משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
ק'יצר בהתחלה תריך עשות דוגד' אטק או משו כזה הפכתי את כל העולם ולא הצלחתי .. מה עושים שם
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלומות, בגלל בעיות של חוסר מקום(שמשגעות לי את השכל) בהארד דיסק אני מוכרח להסיר את C&C 3.. לצערי, זה קצת קשה.. אני מפעיל את הUninstaller המובנה של C&C 3 והכל "עובד" בסדר עד שאני לוחץ על הכפתור Remove, ואז הUninstaller פשוט... נתקע ולא מסיר כלום... Help? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שמתי לב(רק עכשיו :-\ ) שהשחקן שלי נורא בהיר... יש לו שיער בלונדיני עניים כחולות והוא ממש לא שזוף(כמו ארי) וגם נהיו לו מין חתכים מוזרים בפנים.... אולי זה קשור איכשהו למעשים שלי?(יש לי הילה קסומה כזאת מעל הראש...) או אולי זה קשור לזה שלא נתתי לו מספיק שעות שינה?
-
- 10 תגובות
- 872 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3393442,00.html#n בשביל מה? למה זה תורם? למישהו יש תמונות מהאירוע? מענין אותי לראות את הכבש :-X
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
אני מחפש משחק FPS בסגנון call of duty 1\2 וקאנטר סטרייק.... יריות גוף ראשון בקיצור....ושיש לו single player חמוד כמו בcall of duty תודה לעוזרים =]
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סרטון ב STREAMING מתוך המשחק http://www.gamershell.com/tv/7943.html לא יודע מה לחשוב עליו, מין שילוב של POP עם GOLDEN AXE ו משהו כמו ה PLAYSTATION שכחתי איך קוראים למשחק הזה...בסה"כ משחק אקשן לחלוטין, שאני לא יודע כמה כל התנועות האלה עם החרב באמת עושות את ההבדל מ-CLICK CLICK..
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בלעשות מחדש את המקשים בGTA san andreas. עשיתי צילום מסך של המקשים ואני רוצה שתגידו לי מה לשנות כדי שיהיה לי נוח לשחק והכי פשוט. ועוד שאלה... איך אפשר לשנות את המהירות רק במשחק ולא דרך לוח בקרה... (אם אפשר) שהעכבר יזוז יותר לאט? הינה צילום מסך: http://www.2send.us/uploads/51b0f23378.bmp תודה לעוזרים וסליחה על השאלה המטומטמת פשוט כל מה שאני משנה זה מבטל לי משהו אחר וזה משגע אותי, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
התמונות הבאות מראות את ההתפתחות הגרפית של סדרות משחקים. פשוט מדהים לחשוב איך הגרפיקה תתפתח בעשור הקרוב... Ratchet & Clank Project Gotham Metal Gear Solid Super Mario Halo Gran Turismo Devil May Cry Grand Theft Auto Final Fantasy Tekken
-
- 5 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עוקב בקביעות אחרי האתר שלכם ואני נהנה לראות דברים מעניינים וחדשים. מקווה להשתלב לאט לאט עם החברים והיה סבבה.. טוב אז ככה.. יש לי במחשב את המשחק הזה והוא בקובץ RAR. כשאני פותח אותו מופיעים לי מלא קבצים דחוסים של RAR. אני לא מוצא קובץ התקנה מה אני עושה? איך אני יכול להתקין את זה? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
פתחתי את כל השחקנים והשאלה שלי היא: מה צריך לקרות אחרי שאני מנצח את המלך עם הסגן שלו? ניצחתי אותו ולא קרה כלום! המלך לא אמור להיפתח לי? נ.ב כל השחקנים כבר פתוחים מה זה ה DEVIL משהו זה?! שמשחקים כמו במשחק גוף שלישי מה קורה שאני מסיים אותו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש פה מישהו שמשחק WARROCK? איך המשחק? האם הוא שווה ניסיון? ואיזה עוד משחקים בסגנון אתם מכירים ומציעים לי לשחק בהם? (חוץ מ ET )
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
ערב טוב, היה לי פעם משחק שבו אני הייתי שולט על תולעת (בד"כ אדומה או ירוקה- אבל יכולתי לשנות תצבע של התולעת), משחק שמזכיר את וורמס אבל בלי תורות. הייתי יכול לשחק נגד המחשב או נגד חבר למשל שיושב לידך ומשחקים ביחד. (המסך היה מתפצל ל-2) בתחילת כל משחק כל אחד היה בוחר את הנשקים שלו (בערך כל אחד בוחר 5 נשקים) היה גם חוט כזה כמו HOOK בקאונטר סטרייק שהיית יכול להיתלות איתו. משחק דו מימדי.. אני מאוד אשמח אם מישהו ידע איך קוראים לו. גדי.
