב זה) עכשיו רציתי לשחק בFIFA07 וגם שם פתאום יש לי את אותו מסך ובו יצאתי חזרתי התקנתי שוב שום דבר לא עזר!!! חשוב לציין שזה רק בשני המשחקים האלה ובאף משחק אחר אין לי בעיה דומה חוץ מטסט דרייבר(אבל שם ראיים עוד משהו וזה מסתדר אחרי כמה זמן) אבל הבנתי מחבר שיש את זה להרבה. מה אני יכול לעשות כדי לתקן את הדבר הזה אני פשוט משתגעה כבר. תודה מראש עכשיו כשצילמתי תמונה ראים את המסך כמו שצריך אבל כשאני במשחק לא!…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  24. Started by sd1,

מתי יותר כבד בביצועים של המשחק למחשב מבחינת גרפיקה והכל וההתמודדות של ההמחשב call of duty2 או carbon?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  25. Started by roie13,

היי אני צריך עזרה בחיפוש של משחקים בחינם ברשת ככה שכולם יכולים לשחק בהם, לא משנה לי הסגנון. וכאלה שלא נמאסים אחרי שבוע... תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים