משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה שם בשרת ISRAELI RANKED SERVER היום בבוקר ובצהרים הצלחתי לשחק אבל אכשיו? הוא נעלם לי מה FEVORITS או שהו מופיע באדום ואני לא יכול להכנס למה זה? :'(
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כל סדרת far cry במבצע בסטים. מה מהם מומלץ להתנסות למי שמעולם לא שיחק בסדרה ואין לו זמן להכל?
-
- 0 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אני שוקל האם לרכוש את החבילה הזו.. השאלה שלי האם יש גם עדכון גרפיקה/משחקיות לחבילה הזו, או שזה רק עדכון קבוצות. תודה לכם.
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
אחרי כמה זמן החלטתי לחזור לשחק בפיפ"א כמו פעם. אני מעוניין לדעת איך מבצעים כל מיני טריקים עם הכדור ודריבלים. חיפשתי ברשת, כנראה שלא חיפשתי נכון. מישהו יכול לעזור לי להבין איך עושים טריקים במשחק הזה? אני משחק עם המחשב אגב.
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אי אפשר יהיה לעשות AA http://www.xbitlabs.com/news/video/display/20030718155730.html
-
- 8 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
הדעתי למשימה 7 בשלב השני מול הטנק. נשארתי עם 2 חיילים בלי רימונים. הורדתי את כל החיילים שלהם חוץ מאת הטנק איזה דרך יש לי בשביל להוריד את הטנק?
-
- 10 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם =] המחשב החדש שלי לא פה , ולכן אני עובד עם המחשב הבא: P4 2.0Ghz 512RAM GeForce FX5200 אני יודע שהמחשב נחשב נורא חלש היום , אבל בכל זאת אני מחפש משחקים לא כ"כ כבדים (שיפעלו די טוב) ואפשר להעביר איתם ת'זמן (רצוי משחקים חדשים P:) ז'אנרים מועדפים: פעולה , משחקי תפקידים טובים למיניהם ועוד... תודה.
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
משהו רוצה לשחק אתי אני מצוין ;D ;D רק למי שיש גרסה 1.0 שלא שם PATCH ואל תשכחו אני האלוף. אם מישהו רוצה לשחק שישלח לי הודעה פרטית.
-
Operating Systems: Windows XP (with Service Pack 2) or Windows Vista Minimum System Requirements: CPU: Pentium 4 2.4GHz Single Core processor System RAM: 1GB Video Card: Direct X 9.0c compliant video card with 128MB RAM (NVIDIA 6600 or better/ATI X1300 or better, excluding ATI X1550). Sound Card: 100% direct X 9.0c compatible sound card Hard disk space: 8GB free space Recommended System Requirements: CPU: Intel Core 2 Duo processor System RAM: 2GB Video card: DX9: Direct X 9.0c compliant video card with 512MB RAM (NVIDIA GeForce 7900 GT or better) DX10: NVIDIA GeForce 8600 or better Sound Card: Sound Blaster® X-Fi series (Optimized for use with Creative Lab…
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
אמרו לי שאני צריך לפתוח פורטים כדי לשחק FIFA עכשיו נכנסתי להגדרות של הראוטר עכשיו מה אני עושה כדי לשחק פיפא? מה צריך לרשום? הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
האם המשחק יפה שכדאי לשחק בו? יש לו משחקיות טובה וגרפיקה טובה? תודה
-
- 11 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בואו להכיר עוד יצירות דיגיטליות מרשימות שקשה מאוד להאמין כי אדם אחד בודד הוא זה שהפך אותן מחלום למציאות לכתבה
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
כאשר אני מתקין אחד ממשחקי ההרחבה זה אומר לי שהמישחק שלי הוא לא up to date טוב אז הוא מתקין תפאץ' של 1.11 ניראה לי. ואז אני עושה NEXT וזה כותב לי את זה: (העלתי תמונה) ואז אני עושה OK ואז זה פשוט חוזר על עצמו אז הוא מבקש סיריאל אני שם ואז זה אומר שוב UP TO DATE אני עושה אוקיי שוב הוא מתקין וזה פשוט חוזר על עצמו ואין לי מה לעשות......
