עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אוקי, לא משנה איזה משחק בנוי מנוע Source, בין אם זה DOD : S או CSS יש לי בעיות FPS, בלי פילטרים!! הכל על HIGH הוא מסרב לעבור את ה50 FPS עם פילטרים זה בכלל נופל. הרזולציה ניסיתי את כולם ואין הבדל בשינוי FPS לא משנה אם הכי גבוה או הכי נמוכה אותו FPS!! מה נסגר? כעיקרון יש לי מערכת יחסית חזקה למה יש לי ביצועים שמישהו עם X800GTO יש לי ביצועים יותר גבוהים ממני על אותם הגדרות. ד"א זה רק במשחק הזה, במשחקים כמו COH, CALL OF JARUZ וSC:DA אני מקבל ביצועים מקסימלים ויפים רק במשחק הזה יש לי את הבעיה.

• 8 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by penny1,

שלום לכולם, רציתי לדעת האם EA פריסמו PATCH ל NBA LIVE 2007 ...כזה שמתקן באגים וכאלו ובנוסף מאחר ואני מעט מאוכזב מ NBA LIVE 2007 רציתי לדעת איפה אפשר להוריד עדכון של ROSTER ל NBA 2006 ובנוסף האם יש אפשרות לעדכן שמצב המשחק של עונה יהיה מסודר לפי סדר המשחקים של 2007 תודה מראש

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  3. חולמים על משחק תפקידים איכותי בכיכובם של ערפדים אשר יירש את Bloodlines האגדי? Vampyr הוא כנראה לא התשובה - אך הוא יצירה מהנה וייחודית בפני עצמו לכתבה

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  4. :jump:

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  5. Started by koko0,

אני רוצה לארגן מתנה לחבר, הגה שמדמה שליטה במטוס, הבעיה זה שאין לי מושג בזה כלום... מישהו מכיר? יש לו? מבין בזה? כמה יעלה משהו ממוצע, ואיזה משחקים הולכים עם זה? תודה!

6. Started by אליאור27,

תראו קניתי את המשחק RAINBOW SIX VEGAS 2 ולא בדקתי את הדרישות וגיליתי שזה לא עבד רצינו להחזיר אבל אבדה הקבלה. אחר כך קנינו מחשב חזק וטוב ,ניסינו להתקין ולא עבד!התקשרנו אל הד ארצי והם לא פתרו את הבעיה אז מה כדאי לי לעשות?האמת שריציתי להוריד אבל זה רק יפגע בחברות ובסייכוים שלא יצאו משחקים טובים ל-PC

7. Started by neil4,

למי יש לינק למשחק אבל ריפ בבקשה

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  8. Started by BONO,

אז ככה אני וחברים שלי משחקים HALF LIFE (לא COUNTER STRIKE) כל היום בבית ספר כשניסינו לשחק ביחד כל אחד מהבית שלו אז לא הצלחנו אמרו לי שבשביל לשחק האלפ לייף ביחד דרך האינטרנט חייבים את המקורי. קראתי פה איפשהו שיש דבר כזה VPN שיוצר רשת מדומה אז אם ככה אפשר יהיה לשחק האלפ לייף דרך האינטרנט גם בלי המקורי? איך?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  9. Started by alex.turovsky,

מזמן לא ביקרתם בניו-יורק ? CRYTEK מסדרת לכם פינוק במחלקה ראשונה עטופים ב-NANOSUIT 2

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  10. Started by shiran69,

שלום לכולם!!!! רציתי לשאול מה זה דיסק הקסם כי אני לא הבנתי בדיוק וגם אם הוא מתאים לps2 החדש 70004 ומה החסרונות שלו??? אני יודעת שהוא רק כאב טיפוס כרגע אבל מה אתם אומרים על ההמצאה החדשה שיצאה?? תסתכלו באתר הזה ותראו על מה זה מדובר http://www.super-store.co.il/ תכנסו לשני מצד ימין מלמעלה שירן (בת)

