עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. האם אפשרי? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  2. אני בן אדם שחולה על משחקים..הבעייה היא שהמחשב הנוכחי שלי עגלה מסריחה ושום משחק כמעט לא עובד ברמה שאני יכול להנות ממנו כמו שצריך...הבעייה היא שאני מתגייס עוד 3 חודשים ובנוסף יש לי בגרות להשלים וכל מיני שטויות על הראש...ככה שלא ישתלם לי להשקיע במחשב חדש (גם בגלל שעכשיו זאת תקופה שהכי לא כדאי לקנות מחשב כי עוד מעט יצא ויסטה וכרטיסי dx10 ופיזיקה)...קיצר אני חושב שמחשב חדש ממש לא משתלם לי עכשיו לקנות (למרות שאני הכי אוהב משחקי מחשב ולא קונסולה) אבל כנראה שאין לי ממש ברירה...אז חשבתי אולי אני יקנה איזה קונסולה יד שנייה..השאלה שלי מה אתם ממליצים לי? בהתחשב בזה שאני הכי אוהב משחקי fps ומשחקים סטייל gta...לאיזו קונסולה יש הכי הרבה משחקים שגם יצאו למחשב? הבעייה גם שאני gfx whore לא…

3. ^^^

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  4. Started by LazyBoy,

הכתבה המלאה פסקה מעניינת:

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by talisman,

איך אפשר לגרום לכך שכפתור ה WINDOWS (זה במקלדת עם הציור של הסמל של windows) לא יתפקד בזמן משחקים - אני כל הזמן בטעות לוחץ עליו ויוצא לי מהמשחק. תודה

• 4 תגובות
    • 914 צפיות
  6. Started by אין לדעת,

7. Started by overload,

1) אם אני מתנתק מהמשחק ליפני הסוף של הסיבוב (למשל:5/7 ). האם הנקודות שלי ישמרו? 2) מישהו יודע כמה נקודות צריך ל1 הונור ? כל פעם אני שומע מספרים אחרים מאנשים אחרים. :-\ 3) יש לי את 1.9 וגם לי יש את הבעיה של הטיימד אוט. האם ההונור שאני מקבל נשמר בפרופיל שלי אפילו שיש לי טיימד אוט? זאת הפעם השלישית שאני מוריד את המשחק כל פעם אני מתעצבן בגלל שאין שרתים ויש מלא בגים, הפעם אני חושב שאני לא ימחוק אותו. :lsvader:

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  8. Started by moshe6524,

אוקי הגעתי כניראה לסוף עם האשה המעופפת הורדתי לה כמעט חצי והיא כבר לא מעופפת אני עושה את הקטע עם הסלואומושן ויורה לה בגב נראה כאילו משהו מתפוצץ לה בגב אבל 20 דקות אני מנסה את זה ולא יורד לה כלום! או שיורד לה כ"כ קצת שאני לא שם לב מישהו יודע אני מאד אשמח תודה

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  9. Started by שחר רצאבי,

כמה שאלות - 1. מה העלילה של המשחק? לא הבנתי ממש - ועוד משהו - יש המשך של העלילה מהמשחק הראשון לשני? אם כן - אם מישהו יכול לכתוב לי את העלילה 2. מה זה CINEMATICS? זה סרטונים כאלה של העלילה לא? למה יש לי רק סרטון אחד? המשך יבוא... ;D

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  10. חיפשתי בגוגל ... וראיתי שהרבה יש להם RADEON עם FPS מאוד נמוך וכרטיס חזק ... ... אשמח לתגובות

• 13 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by GameGems,

הפרק הראשון בכותר ההמשך ללהיט המפתיע משנת 2015 לא הולך לעשות לכם חיים קלים, והולך להעמיד אתכם במצבים שיבחנו את המוסר שלכם לכתבה

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

http://www.gamershell.com/news/18521.html לי המשחק לא ירוץ :\ (riva tnt2) אז תנו תמונות וספרו איך המשחק.

