משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
משום מה PRINCE OF PERSIA WARRIOR WITHIN החליט לקרטע על המחשב החדש שלי (AMD 2.6 X2, 8500GT, 2GB RAM) על המחשב הישן (AMD 1.8, 5200FX, 512MB RAM) זה אף פעם לא קרה... מה יכול לגרום לו לקרטע? צריך עזרה דחוף... ד"א זה רק אני לא הצלחתי להיכנס לאתר באיזה שעתיים - שלוש האחרונות או שהיתה איזה בעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
היגעתי לאיזה אבן כזאת שאני מבקש מישאלה להיות עשיר ואז הכל נופל עליו והוא מת... מה זה הסוף המסריח הזה? משהו מוזר ביותר... יש שם משהו אחר שאני צריך לעשות מישהו יודע?
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני היום התקנתי ויסטה והכל עובד טוב כל המשחקים עובדים אבל משום מה הסורס שהוא על HL2.EXE לא עובד עולה המסך פתיחה של SOURCE ואז מתכבה ונותן הודעה בויסטה "hl2.exe has stopped working" בבקשה עזרה תודה.
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם יש סרבר ישראלי למשחק הנ"ל ? אני שואל בעיקר כיוון שאני מחפש פינגים נמוכים.
-
- 5 תגובות
- 950 צפיות
-
-
מישהוא משחק פה CS החדש?,רציתי לשאול איזה גירסה להוריד ואיזה קראקים צריך בישבילה..??
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני וחבר שלי מחפשים כל מיני אנשים שמשחקים במשחק הזה ככה מידי פעם בשביל הכיף. רמת המשחק שלנו בינונית +\- (מנצחים בערך שני ארד, ברוטל אחד.., כל אחד מאיתנו) אייסיקיו למי שיש את המשחק ורוצה לשחק מידי פעם(בקבוצות של 2..) - אבל אפשר גם אחד על אחד.. 394947300
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
אחרי שE3 די מתה לאומת מה שהיא הייתה פעם חשבתי שרק טוקיו גיים שואו נישארה אבל היום ראיתי תכתבה הזות- http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=17061 ואם חברות כל כך חשובות בטח יהיה מעניין דרך אגב רשמתי בפורום הזה ולא בקונסולות כי חלק מהחברות מפתחות גם למחשב וגם לקונסולות
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
ואם זה נכון,אז יש שמה קהילה ישראלית,או שרתים עם פינגים נורמאליים לארץ?
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס X1950P של GECUBE... עכשיו זה בסדר שזה פועל על המקסימום רזולציה ההגדרות הכי גבוהות בלי Anti Alassing וקצת מקרטע לי ?... אני חושב שהכרטיס הזה חזק.. ויכול להריץ גם AA אבל זה לא סוחב עם AA זה איטי... האם זה בסדר ?
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את הבאג הזה בשידורים חוזרים שזה מקרטע כמו בפיפא 07 רק שכחתי איך משנים את זה בהגדרות של המשחק עצמו בתיקייה .. אם תוכלו לעזור לי אני יהיה ממש מבסוט
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
משחק הטניס של סגה כנראה לא מתחבב על המערכת של הבחורים מרדמונד. חיפשתי פאצ'ים שיתקנו את העוול אך לשווא. מישהו יודע איך לגרום למשחק כן לעבוד בויסטה?
-
- 2 תגובות
- 489 צפיות
-
-
מה אני עוששה כאן? עברתי את המגן הזה הראשון והשני אבל בשלישי אני נפסל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
יש לי בעיה כשאני מעלה את אחד המשחקים הללו ...המשחק מתחיל לעלות ואז אני רואה מסך שחור והמחשב נתקע... מישהו נתקל בבעיה דומה? ממה זה יכול לקרות? דרך אגב יש לי כרטיס מסך 8600GT עם מעבד חדש ככה שחומרה זה לא הבעיה פה.
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
מזה המשחק CELLFACTOR????מתי וא יצא?איזה זאנר הוא?הוא כבד כמו שאמרו פה בפוורום?מעניין שלא שמעתי עליו מעולם מישהו יכול לתת פרטים?
