משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי את המשחק ( המקורי ) והא מקרטע לי . אני מריץ אותו על P4 2.6@3.2C ABIT IC7-E 512 DUAL DDR ו GE FORCE 3 TI 200@250 450@500 של GAINWORD CREATIVE AUDIOGY 2 ZS השאלה עם הכרטיס מסך עד כדי כך עוצר אותי ואם יש מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני משחק על 1024X768 ויש קרטועים מידי פעם. <---מפרט
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
חבר הביא לי על דיסק Marine Sharpshooter בקובץ WinRAR לחצתי עליו הוא מבקש ממני קוד ניסיתי את כל הקודים שרשום שם ואף אחד מהם לא טוב מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את הקוד או שיש דרך לעבור את זה זה השם של הקובץ (אם זה יעזור) marine.sharpshooter.german_for_www.goldesel.to אני לא יודע אם זה מקורי אבל יש עטיפה והכל יש מצב שהוא פגום
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
עדכון 1: כל מי שמצפים למשחק יאלצו להיאזר בעוד קצת סבלנות – תאריך ההשקה של Catalyst נדחה בשבועיים, ל-7 ביוני בצפון אמריקה ול-9 ביוני ברחבי אירופה. עדכון 2: במקביל להכרזה על הדחייה הקלה, החלה להם מבדקי הבטא הסגורה של הכותר שיימשכו בכל סוף השבוע הנוכחי. באופן בלתי נמנע, סרטוני משחקיות ראשונים שתועדו על ידי המתנסים של הבטא המדוברת החלו להגיע לרשת, ואתם מוזמנים להתרשם מהביצועים, מאיכות התצוגה ומהמשחקיות של Catalyst עבור המחשבים האישיים, בהגדרות מירביות ובגירסה שככל הנראה די קרובה לזו הסופית, בסרטון הבא. הכתבה המקורית: משחק הפארקור והפעולה החדש מבית EA מתקרב להשקה, וחושף לאיזו חומרה תזדקקו בכדי להפיק ממנו את המיטב בעוד קצת יותר מחוד…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
-
http://www.evga.com/articles/00726
-
- 0 תגובות
- 789 צפיות
-
-
יכול ליהיות מצב כזה שהוא לא עובד אצלי בגלל הכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
המשחק רץ באיטיות מטורפת במחשב שלי, ברמה של 1-2 פריימים לשניה. הקטע הוא שעל אותו מחשב בדיוק המשחק פעל לפני שנה בלי שום בעיות. ניסיתי לעדכן דרייברים לכרטיס מסך, להתקין שוב DirectX, להתקין את המשחק מחדש, אבל כלום לא עזר. כשאני מסתכל על אחוזי הCPU בשימוש הם אכן מגיעים ל100%, אבל איך זה הגיוני? מה גם שהמפרט שלי חזק בהרבה ממה שצריך בשביל המשחק. גם כשאני מריץ את המשחק בלי שום פרוסס אחר ברקע זה לא משפר את הביצועים. המפרט שלי להלן: Windows XP PRO SP3 DirectX 9.0c AMD Athlon 64 X2 6400+ Black Edition, 3294 MHz (16 x 206) Gigabyte GA-M68M-S2P (nVIDIA nForce 7025-630a) 2 x 2 GB OCZ DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-6-6-18 @ 400 MHz) (4-5-5-15 @ 333 MHz) (3-4-4-12 @ 266 MHz) Radeon X1950 Pro 256…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו את המערכת שלי ב"מפרט שלי" ותגידו לי איזה הגדרות אני צריך לשים כדי שהמשחק ירוץ לי בסדר.. ויפה.. כי עכשיו הוא עובד לי על 10 -20 FPS וזה נורא.. ואם אתצם יכולים.. תגידו לי מה עושה כל אחת מהאפשרויות האלה:
-
- 29 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
ביטלתי 3 ליבות והתקנתי את הפאטצ' ועדיין הבעיה ממשיכה
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני יודע זה משחק עתיק! אבל הוא מחשק מצויין. מישהו יודע העם יש לו גירסה חדשה? תודה.-גיל.
