עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני שחקן מתחיל, ועדיין לא הבנתי מה התותחים הגדולים האלה שיש לאמריקאים, מה הם עושים. רואים בסרט שהם עומדים ויורים לשמים, העם אפשר לעשות את זה גם? או שלא?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  2. Started by talisman,

מי מהשניים טוב יותר?

3. אתמול התחלתי לשחק בAA ואני לא מוצא סרברים ישראליים והפינ בחו"ל גבוהה איך אני מתחבר לסרברים ישראליים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 637 צפיות
  4. מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד תמשחק למחשב...? ראיתי סרטונים שלו בyoutube משחק מזה קטלני חבל על הזממן!!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  5. חברים בואו תנו כתף, תרתמו למאמץ, בוא נביא את ישראל למקום הראשון, כל מה שצריך זה להקליק על העכבר. אני כבר הגעתי ל 21000 לחיצות http://www.clickclickclick.com/default.asp

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לא יודע אם פירסמו את זה קודם, אני בכל אופן לא ראיתי את זה עוד. הציגו את המשחק קצת, יותר את המנוע אני חושב, בסרטון הבא: נראה לי שהפעילו את זה על ה 8800GTX, אני שמעתי רק 8800, לא GTS/X. אז כנראה שהוא יעבוד טוב לכל מי שיש את הכרטיסים האלו מחכה לראות איך הוא יראה באמת.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  7. Started by talisman,

כבר כמה חודשים טובים לא שיחקתי במשחקים ולא התעדכנתי. אני אשמח אם תעדכנו אותי במשחקי הפעולה הכי טובים כרגע.. תודה

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  8. היי אנשים.. יש לי רשת עם עוד כמה חברים , חיפשנו משחקים שניתן לשחק אחד נגד השני... סימולציות מטוסים... ניסינו את combat flight simulator 3 של מייקרוסופט... אבל זה לא בשבילנו... הוא קצת מסובך , ומעבר לכך , הוא איטי מידי... פשוט איטי... ריאליסטי יותר מידי שכבר אין כיף... קשה לשלוט על המטוס וזה מוריד את כל ההנאה. בכל מקרה, אם מישהו מכיר סימולטור כזה... לא חייב להיות מהשנה האחרונה.. הגרפיקה פחות מעניינת אותנו.. (כמובן שלא יהיה מלפני 6-7 שנים כן?) ושתומך ברשת... מוזמן לכתוב. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. הורדתי את המוד הזה כי מישהו פה המליץ,תכלס מוד נחמד,גרפיקה מגעילה חח...אבל המשחק דיי נחמד מזכיר מאוד את cs 1.6..יש פה אנשים שמשחקים בו? למה הבעייה היחידה שהפינגים בו על הפנים בגלל שאין שרתים ישראלים..מישהו מכיר אולי שרת ישראלי של המוד הזה?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. אם כן למה? תודה

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  11. Started by the red dragon,

הנה טרייליר ל משחק קבלו את השינוי האל יאומןןןןן ממלחמת העולם השנייה להיום חח http://www.youtube.com/watch?v=ZBAXaYfNuoA מה תגידו על זה?

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  12. אני מקבל עוד כמה ימים את המחשב החדש. ורציתי לשאול איזה משחקים כבדים (וטובים) שווה להתקין בו? (אני כבר משחק ב OBLIVION ו C&C3)

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by igalch,

כשאני מגדיר הגדרות גרפיקה תמיד יש אחת הקטגוריות בשם - anti-aliasing 1.מה היא אומרת? 2.מה אני צריך להגדיר אם יש את ה-8800 GTS תודה מראש לכל העונים :yelclap:

14. Started by postup,

יש לי בעיה כשאני מפעיל את המשחק. קניתי כבל DVI למסך LCD שלי וחיברתי אותו במקום הVGA הישן ומאז המשחק לא עולה- אני מפעיל את המשחק והוא ישר מעלה את החלון המוכר הזה שיש בעיה והוא שואל אותך SEND\DON'T SEND. חוץ מהמשחק הזה כל שאר המשחקים עובדים בסדר גמור, זה המשחק היחיד שמשום מה לא עובד מאז שחיברתי את הDVI. יש לכם אולי מושג מה הבעיה? ???

