עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. בואו להכיר עוד יצירות דיגיטליות מרשימות שקשה מאוד להאמין כי אדם אחד בודד הוא זה שהפך אותן מחלום למציאות לכתבה

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  2. Started by Asafalfa,

אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\

• 11 תגובות
    • 924 צפיות
  3. Started by ironman405,

שלום לכולם, רציתי לשאול אותכם איזה משחק אתם הכי ממליצים ששווה לשחק מבין השלשה ואם אני מעוניין לקנות לPS3 את אחד מהשניים COD5 או FC2 מה הכי טוב?

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  4. Started by shai_123,

הורדתי ביושוק. ועכשיו המשחק ברוסית יש פאץ/תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  5. תודה לעוזרים. http://www.angelfire.com/hero/lol0/lod.jpg

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  6. Started by Earphoned,

האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.

• 9 תגובות
    • 923 צפיות
  7. חח ראיתי שזה אמור לצאת אבל אני לא יודע מתי :-X

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  8. המפתחת שהעניקה לנו את מאסטר צ׳יף וסדרת Halo חושפת את Destiny 2, שכבר לא יוגבל לקונסולות סלוניות בלבד לכתבה

9. בואו לשמוע על עוד כמה מבצעים משתלמים מאוד בענקית הקמעונאות, שזמינים לזמן מוגבל לכתבה

10. Started by MegaStorm18,

יש לי בעיה אממ היום התקנתי אותו והכל הלך חלק ויפה עכשיו הבעיה היא כזאת, אני משחק בו אולי 4 שעות רצוף ועשיתי הרבה משימות, עכשיו שאני בודק את הסטטוס שלי הכל עולה לי למעלה , השרירים הכושר השומן אבל יש לי בעיה, הrispect -הכבוד שלי ורמת כושר בכיוון נשק נשארים על אפס אפילו שאני עושה משימות שנותנות לי כבוד וכל זה זה נשאר על 0. האם זה באג או משהו? [attachment deleted by admin]

11. Started by Nakion,

שלום לכולם אני משחק במשחק הדפדפן Urban Rivals שבימים האחרונים (מיום חמישי בערב ליתר דיוק) לא עובד באתר, ניסיתי בעוד מחשב ואצל חבר והגעתי לאותה תוצאה. אבל שניסיתי לשחק דרך האפליקציה באייפוד המשחק עבד חלק. יש איזה הסבר? המשחק לא עובד יותר בישראל דרך האתר או שהם עושים שיפוצים ושידרוגים לאתר שלהם ? תודה מראש מאור.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  12. האם אפשר לשחק ב BF2 ו DOOM3 על MAC בגרפחקה הכי יפה כן. http://video.google.com/videoplay?docid=8761684797348166748&q=battlefield+2+mac http://video.google.com/videoplay?docid=-7410145490296122920&pl=true ראו עד הסוף שם מראים שהגרפיקה על NAX

• 12 תגובות
    • 923 צפיות
  13. שלום לכולם! אני בטוח שכולנו מכירים משחקים כמו Skyrim, Fallout, Morrowind וכו'. חברת בתסדה היא היום אחד השמות הגדולים בתעשייה, אבל הסיפור שלה מתחיל במקום הרבה יותר צנוע, ומסתבר שמאחורי החברה הזאת יש סיפור דרמטי מאוד. בשלב מסוים, בתסדה אפילו עמדה להיסגר, אבל הצליחה לצאת מהמצב הקשה ברגע האחרון. מקווה שתהנו מהסרטון! אשמח לשמוע מה דעתכם. אם נהניתם, מוזמנים להסתכל ברשימת "ההתחלה העקומה - כל הפרקים", יש שם עוד כמה סרטונים בסגנון על כמה מהחברות הכי מוכרות בתעשיה.