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  13. שלום לכולם, קוראים לי נוריאל ויש לי את הבטא של DOTA2 כרגע אני משחק לבד אבל אני יותר מאשמח לשחק עם ישראלים אז לכל אלה שיש להם את הבטא אתם מוזמנים להוסיף אותי לסטים!!! aiman19933 ניק: THEBEARJEW

• 1 תגובה
    • 914 צפיות
  14. Started by black T.I,

אני רוצה לקנות מעבד חלומי תרכיבו לי דברים במעבד כדי שיהיה לי מחשב חלומי

15. Started by guyk,

הייתי שמח לקבל המלצות למשחקי רשת. אני מקווה שיהיו מעניינים, ולא פשוטים מידי....

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  16. Started by lmlm,

אחי רוצה לרכוש PS2 ואני אומצר לו על PS3 או XBOX 360 ו WII והוא לא מוכן לשמוע. האם שווה לקונת כיום PS2 במצב הזה? זה יוצא לו דיי זול. מה דעתכם? הרכישה שווה היום במצב? או שווה לחכות שהקונסולות הדור הבא יתבססו בשוק?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  17. היי אז כמו שבכותרת רציתי באמת לדעת האם הגרפיקה של קריזיז באמת כזאת כבדה או סתם בנו אותו לא טוב כאילו האם אפשר לייצר את אותה רמה של גרפיקה כמו במשחק ושיהיה יותר קל מחבינת הדרישות כלומר מנוע אחר או בנייה נכונה?! או הוא בנוי טוב אם סתם כבד ?חחח

• 3 תגובות
    • 914 צפיות
  18. Started by talsa,

יצא כמו בשנה שעברה ב2 גרסאות תות-strawberry - גרסא זו כוללת התלחלות מהירות לליגות הטובות בעולם כולל תמונות ואנימציה 1GB הורדה וניל-vanilla - כוללת את הליגה האנגלית + סקוטית ללא תמונות שחקנים

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  19. Started by Access Denied,

אני לא מצליח לבנות או למחוק קירות במשחק הסימס 2... ממש מוזר.. משהו יכול לעזור פה?

• 9 תגובות
    • 914 צפיות
  20. Started by noiZE,

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%95%d7%94%d7%9e%d7%a4%d7%aa%d7%99%d7%a2-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%a6%d7%a8%d7%99-serious-sam-%d7%a2%d7%95%d7%a9%d7%94-%d7%97%d7%99%d7%9c/

• 2 תגובות
    • 914 צפיות
  22. סוף השבוע הנוכחי בפלטפורמה המקוונת נפתח בסימן הנחות על סדרת משחקי GRID הנהדרת מבית Codemasters, לצד הנחות על רוב קטלוג הכותרים של חברת סגה עוד סוף שבוע הגיע, ואיתו לשמחתנו גם הגיע גם עוד סט של מבצעים והנחות קורצות בחנות הגיימינג של פלטפורמת ה-Steam. מבצע ראשון ישנו על הכותרים בסדרת משחקי המירוצים האורבנית של Codemasters הבריטית – GRID, אשר הפרק הראשון והמהולל שבה זמין לרכישה בעבור 2.5 דולר בלבד, הפרק השני מוצע ב-7.5 דולר ואילו GRID Autosport העדכני ביותר (שהושק בשנת 2014) זמין ב-10 דולר. מי שאוהבים גם את תכני DLC, יוכלו לבחור לרכוש חבילה שכוללת את כל שלושת המשחקים וכל חבילות התוכן המוסף שנוצרו עבורם (סה"כ 20, עבור GRID 2 ו-GRID Autosport) במחיר של 34.67 דולר. …

• 0 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by dudimalka,

שלום חברה נתקעתי במשחק הגעתי למקום שמישהו יורה עליי טיל ואני נופל מהמרפסת ואז בא מסוק ומתחיל לחורר אותי אני תופס מחסה ואז אני צריך לגרום למסוק לקרוא לעזרה אז אני יורה עליו ואז הוא יורה עליי טילים שפשוט הורגים אותי... פעם אחת הצלחתי לשרוד את הטילים ואז באו מלא חיילים והרגו אותי ממש באסה... איך אפשר לעבור את זה? והאם זה כבר הסוף??

• 12 תגובות
    • 914 צפיות
  24. וד"א מתי יוצא WOW המלא? תודה

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by qpalzm,

כל פעם שאני מריץ את המשחק קופצת הודעת Error הבאה: "The application requires graphics driver support for OpenGL 1.3 or higher" מה אני עושה?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.