-
- 0 תגובות
- 471 צפיות
-
-
אם יש פה שחקני GUNZ בגירסה הזו ואתם כן מצליחים להתחבר אנא פרטו את סוג החיבור שלי 1.5/256 ברק-כבלים. לא מצליח להתחבר ביומיים האחרונים
-
- 2 תגובות
- 610 צפיות
-
-
קיים משחק כזה של אופנועים אבל לא משחק תחרותי אלא משחק שדורש כישורים.. אז ככה צריך לאסוף תפוחים, אסור ליפול על הראש בשום מצב... הוא כזה מסתובב ימני ושמאלה עם המקש רווח.. שמעתי שקוראים לו אלמה? זה נכון? אם אפשר את השם באנגלית זה מאוד יעזור לי, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הקובץ באיכות בינונית (מעל 40 מגה, 4 דקות) ... את הקובץ הגדול לא הצלחתי לעלות (86MB). צילמתי דרך FRAPS וערכתי מעברים בMOVIEMAKER ההגדרות במשחק היו על מקסימום כולל X4AA, רזולוציה 1024X768 (הכנתי את זה במעבדה, עם מסך 17"). תהנו! http://stage6.divx.com/user/xvertigo/video/1245914/Lost-planet,-DX9-on-XP,-8800GTX-@-621/1944,-E6600@3-42 הטקסטורות לא נראות משהו בגלל הדחיסה, אבל זה מה יש כרגע. המקור נראה מעולה (רק בגודל של 3.18GB).
-
- 55 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני בשלב שבו אני על עליית גג של בניין ויש מטוס שיורה עלי. יש לי RPG עם 3 טילים ועוד 3 טילים בתחמושת ליד. בכל פעם שאני מנסה, אני לא מצליח להוריד את המטוס. למשהו יש מושג?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לפני כמה זמן ראיתי את המשחק קומנדוס.... משחק ישן אבל מעולה..... וגם אני אוהב את הסגנון שלו. אז עם מישהו יכול לתת לי הצעות למשחקים כאלו וכמו desperados גם משחק מעולה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עוד מעט אני קונה מחשב.. 8800GTS 640, E6600.. מחשב חזק מאד.. המחשב שיש לי עכשיו בקושי מריץ פיפא.. כך שיצא שכל המשחקים שאני משחק הם משחקים מאד מאד קלים.. (אם הייתי מנסה להתקין עליו משחק יחסית כבד הדיסק היה יוצא מהכונן וצוחק על המחשב ) אז אני צריך המלצות למשחקים טובים שיגרמו לי להנות מהמחשב.. (אין לי העדפה לז'אנר כלשהו.. כי כמעט ולא שיחקתי על המחשב.., כעיקרון אני אוהב משחקים של ספורט כי אלה היחידים ששיחקתי בהם אבל אני פתוח להמלצות מכל ז'אנר שהוא!.. (ד"א יש לי גיים פאד, הגה, ג'ויסטיק ואפילו שלט של טיסנים חח) ) תודה!
-
- 7 תגובות
- 753 צפיות
-
-
כשאני נכנס למשחק, בשהוא מגיע לLOADING הראשון...וצריך להיכנס לMENU יוצת לי שגיע.. מישהו יודע מה לעשות ? :s05: :s05: :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם! נתקעתי בשלב במדבר חשוך עם תעלות אני בקטע שאני על גג ואני צריך להפעיל את הארטילריה ואין לי מושג איך!!! ניסיתי דרך המשפקת ולא הולך כלום על איזה מקשים אני לוחץ בשביל להפעיל את הארטילריה ??? צרפתי תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 968 צפיות
-
-
מוזר שאף אחד לא דיבר על המשחק עד עכשיו שיחקתי כחצי שעה ואני יכול לספר שההומר המטורף נשאר והמנוע הגרפי התת מימדי שהדאיג אותי דווקא עובד יופי והמשחק נראה לא רע בכלל. אמנם יש בעיות של תאימות בין הדיבוב לבין תנועות השפתיים, אבל אני בכלל לא בטוח שהמפתחים ניסו להתאים אותם. מבחינת רמת הקושי עד עכשיו זה לא קשה, אבל גם לא הגעתי ממש רחוק.
-
- 6 תגובות
- 871 צפיות
-