עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by simonsix,

לחובבי הסידרה, הכותר החדש ישוחרר ביומיים הקרובים בארה"ב. ביקורת ראשונה ומעולה של IGN הציון- 93 IGN It has its shortcomings, but I already sense that Prince of Persia will be one of the few games from this generation that I carry with me for the next decade. http://pc.ign.com/articles/934/934100p1.html

• 9 תגובות
    • 911 צפיות
  2. Started by Sifo Jen,

טוב, אף אחד לא פתח על זה נושא עד עכשיוו (בניגוד לכל הציפיות), אז הנה: http://www.gamershell.com/news/24870.html

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  3. אז ככה, הגעתי למאסטר הזה הענק עם החרב... הבנתי את הטריק שיש שתי דברים לעלות עליהם שבעזרתם מגיעים לו לגובה העיניים... כשאני עולה עד הסוף יש את הספידקיל - אני לוחץ והנסיך קופץ, החרב נהיית כחולה ואני לוחץ על לחצן העכבר השמאלי ותוקף. אחרי זה הענק תופס אותי ביד וזורק אותי! אני לא מצליח לעשות יותר מזה כלום!!! משני הכיוונים אני פוגע בו בנסיון הראשון, אבל אחרי זה הוא מעיף אותי ואני לא מגיע לו לעיניים... אני כבר שעה וחצי על זה... מה עושים?!??! ??? ??? ???

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by stingeR-,

מקווה שזה הפורום הנכון לדבר על זה , כשהתקנתי GTA VICE CITY במחשב החדש שלי (תוכלו לראות במפרט) אז אחרי כמה שניות שאני משחק יש עיוותים רציניים מאוד בגרפיקה. רציתי לדעת אם יש למשחק תיקון של זה או משהו כי אני פשוט חולה על המשחק והייתי רוצה לשחק אותו עם FPS גבוה.. הנה תמונה שמסבירה למה אני מתכוון (זה הגיע לי גם למצבים הרבה יותר קשים) :

• 4 תגובות
    • 911 צפיות
  5. Started by galh_5,

האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה

6. Started by natan805,

איך המשחק לדעתכם?? פשוט אני לא רואה שמדברים עליו ודווקא מאד נהנתי לשחק בו. משהו גם מכיר משחק בסגנון?

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  7. Started by SHAY951,

אני מחפש איז אתר טוב לסיראלים וקראקים שמתעדכן לעיתים קרובות, ושלא יעביר אותי כל שנייה לאתר אחר. תודה 8)

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  8. Started by adlanm,

אם כן האם אנחנו, היהודים נמצאים גם שם? כי שמעתי אודיו לוג של דוקטור אחד והוא אמר שאחד צעק בארמית

• 2 תגובות
    • 911 צפיות
  9. שלום יהודים וחברים יקרים יש משחק חדש של אמזון בשם lost ark חייב לעדכן שזה משחק נחמד וכיף מאד אבל משום מה באמצע המשחק אני מקבל סוג של משימה שבא נמצא האותיות של השם יתברך אני מחייב את חברת אמזון למחוק את האותיות הקדושות לא בא בשום פנים ואופן שככה יזלזלו באלוקים של היהדות זה כבר קרה בCOD VANGUARD והמעריצים הערבים ידעו להתלונן אני חושב שעכשיו תורנו לעשות זאת

10. Started by jepe,

במשחק עצמו הדמויות אמורות לדבר באנגלית? או שהן מדברות איזה שפה לא מובנת ורק התפריטים הם באנגלית? כי כשאני משחק זה נשמע כאילו הן מדברות ג'יבריש :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 910 צפיות
  11. Started by wooper,

בתור אחד שמשחק בsuper meat boy ויודע כמה המשחק קשה הנה הקישור http://www.vgames.co.il/article/15164.html

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  12. Started by lidorosh,

חברה נתקעתי בטוניוק במשימה הזאת בבקשה תעזרו לי?!

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  13. Started by ryu,

מישהו יודע אם המשחק הזה גם תורגם או איך שלא קוראים לזה.... מיפנית לאנגלית? תודה.

