עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by KoM,

שלום, לחבר שלי יש בעייה עם המשחק, איך שהוא נכנס אליו המשחק פועל והכל סבבה אבל העכבר פשוט נעלם, המשחק לא קופא או יוצא, אבל העכבר נעלם, לאחר שיוצאים מהמשחק גם הסמן בוינדוס נעלם, עד שעושים ריסט... למישהו יש רעיון ? המשחק מעודכן לפאצ' 1.4, והבעייה היא גם ב-1.0...

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. כבר עבר חודשיים ויותר מאז הסירטונים והתמונות החדשות של hl2 ep2 יש איזה משו חדש? (כי ב-crysis וכל משחק אחר כמעט יש מידי שבוע תמונות וסירטונים חדשים..)

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  3. תמליצו לי על משחק מחשב חדש וטוב של מכות ברחוב והרבה שלבים עם 2 שחקנים ביחד.... תודה..

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by דניאל52,

איך אני משתמש ב CHEATS ב MAX PAYNE 2? אין שם CONSOLE

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. ראיתי (בעיקר בפורומים בחו"ל) שנושא ה-widesceen ממש ניהיה פופולרי, אבל השאלה העיקרית היא בנוגע למשחקים, עד כמה באמת משחקים חדשים תומכים במסכים רחבים? כמובן שאני לא מצפה למספרים או אחוזים מדוייקים, אבל לפי ההרגשה שלכם ממה שאתם רואים ביומיום, האם המשחקים החדשים בדר"כ באים מוכנים לרזולוציות רחבות או שזה עדיין לא הפך לגמרי למקובל? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  6. Started by navk2,

יש לי אותו והמשחק פשוט מעולה ! הגרפיקה ממש ממש טובה, יש כל מיני אפקטים של אור, אני חושב שיש BLOOM אבל הוא דיי מכביד.. חוץ מה- BLOOM המשחק ממש קליל ועם הכ.מ שלי אני מריץ אותו על 1024*768 על MED ורוב האפקטים לא פועלים אבל קיבלתי בבנצ' שלו 42FPS ובמשחק עצמו יש לי בערך 45-55... וגם כל המסלולים מטורפים כאלא,קיצור משחק גדול... למי פה יש אותו ?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני צריך רוצה לדעת איפה אני מסמן שהיה לי שם את אפקט השמיים כי כרגע כל מה שיש לי זה שמיים כחולים בלי שום דבר. תודה

8. Started by xtx,

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by The Dom,

דרייברים מעודכנים ומשחק מקורי. כשאני נכנס למשחק אז המחשב קופא לגמרי בתפריט ואני אפילו לא יכול להזיז את העכבר או לצאת עם הTASK MANAGER. איך לעזאזל פותרים את זה?

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. שלום חברים, אני עובד עיצות. בהפעלה הראשונית המשחק עבד בסדר גמור, עלה וטען בצורה נורמאלית וכמובן ששיניתי את הגדרות התצוגה לאחר מכן. מייד עם שנוי ההגדרות המשחק החל לקרטע באופן זוועתי, מן הסתם שיניתי שוב את ההגדרות למינימום וקיוויתי לטוב, לא! המשחק מקרטע עדיין ומנצל כמעט 690 מ"ב זיכרון פיזי ו100% קבוע של כח המעבד! משהו פה לא הגיוני, לכן הסרתי והתקנתי מחדש ועדיין שום דבר לא עוזר. אני לא רואה שום סיבה שהמשחק יקרטע שכן המפרט שלי עומד בדרישות, אני גם לא רואה סיבה לבעייה בתיאות חומרה או תוכנה כי המשחק כן עבד בהתחלה טוב. מערכת ההפעלה: VISTA HOME כ. מסך: 6600GT AGP כ. קול: מובנה SOUNDMAX מעבד/זכרונות: 2.8/1ג"ב האם התקלה ידועה? האם למישהו יש פתרון ?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  11. היי אנשים לאחרונה נתקלתי בבעיה במשחק הנ"ל. תוך כדי משחק, המשחק(כלומר המצלמה) מתחיל להסתובב על הציר של הדמות ופשוט לא מפסיק להסתובב עד שאני לא יוצא מהמשחק לגמרי ונכנס מחדש מישהו יודע איך לפתור את הבעיה הארורה הזאת? כל תשובה תתקבל בברכה... עריכה: אפשר לנעול... מסתבר שזה נגרם ע"י הג'וייסטיק שהיה מחובר למחשב...

• 0 תגובות
    • 499 צפיות
  12. תוכלו לתת שמות של משחקים שכבר יצאו ותומכים בכרטיס? תודה לעוזרים...JTF ו COH תומכים?

