משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
סרטון השקה עדכני ותמונות מרשימות מקבלים את פנינו לקראת נחיתת הכותר המפורסם בחנויות בהמשך השבוע לכתבה
-
- 1 תגובה
- 910 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום הזמנתי את המשחק ואני צריך לקבל אותו מחר.. מישהו נתקל בבעיות בהרצה של המשחק ? פשוט הקודמים בסדרה היו די מבוגאגים. שיחקתי בדמו ללא בעיות מיוחדות אבל לכו תדעו
-
- 7 תגובות
- 910 צפיות
-
-
יש לי דמות Mage, במשחק World Of Warcraft, ואני משחק בשרת Eonar בצד בני אדם. הגוליד שהייתי בה התפרקה, ועכשיו אני נמצא באחת עם דמויות גבוהות (כולנו מעל ל-50), רק שיש בקושי 14 איש פעילים בו זמנית :-\. אם מישהו נמצא בשרת הזה ונמצא בגוליד עם הרבה חברים, אז בבקשה תרשמו כאן את השם שלה ואת שם ה-GM כדי שאני אוכל לנסות ולהצטרף. אם לא, אז איך אני משיג גוליד טוב? אני שולט כמעט מצויין בדמות היחידה שיש לי, בשלב 54, וכל פעם שאני שולח בצ'אט שאני מחפש גוליד, אז מחזירים אליי תשובות רק גולידות קטנות!
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
בלי להוסיף עוד נכנסתי לUPDATE NEWS כדי לראות מה חדש בעידכון שיצא היום... להפתעתי ראיתי את זה: [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
המצב המתוח בארצו של הדוד סם והמשך משבר הקורונה הכריעו יחד - סוני מכריזה על דחייה לאירוע שהיה מיועד להתקיים היום, ללא מועד חדש בשלב זה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 909 צפיות
-
-
מה קורה אני רציתי לישאול איזה מהמנהלים אתם אוהבים יותר בלי להיתחנף אנוביס זה אהבה
-
- 5 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
שלום חברים יצא לי לפגוש את במשחק הזה CrimeCraft: Bleedout , מהמעט שיצא לי לקרוא עליו \ לראות ב youtube נראה כמו MMO עם שילוב של FPS נראה נחמד עם מימוש די טוב של נושא האקשן , למישהו יש רשמים קצת יותר "מעמיקים" עליו תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
טוב אז לא מזמן התחלתי לנסות קווסטים ודווקה אני מאד אוהב את זה אז שיחקתי בכמה משחקים: MONKEY ISLAND 1 MONKEY ISLAND 2 FULL THRTLE SAM & MAX ועוד כמה שאני לא זוכר. אז מישהו יכול להמליץ לי על עוד משחקי קווסטים,אבל שיהיה טוב של החברה LUCAS או משהו דומה.
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
למה המשחק לא עולה לי?? אני מגיע לקטע שאני לוחץ start new game הוא מתחיל לטעון ובערך ב רבע לפני הסוף הוא קורס... קרה למישהו??
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני נימצא במקום שבו החייל זורק לי מלמעלה לומ (ממתכת), ושמתי לב שיש במקום המגודר ההוא מישטח מעץ שאני יוכל להרים אותו. מה אני עושה איתם ,אך אני יוצא מהמקום הזה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אני צריך לשנות את המיקום כי אין לי מקום בכונן ברירת מחדל ולא מצאתי שום אפשרות לשנות את מיקום ההתקנה . צריך עזרה דחוף
-
- 4 תגובות
- 909 צפיות
-
-
זהו תאריך היציאה של המשחק האדיר הזה, כתבתי את התאריך כדי לעדכן אנשים שלא יודעים! זה תאריך היציאה בארה"ב (17/10/2006) בישראל סביר להניח (באומדן) זה יהיה במחצית הראשונה של חודש נובמבר (11)
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
קודם כל, למי שלא מכיר את המשחק הנה מידע: BattleForge הוא משחק אסטרטגיה בזמן אמת של חברת EA . במשחק 4 אומות שהולכים לפי צבעים חשוב לציין שלכל אומה יש יכולות אחרים. הנה ארבעת האומות: אש-FIRE קרח-FORST טבע-NETURE אופל-SHADOW במשחק כמה אפשרויות ביניהם PVP, PVE PVE-משחקים נגד המחשב, אפשר ביחד עם אנשים יש מפות שאפשר בהן 4 אנשים מול המחשב, יש אפילו 12 אנשים נגד המחשב.. PVP- משחק נגד אנשים אחרים, אתה משחק נגד אנשים אחרים בקבוצות או כולם על כולם המשחק הוא משחק מרשים ביותר שבו במקום לבנות ביניינים כמו כל משחק אסטרטגיה פה, EA חשבו לעשות משהו קצת שונה, הם החליטו שהמשחק יהיה מופעל ע"י קלפים !
