משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,392 דיונים בפורום זה
-
אוקי מי אתה חושבים המריץ הכי טוב בקהילה הכי נחמד לדעתי המריץ הכי טוב זה : SLICER
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה ואיפה אני משיג את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 954 צפיות
-
-
יש לי את המשחק אני שם הכל על הכי גבוה, וכל כמה דקות או לפעמים גם לעיתים קרובות יש תקיעה כזאת ואז המשחק ממשיך? WTF הבעיה?? הכרטיס אמור להריץ אותו בלי בעיה ! אז למה יש תקיעות ? (אגב, אני עם קאטאליסט 3.8, אם זה משנה). תודה רבה לכל העזורים!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
קנו לי ליומולדת את המשחק עכשיו בבית יש לי רשת בין כמה מחשבים והוא אומר לי שאני לא מחובר לאינטנט איך אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: עובד לי אחרי שעידכנתי את הכרטיס מסך. כשאני מתחבר דרך הbattlelog יש לי את ההודעה הזאת- http://up353.*צונזר*/up3/0wdkb3ioount.png זה תקוע לי על joining server הורדתי את הסינגל כדי לראות אם זה עולה במחשב ועבד לי. מחקתי את ההתקנה של הסינגל, הורדתי את המשחק דרך הorigin ושאני מפעיל דרך הorigin זה לא עולה, גם נשאר על LAUNCHING ולא עולה המשחק. מה עושים? תעזרו לי בהקדם בבקשה. עשיתי repair install וזה מה שרושם לי- There are no missing or corrupt files in your Battlefield 3 installation, and your game is up to date.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אמרו לי שיש משהו בפורום שמוכר את המשחק BF4 ב 100 ש"ח איך אני מגיע אליו ? אני לא מוצא אותו . אפשר קישור למשתמש שלו ? או את הטלפון שלו ? אני רוצה לקנות ולא לשלם הרבה כסף .
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי הצלחתי לשחק במשחק בעזרת VPN קוריאני כל מה שצריך לעשות להתנתק מה ORIGIN להתחבר ל VPN קוריאני http://incloak.com/ להתחבר ל ORIGIN להתנתק מה VPN ולשחק חופשי בלי פינגים ובלי בעיות!! חזרתי לשחק!!!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני מזיז את העכבר אז רואים את התפריט בקירטוע אולי דריברים
-
- 5 תגובות
- 788 צפיות
-
-
טוב שיחקתי במשחק הזה כבר 4 פעמים ועכשיו יש לי חשק שוב פעם לשחק בו... העיניין הוא שבפעם הראשונה כששיחקתי בו יצרתי ערפד מדהים עם כוחות חזקים במיוחד... אבל לא סיימתי את המשחק כי הוא ניתקע לי לפני הסוף... ובפעמים האחרות יצאו לי ערפדים בינוניים כאלה... לא משהו מהמם... איך אני יוצר את הערפד הכי חזק עם הכוחות הכי משוכללים שאפשר? ואגב... לא קשור.. אבל למישהו יש מושג עם יש שמועות או משהו לגבי תיכנון למשחק המשך?
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברה כל פעם שאני נכנס ל c&c tiberium wars אז כעבור 5 דקות הוא יוצא לי אוטומטית מהמשחק ונותן לי דו"ח שגיאות! (יש לי את הדרישות מקסימום של המשחק) אני מתחנן! בבקשה תעזרו לי!! הנה ההודעה שגיאה: chc3 game.dat has encountered a problem and needs to close. we are very sory for the inconvenience.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
זהו משחק פעולה מגוף שלישי שמתרחש בשנת 2096 שבה פלשו לכדור הארץ יצורים חמודים ולמרבה ההפתעה עלינו לחסלם ... חברת הפיתוח האורקאינית CreoTeam היא חברה חדשה (הוקמה ב 2005 ) הטריילר עדיין לא נראה גמור ולא בטוח שיצא ברבעון הנוכחי כמשוער (אולי זו הסיבה שהם מחפשים עובדים ) ע"פ הטריילר המשחק נראה כמו משהו כיפי והשילוב של נשקים חמים וקרים נראה אולי טפשי אבל לדעתי זה מיוחד. הקרבות נראים לא רע בכלל והנשקים גם כן נראים טוב: http://www.eng.collapse-game.com/cgi-bin/show_html.pl?option=weapon_list אפשר לראות בטריילר השפעות ממשחקים כמו מקס פיין/theWicher /Quake /האלף לייף-סביבות ועוד ועוד. לי לא איכפת כל עוד זה ייעשה טוב. לשיפוטכם: http://www.gametrailers.com/player/34388.ht…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה עם המשחק crysis הגעתי לשלב שבו אני נמצא על ספינה בתוך חדר ובו מחשב לאחר לחיצה על האות f אני אמור להתקדם ואז הוא אומר לי לעשות משהו לא יודע בדיוק מה ואז אני מתקדם לעבר הנקודה הירוקה ואז אני לא יודע איך להמשיך בבקשה לעזרה דחוף חייב להמשיך במשחק