• 7 תגובות
    • 687 צפיות
  13. הרשמים שלי דיי קצרים, כי שחקתי בו 40 שניות וראיתי שזה לא זה, אני לא מדבר על השליטה שאפילו לא נסיתי ללמוד אותה המשחק נראה פשוט רע, שחקתי אותו על HDTV והכל נראה עדיין פחות חד מה PC, הרבה פחות מפורט. נראה לי שהם הורידו המון טקסטורות בגלל שכדיי לשלוט על היחידות צריך לרחף כל הזמן על המפה ולשנות זוויות כל הזמן (עובד מאוד מהיר) לכן לא נראה שהיה ניתן לעשות את זה במהירות כזאת עם שמירה על אותה רמת גרפיקה. משום מה כל מראה כאילו "מטושטש", מוזר שיחקתי את זה באותה רזולוציה ששיחקתי ב PC (על אותו מסך גם) נחכה ל HALO 3

• 2 תגובות
    • 704 צפיות
  14. Started by Xilver,

http://www.projectoffset.com/downloads.html

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. Started by Omerole,

יש לי את KE מותקן על המחשב איפושהו (לא נכנס לזה נכון...) ואני רוצה לשחק באונליין אז אני רוצה לקנות את המשחק.. אם אני אקנה את הגרסה הרגילה אני אוכל להתקין את הKE עם הcd-key שלה? אם לא איזה תוספות אני יכול לקחת מהKE שמותקן אצלי עכשיו ולהדביק במשחק המקורי? מפות למשל יעבדו? KE= Kane Edition למי שלא הבין..

• 4 תגובות
    • 829 צפיות
  16. Started by kip,

TOTAL WAR זה המשחק מבחינתי אבל שיחקתי גם HALF LIFE 2 יש הצעות? שווה לעשות OC בשביל משהו? מעולם לא ניסיתי... תודה

17. Started by עמיר,

http://www.gamershell.com/download_18800.shtml פרסמו פה טיפים / דברים יפים שעשיתם

18. חבר'ה... יש משחק שאני מחפש כבר מלא זמן ואין לי מושג איך קוראים לו.. משחק מאוד ישן מהמשחקים של פעם.. יש כמה טנקים במשחק ב2D (שני מימדים) שממוקמים על הר או מדרון והמטרה במשחק בעזרת זוויות ירייה ועוצמת יירייה לפגוע ביריב....בהמשך אפשר לקנות כל מיני טילים מיוחדים וכאלה... מישהו אולי זוכר איך קוראים לזה???? המון תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. תודה.. מנהלים לא ידעתי איפה בדיוק להשים את זה אם זה לא מתאים תעבירו, עמכם הסליחה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  20. Started by rikus,

עבד יפה בהתחלה, משהו כמו שעה שעה וחצי משחק סבה"כ ועכשיו כל 5 דקות או פחות הוא תוקע את המחשב לגמרי-רק ריסט עובד. ניסיתי דרייברים...להחליף כרטיסי קול...להוריד הגדרות...כלום לא עזר... ???

• 12 תגובות
    • 977 צפיות
  21. Started by kip,

התקנתי פאטצ' במדאיבל II (זה נראה זוועה בעיברית...) איך אני יודע שהוא מותקן? יש כל כך הרבה באגים שחוויית המשחק פחות טובה מ ROME , רק אצלי?

• 12 תגובות
    • 826 צפיות
  22. שלום. למען האמת אני חדש פה (ראו מונה הודעות) אבל קניתי לפני כשנה משחב מאייבורי, הוא נחשב לחדש והקנייה נעשתה על בסיס הצרכים - שזה בעיקר משחקים (לא כבדים מידי, אבל שיוכל להפעיל די בקלות משחקים) - שיהיה רף גבוה להפעלת משחקים. שום משחק שקניתי במאות שקלים לא עולה לי, אני מתקין - הכל חוקי ובסדר, אבל כשהמשחק עולה הוא תוקע את המחשב, לרוב אין בכלל הודעות שגיאה ועליי לרסט את המחשב (לחיצה על הכפתור - הפעלה מחדש) זה קורה לי בSIMS, THE MOVIES, GTA ארתור והמינימונים וכו'.. אני אובד עצות. אשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי. סביר להניח שההודעה לא קשורה לכאן - כי כאן מדברים על תוכן משחקים, ולא על בעיות כאלו - במידה והדבר אכן כך, אשמח אם תפנו אותי לפורום המיועד, ובבקשה שלא תמחקו את …

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. המשחק אמור לצאת עד יולי מקס' ועדיין אין זכר ממנו.. משהו יודע למה? דרך אגב HALO 2 עוד פחות מחודש!

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  24. Started by avivlyaviv,

?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  25. Started by liav12,

שלום, התקנתי את התוכנה (Steam), וחשבתי על לקנות את המשחק דרך האתר עצמו (מוצע ב 10 דולר) נראה נחמד מאוד בתאכלס. עכשיו ממה שראיתי אין איזה הסבר על איך המשחק מגיע אלי או אם הויזה שלי תתקבל דרך האתר עצמו (ויזה ישראלית לא בינלאומית), אז רציתי לשאול כאן אם מישהו אי פעם קנה את המשחק דרך התוכנה STEAM, והאם ישנם בעיות כלשהם בלקבל את המשחק. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 787 צפיות

דיונים חדשים בפורומים