עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אז מהו המשחק שאתם הכי מצפים לו, יש לכם 2 הצבעות, הובאו לכאן משחקים מרוב הז'אנרים. אם יש לכם נימוק טוב, תנמקו... מחכה לתוצאות :jump: .........

• 76 תגובות
    • 5.3k צפיות
  2. משחק התפקידים השאפתני Pillars of Eternity 2: Deadfire זוכה לתאריך השקה רשמי - וינסה להוכיח כי השקעה במפתחים עצמאיים במטרה לגרוף רווחים יכולה להיות מודל עסקי מוצלח לכתבה

3. אז ככה, בעוד אחד משיטוטיי חסרי המטרה ב-Gamespot נתקלתי במשחק בשם Big Rigs: Over the Road Racing אבל מה שתפס את עיני הוא לא השם הארוך והלא מעניין, אלא הציון שהוא קיבל. 1.0. לא לא...לא 10, 1.0 - אחד נקודה אפס. לי זה נשמע ממש רע אז קראתי את ה-Review וגיליתי שבמשחק הזה ניתןלנסוע במהירות של 80 מייל לשעה על כל משטח, אם מישור או הר, לעבור דרך עמודי חשמל ובתים ואלוהים אדירים - להאיץ ברוורס מ-0 ל-60 מייל לשעה ב-5 שניות. http://www.gamespot.com/pc/driving/bigrigsotrr/review.html וכל מילה מיותרת. וכמובן לא נשכח את כתבת הוידאו המצורפת שפשוט קרעה אותי מצחוק! כתבת וידאו ספרו גם אתם על המשחק הגרוע ביותר שנתקלתם בו.

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. חשיפה של כוונות לדרוש חיבור קבוע לרשת האינטרנט ולהציע רכישות של חפצים דיגיטליים בכסף אמיתי לא מוסיפה הרבה אהדה ל-Metal Gear Survive אשר יושק בחודש הבא לכתבה

5. Overwatch, משחק הפעולה החדש של המפתחת המצליחה, מסיים את תקופה מבדקי הבטא הסגורה שלו בדרך להשקה מלאה בחודש הבא ובטא פתוח אחרונה וחביבה שתהיה זמינה לכולם בכל פעם שבליזארד (Blizzard) משיקה משחק חדש, זו סיבה למסיבה עבור מיליוני המעריצים האדוקים שלה ברחבי הגלובוס. כשמדובר על משחק חדש שהוא גם מותג חדש לחלוטין, הראשון מסוגו מאז StarCraft ב-1998 – נראה שהסיבה לחגוג היא כפולה ומכופלת. זה בדיוק המצב בו נמצא כעת Overwatch, משחק הפעולה המקוון החדש של החברה אשר מגיע במטרה לכבוש אתהז'אנר הצומח במהירות של משחקים שמשלבים בין פעולה מגוף ראשון לאלמנטים הקבוצתיים והתחרותיים של יקום ה-MOBA, ליצירת תמהיל ממכר במיוחד שיקרוץ גם לשחקנים חובבים ומתחילים וגם לעולם הספורט האלקטרוני…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. סטודיו Petroglyph השיק את הכותר החדש והצנוע שלו, 8Bit Armies, שמרגיש כמעט כמו האח האובד של Generals האהוב אם גם אתם גדלתם עם מחשב אישי בביתכם ואהבה למשחקים בליבכם אי שם בסוף המילניום הקודם ובשנים הראשונות של זה הנוכחי – יש סיכוי טוב ששמורה לכם פינה חמה בלב למשחקי האסטרטגיה האגדיים של סטודיו Westwood, מסדרת Command & Conquer, אשר יחד עם Warcraft, Dune ו-Age of Empires סייעו להפוך את הז'אנר לאחד מהפופולריים ביותר בסביבה באותה תקופה. עם זאת, Westwood והרעיונות שלו לא שרדו את מבחן הזמן, והסטודיו נעלם לו ברה-אירגון של חברת האם EA – כשמרבית העובדים נטשו את הספינה על מנת ליצור לעצמם הזדמנות חדשה וטובה יותר. אחד מהתוצרים של הפירוק היה סטודיו Petroglyph, שנוצר…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הסטודיו החדש של שניים ממקימי Vigil Games זוכר להצלחה בקיקסטארטר עם כותר חדש ומפתיע שיקרא Battle Chasers: Nightwar ויהיה מבוסס על קומיקס שיצר אחד מהם לכתבה: http://hwzone.co.il/המשחק-החדש-של-יוצרי-darksiders-הוא-בכלל-rpg-בסגנון/