-
אני רוצה להעדכן אותכם במה שראיתי ההגדרות :o http://www.crymod.com/thread.php?threadid=34404 האתר הראשי שקם לא מזמן http://crysiswarhead.ea.com/ לפי ההגדרות קרייסיס הזה עבר אופמזציה עצבנית
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היי אנשים! אני בונה פרוייקט בגרות של 5 יחידות, ואני מנסה לבנות משהו דומה קצת לhomeworld (לא, לא בול כמו המקורי. כן, משחק הרבה הרבה יותר פשוט מהמקורי. אני לא צוות פיתוח שעובד 3 שנים). פע ם היה לי את המשחק אבל הוא נאבד, ואני מחפש משחקים בהם יש שליטה בתזוזת יחידות בחלל, כדי שאני אוכל לראות איך לבנות את ממשק המשתמש שלי. אם יש לכם רעיונות למשחק כזה, שפכו כאן בבקשה תודה !
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הי חברים! פרק חדש עלה היום בשיתוף עם Game Gems (סבטה)! הפרק עונה על שאלות בסיסיות כמו "מה זה אמולטור", "מה זה ROM" וכו', וגם נכנס קצת לאיך אמולטור עובד (לא יותר מדי). זאת אמורה להיות היכרות עם הנושא, או העשרה למי שכבר מכיר ורוצה לשמוע קצת המלצות. מומלץ בחום לכל מי שרוצה קצת נוסטלגיה או ללמוד משהו על הנושא (ואני בטוח שיהיה לכם הרבה מה להוסיף!)
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
כדוגמת generals ו red alert רק שנתון מתקדם יותר יש כאילו? ואם יש אותם בסטים אז עוד יותר טוב
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא ? איזה סוג הוא? לאיזה משחקים הוא דומה? קצת על העלילה וכו'... תודה רבה....
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
אני רוצה להכנס למשחק.. אני מחפש סרברים אבל כל סרבר שאני רוצה להכנס אליו הוא אומר לי שאני צריך "פאנק באסטר" מותקן.. הקטע הדפוק הוא, שיש לי פאנק באסטר.. הורדתי גרסה חדשה של פאנק באסטר, הורדתי את העדכון האחרון למשחק, אפילו ניסיתי למחוק את הגרסה החדשה של התוכנה ולהתקין אותה מהדיסק המקורי של המשחק.. קיצר לא הולך לי :-\ יש למישהו הסבר? תודה CoinWalk
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
האמת היא שנתקעתי בחלק הזה לפני הרבה מאוד זמן.. אז פשוט גיביתי את השמירה האחרונה, והנה במחשב החדש(ותודה לHWZONE על המפרט! ) אני החזרתי אותה. בכל מקרה, נתקעתי כאן: (מאחוריי יש את השער המגנטי הכחול הזה שאני לא יכול לעבור בו אבל יריות וחפצים כן, ומימין מדרגות שמובילות למעבדה הקטנה הזאת שם.) אז.. מה עושים? נ.ב. אני גיביתי רק את השמירה הזאת ולא את הקודמות אם זה משנה משהו.. בתודה, רן.
-
- 9 תגובות
- 938 צפיות
-
-
אהלן, מזמן לא שיחקתי במשחק טוב מהסגנון הזה, ובא לי לחזור לזה קצת. מהיכן כדאי לרכוש ? ראיתי באמזון גרסא להורדה ב-37 דולר. יש יותר זול ? http://www.amazon.com/Electronic-Arts-40834ttlefield-32-Battlefield/dp/B005WWZUQ0/ref=pd_sim_vg_1
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
לכל חובבי ה Mech Fighting תראו את זה Official Hawken Gameplay (work in progress) אני לא פאן של המשחקים מהסוג הזה אבל.... כל תא בגוף שלי רוצה את המשחק הזה !!!
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
בואו לשמוע על עוד כמה מבצעים משתלמים מאוד בענקית הקמעונאות, שזמינים לזמן מוגבל לכתבה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-