משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
כמה וכמה פעמים נתקלתי בשאלה, בפורום ואישית, אתר מצויין אשר נותן תשובה. ENJOY! http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest[move]Nfo:[/move] What it does System Requirements Lab looks at your computer's hardware and system software to determine whether or not your current system can run a product. Each of your computer's components is evaluated to see how well it meets the minimum and recommended requirements for specific products. Recommendations are made on how to update or upgrade each component which does not meet the listed requirements. Sometimes it is a simple free software download and sometimes it is a link to a product such as the right video card. No …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באוקטובר אמור לצאת אחד המשחקים המצופים של השנה ובין הראשונים אם לא הראשון שיתמוך בDX10 כמובן שאני מדבר על Age of Conan: Hyborian Adventures משחק MMO חזק ביותר שלפי דעתי יפיל את WOW מטבלת המשחקים המובילים. אתם יכולים ליראות וידאו של הדגמה ב DX10 : http://www.nzone.com/object/nzone_ageofconan_videos.html
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
אהלן אנשים.. התעניינתי לאחרונה באתרי הורדות משחקים באופן חוקי, בתשלום כמובן ורציתי לדעת אם מישהו ניסה את זה? איך קצב ההורדה? המשחקים עובדים בסדר אחרי ההורדה וההתקנה? היו בעיות מיוחדות? נראה לי רעיון מעניין, אם קצב ההורדה גבוה והמחיר לא גבוה כמו בארץ אז אולי זו יכולה להיות אלטרנטיבה טובה.. ממה שראיתי רוב המשחקים החדשים עולים 39$ באתר שזה בערך 160 ש"ח, לעומת ה 200-219 בארץ. הקישור http://www.direct2drive.com/buy-pc-games-download חוו דעתכם L8r
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4006/1103587 ROFL!
-
- 4 תגובות
- 970 צפיות
-
-
מה דעתכם על המשחק infernal העם זה משחק שווה להורדה? העם הגרפיקה יפה וריאליסטית? תספרו לי חוות דעת על המשחק בבקשה אני מוריד אותו.
-
- 12 תגובות
- 865 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איך לעבור איך dr wolf במשימה השניה של Infernal? (אחרי הפיצוץ של המכונה שלו, באחד על אחד.) נגמרת לי התחמושת לפני שהוא מת... השתמשתי בתחמושת הנוספת שבארונות, אני יורה רק עם Infernal Power ונכנסתי לשלב עם לא מעט תחמושת. אני מפספס משהו?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם; התקנתי היום כרטיס קול ששכב אצלי הרבה זמן (SB Live value) והפעלתי את המשחק, והכל לפתע התחיל להשתגע, מלא הודעות התחילו לקפוץ, אלה שקפצו במהלך המשחק (כגון "4 מכוניות, אתה צובר אוסף מרשים") והדמות שלי לפתע השתנתה (הייתה דמות עם שיער, ועכשיו בלי) וכל הנקודות על המפה, שכבר הגעתי אליהם נהפכו לפתע לכאלה שיש למצוא (למרות שכל המכוניות, הבית והשלבים שסיימתי נשארו כפי שהיו). מישהו יודע כיצד אפשר לפתור את הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס למולטיפלייר ולשחק ברשת המשחק פתאום קורס ויש הודעת שלח/אל תשלח. זה גם קורה לי בקריירה שלי לפני איזה משחק לקראת סוף הליגה ועכשיו אני לא יכול להמשיך איתה. מה לעשות? תודה
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת איך אני מוכר מכוניות בקרבון עם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה ממכם תחזירו תשובה תודה.[br]פורסם בתאריך: 8.05.2007 בשעה 16:24:49 תעזרו זה דחוף בבקשה.
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אני מבקש מימכם שתעזרו לי להוריד את המישחק Tactical_Ops שהוא משחק רשת + ההרשמה למישחק תודה מראש !
-
- 6 תגובות
- 627 צפיות
-
-
התקנתי את ה- GTA המפורסם סן אנדרס במחשב בחדש ולאחר תהליך ההתקנה אני וחץ על האייקון של המשחק שנוצר בשולחן העבוגדה והוא רושם לי ארור של קובץ מסוים שחסר... חיפשתי אותו והעתקתי לשולחן העבודה. לאחר מכן הוא עשה זאת שוב עם עוד כמה קבצים ואני העתקתי... לאחר מכן לחצתי שוב על האייקון והוא עשה לי את ההודעה המפורסמת של ה-dont send, send to microsoft this eror... מה עליי לעשות כדי שהמשחק יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 951 צפיות
-
-
ואם אני מת אני מתחיל ממש בהתחלה זה מעצבן. אפשר שאני ישמור איפה שרוצה?
-
- 9 תגובות
- 826 צפיות
-
-
לפני בערך שנה - שנתיים היה משחק שנדמה לי שקראו לו אינדיגו פרומיסס ... אני בטוח שלא כותבים ככה אבל אני פשוט לא זוכר יותר מזה .. ואני מת לשחק בו עכשיו ... קצת פרטים אליו ... אתה פותח את המשחקכשאתה נמצא בשירותיים של מסעדה ואתה מגלה שרצחת מישהו , אתה אמור להתחיל לנקות את הבלאגן שעשית לפני שהשוטר במסעדה יכנס לשירותיים . אחרי זה אתה אתה בורח מהמסעדה ומשם אני כבר לא זוכר את העלילה ... אני מקווה שמישהו שיחק בו ויוכל לומר לי מה השם המדויק כדי שאני יוכל להשיג אותו
-
- 8 תגובות
- 765 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק הכל טוב ויפה ועכשיו תיראו את מה שמופיע לי http://img62.imageshack.us/img62/8650/69486651dl7.png תעזרו לי בבקשה אני מה זה רוצה לשחק במשחק
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
והכי חשוב שיעבדו חלק על המחשב שלי (מפרט מימין) משחקי התגנבות שכבר עברתי עליהם: סדרת Splinter Cell סדרת Hitman סדרת Metal Gear Solid סדרת Thief Deus Ex 1+2 No One Lives Forever 1+2 בעדיפות למשחק ביקום מודרני/עתידני, לא ימי הביניים או משהו תודה
-
- 8 תגובות
- 640 צפיות
-
-
-
אם אתה נחמד אתה מוזמן להצטרף לקלאן שלי, אנחנו משחקים Guild Wars, Battlefield 2, Counter-Strike Source ו DOTA. כנסו לונרילו באתר www.clancas.net
-
- 6 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני משחק בהיטמן בלוד מני וזה קשה לאללה
-
- 2 תגובות
- 475 צפיות
-
-
-
המשחק אמור לצאת ב2/10/2007 לכל קונסולות המשחקים ולמחשב. הפעם הדגש על משחקיות חדשה וטובה יותר וגראפיקה משופרת(להבדיל במעבד בין 06 ל07). בינתיים ידוע מי יופיע על הקופסא וזה תמונות ששוחררו מהמשחק: http://images.xboxyde.com/gallery/public/5306/1246_0001.jpg http://images.xboxyde.com/gallery/public/5306/1246_0002.jpg הולך להיות ענק לדעתי
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כל הזמן כשמדברים על משחקים, מציינים בעיקר את הגרפיקה, המשחקיות, העלילה...אבל מה עם הסאונד? עזבו אתכם שירים וטראקים שברקע - אני מדבר על הקטעי סאונד הקטנים, השיחות וצלילי היריות שעושים את המשחק? אז ספרו - מה הצליל/קטע הסאונד ממשחק האהוב עליכם, שירדוף אתכם כל חייכם? כמה מהאהובים עלי: - הצליל של המפלצת המוזרה הזאת מ-Half Life, החיה הצהובה חסרת הראש שעושה מן: "נננננננננננננננננ-ני!" ושולחת גל אנרגיה או משהו. - מה שהחיילים הסובייטים אומרים כשנותנים להם פקודה ללכת: "Acknowledge! Affirmative!" וכמובן - "Ecko Reporting...". והצליל האהוב עלי הוא של גריסוולד, ה-Blacksmith החביב מדיאבלו כשכל פעם שזקוקים לשירותיו פוצח במבטאו הויקינגי ואומר: "What can i do for you?".
-
- 162 תגובות
- 11.5k צפיות
-
-
היום בשעה טובה קניתי את GTA San Andreas, לאחר שהוספתי 512MB RAM למחשב שלי. היו לי 2 אפשרויות: לקנות את המשחק באריזה המקורית (קרטון עם ספר ומפה באנגלית והדיסק בתוך הספר), או לקנות את המשחק באריזת DVD רגילה עם חוברת מתורגמת לעברית. המשחק הוא אותו משחק, כמובן, וגם המחיר הוא אותו מחיר. בלי לחשוב פעמיים, לקחתי את האריזה המקורית. עכשיו אני קצת עצוב שלא חשבתי פעמיים ואולי הייתי לוקח את האריזה החדשה, כי אולי זה יותר נוח להוציא את הדיסק מהקופסה ולא מהספר. מה אתם אומרים? אילו אריזות אתם אוהבים? יש גם את הקטע של האריזות המקוריות של המשחק מול אריזות Xtreme/Best Of או כל אריזה של סדרת משחקים מוזלים אחרת. האם בכלל איכפת לכם מאריזות המשחקים שלכם?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי בעיה כשאני משחק בסקרימיש אם אני משחק עם יותר מ2 צבאות המשחק מתחיל לזחול וכל דבר לוקח ים בזמן.יש למישהו מושג למה זה?
-
- 8 תגובות
- 599 צפיות
-
-
התקנתי תמשחק והוא עובד בסדר... הגעתי לקטע שמישהו מכבה תאור בבניין ונותנים לי משימה להחזיר את אספקת החשמל (ממש 5-10 דקות מתחילת המשחק) קיצור אז אומרים לי ברדיו\טלפון כזה להיזהר כי יש מישהו על סם חדש או משהו כזה בלה בלה ואני רואה אותו רץ מולי בדלת עכשיו אני יוצא מהחדר והורג אותו ואז 10 שניות אחרי זה או משהו כזה המחשב מתחיל לי מחדש... הבעיה הזאת מוכרת לי ממלא משחקים בעבר וזה ממש תחת!!! זה קרה לי פעמיים פעם אחת אחרי שהרגתי אותו והתקשרו אלי....זה עשה RESTART באמצע השיחת טלפון הזאתי פעם שניה זה קרה משהו כמו דקה אחרי...אולי פחות בדרך כלל אם אני זוכר נכון הפיתרון הוא להוריד פאטץ'...חיפשתי באתר MEGAGAMES ואין פאטצקים למשחק הזה...אני לא ממש מכיר אתרים אחרים מישהו יודע מאיפה? אפשר ל…
-
- 17 תגובות
- 1.2k צפיות
-