• 0 תגובות
    • 837 צפיות
  8. להיכן ממשיכים אחרי שיצרת את אחד ממשחקי האינדי המצליחים והפופולריים ביותר מאז ומעולם, כזה שזיכה אתכם בעסקת רכישה בשווי של 2.5 מיליארד דולר ממיקרוסופט בכבודה ובעצמה? למשחק קלפים טקטי שמתחרה ראש בראש בבליזארד, כמובן לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-minecraft-%d7%9e%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99%d7%aa/

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אחרי הרבה דרמות ותהפוכות, חברת Runic Games מוכנה סוף סוף להשקת היצירה החדשה שלה, כחמש שנים אחרי הקודמת לכתבה

10. המשחק החדש של המפתחת הגרמנית Crytek מיועד באופן בלעדי לפלטפורמת ה-Oculus Rift, ויכניס אתכם אל נעליו (ועיניו) של מטפס הרים אמיץ במיוחד Crytek, החברה שפעם הייתה מוכרת בעיקר בזכות סדרת הפעולה מגוף ראשון Crysis (וגם Far Cry המקורי, בעבר הרחוק יותר), ממשיכה בנסיונותיה להרחיב אופקים לז'אנרים שונים וייחודיים יותר – הפעם עם כותר מציאות מדומה שעונה לשם The Climb. המשחק החדש יקח אתכם לסביבה טרופית מרשימה, שמזכירה במידה רבה את Far Cry ו-Crysis המקוריים, ובו תנסו לטפס, ללא פחד וללא רתמות אבטחה, אל המצוקים הגבוהים והפראיים ביותר – הכל בסביבה וירטואלית שתנסה לגרום לכם להרגיש כאילו אתם אלה שמבצעים את הטיפוס בעצמכם, ולא הדמות שאתם מגלמים. The Climb מיועד להגיע …

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  11. אני מחפש משחק שייראה וירגיש כמו משחקים בסרטים/ספרים. כלומר, שבו האויבים חכמים, ההתנהלות מרגישה באמת חופשית והמכניקה וה-AI מרגישים טבעיים. אני מוכן לוותר על גרפיקה פוטוריאליסטית בשביל זה, אבל שלא תהיה דו ממדית ושהעולם יהיה פתוח או לפחות לא מוביל אותך במסלול מסוים. אחד מהמשחקים שאהבתי והזכיר לי את הרמה הזו הוא THIEF 2 בגלל שבו ההרגשה של משחק התגנבות הגיעה לרמות חדשות. למשל: הייתי רוצח מישהו ונמלט בתוך בית, אז עברתי פינה והתחבאתי מאחורי דלת פתוחה. שומרים הגיעו אחריי ולא ראו אותי ודיברו בינהם "לאן הוא נעלם? הוא היה פה הרגע!" משום מה, כיום מתמקדים במראה הרבה יותר מכל דבר אחר והמכניקות של משחקי התגנבות או עולם פתוח כמעט זהות אחת לשנייה האם אתם מכירים בין אלפי המש…

12. ובכן 2007 הגיע לסופה(עוד שבועיים זה כלום) והגיע הזמן להביע דיעה סובייקטיבית של כל אחד ואחד, ולברך את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה או המשחקים שאיכזבו והשאירו בכם טעם של שוקולד מחלב עזים... המשחק הטוב ביותר של שנת 2007 לעניות דעתי, LEGENDARY PHENOM: הממ שנה תוססת אבל קל לספור את המשחקים שהיו שווים את ההמתנה, אז בעיניי המשחק הטוב ביותר של 2007 הוא UNREAL TOURNAMENT III, למרות האכזבות הנובעות ממנו ולמרות הבעיות הטכניות אני עדיין מוצא את המשחקיות שלו עליונה מכל משחק אחר, אז כן זה 2004 עם שיפורים קלים אבל UT2004 היה ממכר ועדיין ממכר, וUT3 ממחזר אותו היטב!!!. האכזבה של שנת 2007: BLACKSITE AREA 51 ללא ספק, למרות שבעיניי CRYSIS הוא גם אכזבה, אף פעם לא ציפיתי לו, אף פעם לא התעניינת…

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  13. Started by lmlm,

מי שרוצה לדעת, מי שזכה את המשחקים הטובים ביותר שהוצגו ב GC: PC Sam & Max Season One StarCraft 2 Hellgate: London The Settlers Rise of an Empire Crysis Enemy Territory Quake Wars Online Hellgate: London Enemy Territory Quake Wars Age of Conan: Hyborian Adventures למקוריש גם קונסולות) http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=27910 נראה שקרייסיס לא מוותר על שום פרס

