עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mMmSaK,

אני מנסה להיכנס למשחק TOM CLANCY'S GHOST RECON WILDLANDS אבל מופיעה לי שגיאה כבר הרבה זמן ולא עוברת. שילמתי על המשחק כמובן הכל חוקי וזה כבר עבד ולא רק ששיחקתי אלא גם ברשת. לא מצאתי שום איזכור

• 1 תגובה
    • 928 צפיות
  2. זה היה לפני הרבה זמן ששחקתי בו אולי מישהו זוכר זה משחק כדורסל 2 על 2 היה אפשר לשפר את השחקנים שלך לעשות אותם בריונים ומלא דברים מתי שאתה זורק הוא קופץ ואז צריך לעצור בנקודה מסויימת כדי שיייכנס הכדור אולי מישהו מכיר זה היה משחק חמוד כזה. מי שיודע למה אני מתכוון שיכתוס תשם. תודה

• 5 תגובות
    • 928 צפיות
  3. Started by artifakt,

שלום לכולם שמעתי שהולך לצאת sc2 האם מישהו יודע מתי הוא יוצא ומהם הדרישות שלו?

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  4. Started by coorva,

האם גירסת ההרחבה למישחק תהיה בחינם למי שרכש את המישחק המקורי או שייאלץ לשלם עבורה?

• 6 תגובות
    • 928 צפיות
  5. Started by pooowa,

לא ידעתי כל כך אם לשים את זה פה או בכללי, אז שמתי פה מקסימום תעבירו. http://www.edgefiles.com/download/dl5.edgefiles.com/nfsunlimited.net/movies/nfsu2_061704_01_qthigh.mov תבלו ;D (צריך נגן Quicktime בשביל לראות תטריילר)

• 11 תגובות
    • 928 צפיות
  6. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כאשר אני מתקין אחד ממשחקי ההרחבה זה אומר לי שהמישחק שלי הוא לא up to date טוב אז הוא מתקין תפאץ' של 1.11 ניראה לי. ואז אני עושה NEXT וזה כותב לי את זה: (העלתי תמונה) ואז אני עושה OK ואז זה פשוט חוזר על עצמו אז הוא מבקש סיריאל אני שם ואז זה אומר שוב UP TO DATE אני עושה אוקיי שוב הוא מתקין וזה פשוט חוזר על עצמו ואין לי מה לעשות......

• 3 תגובות
    • 928 צפיות
  7. Started by rikus,

עולה עכשיו 12 דולר בסטים. עוד לא גמרתי את TL2..מישהו מהמר עליו?

8. Started by kip,

מישהו שיחק? יש רשמים? שווה ההשקעה? דרך אגב, התקנתי את הפאטצ' 1.2 אצלי ומאז המשחק לא עולה.... לא יודע מה קרה, מחקתי, התקנתי, כלום.... מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  9. אהלן וסאלן בפרץ של נוסטלגיה הורדתי היום את c&c gdi95 שנמצא באינטרנט בחינם באתר החברה. בעיקרון המשחק מותאם לwin95 שהוא אם אני לא תועה 16\32 bit. אני משתמש בwin7 64 bit. וגם שינוי בהגדרות הcompatibility לכל ווינדוס אחר לא עזר... thx

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  10. אני מחפש את החנות הכי זולה בארץ, שאני אוכל לקנות דרכה משחקים. קניתי לפני חודש את BF2, ועכשיו הוא זרוק בצד כי הוא משחק דפוק. אז אני עומד לקנות את COD II, אבל אני רואה שהמחיר 250 ש"ח :-X. המשחק יצא לפני חצי שנה, והם עדיין דופקים במחירים :-\. יש סיכוי למחיר זול יותר בארץ :s05: ואני לא מדבר על הפרש של 10-20 שקל! אין לי בעיה להזמין גם מחו"ל (עם משלוח לארץ) אם זה יצא זול יותר.