-
- 2 תגובות
- 909 צפיות
-
-
שחקנים תהיו מוכנים אנחנו עוברים לשלב ג' של טורניר הקיץ נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il הפרסים: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium לפני שמתחילים אנו רוצים להזכיר שלקהילת HWzone יש 4 שרתים המתנים חויית משחק מיירבית ואיכותית. HWzone.co.il | Israel | RushHWzone.co.il | Israel | TDM Canals No Explosives\Shotguns HWzone.co.il | Israel | Caspian Only HWzone.co.il | Israel | Club *בזמן הטורניר יוקצה שרת אחד עבור הטורניר בנוסף לשרת הקלאב הקיים מהלך המשחק: B Flag הוא המוד התחרותי המשוחק ביותר בקהילה האירופית והישראלית טורניר זה מתנהל כטורניר זוגות שכל זוג מתמודד מול זוג אחד במפות Conquest כל זוג משחק עד ס…
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
-
-
למי שיש את המשחק או יודע איפה למצא את המידע הזה, בבקשה שיענה. אני לא מצליח למצא.
-
- 9 תגובות
- 909 צפיות
-
-
באחד משיטוטיי השונים באתרי המשחקים ברשת בחיפוש אחר משהו שווה נכנסתי לי ל"בקרוב" של המשחק הזה לאקס בוקס 360, האמת היא שאף פעם לא ממש אהבתי את הסדרה הזאתי אבל שכראיתי את הגרפיקה בתמונות נשארתי די בפה פעור. שתי התמונות האחרונות הן אלו שהכי הדהימו אותי, איזה איכות ואיזה רמת פירוט, האם בכך הגענו לרמה חדשה של פוטו-ריאליזם?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
-
-
עם אתם יכולים לנכש בכמה ימים הברתי את אלף לייף 2 אבל קודם אני יזביר לכם את הסיפור אתה ניה פיתום ברכבת שמביע אותך לעיר 17 שם אתה משתובב ואז אתה מתחיל לברוח מהשוטרים, 4 שוטרים תופסים אותך ובאותו שנייה פורצת בחורה אורגת את השוטרים ומביע אותך למעבדע וכו" אז אני עברתי את כול המשחק ב 3 ימים גם ככה שזה 5 דיסקים
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=86094 אם כן אז מתי.. קוראים למשחק JAWS משהו.. ואני תמיד חיכיתי למשחק בסגנון כזה. אם זה יוצא ל PC אז אפשר לדעת גם מתי?
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
אז ככה אני וחברים שלי משחקים HALF LIFE (לא COUNTER STRIKE) כל היום בבית ספר כשניסינו לשחק ביחד כל אחד מהבית שלו אז לא הצלחנו אמרו לי שבשביל לשחק האלפ לייף ביחד דרך האינטרנט חייבים את המקורי. קראתי פה איפשהו שיש דבר כזה VPN שיוצר רשת מדומה אז אם ככה אפשר יהיה לשחק האלפ לייף דרך האינטרנט גם בלי המקורי? איך?
-
- 3 תגובות
- 909 צפיות
-
-
משחק העולם הפתוח המטורלל מוצע ללא עלות לכל מי שמעוניין בכך, ואתם אפילו תוכלו לבחור האם לשחק בו דרך Steam או ללא הגנות קבצים כלל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 909 צפיות
- 1 follower
-
-