• 5 תגובות
    • 922 צפיות
  11. Started by kikkler,

מישהו משחק בזה? הגעתי לשלב שאני לא מצליח לעבור (5-3) וקצת עזרה תעזור

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  12. Started by ryu,

מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Started by Nonister,

אהלן חברים, המונק נפתח, זהו אתר מעריצים קהילתי חדש למשחק דיאבלו 3. האתר בנוי בצורה קצת שונה, מנקודת מבט מאוד RPGית של המשחק. אנחנו נשמח אם תיכנסו ותגידו מה אתם חושבים. כל ביקורות תתקבל בברכה – אנחנו רוצים לשמוע מה לא אהבתם, מה הייתם מתקנים, משפרים או כל דבר אחר שהייתם עושים שונה. תודה על זמנכם. www.Monk.co.il

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  14. עדכנתי דרייברים והתקנתי דיירקט איקס. כרטיס המסך שלי מובנה על הלוח עם 64 מגהבייט: VIA/S3G UniChrome IGP המעבד הוא AMD DURON, יש לי 256 RAM והרבה מקום פנוי בדיסק. אני מניח שזו בעיה ידועה כי זוכר שתמיד היו בעיות עם GTASA... אני מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה

• 3 תגובות
    • 922 צפיות
  15. Started by bagetrek,

מה קורה אנשים ?! נראה אם מישו יכול לעזור עכשיו לא כמו בפעם הקודמת שלא ממש ידעתם מה הפיתרון לשאלה שלי , אוקי אז המשחק הוא מלפני עשור שנים כנראה לא ממש זוכר הוא מבוסס על חתול כזה עם משיכת אב"ח על פרצופו והמשחק הוא כזה שאתה אוסף יהולומים כאלה ועובר שלבים די משעשיים הוא מלווה במוסיקה חמודה ואוייבים מצחיקים , שמו של המשחק משו בסגנון של דינמו חתול סגול כזה עם אב"ח אוקי רק מישיכול לעזור שיכתוב תגובה .. אז תודה רבה לעוזרים !! מקווה שבאמת תעזרו : יאלה ל"ט בלאט ! ;D

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  16. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם יש פרטים חדשים על המשחק gta v תאריך יציאת המשחק או דרישות מערכת וכו'? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  17. Started by gkman,

שלום לכולם. בטח שמעתם על המשחק XIII בכל מקרה שיחקתי את הראשון ובסוף המשחק כתוב שהמשך יבוא. אז כשאני לוקח בחשבון שהמשחק יצא בכלל ב2003 חיפשתי את המשחק השני אבל לא מצאתי אותו למחשב ( יש לי אותו כבר מלא זמן בפלאפון) הוא יצא בכלל למחשב?

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  18. אני צריכה קודים למשחק "קפטן הוק" אני יודעת שהוא משחק ישן מאוד אבל מגניב ואני צריכה קודים שייה לי הכל וקודים לחיים לכל מי שיש שיכתוב פה דחוףףףףףףףףף בתודה רעות

• 2 תגובות
    • 922 צפיות
  19. Started by joniar,

שלום יש לי מחשב נייד קטן עם ATOM 450 ו2GB זיכרון (gigabook) ואני מנסה להתקין FIFA98 ואני מקבל הודעה שזה כניראה בעיה של הסינכרון לWIN איך אפשר לפתור אתזה ? אני מעלה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  20. Started by MINIME,

הורדתי מכוניות למשחק עם המכוניות באים קבצים של BMP שזה גלגלים חדשים לאוטו מישהו יודע איך אני מוסיף את הגלגלים שיהיו במשחק. תודה מראש MINIME

• 0 תגובות
    • 922 צפיות
  21. אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by sahargt,

משהו יכול לעזור לי אם הכפתורים אני שונא את זה שהמפתחים פשוט עושים העתק הדבק מהסוני למחשב לא יכולים לעשות את זה כמו FIFA

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  23. Started by fragon,

חירבנתי במכנסיים שראיתי את זה!!

24. אני צריך שם משתמש וסיסמה ל Hamachi

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  25. K-Lite Codec Pack 2.70 84.21_forceware_winxp2k_english_whql התקנתי את שניהם באותו זמן ומאז ה-FPS במשחקים ירד לפני זה לא היתה שום בעיה אה ובהתקנה של הדריבר עלתה לי ההודעה הזאת

• 6 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים