עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yonatanR,

מבקש המלצה למשחק פעולה טוב, לא חייב לא חדש, אבל חייב שיפעל על המפרט הנ"ל: AMD 3200 768 זיכרון RADEON 9800 תודה רבה לכול העוזרים!

• 12 תגובות
    • 919 צפיות
  2. Started by אוריפ,

שלום! הגיע הזמן לקנות משחק חדש (כן, כן, לקנות, עדיין קיימים אנשים שעושים את זה ), ואני מחפש משחק טוב שיענה על הדרישות הבאות: משחק פעולה מגוף ראשון, כמו: Raven Shield. מאוד נהנתי מ-Raven Shield, ואני מחפש משחקים על עיקרון של אתה זה שיורה (מסתכל דרך העיניים של היורה) עדיף משחק של אנשים ולא אנשים נגד חייזרים או משהו בסגנון... אין לי שום הגבלה כספית או הגבלה בעוצמת המחשב שלי (הוא ירץ הכל ). מחכה לתגובות...

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. איזה משחק מחשב טוב אתם מכירים שאפשר לשחק במצב של 1 על 1 באינטרנט? חוץ מWORMS . ולא מרוצים\ אסטרטגיה.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  4. Started by galCool,

אני רוצה משחק כמו farcry שיהיה הרבה אויבים ולא קל מידי... וגם עם גרפיקה טובה.. תודה!!1

• 48 תגובות
    • 3.2k צפיות
  5. שלום אני צריך המלצות למשחק קווסט בסגנון ה- Phantasmagoria שעובד ב- xp ~~~ תודה רבה :s05: :s05: :s05:

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by eliil1,

יש לכם איזה המלצות למשחק רשת מכל סוג שהוא? (רק אל תגידו MAPLE STORY או WOW )

• 18 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by TOMY-BOY,

שלום לכולם ושבת שלום, אני מחפש משחק רשת טוב ורצוי מרוצים. אשמח לשמוע המלצות. שהיה משהו בסגנון הזה: http://www.codemasters.com/insane/eng/html/index.html נ.ב לא אכפת לי שיהיה משחק ישן.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  8. Started by Dr Hardware,

קראתי את העוגן ואיזה כמה ת'רדים פה.. ועדיין לא מצאתי משחק נורמלי שאפשר להנות ממנו כמו Farcry וכאלה... אתם יודעים על משחק יפה ומעניין כזה?

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  9. Started by e.s,

אני צריך המלצה על משחק לא משנה איזה סוג !!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by galCool,

אני רוצה לקבל המלצה למשחק עם גרפיקה טובה... לא אכפת לי איזה זה סוג רק שלא ישעמם אחרי שעתיים... תודה!!

• 8 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by The Dom,

חוץ מCOH ו DOD חדשים כמובן (בזמן האחרון יצאו)

12. Started by shdrthki1,

עכשיו שסיימתי את קריסיס 2 המחשב הפך ליהות קצת משעמם, וחשבתי לנסות לעבור קטגוריה לאסטרטגיה . אני מחפש משחק בסגנון של AGE OF EMPIRE , שיחקתי קצת ב NAPOLEON TOTAL WAR ולא ממש אהבתי , אז יש לכם המלצה למשחק שיזכיר יותר של AOE ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by yaron@,

שלום לכולם אני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על משחקים אשר תומכים בהפעלת גויסטיק ולא רק סימולטורים. תודה לכולם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by iem,

למישהו יש המלצה למשחקי מחשב לילדים עד גיל 10ברמה כמו של פיפא 07 ?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by RDS,

טוב תראו, בזמן האחרון יצא BIOSHOCK, ורק אז הבנתי שאני פחות אוהב משחקים כאלה... לדוגמא מאוד אהבתי את COD2 ואת FAR CRY בזמנו... יש המלצה למשחק בסגנון הזה? שמתי לב שבאחד האשכולות תארתם את BIOSHOCK כמשחק חושך... אז אם אפשר משחק שהוא לא בסגנון הזה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by alfus73,

שלום. רכשתי מחשב חזק מאד. האם תוכלו להמליץ לי על מחשקי מחשב עדכנים. הסגנון הוא Cod5, NFS,VT3? נ.ב, האם קיים משחק בסגנון של Sniper Elite??

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  17. Started by RAZIEL98,

שלום אני מחפש משחקי מחשב שיצאו לאחרונה שהמחשב שלי מסוגל להריץ אותם זה המפרט שלו יש לי מחשב של לנובו מדגם y50-70 touch תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז כמו שכתוב בכותרת מחפש משחקים בסיגנון של המשחק. מי ששיחק יודע על מה אני מדבר. לאלו שלא שיחקו מציע לשחק ממש אהבתי תמשחק באמת אחד המשחקים הטובים ששחיקתי השנה. עכשיו יש לי רק את MASS EFECT ולא כל כך משחק בו מבקש תעזרה שלכם צריך רשימה של משחקי פעולה טובים בסיגנון שציינתי וברמה של Frontlines - Fuel of War עם אפשר תודה לכולם.

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by omri_ro,

קינינו לאחיין שלי מחשב מתנה ליום הולדתו אבקש את המלצתכם למשחקים מתאימים, תודה לעונים

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by zurkin1232,

אהלן אהלן אהלן. דרושה המלצה למשחקי רשת קלילים וחביבים, כאלה שאפשר לשחק מעל IP (ברשת ביתית רגילה). המשחקים צריכים להיות פשוטים, ומהנים. משהו שגם ילדה בת 11 יכולה לשחק. לא כ"כ אכפת לי הסגנון, זה יכול להיות משחק בסגנון Worms, או מירוץ מכוניות חביב (לדוגמא Wacky Wheels למי שמכיר - דוגמא נהדרת). וגם מכות. ניסיתי לדוגמא את GTA VC אבל זה שיעמם די מהר (שני אנשים, עיר גדולה, בלי מטרה מוגדרת). גם לא חייב להיות משחק חדש.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by danield51,

אני משועמם ברמות ואני אשמח למשחק שבו אפשר לפתח דמות מסוג של דיאבלו או כמו מאסס אפקט אשמח גם להמלצה למשחק בסגנון של הנסיך הפרסיוטומב רידר... או אפילו בסגנון של גוטיק\אובליוויון תודה מראש

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. Started by eladsh,

אני מחפש משחקי פעולה חדשים או משחקים שעומדים לצאת,כרגע יש לי את המשחקים הבאים: Call of Duty® 4 - Modern Warfare F.E.A.R. Perseus Mandate Crysis(המלא לא הבטא ולא הדמו) BioShock משחקים ממש טובים ורצים חלק על ההגדרות הכי גבוהות אם אפשר משחקים בסגנונות דומים. זה המפרט שלי: Microsoft Windows XP Professional ATI Radeon HD 2900 PRO Intel Quad Q6600 3GHz Samsong 320GB שחכתי את החברה אבל זה 2GB GameXtream 600W תודה,אלעד

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by niv251,

היי כולם... קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ג'יגה בייט 8800 GTS אני צריך המלצות למשחקים טובים! תודה מראש

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  24. מחפש המלצה למשחקים אסטרטגיה יש לי שני גיגה זיכרון מערכת הפעלה XP מעבד T545 CORE 2

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  25. מישהו מכיר משחקי קווסט בסיגון Alone In The Dark 4? שבהם אתם מפחדים כל המשחק וכבר בטוחים שכל שניה תשמעו איזה צעקה או שיקפוץ עליכם כלב מת מהשיחים ותקפצו מהכיסא מרוב בהלה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 635 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.