• 10 תגובות
    • 927 צפיות
  11. Started by (Matan77(Dlixez,

אוקיי , הקלאן נפתח לפני חודש בערך , עשינו כמה אימונים לא היה עדיין PCW תחרותי .. כרגע אני מחפשים עוד כמה שחקנים להעלות את כמות השחקנים ובכלל לשפר את הקלאן (:דרישות לקלאן : TeamSpeak 3.0K\DR 0.90+Level 20+נסיון בסדרת BFוהמון רצון לשחק ! הקלאן הוא לא אך ורק קלאן תחרותי אנחנו נהנים תמיד לשחק בתוך קבוצה , אימונים יתבצעו פעם בשבועיים לפחות או פעם בשבוע .. רשימת שחקנים : Founder : Ben · Xivereno · Xivereno --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Managers Ido · R3dJoKeR · R3dJoKeR Sub-Managers Daniel · Dr_DrecK · Dr_DrecK --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Members : Matan · Dlixez · Dlixez --~~--~~--~~--~~--~~--~~--~~-- Yoel · Yoelsha · Yoelshaכרגע החדר של הקלאן נמצא בטים ספיק פרטי מי שמעונ…

12. Started by Rumikdan,

במהלך גאטר ABUU המוכר כהרב דוד עשה ראונד נחמד במפה RAID ואני העליתי את זה אם אתם רוצים אתם יכולים לראות את זה פה : http://www.youtube.com/watch?v=WBhNQDZHFLc וחברה אני לא עורך אלה סתם עשיתי טובה לחבר והעליתי את זה. אם משהו יכול לעזור לי עם עריכות וללמד אותי אני ישמח. דרך אגב משלא הבין אז אני זה דני.

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  13. Started by blead,

שלום, למי שלא מכיר , יצא משחק מובא חדש בשם paragon , המשחק הוא בסגנון smite למי שמכיר והוא דומה ללול ודוטה וכל הסגנונות האלה רק שהוא באיכות הרבה יותר טובה ומשחקיות מדהימה . המשחק הוא מובא fps . המשחק כרגע ב early access, האופן בטא תיהיה בקיץ, והיא תיהיה בחינם כמו המשחק עצמו. מי שרוצה לקבל גישה מוקדמץ צריך לרכוש את המשחק מהאתר , החבילה הבסיסית עולה 20 דולר. אני מחפש כרגע שחקנים ישראלים כדי להקים קהילה וקטנה וכדי שכולם יוכלו לשחק יחד. מי שכבר קנה מוזמן להוסיף אותי ולרשום גם פה את השם שלו. במשחק השם blead.

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  14. Started by pC gUy,

whats the command in CSCZ for FPS cheking?

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  15. Started by miki891,

כשאני מפעיל משחק MapleStory ואח"כ יוצא מהמשחק ופתאום מופיע לי הודעה שגיאה במשחק MapleStory שאין מספיק זיכרון משהו כזה. לא הבנתי איך פותרים את הבעיה הזאת. דיסק קשיח 40GB מקום פנויי: 25GB ובנוסף דיסק קשיח השני בגודל 160GB מקום פנויי : 131GB גודל זיכרון : 1G אני היתקנתי משחק MapleStory בכונן D של 160GB בהתחלה משחק הגירסה ישנה לפני שנה לא היה בעיות. עכשיו יצא גירסה חדשה שנת 2007 יש בעיות בהודעה שגיאה המוזרה. זה לא קשור לזיכרון DDR הוא תקין. הורדתי עידכון משחק MapleStory חדש. וזה אותו דבר הודעה שגיאה. אני היתקנתי בתיקייה אחרת ובלי לימחוק את משחק. ועדיין נותן הודעה שגיאה... מישהו מכיר את משחק MapleStory? מישהו ניתקל בתופעה כזאת? בן [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  16. שלום לכולם =] המחשב החדש שלי לא פה , ולכן אני עובד עם המחשב הבא: P4 2.0Ghz 512RAM GeForce FX5200 אני יודע שהמחשב נחשב נורא חלש היום , אבל בכל זאת אני מחפש משחקים לא כ"כ כבדים (שיפעלו די טוב) ואפשר להעביר איתם ת'זמן (רצוי משחקים חדשים P:) ז'אנרים מועדפים: פעולה , משחקי תפקידים טובים למיניהם ועוד... תודה.

• 6 תגובות
    • 927 צפיות
  17. Started by redti,

משהו רוצה לשחק אתי אני מצוין ;D ;D רק למי שיש גרסה 1.0 שלא שם PATCH ואל תשכחו אני האלוף. אם מישהו רוצה לשחק שישלח לי הודעה פרטית.