• 0 תגובות
    • 923 צפיות
  14. Started by overload,

יש לי בעיה עם הסאונד, הסאונד מתחיל לגמגם אחרי כמה דקות ואז המשחק קורס (בכל סוג משחק) ואז יש הודעת שגיאה. אם אני משחק בלי הסאונד (יש אפשרות להפעיל את המשק בלי סאונד) אז הוא לא קורס. בפורום (המת) של המשחק אין פיתרון, אבל יש עוד כמה אנשים עם הבעיה הזאת. אז אולי מישהו פה הצליח לתקן את זה?... מפרט: R9500 P4 2G ABIT IS7-E 512MB

• 7 תגובות
    • 923 צפיות
  15. כותר המירוצים הגדול של שנת 2018 אמור להכיל מבחר עשיר במיוחד, אשר נחשף מוקדם מהצפוי לכתבה

16. Started by אליאור15,

אני מחפש GTA 2 או GTA 3 אם מישהו יודע מאיפה אפשר להוריד שיודיע לי!!!!!! *אני כבר ניסיתי להוריד באימיול (מהאתר של "לייונטוורק") מי שיודע מאיפה אוכל להוריד בחינם שישלח הודעה או יכנס לאיי סי שלי ושם יתן לי את הכתובת של האתר... איי סי קיו- ********* תודה רבה-אליאור!

• 2 תגובות
    • 923 צפיות
  17. אני צריך המלצה למשחק כמו בכותרת, שלא יהיה סטייל WoW ודומיו.. שיחקתי עד לא מזמן Knight Online US ושרתים פרטיים, אבל למעלה מ- 5 שנים במשחק הזה הספיקו לי.. שיהיה מהנה העיקר, ושאוכל לשחק עם חברים... אנחנו בד"כ ב- Ventrilo איזה 8 איש ככה.. שיהיה חינמי. תודה מראש..!

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  18. אהלן חבר'ה אני כתומך נלהב של desperados שוטתי בvgames ומצאתי חדשה לגבי פיתוח המשך רוחני של desperados הלא הוא robin hood: the legend of sherwood לפי התמונות המשחק הולך להיות שווה לאללה הנה קישור http://www.strategyfirst.com/games/GameInfo.asp?sLanguageCode=EN&iGameID=59&sSection=Overview

• 1 תגובה
    • 923 צפיות
  19. מפרט המחשב בצד. על XP הייתי יכול להגדיר עד 2048X1536. (75 HRZ בויסטה אין לי אפשרות להעלות מעל 1600*1200. בעבודה רגילה על המחשב אני יכול להגדיר. וכשאני משנה את הרזולוצייה של המשחק ידנית דרך הCONFIG המשחק לא עולה.

• 5 תגובות
    • 923 צפיות
  20. מקווה שתאהבו לייק וסאב יתקבלו בברכה ואני יודע שיהיו כאלה שיגידו שזה עם SHOTGUN אבל זה היה אדיר זהו תהנו ויאאלה

21. יש לי COD4 אני חושב מקורי... כי טכנאי סם לי את זה הממ אני ניכנס למולטיפליר. ואני לא יודע מה לעשות כדי לשחק אם אנשים.....הבנתי משהו אם סרבריים אז אם אפשר מדריך הוא הסבר^^

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  22. Started by idor,

שלום לכולם אני חדש פה וקוראים לי אידור, הורדתי את המשחק הישן mafia באיטלקית כן כן יש איזה קובץ שיכול להפוך את השפה לאנגלית או שאני חייב להוריד חדש? תודה לכם!

• 6 תגובות
    • 922 צפיות
  23. כותרים עדכניים בסדרות Resident Evil, Devil May Cry ו-Street Fighter ממתינים לכם בעלות של כמה דולרים בודדים לכתבה: http://hwzone.co.il/מיטב-משחקיה-של-capcom-בחבילת-ה-humble-bundle-העדכנית/

24. Started by zahiz007,

היי, אני מחפש משחקי טיסה (לא משהו כמו FLIGHT SIMULATOR X), אלא משהו כמו הכוכב הכחול בזמנו. בקיצור, משחק שמשלב קצת אקשן. מישהו יכול להמליץ על משהו?

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  25. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

יש סוף סוך יצא המישחק כמובן רצתי ליקנות אותו וזה פשוט ממשחק ענק וממכר,כדי לכם לקנות אותו.!.!

• 12 תגובות
    • 922 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.