עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני צריך המלצות לסתם משחקים פשוטים וקלילים להעביר תזמן עם עוד מישהו... יכול להיות רק ל2 יכול להיות גם ליותר. אפילו מייפל סטורי היה לרגע אופציה ככה שכל מה שתציעו יהיה טוב...תודה! [אני יודע שזה כללי מדי...אבל זה באמת כללי]

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  2. שלום לכולם סוף שבוע נעים. אני צריך למלא את המחשב הבא במשחקים שהם לאו דוקא חדשים אבל שהיו טובים וירוצו חלק. P4 3Gh GF5700 1G Mem אני הצלחתי להיזכר לדוגמא בניד פור ספיד של אותה תקופה hot presuit וגם בנסיך הפרסי 3D. עשו טובה תרשמו לי בבקשה את כל המשחקים היפים ביותר שיעבדו חלק על המחשב הזה.

• 7 תגובות
    • 731 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי שלט למחשב מדגם rumblepad2 וכמובן מקלדת ועכבר. אני מחפש המלצות למשחקים שאפשר לשחק בהם 2 על אותו מחשב, עדיף אחד עם השלט ואחד במקלדת ובעכבר. יש לי כבר את FIFA 09, אני מקווה להשיג גם את NBA 2K9, ולפי מה שהבנתי גם בL4D אפשר לשחק ככה, אבל רק אם השלט שלך הוא שלט של XBOX. אני אשמח אם תמליצו לי על משחקים כאלה טובים. תודה מראש! אלון

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  4. אני צריך המלצות למשחקים טובים שאתם מכירים שיכולים לעבוד טוב או סביר בHasee MJ105 NetBook תודה רבה =] אלי.

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  5. יש לי בערך חודש עד שאוכל להתארגן על PC חדש ואני תקועה עם הלפטופ העתיק שלי. אני מתה משעמום, אז כל רעיון למשחק שיכול לרוץ על לפטופ רגיל (כרטיס מסך ג'נרי, 2GB זיכרון ומעבד T6400) יתקבל בברכה! כרגע יש לי ANGRY BIRDS ומונופול ;D

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. אני מעוניין בהמלצות למשחקים קטנים (רצוי משחקים שלא דורשים התקנה) עבור Windows XP (בלי אמולטורים). הכוונה שלי היא למשחקים תמימים (לאו דווקא עבור ילדים קטנים) עם גרפיקה טובה בלי יריות ודם. מישהו מכיר משחקים נחמדים כאלה כדוגמת Commander Keen? היה עוד משחק שאני לא זוכר את שמו עם יצור קטן שעיר וחמוד. בעיקרון, מדובר במשחקים בהם אתה רץ ואוסף מטבעות, פאור-אפ וכדומה, ומעיף את ה"אוייבים" הלא מזיקים (לא מפלצות) בכך שאתה קופץ להם על הראש, או משהו כזה. אשמח לקבל רשימה קצרה של כמה משחקים מומלצים ונחמדים מעין אלה (רצוי חינמיים).

• 14 תגובות
    • 991 צפיות
  7. Started by solidus,

טוב חברה, במזל טוב עוד מעט מחשב חדש! עשיתי לעצמי רשימה קטנה של משחקים לשחק בהם, אבל הייתי רוצה את הinput שלכם גם. הרשימה שלי: - GTA : SA - Company of Heroes - Half Life 2 + Episode 1 - Doom 3 - Far Cry - FEAR - Prey - Far Cry - FEAR - CnC 3 - Supreme Commander - Tomb Raider: Anniversary - Halo 2 - STALKER - Quake 4 - Empire Earth 2 כל משחק טוב מהשנתיים האחרונות אני כנראה לא שיחקתי בו אז תפציצו תודה מראש על כל ההמלצות!

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  8. Started by רוני1,

יש לי מחשב חדש ואני רוצה משחקים אבל אני קצת לא מעודכן.... לכן אם תוכלו לרשום לי את המשחקים החזקים ביותר היום לדעתכם ... והחזקים ביותר למשחקי רשת אני אודה לכם מאוד.....

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  9. Started by ccc,

אני מחפש משחקים איכותיים וכיפים, לא כמו ARMED AND DANGOROUS מכוערים כאלה עם גרפיקה זבל, אלא יותר 3D SHOOTERS, קווסטים לא קשים במיוחד וכאלה שהיו עם גרפיקה יפה, ומהנים.. מקס פיין, call of duty וכאלה.. יש כאלו משחקים?

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  10. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת אני מעוניין בשמות של סימולטורים לטיסה של מטוסי ומסוקי קרב,אני לא רוצה סימולטור שצריך לקרוא תחוברת שלו חצי שנה לפני זה ואז רק אפשר להתחיל. משהו שאפשר לעלות על המטוס וללמוד ישר ומקסימום למצוא בקונטרול אחר כך את כל המקשים מה הם עושים. אך כמובן שהרמה שלו לא תיהיה כזאת נמוכה לדוגמא כוכב כחול משהו בסגנון הזה יותר קשה גם בסדר. בתודה מראש 8)

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Roeebaeloha,

שלום אני רוצה לקנות שלט למחשב שיוכל להתחבר אל-חוטית אבל גם יוכל לעבוד על ה-Nvidia shield שלי. ראיתי את השלט של האקס בוקס וואן אבל הבנתי שהוא יכול לעבוד רק כאשר מחובר עם כבל והשלט של הפלייסטישן 4 הוא גרוע ולא נוח יש את האפשרות לקנות גם מאמזון. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alexrta,

אנשים תעשו טובה תמליצו על משחק טוב שכדאי לקנות משהו שיעסיק אותי שעות חוץ ממאפיה היטמן NOLF2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by --Adidas,

היום התחדשתי בגיימפד של xbox360 אלחוטי (+הסט של לוג'יטק s520 ) אני לא כזה רגיל לגיימפאד תמיד שחקתי עם מקלדת ועכבר תמליצו לי למשחקים שכיף לשחק אותם עם גיימפאד שאני יתרגל גם ...

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by imac,

בהמשך לנושא הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=444245.0 אני מבקש המלצות למשחקים למחשב נייד דיי ישן כדי שאוכל להעביר את הזמן בבסיס. אני מחפש בעיקר RPG (לא DIABLO) או משחקי הרפתקאות וחשיבה

• 14 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by swisaman,

היי, שיחקתי קצת במשחק בתקופה שהוא יצא ולא היו הרבה מודים באותה תקופה. בעיקרון אני אתקין את המשחק בשעות הקרובות ואשמח לקבל פה המלצות על מודים טובים(שאתם אוהבים וישפרו את חווית המשחק) והורדה לאותו מוד אם אפשר תודה.

• 2 תגובות
    • 2.4k צפיות
  16. Started by Blackend,

אני חושב שהכותרת מובנת לגמרי ! יש לי קצת זמן פנוי ובא לי איזה משחק טוב

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  17. שלום אני מחפש משחקים מגוף ראשון חדשים או אפילו משנה שעברה כדוגמת בטלפילד קול אוף דיוטי וכאלה אשמח לרשימה של 4-5 משחקים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by חן מ,

שלום אז ככה: שלוםאנחנו לקראת חופשת הקיץ,מסתיימת כיתה יב וסוף סוף יש זמן בלי סוף למשחקים עד הגיוסאז....איזה משחקי פעולה טובים הולכים לצאת במשך חודשי הקיץ?ואני לא מדבר על מעבר לחופש הגדול,אלא על החודשים בין יוני לאוגוסטדגש על משחקי FPS,הרבה אקשן וכמה שיותר אלימותהבנתי שדמונישן שכבר יצא משחק מעולה,עוד מעט הולך לצאת PROTOTYPE,יש כבר מידע עליו ועל איך שהוא הולך להיות?סטריט פייטר החדש אני רוצה בכל מקרה למרות שזה לא ממש FPS וזהודא את דמונישן כבר יש לי על המחשב אני רק צריך להתחיל לשחק אותו וכנראה זה יקרה מחר אחרי הבחינה בספרות לא להמליץ על:XMEN,דרק סקטור...את שניהם סיימתי WANTED לא אהבתי בכלל וגם רידיק לא אז לא להמליץ גם עליהם,ועל טרמינייטור החדש גם לא להמליץ לגבי דמונישן מחר אני…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Aviv Bromberg,

אני חושב על להוריד משחק או לרכוש אחד כדי שיהיה לי בכללי מה הרוב חושב

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by חן מ,

היי סיימתי את TUROK וגם את COD4 אני צריך המלצות למשחקים בסגנון הזה:שיהיה הרבה אקשן וירי אני חשבתי על: THE ORANGE BOX FEAR GEARS OF WAR DMC 4 וזהו יש עוד? ותגידו אם מה שרשמתי כאן נחשב משחקים טובים

• 8 תגובות
    • 939 צפיות
  21. טוב, אז אחרי 3 שנים בצבא ללא הרבה זמן לשחק (ובלי חומרה מתאימה להריץ את זה) השתחררתי וגם הזמנתי מחשב חדש, ועכשיו אני מעוניין בהמלצות למשחקים טובים שיצאו ב-3 שנים (פלוס-מינוס) האחרונות. אין העדפה לז'אנר מסויים כזה או אחר, אני מוכן לשחק בערך בהכל, מלבד משחקי מירוצים שמשעממים אותי למוות... בכל מקרה, תודה לכל מי שיעזור

• 1 תגובה
    • 808 צפיות
  22. Started by mosesgamer,

שלום וברכה, אני וחבר פתחנו ערוץ יוטיוב ונשמח לדעת מה אתם חושבים עליו בפן הטכני והרעיוני ומה כדאי לשפר.. כרגע אנחנו מצלמים פארודיות ל- gta 5 , ונשמח לשמוע הצעות למשחקים נוספים שמתאימים לפארודיות. בתודה מראש. https://www.youtube.com/channel/UCr0xyy-QbVrZJ_w9MCtOgfQ

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. איזה משחקים ברמת איכות טובה ואותו סגנון כמו CALL OF DUTY 2 שווים הורדה

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  24. מי אמר שז\'אנר משחקי הפלטפורמה מת? משחק חדש מיוצאי המפתחת הנודעת Rare צובר מימון של יותר ממיליון דולר בתוך פחות מיממה באתר ההזנקים החברתיים Kickstarter לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%97%d7%a0%d7%99-%d7%9c-banjo-kazooie-%d7%a9%d7%95%d7%91%d7%a8-%d7%a9%d7%99%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8/

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  25. שלום אני משחק WOW חצי שנה על סרברים אירופאיים , אבל כל חברי משחקים בסרברים של US. עכשיו אני רוצה להחליף את ה Account שלי ל - Account אמריקאי. חשבתי או להחליף אותו ב Ebay עם אמריקאי או למכור אותו ולקנות שוב את הגירסה האמריקאית. הבעיה היא שאני לא שמרתי את כל המידע שיש לי על ה Account ולא שיחקתי בו כבר חודש. יש דרך לקבל את כל המידע על הדמויות בלי לעשות הרשמה לחודש שלם ? אם יש לכם רעיונות משלכם אני אשמח לשמוע... :] תודה מראש

• 2 תגובות
    • 796 צפיות

דיונים חדשים בפורומים