• 4 תגובות
    • 927 צפיות
  18. Started by Aviv.H,

רצות שמועות שצריך מעבד עם 4 ליבות... עכשיו קניתי מחשב חדש לא מזמן עם 2 ליבות [לפני שפורסם המיפרט] המעבד שלי זה E8400 השאלה שלי אם אני יצליח להריץ את הGTA על הכי גבוהה ?? הכ.מ שלי זה HD4870

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  19. עדכנתי ל גרסא 1.3 עכשיו ה SAVE שלי פגום ואי אפשר לעשות LOAD בקיצור יש איזה פקודה בקונסול או משהו להעביר מפה\שלב הבא ?

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  20. Started by Rotem Bachar,

שלום לכולם, לאחרונה נפתח שרת חדש במשחק Garry's Mod. השרת הינו PerpRP. צוות האדמינים והמתכנת מציעים הרבה איוונטים וישנם הרבה אפשרויות בתוך השרת לדוגמה: לשתול סמים ולמכור אותם-לעשות הרבה כסף. להיות בעבודה מסודרת-כבאי,שוטר,פרמדיק,ראש עיר, סוואט (כמו ימ"מ). כבאי: יכול לכבות שריפות ומקבל כבאית , שוטר: אוכף את החוק ועוצר פושעים, פרמדיק: מרפה אנשים ומחיה אנשים, ראש עיר: לקבוע חוקים , סוואט: שומרים על הראש עיר, פשיטות על בתים של מבוקשים. לקנות מכונית פרטית. להכין הרבה נשקים וחומרים שאפשר למכור בשוק-עוד דרך לעשות הרבה כסף. השרת רק נפתח. זאת אומרת, שכולם מתחילים באותו שלב ובאותה רמה אז אין לכם ממה לחשוש. השרת אינו רק שרת ישראלי, השרת משלב אנשים מכל העולם אך התנא…

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  21. אחרי שהתקנתי את המשחק הוא ביקש שאני יתקין דרייבר חדש של נוידיה התקנתי אותו והמפרט של המחשב שלי הוא GEFORCE 4 440MX 256MB זיכרון ,מעבד פנטיום 3 ג'יגה אחד , ואחרי שהפעלתי את הדמו לאחר הפעלה מחדש של המחשב בגלל הדרייבר אז הפעלתי אותו ועולה לי מסך שחור המסך כזה משתגע עושה רעש של המעבר למשחק ואז חוזר לי שולחן העבודה מה עושים?

• 12 תגובות
    • 927 צפיות
  22. אני משחק ב -spellforce 2 למי שמכיר משחק לא חדש במיוחד.... שיחקתי במשחק והכול עבד רגיל...עד שלפתע הוא החליט שהוא לא עובד יותר... כשאני לוחץ על המשחק אין שום תגובה ואין שום פירוט למה זה לא עובד פשוט כלום לא קורה.. עשיתי install מחדש וגם זה לא עזר... אני לא מבין מה קרה פתאום שהמשחק לא עובד...לא עשיתי שום דבר... מחכה לעצות תודה !!! [br]פורסם בתאריך: 24.03.2011 בשעה 09:40:11 יכול להיות שהבעייה הוא באחד מקבצי ה-DLL ואם זאת הבעייה אז איך אני מתקן את זה?יש תוכנה שמטפלת בזה???

• 1 תגובה
    • 927 צפיות
  23. Started by davidcohen,

אפשר בבקשה בוטים למשחק והסבר איך לשים אותם ? תודה

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  24. כמו שציינתי בכותרת, תוכלו להגיד לי ממה זה נובע (מה מקור הבעיה)? צרפתי תמונה. לאחר מכאן (אחר שלחצתי אישור) הוא כתב שהוא סוגר את BF (לא הגיב כראוי) ומחפש פתרון לבעיה.

• 3 תגובות
    • 926 צפיות
  25. Started by Jules Winnfield,

כדוגמת generals ו red alert רק שנתון מתקדם יותר יש כאילו? ואם יש אותם בסטים אז עוד יותר טוב

• 2 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.