14. סיכום נוסף של מעללי 2023 מגיע אלינו מהפלטפורמה שמרכזת את דעותיהם של המקצוענים מכל רחבי המרשתתלכתבה

15. Persona 5 הוא משחק תפקידים אפל, ממכר ומיוחד שאסור לכם לפספס לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. ניסיתי הכל !!! כולל כפתור ימני על הEXE ושינוי ה COMPABILITY ל WIN 95 וכל השאר ...98 ...וכו' ! כלום לא מעביד לי קובץ זה ! יש למישהו רעיון אחר ? חייב את המשחק הזה ! תודה ! זה המשחק : ftp://download.dosgamesarchive.com/ugh.zip

• 3 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by Born2Kill,

הנה לכם ביקורת על המשחק שיצא בקרוב "Global Conflict - Palestine" (עוד כמה שבועות כנראה) משחק RPG -שודר אתמול בחדשות http://www.keshet-tv.com/VideoPage.aspx?MediaID=12373&CatID=250&CurrentCatID=331

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by deso,

חשבתי על לפתוח ת'רד משחקים הכי מוזרים והזויים ששיחקתם נתחיל בשלי,משחק הזוי מאוד הנקרא Neverhood לא יודע אם מישהו מכם מכיר(ואני בספק),אבל המשחק הזה עשוי מפלסטלינה,על יצור מוזר שמנסה להפריד בין טוב לרע בעולם לא קיים... וכל המסתורין שיש שמה בלי קשר,בקושי יש עלילה...המשחק הזה כל כך קשה ומוזר שאני לא מכיר אף אחד שמשחק בזה או לפחות עבר את זה ומה המשחק ההזוי שלכם??

• 45 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. הערה קטנה ובלתי צפויה בתמונה מתוך טריילר רשמי של סוני עשויה להעיד על כך ש-Demon's Souls עשוי לסיים סוף סוף את הבלעדיות שלו בקונסולות החברהלכתבה

20. http://www.remedygames.com/games/death_rally.html המשחק המצויין הזה שוחרר ב-1996 ומאז העלה אבק. עכשיו הוא משוחרר חינם עם תמיכה ב-XP וויסטה ואפילו 64 ביט (במקור היה מיועד לדוס.) תורידו ולא תתחרטו!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. http://www.telltalegames.com/monkeyisland מקווה יהיה טוב אבל איזה גרפיקה מעצבנת ... למה לא עושים כמו מונקי אילנד 3 או סידרת RUNAWAY 3D הורס משחקים כאלו אבל ניקווה לטוב!!!!

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  22. מיכוון שאני בחיפוש אחרי משחקים חדשים וטובים אני שואל את אוכלוסיית הגיימרים פה באיזה משחקים הם שיחקו בחודש-חודשיים האחרונים ומי היו הכי טובים.. ***לא לרשום משחקים שיצאו לפני שנה או שנתיים אלה משחקים מהתקופה האחרונה. תודה!

• 70 תגובות
    • 5.2k צפיות
  23. Started by naoriko,

מה לדעתכם המשחק הכי יפה שיצא עד היום?? שכל אחד יכתוב את דעתו....

• 24 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. יש לי את המשחק הזה קצת פחות משבוע והוא ענק! the hulk משחק לינארי אבל מאוד מאוד מהנה - הרבה יותר כיפי מ ETM אני יודע שהדיון הזה אולי ינעל אבל הייתי חייב לומר את זה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. הכירו את המשחק הבלתי נשכח שמוכיח אחת ולתמיד כי רושם ראשוני עלול להיות מטעה מאוד בימים אלו די קשה למצוא משחקים שמצליחים להשאיר אתכם בפה פעור, וכזה בדיוק הוא Undertale, משחק אינדי מבית היוצר של אדם אחד בלבד – Toby Fox, שאם הייתי צריכה לתאר אותו בשתי מילים בלבד, הן היו "בלתי צפוי". למרות שמהפתיח של המשחק אתם עלולים לקבל את הרושם שמדובר בעוד משחק תפקידים, כזה עם סיפור סתמי, קרבות אקראיים ועליית רמות, תוך חמש דקות תגלו שאין טעם לנסות ולהדביק עליו תויות, הוא פשוט משחק בפני עצמו, שעושה דברים בלתי שגרתיים, ולכן מצליח להפתיע ולשמור על עניין לכל אורכו, ואפילו לאחר שתסיימו אותו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7-%D7%94%D7%9B%D7%99-%…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות

דיונים חדשים בפורומים