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם תראה אני הולך פשוט לפי החץ הזה שאומר לך שיש לך 1000 מטר וכאלה... אז עכשיו אני מצלם דברים בתור פיטר פארקר וגם ספיידרמן.... אז נתקעתי פה הינה: http://www.2send.us/uploads/33726bbe67.JPG עכשיו מה אני עושה? איך אני מגיע למעלה למסוק הזה? איך אני נתלה על החוט? ותגידו עוד משו? מה אני הולך לפי החץ זה עלילה כאילו? איך אני מגיע לכול המפלצות איש החול וכאלה את יודעים אולי? אפשר לעשות עוד דברים? תודה מראש לכולם! וגם עוד משו.... איך אני שומר במשחק? כי גם אין לי שום לוד גיים רק סייב מה אני עושה אני לא הבנתי תקטע הזה?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
http://www.1pstart.com/call-of-duty-4-debut-trailer/ נראה ממש טוב, מוזר שהם עזבו את הג'אנר הזה של מלחמת העולם, הם היו ממש טובים בזה.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם.. מס' שאלות לגבי המשחק.. 1.איפה משנים את הMPH לKPH??חיפשתי בOPTIONS ולא מצאתי..?? 2.מהם הטיפים הטובים ביותר לעשיית כסף?? 3.לגבי ההובלת מכוניות זה ממש ממש משעמם צריך לנסוע ממש אבל ממש לאט ולציית כמעט לכל תמרור בשביל לקבל את הבונוס..יש טיפים מיוחדים למשימות האלו.??
-
- 5 תגובות
- 622 צפיות
-
-
עשיתי רישום כדי שאוכל לשחק ברשת אבל מה אני אמור לירשום ב ONLINE ID ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו שמע על משהו בעיניין ? הבנתי שהייתה דליפה מבליזרד על משהו כזה
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
הרזולוציה הכי גבוהה שמפיעה לי 1024 על 768 ? איך משנים ליותר אני עובד עם 1360על 768 עשיתי עידכון וזה עדיין
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
משחק גדול! כמה שאלות: 1. אפשר לפצל את הצוות ולא ששניהם ילכו ביחד כל הזמן? 2. ראיתי שיש אפוד מגן (shield) שאפשר להצטייד איתו אבל לא הבנתי איך. 3. אפשר לראות את "מד החיים" שלי? אם אני מחכה קצת בין פגיעות שספגתי, ה"חיים" שלי מתאפסים? אשמח לקבל תשובות!
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שאלתי פה בעבר את השאלה ולא קיבלתי מענה. האם מישהו יודע למה במשחק הספציפי הזה גיים פד לא עובד? (רק בזה, גיים פד של לוג'יטק) מישהו ניסה לשחק במשחק הזה עם בקר שהוא לא מקלדת? ועוד שאלה, אחרי שמגיעים למקום 1 בעולם.. זהו :-[ ? כי הטורנירים הכי קשים זה של 16 הראשונים וזה כבר קל..)
-
- 8 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום אני צריך קראק בשביל most wanted אם משהו יכול לשלוח לי לינק או משהו בבקשה למה הורדתי most wanted התקנתי והוא לא עובד לי אני צריך crack בבבבבקקששההה תודה אבי. נ.ב ניסיתי לחפש ולא מצאתי :-\
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
בטירה החדשה של הגמדים, יש את הקסמים של ה RUNE, אבל במהלך קרב כשאני מנסה להפעיל את רובם הוא כבר כותב לי Used ואי אפשר להפעיל אותם. רק ה Rune of Charge פועל בערך! איך מפעילים אותם?? תודה
-
- 2 תגובות
- 568 צפיות
-
-
טוב קודם כל אני לא מכור של RTS ובכלל מעדיף משחקי אסטרטגיה בתורות כמו פינל פנטזי טקטיק אדוונס וורז וכו שיש בקונסולות אבל עדיין אני אוהב מידי כמה זמן לטבול באיזה RTS קטן ושנימאס לי אני מוריד איזה טרינר ומחסל תאויבים כאילו היו נמלים קטנות > > > בכל מיקרה עברתי תמשימה הראשונה בCOH (בלי טרינר בינתים) והמשחק בהחלט טוב אבל לא ראיתי חידוש רציני מRTSים אחרים נכון הגרפיקה יפה גם בגרוטה שלי נכון איך שהמבנים נהרסים זה מגניב והסרטוני מעבר במקום אבל לי זה ניראה שיפור של דברים קימים ולא המצאה של הגלגל מיחדש אז למה לעזזל היה כל היפ?
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברה, יש לי את הPES 2007 במחשב, אני זוכר שPES4 הקהל היה ממש שר באמצע המשחק וזה היה אחד הדברים המגניבים ביותר שם!! אני לא זוכר אם זה היה בא ככה או שהיה אפשר לפתוח את זה עם נקודות, בכל מקרה בPES2007 הקהל לא שר לי באמצע המשחק וגם אני לא רואה שאפשר לפתוח משהו כזה עם נקודות בWE SHOP באופציות :-\ מישהו יודע משהו שאני לא??
-
- 25 תגובות
- 2k צפיות
-
-