עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ktbnus,

משחק ענק כמובן...אבל האם הוא יגע ל PC?

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  2. Started by Don_Makaveli,

יש פה מישהו שמשחק? אולי נעשה משחק פורום.

• 4 תגובות
    • 925 צפיות
  3. קניתי WOW ובבתוך הקופסא היה מין פלייר כזה עם קוד שמאפשר לשחק 10 ימים ללא תשלום. השאלה איך נרשמים לשירות הזה? תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  4. Started by Gohan,

יש עיגולים בכל הצבעים ואתה יורה כל פעם עיגול שיש 3 באותו צבע אז הם נעלמים וכל כמה זמן יורדת שורה , מישהו מכיר ויכול להגיד לי את השם? תודה.

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  5. Started by Shmoolik,

מישהו יודע את השם שלו ? זה כזה כמו טוני האוק והכל , רק בגלישה. היה את הדמו לפני איזה חצי שנה ב וואלה אבל אני לא מוצא אותו שם וגם לא איך קוראים לו. מישהו יודע איפה אפשר להוריד את הדמו או משהו כזה.. ? או לפחות השם שלו ?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  6. Started by simonsix,

לחובבי הסידרה, הכותר החדש ישוחרר ביומיים הקרובים בארה"ב. ביקורת ראשונה ומעולה של IGN הציון- 93 IGN It has its shortcomings, but I already sense that Prince of Persia will be one of the few games from this generation that I carry with me for the next decade. http://pc.ign.com/articles/934/934100p1.html

• 9 תגובות
    • 925 צפיות
  7. Started by superbijo,

כותרת חברים

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  8. Started by MDK,

שלום! רציתי לדעת אם רק אצלי (ראה מפרט) המשחק עובד גרוע - מקרטע מחוץ לבניינים ועובד לאט (בלי AA\AF) ועובד לא חלק בתוך בניינים - לפעמים יש קפיצות - והכל ברזולוציה של 1024X768 @ high details.

• 6 תגובות
    • 925 צפיות
  9. אחרי שבעלי ה-Xbox One קיבלו מעל ל-200 כותרים שונים מעידן ה-Xbox 360 שזמינים עבורם בלחיצת כפתור - כעת מגיע תורם של כותרים נבחרים ראשונים מתקופה וותיקה עוד יותר לכתבה

10. Started by dudimalka,

שלום חברה נתקעתי במשחק הגעתי למקום שמישהו יורה עליי טיל ואני נופל מהמרפסת ואז בא מסוק ומתחיל לחורר אותי אני תופס מחסה ואז אני צריך לגרום למסוק לקרוא לעזרה אז אני יורה עליו ואז הוא יורה עליי טילים שפשוט הורגים אותי... פעם אחת הצלחתי לשרוד את הטילים ואז באו מלא חיילים והרגו אותי ממש באסה... איך אפשר לעבור את זה? והאם זה כבר הסוף??

• 12 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by mrraz,

אני כבר לפני סיום ומאוד נהנה. המשחק די מפחיד. יתכן ודורש כרטיס מסך חזק אני משחק על מסך 27 2K עם כרטיס 3070 שאר החומרה בת 3 תומך בהכל כולל עקיבת קרניים מומלץ גיימפד

• 0 תגובות
    • 925 צפיות
  12. Started by Adrox,

Look i installed the game and when i join the game i dont have sinbgelplayer and multiplayer if u know what the problem help me to fix it guys its full version not demo

• 5 תגובות
    • 925 צפיות
  13. Started by overload,

כנסו לטנק, תשתמשו בשמות מהפורום. לדוגמה: overload--HWZONE אני מת על המשחק הזה. ;D http://www.jippii.com/jsp/games/index.jsp כדי לירות לוחצים עם העכבר, כמה שהסמן רחוק יותר מהטנק העוצמה חזקה יותר. הזווית היא גם לפי הסמן. כדאי לשנות נשקים לוחצים על השם של הנשק למעלה.

• 7 תגובות
    • 925 צפיות
  14. Started by malcolmx9,

יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם. הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\. אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף. אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by HitmanW,

היי, שמעו אני כבר משחק הרבה זמן CS ויש בעיה שמציקה לי מאז ומתמיד - העכבר שלי לפעמים פשוט נתקע לכמה שניות ואני לא יכול להזיז ת'כוונת והמסך כאילו קופא וזה המשחק היחיד שזה קורה לי. קיצר עכשיו הבעיה ממש עולה לי על עצבים בגלל שבמקרים כאלה אני נראה כמו NAB אם הורגים אותי. למישהו יש פתרון? מצטער אם זה לא בפורום הלא נכון פשוט זה קשור לCS.

