משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
יש פה מישהו שמשחק? איך המשחק בכלל והאם הוא שווה את ההורדה של ה 1.77 GB(המשחק חינמי למי שלא יודע)?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני חושב לקנות דרך סטים את זה... והשאלה שלי האם למשחק יש קהל ביכלל?? כמה שרתים יש למשחק והעם הם מלאים באנשים? ואיך המשחק עצמו?מגניב?מרגש?מדהים? כמה שחקנים הכי הרבה אפשר במפה לשחק? תודה לכול העוזר
-
- 0 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הורדתי את הפאט' מאתר הבית של המשחק (הורדתי את הקובץ המתאים כמובן) זה קובץ ענקי של יותר מ400 מגה. לאחר שאני "מחלץ" את הקובץ אני מקבל הודעת שגיאה "wrong cd key " מישהו יכול לעזור בבקשה ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אל תצחקו עלי בבקשה,באמת שאלה תמימה. הכוונה שלי בשאלה האם לאחר שהתקנתי משחק מסויים במחשב אני צריך להכניס כל פעם את ה cd/dvd לכונן. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לא מדבר אלי באופן אישי אבל בטח שהרוב פה ישמח לראות: http://www.gamespot.com/pc/action/halflife2episode2/index.html
-
- 6 תגובות
- 747 צפיות
-
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן ובגלל חוסר במשחקים, החלטתי להתקין Gta vice city אבל בתהליך ההתקנה הוא מעלה לי ארור כלשהו... אולי אתם יודעים משהו על הארור או בגלל שזה מחשב חדש אני צריך להתקין תוכנה כלשהי... הנה הארור שזה עושה: תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
המשחק אמור לצאת היום ?...הוא יצא כבר?..., ואם כן האם מישהו מהפורום הצליח לשים את ידיו על המשחק?...
-
- 3 תגובות
- 898 צפיות
-
-
שלום לכולם; לאחר אינספור בעיות עם המשחק (עקב התקנת יותר מדיי ערכות וחבילות תוספת) החלטתי שהפיתרון הטוב ביותר הוא הסרת המשחק לחלוטין והתקנתו מחדש. הסרתי את כל התוספות למשחק (KOTN ודומיו) וכאשר אני לוחץ על הסרה של המחשק עצמו, מופיעות לי 2 שגיאות שלא מאפשרות הסרה. http://www.2send.us/picture.php?file=94853b4670.bmp http://www.2send.us/picture.php?file=272bc40377.bmp .... עכשיו ניסיתי לעקוב אחר ההוראות וסגרתי את כל התמונות שפתוחות ברקע, רוקנתי את תיקיית ה-TEMP וכיביתי את החיבור לאינטרנט, אך עדיין ההסרה מסרבת לפעול. למישהו יש הצעות..?
-
- 2 תגובות
- 473 צפיות
-
-
-
לא זכור לי אפילו לא משחק אחד שיורד בו גשם ! ישמצב שזה בגלל שחושבים שזה סתם יכביד ? ומישהו ראה סירטון/תמונה מקרייסיס שיורד שם גשם ?
-
- 10 תגובות
- 917 צפיות
-
-
מבקש עזרה עבור בני בנוגע לאתר/שרת באנגלית ל MU בגרסאות חדשות (מעל 2.0) תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה המצב אנשים? אני תקוע פה במשימה של הקינג פין הינה תמונה: http://www.2send.us/uploads/35726bbe86.JPG עכשיו הוא ממש חזק למישהו יש טיפים איך אני הורג אותו? שיטות משו טוב? תודה מראש אנשים
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ואין לי מוסיקה אני לא שומע מוסיקה מה אפשר לעשות? לא שומעים בכלל שמתי על הכי גבוה ולא שומעים תעזרו בבקשה.
-
- 5 תגובות
- 600 צפיות
-
-
-
יש לי את המשחק באטלפילד 2142 (בלי אונליין) אבל אני אל יודע איך מתחילים לשחק במשחק יחיד אז מישהו בבקשה מוכן להגיד לי איך משחקים במשחק יחיד אני ממש רוצה לשחק אבל זה ממש מסובך בשבילי אז בבקשה תסבירו לי בפירוט !! איך משחקים במשחק יחיד...!
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות את לחצני לוח המקשים במשחק. למה זה צריך להיות כזה מסובך? עזרה בבקשה...
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
שבוע טוב חיפשתי בכל מקום מדריך או משהו כזה איך לבטל את התנועה במחשק ולא מצאתי,הדבר היחיד שמצאתי היה מעין פאט' שאמנם מבטל את התנועה אך תוקע את המחשק שרוצים לצאת,ואז הוא קורס.וכל מה שעשיתי (מהפעלת הפאט')נמחק. כמו כן,ניסיתי למחוק את הקובץ של התנועה (כמובן שגיביתי אותו) ושוב אותה בעיה אשמח אם תעזרו לי תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מישהו יכול להמליץ לי על משחק מחשב טוב חוץ מסטאלקר לא נהניתי כל כך אז תחזירו תשובה בבקשה.
-
- 9 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, התקנתי את המשחק לא מזמן כי הבנתי ששווה לשחק בו לפני אובליביון.. הקטע הוא שאני לא יודע מה ממש לעשות במשחק, כל מה שיש לעשות זה להכנס לבתים של אנשים לדבר איתם להרוג פה ושם חיות, לגנוב דברים מבתים, וכדומה. מה באמת המטרה של המשחק? להמשיך ככה? בנוסף התקנתי את ההמשך של המשחק 2 ההרחבות, ואני לא רואה ממש דברים חדשים שם... מישהו ששיחק יכול לעזור? תודה!
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המשחק the mark? מישהו יכול לתת לי עליו חוות דעת העם המשחק יפה? העם הוא ריאליסטי?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שאניישם אותה בציוד שלי ישר עולה לי הכוח? או שצריך לעשות משהו?
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
תראו , שאני נכנס לסרבר ... עם 10 אנשים ה FPS נע בין 40- 70 ולפעמים 10 FPS עכשיו עשיתי בדיקת FPS יש בנצמארק במשחק והוא נותן לי 192 FPS ... למה זה ? ... הסרבר שאני נכנס ישראלים .. בלי לאגים ונכנסתי לעוד סרברים והוא עשה את זה .. יכול להיות הוא לא מקבל מספיק חשמל מהספק?
-
- 8 תגובות
- 568 צפיות
-
-
יש לי את המשחק החדש של ספידרמן בקיצור אני במשימה הזאת יחסית בהתחלה,שאני הולך לרכבת התחתית ורודף שם אחרי איזה איש מעופף כל פעם המשחק קורס לי שם לוינדוס,מה הבעיה פה? יש איזה תיקון או פאץ למשחק?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-