עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Kak,

בכל משחק, כשנכנסים להגדרות הגרפיות יש אפשרות להוסיף\להסיר פילטרים (מסננים?). הבנתי שהמטרה היא לתת למשתמש אפשרות לשחק עם היחס של איכות תמונה\עומס על כרטיס המסך (יעני כמה שהתמונה טובה יותר הכרטיס מתאמץ יותר והמשחק עלול להתקע אם מדובר בכרטיס חלש מדי). בקיצור, לא הצלחתי להבין מה שייך לאיזה צד: ככול שאני שם יותר פילטרים עם מכפלה גבוה יותר האיכות של התמונה תעלה או תרד, העומס על הכרטיס יגבר או יקטן? אשמח גם להפניה למקום שנותן הסבר לגבי טיבו של כל פילטר, כמעט בכל משחק מדובר בקבוצת אותיות בלי הסבר מה הם עושים...

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  2. Started by Cupid Me,

חבר'ה כמה שלבים יש ב-COH? סיימתי 15 ואז המשחק יצא ( ) למרות שבמדליות יש מקום גם לשלב נוסף תודה

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  3. יש לי דיירקס הכי חדש 9.0C עכשיו יש לי בעיה עם 2 משחקים EA המונדיאל והNFS החדש... שמעו מה קורה המשחק נפתח אני עושה אינסטל אחר כך אני מכניס את הקוד הוא שואל אותי אם אני רוצה דיירקס אני עונה לו לא ואז כלום לא קורה ההתקנה אמורה להתיל אבל זה לא קורה.. אין מצב שהתקנתי את המשחק קודם הוינדוס חדשדש :'( :'( :'(

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  4. Started by treetall,

יש לי לחבר שלי בעיה כשהוא נכנס למשחק אז זה כותב לו שהnat שלו היא stict עכשיו יש לו ווינדוס 7 וכל המדריכים שמצאתי הם בשביל xp (פתיחת פורטים) ניסיתי לכבות לו את הfirewall אבל זה לא עובד אני רוצה לנסות לבטל את החסימה באנטי ווירוס אם הוא חוסם אבל אני לא יודע איך שם האני ווירוס:microsoft security Essentials אז מישהו יכול להביא לי מדריך לשני הדברים האלה לווינדוס 7? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  5. Started by Vatos-Locos,

התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך. אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם. מה אתם ממליצים? לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.

• 12 תגובות
    • 908 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

הגיע הזמן באמת http://www.fileplanet.com/promotions/supremecommander/open/landing.aspx

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  7. משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  8. אהלן, לאחרונה שמעתי על משחק אימה שיצא לפני חודשיים בשם Penumbra: Black plague הבנתי שמצד הביקורות הרשמיות המשחק קיבל ציונים צוננים למדי, ועם זאת, מצד השחקנים, כולם מהללים ומשבחים אותו. רציתי לדעת האם המשחק הזה שווה בדיקה? הוא טוב? מפחיד?

• 3 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by Riaz3r,

שלום, דבר ראשון אני יודע שהמערכת שלי מאוד חלשה יחסית לBF3 אבל עד לא מזמן הצלחתי להריץ אותו בובה על המחשב שלי, בהגדרות נמוכות. רץ יופי, שיחקתי בפאנן אבל עכשיו יש בעיה. בעת הטעינה של המפות, שאני נכנס לתפריט במשחק הכל רץ לאט, מגיב מאוד איטי. שאני כבר נכנס למשחק אז אין לי בכלל נשק, אבל יש לי את הכוונת והוא גם יורה כדורים. פרמטתי את המחשב, התקנתי מחדש, רץ מעולה. לאחר כמה ימים שוב, אותה תקלה. ניסיתי לעשות באורגין "Repair Install" ועדין אותה תקלה. עכשיו אני חושב שזה אולי קשור ל Windows Activation, כי זה קפץ לי בזמן יחסית צמוד אחד לשני, אז אני לא בטוח. או שזה אולי קשור לOC שעשיתי, ניסיתי להחזיר את הOC הישן שהיה לי, 4.40MHZ אבל זה קרס אז שחזרתי הכל להגדרות סטוק. ניסיתי לעדכן דריבר…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  10. הידיעה נלקחה מ GAMER.CO.IL רובנו מכירים משחקי תפקידים המוניים. רק מעטים הם משחקי הפעולה ההמוניים, ומעטים עוד יותר הם המשחקים שמבטיחים לנו קרבות בני אלפי שחקנים בו זמנית, על מנוע 'אנריל 3'. באמצע חודש פברואר השנה, הודיעה חברת Webzen הקוריאנית כי בכוונתה לנסות את כוחה בהפצת משחקים המוניים בשוק האמריקאי. לכאורה, צעד שנדון מראש לכישלון. אחרי הכל, השוק מוצף במשחקים גבוהי פרופיל, של החברות הגדולות. אלא ש-Huxley, משחק הדגל של החברה, יהיה שונה. הוא מנופף במילת הקסם 'מנוע Unreal 3. משחק פעולה המוני עם אלפי שחקנים מרבית המשחקים ההמוניים מייעדים עצמם לחובבי משחקי התפקידים, בטח ובטח אם מדובר במשחקים מבית חברת Webzen. פה מספק Huxley הפתעה שניה - מדובר יהיה במשחק פעולה מגוף ראשון, …

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  11. Started by Shto,

הורדתי אתמול את המשחק שחבר המליץ לי, ונראה ממש מעניין... אבל כרגע אני נמצא בדילמה כמו רוב המשתמשים החדשים, איזו דמות לבחור? בתור שחקן לשעבר של UO האגדי, אני מכיר את הבעיה של לבחור דמות מתאימה שתעשה את עבודתה כמו שצריך. בעיקרון, אני אוהב קוסמים וקשתים, הבעיה איתם שהם או חלשים או מורכבים מדי למשחק (לא יודע ממש איך הם עובדים במשחק הזה), אבל לרוב הם מתוסבכים ודורשים המון מיומנות, ידע, שיקויים, סקרולים וכדומה. לעומת לוחמים, שלא ממש דורשים יותר מדי התעמקות או "מצרכים", ורק צריכים מגנים טובים ונשקים, ואז נשאר רק לרוץ לתוך אמבוש ולרסק את כולם בכל מקרה, עברתי על כל מיני כתבות שונות, סרטונים, קראתי המון תגובות בפורום הרשמי של המשחק ועדיין לא הצלחתי לג…

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  12. Started by aviv23,

אני מחפש תחרויות לקאונטר סטרייק אם מישהו יכול להביא לי לינקים תחרות לקלאנים בבקשה תעזרו אני מחפש כבר שנים תודה מראש

• 5 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by IPIP,

שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה , אבל יש לי בעיה אם ההגדרה physx שאני שם על HIGH או MEDIUM זה מקרטע ועל LOW זה פועל טוב אני רוצה שכל ההגדרות יהיו על הכי גבוה למה זה מקרטע ? בדקתי את הדרישות מערכת של המשחק והמחשב שלי יכול להריץ אותו

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת אם יש פרטים חדשים על המשחק gta v תאריך יציאת המשחק או דרישות מערכת וכו'? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%a8%d7%99%d7%a9%d7%95%d7%aa-%d7%92%d7%99%d7%a8%d7%a1%d7%aa-%d7%94-pc-%d7%a9%d7%9c-%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-crew-%d7%a0%d7%97%d7%a9%d7%a4%d7%95%d7%aa-%d7%95%d7%94%d7%9f-%d7%a9%d7%a4/

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  16. לאחרונה החלטתי לחזור למשחק ומן הסתם התחלתי לחפש מודים שישפרו אותו. מצאתי שני מודים שטוענים שהם ההמשכים הלא רשמיים לטלאים של המשחק ומתקנים המון באגים. הנה: 1. http://planetelderscrolls.gamespy.com/View.php?view=Mods.Detail&id=7347 2. http://www.tesnexus.com/downloads/file.php?id=19510 איזה מהם להתקין ? אולי את שניהם ? (לא תהיה התנגשות ?) יש לי את ה - UTILITIES הבאים: MORROWIND GRAPHICS EXTEDER, MORROWIND SCRIPT EXTENDER ו - MORROWIND ENHANCED. על אילו מודים אתם ממליצים ? (יש לי מספר מודים של טקסטורות ואת המודים של LGNPC, את ATMOSPHERIC SOUND EFFECTS, Dracandros' Voice, THE LOST ARTIFACTS OF MORROWIND) איך המודים של ששוחררו בינתיים ע"י צוות TAMRIEL REBUILT ? מומלצים ? (…

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  17. Started by אופיר אוחנה,

למי יש את המשחק ministry? יש למישהוא אותו

18. משחק הפעולה וההתגנבות שהושק בסוף השנה שעברה ממש נחוש לשכנע אתכם לתת לו הזדמנות לכתבה

19. אחרי שבעלי ה-Xbox One קיבלו מעל ל-200 כותרים שונים מעידן ה-Xbox 360 שזמינים עבורם בלחיצת כפתור - כעת מגיע תורם של כותרים נבחרים ראשונים מתקופה וותיקה עוד יותר לכתבה

20. Started by MINIME,

הורדתי מכוניות למשחק עם המכוניות באים קבצים של BMP שזה גלגלים חדשים לאוטו מישהו יודע איך אני מוסיף את הגלגלים שיהיו במשחק. תודה מראש MINIME

• 0 תגובות
    • 908 צפיות
  21. אני פעם שיחקתי בUtopia מי שמכיר וRunescape יש עוד כאלה שבעבר/הווה משחקים בזה (או דומים)? 8) Utopia מי שלא מכיר, משחק אסטרטגיה כזה וRunescape תפקידים

• 4 תגובות
    • 908 צפיות
  22. K-Lite Codec Pack 2.70 84.21_forceware_winxp2k_english_whql התקנתי את שניהם באותו זמן ומאז ה-FPS במשחקים ירד לפני זה לא היתה שום בעיה אה ובהתקנה של הדריבר עלתה לי ההודעה הזאת

• 6 תגובות
    • 908 צפיות
  23. Started by bz_amir,

מתי סוני 3 יוצא? :s05: :s05: ??? ??? ??? ??? ??? :s07:

24. Started by overload,

כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום. לדוגמה: overload--HWZONE אני מת על המשחק הזה. ;D http://www.jippii.com/jsp/games/index.jsp כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר. הזווית היא גם לפי הסמן. כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by Rondh,

סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.