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  16. Started by orila,

שלום חברים יצא לי לפגוש את במשחק הזה CrimeCraft: Bleedout , מהמעט שיצא לי לקרוא עליו \ לראות ב youtube נראה כמו MMO עם שילוב של FPS נראה נחמד עם מימוש די טוב של נושא האקשן , למישהו יש רשמים קצת יותר "מעמיקים" עליו תודה רבה

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  17. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי בטוניוק במשימה הזאת בבקשה תעזרו לי?!

• 7 תגובות
    • 924 צפיות
  18. כעיקרון אני מתחיל להשתעמם קצת בזמן האחרון, פרשתי זמנית מBF2 בגלל שמתי שאני משחק בזה אני לא שם לב לאיך הזמן עובד וזה גם לא נמאס אז בכלל אתה לא שם לב שאתה משחק 6 שעות באותו סרבר חחחח... וטומב רידיר החדש אני תקוע באיזה קטע.... מרוב שיעמום כבר סיימתי את COD2 שוב! כי כבר לא ידעתי מה לשחק והיותר גרוע מכך סיימתי את המשחק Crimsonland (חחח מצב קשה אה? ) כעיקרון אני מת משיעמום כבר מתי שיוצא לי להיות על המחשב - שזה להיות בבית אחרי שסיימתי את כל השיעורים וכל הבולשיט של הביצפר =\ ככה איזה משחק אקשן טוב לשחק פעם בכמה ימים ובסופי שבוע ואם זה יהיה משחק רב אמוני שהוא חינמי זה יהיה בכלל יותר טוב אז מה יש לכם להציעה ?

• 8 תגובות
    • 924 צפיות
  19. Started by moshe6524,

אוקי הגעתי כניראה לסוף עם האשה המעופפת הורדתי לה כמעט חצי והיא כבר לא מעופפת אני עושה את הקטע עם הסלואומושן ויורה לה בגב נראה כאילו משהו מתפוצץ לה בגב אבל 20 דקות אני מנסה את זה ולא יורד לה כלום! או שיורד לה כ"כ קצת שאני לא שם לב מישהו יודע אני מאד אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  20. Started by גדי א,

קיבלתי את המשחק (מקורי וחדש) מארה"ב המחשב שלי עונה על כל הדרישות המצויינות בחוברת ההוראות הדרייברים שלי מעודכנים ויש מספיק מקום בדיסק הקשיח בעת ההתקנה ממש לקראת הסוף של הדיסק האחרון המשחב נתקע בעת העתקת קובץ AVI, ניסיתי להתקין את המשחק מספר פעמיים ובכל פעם הוא נתקע באותו מקום ואני נאלץ לעשות RESET מאחר והמחשב לא מגיב ואם אני מנסה להפעיל את המשחק כמו שהו הוא הותקן אני מקבל את ההודעה: FULLSCREN MODE NOT FOUND מה יכולה להיות הבעיה??

• 6 תגובות
    • 924 צפיות
  21. חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  22. חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!!

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  23. Started by Zeev86,

יצא לי לקנות משתמש שייר לPS4 (ולמזלי קיבלתי עם המשחק עוד משחק אז יצא שלא הפסדתי הרבה כסף).שיחקתי כמה שעות ב-Primal והמשחק הזה לא שווה אפילו הורדה פיראטית.עד כדי כך שלדעתי ה-DLC של Yeti למשחק הקודם Far Cry 4 היה מהנה ומעניין הרבה יותר.להלן רשימה ממה שיצא לי להתנסות במשחק ועל סמך זה תחליטו אם זה מתאים לכם:- נכון, תקופת האבן אבל עדיין - הנשקים העיקריים שלכם יהיו Club ו-Spear.- רק 13 משימות, כשכל אחת אתם פותחים על ידי Grind שהרבה יותר משעמם מה-Radio Towers מהמשחק הקודם. עליכם לבנות בית לאחת הדמויות המשניות על מנת שהיא מצידה תועיל לשלוח אותכם למשימה.- משימות צדדיות עוד יותר משעממות - לך מA לB.- האפקטים של הגראפיקה מוציאים לי את העיניים מהחורים, ואין לי מושג מה הולך על המסך בקר…

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by IPIP,

שמתי את כל ההגדרות על הכי גבוה , אבל יש לי בעיה אם ההגדרה physx שאני שם על HIGH או MEDIUM זה מקרטע ועל LOW זה פועל טוב אני רוצה שכל ההגדרות יהיו על הכי גבוה למה זה מקרטע ? בדקתי את הדרישות מערכת של המשחק והמחשב שלי יכול להריץ אותו

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  25. Started by asili,

איך המשחקים הללו שווים?

• 3 תגובות
    • 924 צפיות

דיונים חדשים בפורומים