-
-
1) איך הגרפיקה? 2) יש עלילה יפה? 3) הקרבות כפיים? 4) המשק בכללי שווה? תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי קוד קופון למשחק thief חינם לחשבון הסטים שלכם (קיבלתי אותו כי קניתי כרטיס מסך של AMD) אני מוכר אותו ב-100 ש"ח למי שמעוניין, במייל yortem AT walla.co.il או בהודעה פרטית פה. המשחק עולה בסטים 50 דולר (180 שקל) http://steamcommunity.com/app/239160
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הורדתי את הדמו של המשחק כדי להתרשם מהמשחק עכשיו כשאני מנסה לפתוח את ההתקנה זה מה שבא לי יצאתי מכל התוכנות ומחקתי את תיקיית הtemp ואני מחובר לאינטרנט יש לי רשת יכול להיות שזו הבעיה? זאת הבעיה:
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
שיניתי לאופציה FIT TEXTURES IN VIDEO MEMORY ועלתה לי הודעה שהמשחק קרס החזרתי למה שהיה שיחקתי וחטפתי ריסט כמה פעמים ממה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אני צריך לינק למשחק או מאיפה אני יכול להשיג אותו :asthanos: תודה רבה על העזרה LOCO2000
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
יש לי את המשחק והוא עולה לי ואני אפילו מצמליח לשחק ב-2 משימות הראשונות בהתחלה אבל פתאום הוא קורס לי . הכרטיס מסך שלי זה X800 GTO2. יכול להיות שזו הסיבה? הכרטיס בכלל אמור להיות מסוגל להריץ את המשחק או שאני סתם מנסה?
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
לא יודע למה אבל כבר שבוע שאני לא יכול לעזוב את המשחק הזה מישהו משחק או שיחק וגמר את המשחק?? כי אני נתקעתי בקטע שמייקל מראה לי להכנס למערה שיש שם את הדוב הלבן המת וצריך מלא אבוקות אש כי נורא חשוך שם בכל מקרה נתקעתי אני הולך שעה בתוך המערה ומבזבז את כל האש שאספתי ורק הולך במעגלים תודה
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
-
שלום לכולם. ברשותי משחק ישן ומגניב מהעבר הרחוק שעבד יפה מאד על כל סוגי ווינדוס עד לווינדוס 7 (על אמולטור של דוס). לצערי, לא מצליח להפעיל אותו על ווינדוס 10, אפילו לא על אמולטור של דוס. מישהו יודע איך מתגברים על הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על המחשב האישי,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על האקס בוקס 360,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 3,לדעתכם? מה המשחק בעל הגראפיקה הכי טובה שקיימת על הסוני פליסטיישן 2,לדעתכם?
-
- 32 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
עריכה: שיניתי מעבד ל-I5-2500, לפי ביקורות ברשת הוא המינימום שצריך ל-BF3 כדי לשחק בהגדרות גבוהות על FPS נורמלי... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=538064.new#new התייעצתי לא מזמן בנוגע לקניית מפרט מחשב חדש לגיימינג, שעיקרו הוא BF3 (בגלל ש-COD נהיה קקה) ומה שיצא בשנה וחצי הקרובות בסגנון. המפרט הסופי: משכורת נכנסה, רציתי להזמין מחר, ואני נתקל בהודעה הזו: http://forums.electronicarts.co.uk/pc-build-upgrade-forum/1473954-cheapest-bf3-system-g840-hd-6850-a.html בקצרה, אחרי חפירה של שעות באותו הנושא, עד כמה שהמעבד הנ"ל טוב יחסית לכפולי ליבה, הרבה מוצאים שב-BF3 הוא לא עושה את העבודה נאמנה ב-100%, והרי המפרט נועד ברובו למשחק הזה! אני אשחק על רזולוציה 1050*1680, וה…
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
לאחותי יש את המשחק הארי פוטר והיא לא יודעת איך לעבור את פלאפי ( הכלב בעל שלושת הראשים) אם מישהו יודע איך לעבור או שיש לו חברים שיודעים איך לעבור אותו שיגידו לי תודה ???
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-