עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by galCool,

אני רוצה משחק כמו farcry שיהיה הרבה אויבים ולא קל מידי... וגם עם גרפיקה טובה.. תודה!!1

• 48 תגובות
    • 3.1k צפיות
  2. שלום אני צריך המלצות למשחק קווסט בסגנון ה- Phantasmagoria שעובד ב- xp ~~~ תודה רבה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש משחק רשת טוב ורצוי מרוצים. אשמח לשמוע המלצות. שהיה משהו בסגנון הזה: http://www.codemasters.com/insane/eng/html/index.html נ.ב לא אכפת לי שיהיה משחק ישן.

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  4. Started by eliil1,

יש לכם איזה המלצות למשחק רשת מכל סוג שהוא? (רק אל תגידו MAPLE STORY או WOW )

• 18 תגובות
    • 2.4k צפיות
  5. Started by Dr Hardware,

קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  6. Started by e.s,

אני צריך המלצה על משחק לא משנה איזה סוג !!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by galCool,

אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!

• 8 תגובות
    • 594 צפיות
  8. Started by The Dom,

חוץ מCOH ו DOD חדשים כמובן (בזמן האחרון יצאו)

9. Started by shdrthki1,

עכשיו שסיימתי את קריסיס 2 המחשב הפך ליהות קצת משעמם, וחשבתי לנסות לעבור קטגוריה לאסטרטגיה . אני מחפש משחק בסגנון של AGE OF EMPIRE , שיחקתי קצת ב NAPOLEON TOTAL WAR ולא ממש אהבתי , אז יש לכם המלצה למשחק שיזכיר יותר של AOE ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yaron@,

שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by iem,

למישהו יש המלצה למשחקי מחשב לילדים עד גיל 10ברמה כמו של פיפא 07 ?

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  12. Started by RDS,

טוב תראו, בזמן האחרון יצא BIOSHOCK, ורק אז הבנתי שאני פחות אוהב משחקים כאלה... לדוגמא מאוד אהבתי את COD2 ואת FAR CRY בזמנו... יש המלצה למשחק בסגנון הזה? שמתי לב שבאחד האשכולות תארתם את BIOSHOCK כמשחק חושך... אז אם אפשר משחק שהוא לא בסגנון הזה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מחשב חזק מאד. האם תוכלו להמליץ לי על מחשקי מחשב עדכנים. הסגנון הוא Cod5, NFS,VT3? נ.ב, האם קיים משחק בסגנון של Sniper Elite??

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  14. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אז כמו שכתוב בכותרת מחפש משחקים בסיגנון של המשחק. מי ששיחק יודע על מה אני מדבר. לאלו שלא שיחקו מציע לשחק ממש אהבתי תמשחק באמת אחד המשחקים הטובים ששחיקתי השנה. עכשיו יש לי רק את MASS EFECT ולא כל כך משחק בו מבקש תעזרה שלכם צריך רשימה של משחקי פעולה טובים בסיגנון שציינתי וברמה של Frontlines - Fuel of War עם אפשר תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by omri_ro,

קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by zurkin1232,

אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by danield51,

אני משועמם ברמות ואני אשמח למשחק שבו אפשר לפתח דמות מסוג של דיאבלו או כמו מאסס אפקט אשמח גם להמלצה למשחק בסגנון של הנסיך הפרסיוטומב רידר... או אפילו בסגנון של גוטיק\אובליוויון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by eladsh,

אני מחפש משחקי פעולה חדשים או משחקים שעומדים לצאת,כרגע יש לי את המשחקים הבאים: Call of Duty® 4 - Modern Warfare F.E.A.R. Perseus Mandate Crysis(המלא לא הבטא ולא הדמו) BioShock משחקים ממש טובים ורצים חלק על ההגדרות הכי גבוהות אם אפשר משחקים בסגנונות דומים. זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Professional ATI Radeon HD 2900 PRO Intel Quad Q6600 3GHz Samsong 320GB שחכתי את החברה אבל זה 2GB GameXtream 600W תודה,אלעד

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by niv251,

היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  21. מחפש המלצה למשחקים אסטרטגיה יש לי שני גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP מעבד T545 CORE 2

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. מישהו מכיר משחקי קווסט בסיגון Alone In The Dark 4? שבהם אתם מפחדים כל המשחק וכבר בטוחים שכל שניה תשמעו איזה צעקה או שיקפוץ עליכם כלב מת מהשיחים ותקפצו מהכיסא מרוב בהלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  23. או במילים אחרות תחליף לסוליטר (לא משחקי רשת) ;D

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by amirn,

היי, עד היום לא שיחקתי בכלום להוציא סוליטייר.... ואולי FIFA ו DOOM לפני הרבה שנים אני מבקש המלצה למשחק עם גרפיקה יפה (ישוחק על מסך גדול). שיהיה משחק אקשן יחסית ו/או אסטרטגייה (יריות, מירוץ מכוניות, ספורט או משהו דומה - לא FIFA ודומיו, לא סימולטורים) החומרה שלי לא משהו.. ATHLON XP 2400+ 768MB, ATI X1600PRO 256MB... אז אני מניח לא משחק מהדור האחרון חשוב: שהמשחק ירוץ מה-HD - כי אין למחשב כונן DVD (מחשב סלוני קטן רק עם חיבור רשת) (יש לי כיום רק עכבר אלחוטי, אני מניח שאני חייב לפחות לקנות מקלטת אלחוטית לצורץ שליטה) הכוונה היא לנסות להכנס לתחום המשחקים... אז צריך משחק "ממכר" שנכנסים אליו מהר (לא עלילה מסובכת וארוכה) אני *ממש* לא מכיר משחקים, אז גם המלצות על המשחקים הכי …

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  25. Started by daniel0089,

הי, יש לי כבר את המשחקים TDU,GTR2,LFS,GRID,DIRT. איזה עוד משחקים מומלצים להגה G25? קראתי קצת על הRACE07 הזה, הוא טוב? תודה.

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים