משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום! עדכרנתי לאחרונה את משחק ה-battlefield שלי לגרסה 1.3, ומאז הוא לא עובד. אני לוחץ על האייקון של המשחק ושום דבר לא עולה! כלום!! נ.ב: המשחק היה על no-cd crack כי הוא היה מושאל מחבר. הצעות?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
צוות הערוץ DezireMaker גאה להציג לכם סרטון חדש, בסרטון הבא יופיעו פרודיות על שירים שפשוט הותאמו לBF, מקווים מאוד שאהבתם ונשמח לקבל תגובות בונות או ללייקים / סאבים, אם אהבתם צפייה מהנה (מומלץ 1080P)
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שלום , אני חדש בפורום מקווה להשתלב , לא היה לי מה להביא אז הבאתי לכם ידיעה חדשה בבקשה . http://ps3.ign.com/articles/725/725847p1.html
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היכן ניתן לרכוש את FAR CRY (הראשון) ?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
איך אפשר לסדר את הבעיה ? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהוא מכיר איזה אתר שיש בו את הפתרון למשחק Beavis and Butt-Head in Virtual Stupidity ??
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
טוב אחרי שהשלב שבו אני צריך לפרוץ את חומרת טרויה, אני מגיע לאיזה שלב, שבו אני צריך להציל את איאקס עכשיו בשלב הזה יש לי בעיה, משום מה כל הצבא הגדול והמפואר שלי לא יכול להתקיף את הצבא השני, ואני יותר מול המחשב המזורגג ומנסה להבין מה לעזאזל אני צריך לעשות שם... מישהו יודע מה אני אמור לעשות שמה?
-
- 5 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קניתי WOW ובבתוך הקופסא היה מין פלייר כזה עם קוד שמאפשר לשחק 10 ימים ללא תשלום. השאלה איך נרשמים לשירות הזה? תודה לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אנחנו מגייסים שחקנים לקלאן חדש בשם KodKod הקלאן תג הוא KoD הדרישות הם: SPM 500 + Accuracy 15% + Lvl 55 + K/D 1.20 + הנה קישור לפלאטון : http://battlelog.battlefield.com/bf3/platoon/2832655391762210390/ דבר נוסף : אנחנו צריכים שתהיו אקטיבים כל יום!
-
- 1 תגובה
- 890 צפיות
-
-
המחשב בוודאות לא מתחממם . המשחק פשוט נתקע בלופ של סאונד , שומעים ברקע איזה שלשה צלילים של ארור וזהו נתקע . עידכנתי דריוורים עדכנים הכרטיס קול הוא ON BOARD של REALTECK הלוח MSI NEO 4-F אודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
אני מנסה להפעיל את המונה פריימים, רשום שצריך לפץוח את הקונסול ע"י ה מקש (~) אבל אני לוחץ וכלום לא קורה?
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אהלן, משום מה, בויסטה 64 שלי, שום טריינר לא עובד. לדוגמא: הטריינר של COD4 או של FLATOUT CARNAGE. הרצתי אותם כADMINISTARTOR. האם זה עובד למישהו עם ויסטה 64? תודה!
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
רציתי לדעת מי משחק במשחק הזה... ואם למישהו יש עצות לשחקנים מעולים וזולים מאד (אני משחק עם מכבי תל אביב...)
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מה לעשות פה ? זה עולה כשאני מנסה להפעיל את האלף לייף 2.(העליונה) אחר כך ניסיתי לצאת מהסטים ואז להפעיל את המשחק וזה עבד אבל כבר בהתחלה הוא עושה מעין צורות מוזרות כאלה ולא את הגרפיקה הרגילה.. ואז הוא הראה את התמונה הזאת(עם השוליים האדום) הנה התמונה :.עם הX [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
היי, שמעו אני כבר משחק הרבה זמן CS ויש בעיה שמציקה לי מאז ומתמיד - העכבר שלי לפעמים פשוט נתקע לכמה שניות ואני לא יכול להזיז ת'כוונת והמסך כאילו קופא וזה המשחק היחיד שזה קורה לי. קיצר עכשיו הבעיה ממש עולה לי על עצבים בגלל שבמקרים כאלה אני נראה כמו NAB אם הורגים אותי. למישהו יש פתרון? מצטער אם זה לא בפורום הלא נכון פשוט זה קשור לCS.
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
מה קורה אני רציתי לישאול איזה מהמנהלים אתם אוהבים יותר בלי להיתחנף אנוביס זה אהבה
-
- 5 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום רב רציתי לדעת האם ניתן לשחק במשחק CALL OF DUTY עם גוייסטיק? אם כן כיצד אני מפעיל אותו. בברכה
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-
-
בתור אחד שמשחק בsuper meat boy ויודע כמה המשחק קשה הנה הקישור http://www.vgames.co.il/article/15164.html
-
- 0 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני מחפש משחקי אסטרטגיה חדשים וטובים.. משהו בסגנון של גנר'לס או age of amipre ודברים בסגנון.. אם מישהו מכיר משחק טוב.. ואולי כאלה עם גרפיקה מעולה.. אז אני ישמח לקבל המלצות...
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
התחלתי לשחק ב EARTH 2140 ממש נחמד, משם עברתי לסטארקראפט לדורותיו (נדמה לי כל הגירסאות), יוריס רייבנצ', ג'נרלס, ושם נעצרתי בערך. אני לא אוהב את האסטרטגיות המוגזמות שיש היום שרואים הכל בענק, ולא סובל סגנונות קוואסט למינהם. מה אתם ממליצים? לא חייב שזה יהיה חדש-חדש, אבל גם לא משהו מלפני יותר משנה-שנה וחצי גג.
-
- 12 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני נימצא במקום שבו החייל זורק לי מלמעלה לומ (ממתכת), ושמתי לב שיש במקום המגודר ההוא מישטח מעץ שאני יוכל להרים אותו. מה אני עושה איתם ,אך אני יוצא מהמקום הזה ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סטים של 1.6 ויש לי בעיה... כל פעם שאני משחק פתאום אני רואה הודעה כזאת שכאילו אני מפרסם איזה סרבר בשם bomber ואני לא כותב את זה... איך אני מפסיק את הדבר הזה? עשיתי סריקת וירוסים הכל... איך זה יכול להיות כל הקטע? תודה
-
- 10 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אני תקוע בחצר הגדולה בשלב שאני צריך לשחרר את כל בנות הערובה. עכשיו שיחררתי את כל היפניות (בנות הערובה) ומה שנישאר לי זה למצוא את המפתח הסודי הזה. אני לא יודע איך אני יוצא מהחצר הזאת וחוזר לתוך המבנה. יש לי דלת כזאת להיכנס אליה אבל היא מובילה לצד השני של החצר שגם שם אני תקוע. עזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 889 צפיות
-