עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by elad76,

התקנתי את 1.4 לאחר שהתקנתי את 1.33 וזה לא עובד!!זה תקוע במסך פתיחה... אני לא יודע מה לעשות.....

• 8 תגובות
    • 971 צפיות
  2. Started by GameGems,

Marvel Heroes אם אתם חובבים של קומיקס של Marvel או אוהבים משחקי Action RPG, כדאי לכם לנסות את Marvel Heroes שהוא משחק חינמי מבית מארבל. במשחק תוכלו לשחק בתור גיבורים שונים מהיקום של מארבל, שלכל אחד יכולות שונות לגמרי, ותבקרו במקומות שונים כמו העיר של ספיידרמן, ביה"ס של אקסוויר ועוד.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  3. Started by StreetRacer,

איזה כיף!! http://www.eagames.com/ps2/nfs_underground/?src=11hmer2g2000gnonenone שמוליק

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  4. Started by MINIME,

הורדתי מכוניות למשחק עם המכוניות באים קבצים של BMP שזה גלגלים חדשים לאוטו מישהו יודע איך אני מוסיף את הגלגלים שיהיו במשחק. תודה מראש MINIME

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  5. http://www.adrianwerner.neostrada.pl/1/bang.jpg תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  6. Click! and [glow=red,2,300]WATCH[/glow] http://youtube.com/watch?v=gLLq8mPAAZM

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  7. Started by IL ORANGE,

שלום רציתי להתקין משחק ובמהלכו הוא עשה לי שגיאה שאומר אין לי driectx למרות שיש לי הוא רשם ההתקנה לא תוכל להמישך אם אין לך driectx אז התקנתי מכול מיני מקומות וגם בזאת של המשחק את ההתקנה של הדריקטאיקס שצרבתי לחבר את המשחק אצלו זה עבד ככה שאין בעיה בדיסק או משהו נ.ב המשחק הוא ניד פור ספיד קרבון החדש מה אני עושה כדי להמשיך את ההתקנה? מה עלי לעשות תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  8. Started by מכבי חיפה,

אני מתקין את המשחק והכל הולך טוב אבל כשאני מנסה לכנס לשחק אני מקבל שגיאה..(תמונה) נסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר ..וגפ נסיתי לעשות RR למחשב גם לא עזר .. :s05: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  9. Started by HuGeMouTh,

http://www.sevendaycooldown.com/site/episode001/ http://ia601205.us.archive.org/20/items/SevenDayCooldown-Episode1Gaben/Episode1-Full128-Final.mp3 במהלך הראיון הם מדברים על DOTA 2, CS:GO, Ricochet 2, HL, STEAM ועוד. מדובר בראיון דיי ארוך עם דיי הרבה מידע. הוא גם אומר שלמרות ש DOTA 2 יהיה בחינם זה לא יהיה בדיוק כמו ב TF2 ושהם בודקים מודל מעט שונה. החלק שהכי אהבתי זה ששאלו אותו אם יש משהו ש EA עושים בצורה טובה במיוחד עם ORIGIN. התגובה שלו היית EMM EHH...EMM... ואחרי איזה 15 שניות הוא התאפס ואמר שלא

• 2 תגובות
    • 971 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\

• 11 תגובות
    • 971 צפיות
  11. Started by Boomer,

כשאני מריץ אותו הוא כותב לי: !Runtime error Program: D:\Deadly Dozen 2 Demo\DDozen2_demo.exe abnormal program termination רק אם אני מריץ אותו על 480*640 זה לא עושה את זה, גם אחרי שמשנים באפשרויות של המשחק את זה ל-768*1024... מה זה?

• 3 תגובות
    • 971 צפיות
  12. Started by Wheel,

מישהו יכול להסביר לי מה זה DPI? לפי מה שהבנתי אין שום הבדל בין DPI ל SENS אני רוצה לדעת מה הDPI הכי טוב לשחק איתו בCSS, ועם זה משנה באיזה SENS משחקים ביחס לDPI תודה

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  13. Started by GrandTheftAutoIV,

"

• 14 תגובות
    • 970 צפיות
  14. Started by shai_123,

הורדתי ביושוק. ועכשיו המשחק ברוסית יש פאץ/תוכנה שיכולה לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  15. Started by aldema,

במשחק באטלפילד 2 אי אפשר לעשות משחק רגיל כאילו משימות וכאלו??? כי אני משחק וזה כאילו רק קרבות.... אני לא עובר ארצות ונלחם כל פעם במקום אחר?? כי יש לי רק 16 מפות וזהו , כאילו רק דרך האינטרנט נראה לי....

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  16. Started by __MIKO__,

לא מזמן שדרגתי מ1.33 ל1.4 . בזמן המשחק כשאני לוקח את המשגר טילים, משום מה לא מופיע כוונת אצלי ואז אני נזרק מהמשחק . יש לימשו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 6 תגובות
    • 970 צפיות
  17. יש ברשותי 4 גיימפד, ואני משחק איתם פרו 6 , צבי הנינג'ה, אקס מן, ורציתי לדעת לגבי עוד משחקים שניתן לשחק בהם עם שני שחקנים ומעלה משחקים מכל הסוגים..

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  18. אהלן, אני מוכר עותק מקורי של המשחק Call Of Duty Modern Warfare 2 סגור ואטום בניילון בקופסא שלא נפתחה מעולם! (הסידיקיי לא בשימוש!) המחיר הכי זול בארץ לבוא ולקחת!!! המחיר שאני דורש הוא 150 ש"ח בלבד לעותק אחד! מסנג'ר: john92@012.net.il פלאפון: 0542263678

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  19. Started by omnius,

כמו שרשמתי

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by zoyaniv,

שלום אני בשלב שאני על הגג של הבית חולים אני הורג את כל החיילים ונשאר רק המטוס/מסוק איך אני מפיל אותו או שיש דרך לעבור את השלב בלי לפוצץ אותו

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  21. Started by DOGMA,

ג'ון וו, צ'או יאן-פאט, bullet-time...

• 10 תגובות
    • 970 צפיות
  22. Started by Chamuelm,

המשחק יעבוד במולטי? כי במחשב אי אפשר כי צריך לקשר את הקוד של המשחק לחשבון בסטים.. גם בXBOX זה ככה?

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  23. Started by cohenkobi1,

יש לי בעיה במשחק שכל האנשים הולכים עם הידיים פרוסות לצדדים, אני לא יודע למה זה קורה, ניסיתי להתקין direct-x חדש אבל גם זה לא עוזר, אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה, בבקשה תשאירו לי הודעה. תודה מראש, קובי.

• 7 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by jean-paul,

מישהו יודע אם הסימולטור הזה עובד על xp pro ? :asthanos:

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  25. Started by ולרי88,

פיפא וורד קאפ עתיד לצאת בדיוק בזמנים אלה ממש .. זה עניין של שעות .. ! מה דעתכם על הדמו ... מה דעתכם על המשחק בכלל?! מה יהיה במלא .. האם הגרפיקה תשופר או שתישאר אותו הדבר .. מחכים למשחק. או לא מעניין אתכם אפילו .. סתם עוד אכזבה מ EA כל מה שצריך להיות בדיון .. !!

• 5 תגובות
    • 969 צפיות

דיונים חדשים בפורומים