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  15. Started by davidcohen,

שלום! יש לי fifa 07 ואני רוצה לשחק ברשת עם חבר ואני צריך לפתוח פורטים מצאתי את הפורטים בדיסק של הפיפא : Note that if you have a firewall and want to play online, the following TCP/IP ports must be open in the outbound direction: HTTP 80 TCP/IP HTTPS 443 TCP/IP MsgConn/IM 13500-13599 TCP/IP Roomsvr 32300-32399 TCP/IP The following UDP ports must be opened for game packets, for the outbound and inbound connections Game Packets 3658 UDP News Ticker 9570 UDP הבעיה שלי היא שיש שם כאלה שזה תווח ולא רק אחד, כמו 13500-13599 ואני לא יודע איך אפשר לפתוח תווח בפיירוול של הווינדווס תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  16. עזרה לא מצליח לשחק ברשת את המשחק החדש של ליגת האלופות ניסיתי הכל גם דרך התוכנה Hamachi למרות שאין לי רשת וכלום לא עזר איך שאנחנו מסיימים לבחור קבוצות זה מתנתק יש למישהו מושג איך לתקן את זה??

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  17. Started by TimoTy,

אני מחפש משחק אסטרטגיה בסגנון Magic the gathering או yugioh זה לא ממש משנה לי איזו ואם צריך אמולטור אם אפשר את שם המשחק ואיך אני אוכל לשחק בו תודה רבה

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by gshhar,

ממש בהתחלה איך שאני מקבל את האקדח והולך בשביל יש שומרים שכבר מרחוק יורים בי וכמובן יריות שלי לא ממש מזיזות להם. איך אני עובר את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  19. Started by Drazick,

שלום. אני מחפש משחק בסגנון Age Of Empires / Rise Of Nations / Red Alert (RTS בגדול) שניתן לשחק ברשת או להוריד חינם. אפילו משהו שמפותח בקוד פתוח. למישהו יש המלצות? לינקים? כל המלצה תתקבל. בכלל יהיה נחמד אם יהיה שרשור של משחקים חינמיים / און ליין. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bider10,

שלום לכולם יש לי בעיה בהתקנה של המשחק אחרי שאני מתקין אני בא להפעיל את המשחק וזה רושם לי default_mp.cfg חיפשתי תשובות באינטרנט ולא מצאתי אם מישהו פה יודע משהו שיענה כי זה חשוב לי תודה לכולם נ.ב אם זה לא המקום המתאים אני מצטער אני פשוט לא ידעתי איפה לשים את הנושא הזה תודה לעונים יום טוב

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  21. ?? [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by timac,

''קניתי'' תמשחק הכול עובד טוב ויפה אבל איך אפשר לעשות מירוצים איך שאני מגיע למסלול הראשון הוא נתקע וצריך להתחיל מחדש.. מה עושים?? ואל תגידו לקנות מקורי.. אני בטוח שיש עוד אפשרות..

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  23. ?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Slavikik,

ואי מצטער אני לא יודע אך עוד פעם נפתח הנושא כנראה אח שלי פתח מצטער..אני ישאל בדיון!

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. קניתי מקורי בשביל לשחק ברשת !!!! בלי בעיות !!!לא אוהב בעיות !אבל למרות שזה מקורי יש בעיות אני מעל שעתיים עובר בין לובים מיתחבר למישחקים בוחר צד GDI בוחר מיקום במפה בוחר קבוצה לשחק איתם לוחץ X שאני מוכן ואז המנהל של המישחק(חדר) וכולם אומרים לי אותו דבר MUSARI U NOT CONNECT!!! ומעיפים אותי.........מזה אמור להיות אני קניתי מקורי פתחתי חשבון חוקי עשיתי את כל הצעדים שנידרשים למה זה ככה מישו מוכן להסביר? או שאוליי דילגתי על חלק יש לציין אני מישתמש עם ויסטה המשחק לא חסום בפיירוואל אני עובד עם ראוטר...אני רואה את כל החדרים ניכנס לכל התפריטים של כל המישחקים ואומרים לי אני לא מחובר ומעיפים אותי......................

• 4 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים