משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
גם לאחר שהסרתי את המשחק ואת הגירסה האחרונה של C++ Redistributable שהמשחק התקין איתו, אבל זה לא עוזר...
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
eSrael קהילה חדשה לשחקנים הישראלים . חדשות, ביקורות , דמואים ודברים אקסקלוסיבים לאתר כגון ראיונות עם מהשחקנים הטובים העולם ותוכנות בלעדיות . www.esrael.net הירשמו וביאו את חבריכם כדי שנוכל להרחיב את הקהילה . זה אינו פרסום משום שבעלי האתר לא מרוויחים מ"פירסום" זה . אני מבקש שתשאירו את ההודעה הזאת מכיוון שזהו אתר שבא מרצון טוב של אנשים להרים את הקהילה בארץ שלנו לרמה טובה יותר . תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם איזה משחק אתם הכי ממליצים ששווה לשחק מבין השלשה ואם אני מעוניין לקנות לPS3 את אחד מהשניים COD5 או FC2 מה הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://www.gamershell.com/news/18521.html לי המשחק לא ירוץ :\ (riva tnt2) אז תנו תמונות וספרו איך המשחק.
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אתר המשחקים Vgames הכריז על "אליפות 'הד-ארצי מולטימדיה' ו-BUG ב-FIFA2007". הטורניר יתקיים במהלך חופש חנוכה בדיזנגוף סנטר בתל אביב, בתאריך ה-18/12. ההשתתפות, בפעם הראשונה בארץ בטורניר בסדר גודל כזה לטענת אנשי האתר, היא חינם אין כסף! הטורניר יתקיים במשחק הכדורגל החדש FIFA 07 על קונסולות PlayStation 2. בין הפרסים: מסך פלזמה 19' למקום הראשון, מכשיר PSP למקום השני וקונסולת PS2 למקום השלישי, מתנת "הד-ארצי מולטמדיה". ההתאחדות הישראלית לכדורגל תספק לאירוע חולצות וכדורים חתומים על ידי שחקני הכדורגל המובחרים בישראל, תלושי קנייה מתנת פומה ישראל, וכן יוצעו פרסים נוספים. ההשתתפות באירוע היא לבעלי עותק חוקי של פיפ"א 07 בלבד. יש לבוא לאירוע עם ההזמנה הרשמית שצורפה בתוך גירסאות ה-PC, או …
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
היי במרוצי SPRINT צריך לעלות הילוך ידנית ואני לא יודע עם איזה כפתור מעלים הילוך....עם איזה כפתור?
-
- 2 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום קניתי את המשחק כשהוא יצא ואני מאוד אוהב לשחק ברשת אך הסי די רום שלי מאוד מהיר ושמשחקים המחשב נשמע כמו הליקופטר אז התקנתי קראק ומאז אני לא יכול לשחק ברשת האם מישהוא מכיר פתרון? תודה
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
-
לפני כמה שעות ניסיתי לשחק ב FAR CRY דמו והייתה לי בעיה של שגיאה כלשהי CRITICAL EXPECTION משהו כזה, עכשיו התקנתי HALO דמו וזה נכנס למשחק, יוצא ורושם a problem occured initalizing direct 3d maybe direct 3d is disabled please run dxed משהו כזה, ואני הדלקתי את האשף של DIRECT X ובדקתי שם את DIRECT 3D והדיירקט 3D זמין ופועל , אני לא מבין אף פעם לא הייתה לי בעיה במשחקים ופתאום היום FAR CRY דפק לי ושגיאה ועכשיו HALO
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אחרי שיצא הטלאי המעולה של היורוליג , אפשר לשחק ביורוליג. השאלה שלי היא האם מישהו מכיר טלאי או כל דרך אחרת שבעזרתה אפשר לשחק עם קבוצות ה- NBA אל מול קבוצות היורוליג?
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ
-
- 0 תגובות
- 955 צפיות
-
-
http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=207 מעניין.......
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
פחות משלושה ימים אחרי שנחשפה והוצגה, נסגרה הפירצה שפגעה בטכנולוגיית הגנת הקבצים המתקדמת. או שאולי בעצם לא לכתבה
-
- 9 תגובות
- 955 צפיות
-
-
Look i installed the game and when i join the game i dont have sinbgelplayer and multiplayer if u know what the problem help me to fix it guys its full version not demo
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי המשחק Mortal Kombat Trilogy עכשיו יש לי בעיה מעצבנת כל פעם שאני מפעיל את המשחק וזה מגיע לבחירת השחקן וזה רושם לי eror כפי שתוכלו לראות בתמונה המצורפת ברשותי amd 2600 ram 512 g force 3 TI windows xp service pack 2 לכל מי שמכיר את הבעיה ניסיתי להשתמש במדריך לתיקון הבעיה ב windows xp אך לא עזר.. תודה רבה לכל מי שעוזרר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה וקוראים לי אידור, הורדתי את המשחק הישן mafia באיטלקית כן כן יש איזה קובץ שיכול להפוך את השפה לאנגלית או שאני חייב להוריד חדש? תודה לכם!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום חלפתי כמה חלקים במחשב ורציתי לראות מה ההשפעה של זה במשחק (BF3) רציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לי בפינה השמאלית למעלה שאני משחק את קצב רענון של הכרטיס מסך. אני יודע שאם זה מתחת ל 50 אז אני צריך להוריד איכות. אני יודע שיש מצב שהמעבד שלי צוואר בקבוק אבל איך אני בודק את זה? מפרט I7 920 ATX680 4 GB SSD intel 520 memory 6GB windows 8 screen Dell 29' 2560X1600 i play like that ,Thanks guys
-
- 4 תגובות
- 954 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את הדמו הזה,הוא קשור לביצועים של הכרטיס מסך וחשבתי שכדאי שתנסו אותו This is Ballistics - Velocity in its purest form! Ballistics is the Formula One of the future. Needless to say Ballistics is for the extreme speed freaks. Maximizing the use of the very latest 3D cards Ballistics is furiously fast and sweet to your eyes. Ballistics takes place during mans next century. Technology and increasing demand for hazardous entertainment has born a new form of racing. The Ballistics pilots run their hover bikes on magnetic fields inside a track that allows full 360º movement. The races take place in many different settings; all with their own unique design and …
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, דבר ראשון אני רוצה לאחל בהצלחה לפורום DOTA/HON. בקרוב יפתחו דיונים נוספים הקשורים למשחק כגון מדריכים, הצעות שיפור, טורנירים וכו'. עם זאת, הצלחת הפורום תלויה בקהילה. לכן צאו לרחובות בהמוניכים והביאו אנשים! כמו כן, אשמח כבר עכשיו ממספר האנשים שכן נמצאים בפורום, אילו דיונים הייתם רוצים לראות.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
ערב טוב אנשים. המשחק האחרון של נבחרת ישראל בגביע האומות של Clanbase יתרחש הערב, בשמונה. המשחק לפרוטוקול בלבד כי נבחרת ישראל במקום באחרון בבית, ונבחרת פורטוגל במקום הראשון אך אנחנו עדיין ננסה לנצח כמובן. ייצגו את ישראל הערב: PwR|eman NOM|Blight qTp|BHMaster PwR|Shadowmoor השידור בכתובת http://he.twitch.tv/igaisrael בעתיד הקרוב אני אפרסם פוסט מסודר עם סיכום הטורניר הזה ולקראת הטורניר שלנו באתר ה ESL.
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
איך אפשר לסדר את הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 954 צפיות
-