• 9 תגובות
    • 910 צפיות
  14. Started by LIOR42,

השלב מתחיל באוויר ואנחנו טסים אחרי מסוק בלאק הוק בגשר נמצא בחור עם RPG אני מחסל אותו מגיעים לגוש בניינים המסוק הראשון מתחיל להוריד חיילים על הגג ואני מתחיל לירות על כל החברה שנמצאים בכל האזור ופתאום כתוב שנפסלתי אפילו שלא נפגעתי השלב נקרא -SHATTERED PALACE

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  15. Started by MaGiCoD,

האנטר קילר מדהים שקרה לי היום! ספרו לי מה דעתכם!

16. Started by smootskin,

מניינים אנשים? באטל רויאל חינמי חדש שיצא לפני חודש - Early Access, דרך סטים. דומה ל PUBG, יש כאן אפשרות לשחקן אחד, צוות של שניים או צוות של ארבע. כל שחקן בוחר איזה kit הוא רוצה שמלווה אותו במשחק: 1. Glider - גלשן אוויר 2. Snowboard - סנובורד 3. ערכת טיפוס הרים - סנפלינג בסרטון אני משחק עם Werewolf, מסביר לו איך הכל עובד, צוות של שני שחקנים. https://youtu.be/9__PG5MiIL4 הלינק לסטים: https://store.steampowered.com/app/755790/Ring_of_Elysium/

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  17. Started by JohnnyBravo,

http://www.mediagame.co.il/details.asp?id=4009 אמיתי?אפשר להתחיל להתרגש?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  18. במסגרת שגיאה תמימה או שאולי לא-כל-כך, רשת וולמארט בקנדה סיפקה לנו מידע על כמה כותרים בולטים ומסקרנים שעשויים לנחות על מדפי החנויות השנה לכתבה

19. Started by tania131,

היי במרוצי SPRINT צריך לעלות הילוך ידנית ואני לא יודע עם איזה כפתור מעלים הילוך....עם איזה כפתור?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  20. Started by asili,

איך המשחקים הללו שווים?

• 3 תגובות
    • 910 צפיות
  21. Started by ktbnus,

משחק ענק כמובן...אבל האם הוא יגע ל PC?

• 7 תגובות
    • 910 צפיות
  22. Started by gkman,

שלום לכולם. בטח שמעתם על המשחק XIII בכל מקרה שיחקתי את הראשון ובסוף המשחק כתוב שהמשך יבוא. אז כשאני לוקח בחשבון שהמשחק יצא בכלל ב2003 חיפשתי את המשחק השני אבל לא מצאתי אותו למחשב ( יש לי אותו כבר מלא זמן בפלאפון) הוא יצא בכלל למחשב?

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  23. אני צריכה קודים למשחק "קפטן הוק" אני יודעת שהוא משחק ישן מאוד אבל מגניב ואני צריכה קודים שייה לי הכל וקודים לחיים לכל מי שיש שיכתוב פה דחוףףףףףףףףף בתודה רעות

• 2 תגובות
    • 910 צפיות
  24. Started by RoDeX,

ברצוננו להודיע על פתיחתו של קלאן חדש למשחק ארמה 2- קלאן ישראלי. הקלאן ירכז את שחקני ישראל במסגרת משחק אחת ויציע חווית משחק שונה ומאתגרת. הקלאן הישראלי, IDF, יתנהל בצורה בוגרת ואחראית וישאף למשחקים ריאליסטיים עד כמה שאפשר הן ברמת בניית המפות והן ברמת הפיקוד בשטח. מתאים לכם? הצטרפו אלינו! asaflivne4@gmail.com goldenfiver@walla.com ישנו גם פורום ואתר למשחק אך הם בבניה. לאתר הרשמי שלנו נב: חברי הקלאן הם בעלי עותק חוקי בלבד של המשחק. אם אין לכם עותק חוקי ואתם מעוניינים להצטרף לקלאן, שיקלו לרכוש אחד כזה. אני מצרף מספר תמונות מהמשחק הקבוצתי הראשון של הקלאן. במשחק השתתפו כ8 חברים אשר ביצעו פשיטה אל תוך שטח אויב, אשר בו נמצאו מספר בני ערובה, ועל הקבוצה היה לשחררם וללוות…

• 0 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by nirko,

מישהו יודע אולי איך אני עובר את הענק בבית קברות בשלב 5...?????

• 7 תגובות
    • 910 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.