-
- 1 תגובה
- 764 צפיות
-
-
שלום, היה פעם משחק כזה... למישהו יש מושג מאיפה אפשר להשיג אותו? תודה, אסף
-
- 6 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
התקנתי אותו וכשאני מתחיל לשחק יש מסך שחור ושומעים רק סאונד. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום. יש לי את FAR CRY 2 . והמשחק קורס בלי שום הודעה כל איזה 10 דקות. לפעמים סתם, לפעמים כאשר אני בתהליך שמירה. המפרט שלי הוא: ati radeon 5850 i5 8 gb ram win 7 64 bit זה לא בעיה של ראם / כרטיס מסך. אני דיי בטוח שפשוט צריך פיקס למשחק. אני עם דרייברים הכי חדשים, ועדכון 1.03 למשחק'. בבקשה עזרה, אני מתחרפן.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התקנתי את המשחק ועכשיו אני מנסה לשחק ברשת אז בהתחלה הוא אומר שצריך להירשם באתר של ubisoft נרשמתי כשאני מתחבר למשחק אחרי שאני רושם את השם וסיסמא שלי הוא לא מראה לי שום שרת ואני לא יודע למה? וגם נתקעתי במשחק עצמו בשלב boat אני על ספינה גדולה שם עליה פצצה ואז בא מסוק ויש מישהו שיורה עליי האיש פשוט לא מת ואני פוגע בו מישהו יודע איך עוברים את השלב הזה תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 921 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בשלב של המשחק בשם boat עכשיו הגעתי לספינה שאני צריך להניח עליה פצצה הנחתי עליה פצצה ועכשיו בא אליי מסוק ואני לא מצליח לחסל אותו ניסיתי עם בזוקה ופגעתי בו איזה 8-9 פעמים והוא לא מתפוצץ כך גם ניסיתי עם הנשק החדש שמצאתי על האי! ואני אבוד! ועוד שאלה אחת מה השלב אחרי boat?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. התקנתי את המשחק Far Cry גירסת שלושת החלקים (כל אחד 700 מגה), ההתקנה עוברת בשלום- ובסיום ההודעה ההתקנה עברה בהצלחה. אבל אז אני שם את הקראק המתאים למשחק- והמשחק מסרב לעלות!!! אני מקבל הודעת שגיאה: ניסתי עוד כמה קראקים- על כל אחד מהם מתקבלת אותה ההודעה. הסרתי את המשחק, התקנתי בהזדמנות מערכת הפעלה- ואח"כ עוד פעם התקנתי את המשחק- ובול אותה ההודעה מתקבלת!!! ממש לא ברור. האם מישהו נתקל בבעיה דומה לזו?? מישהו שיכול לעזור?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק בגירסאת הDVD שלו. כל פעם שאני מנסה להפעיל את המשחק אז אני מגיע למסך הראשון שבו רואים את הגבר והבחורה עומדים ביחד ואז המשחק לא מגיב. כל לחיצה על מקש כלשהו שולחת אותי חזרה למסך הראשי בלי שום הודעת שגיאה או משהו כזה. ניסיתי להתקין מחדש הרבה פעמים. המחשב אפילו עבר פרמוט מלא (בלי קשר למשחק) ועדיין אני לא מצליח לשחק. בעבר הצלחתי לשחק במשחק בלי בעיות. הבעיות התחילו רק כשהתקנתי את הWIN מחדש. לא התקנתי תוכנות שאני יכול להצביע עליהן שהן גורמות למשחק לא לפעול או משהו כזה תודה לעוזרים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב שלי הוא מה שיש במפרט רק הכרטיס מסך זה Ledtekk Gf6600 128 מה אתם אומרים המשחק יעלה? ואם הוא יעלה יש מצב שהוא יעבוד לי נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר אני מנסה להתחיל לשחק מופיע לי הודעה alert: init renderer למה ? [win me ,voodo 3]
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
בתודה....אם אפשר...אז איפה אני יכול להשיג אותו בארץ..??
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אהלן, אני לא מצליח לפתוח את המשחק GTA SA .. אני פשוט לוחץ עליו ולא קורה כלום..זה טוען לשניה וזהו.. לא שיניתי כלום במחשב רק מסך ומאז זה לא פועל... מה לעשות? תודה וחג שמח, דניאל.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שקובץ MSS32.DLL חסר, אך הוא קיים במחשב. מערכת הפעלה PRO WINXP התקנות חוזרות של המשחק לא עזרו. במחשב אחר אין את הבעיה הנ"ל, המשחק הותקן במחשבאחר עם אותו הדיסק ללא בעיות. מישהו מכיר / נתקל בבעיה הנ"ל? תודה
-
- 6 תגובות
- 847 צפיות
-