משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
...והכוונה היא לא בהכרח לFPS אפילו. בשנים האחרונות יש די והותר משחקים המתמקדים בWW2 מכל זוית אפשרית - FPS (מספיק להזכיר את MEDAL OF HONOR וCOD על גרסאותיהם), אסטרטגיה (COH), טיסה (יותר מדי... גם סימולטורים וגם ארקיידים כמו BLAZING ANGELS) ואני בטוח שפספסתי כמה. לעומת זאת לא נתקלתי במשחקים המתמקדים בWW1, מבלי להחשיב משחקי אסטרטגיה המכסים את כל ההסטוריה האנושית בערך ולכן גם את התקופה הזו. מישהו מכיר משחקים מהשנים האחרונות המתרחשים בתקופה הזו? כרגע לא משנה לי אפילו איזה ז'אנר. האם יש דבר כזה בנמצא, או שאני צריך לחכות שסדרת TOTAL WAR תגיע למאה ה20?
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
-
משהו טוב לשחק בו בLAN עם חברה שלי (על PC). נהינינו מאד מGears of War, ומחפשים משהו להמשיך איתו. אם לא נמצא כלום, כנראה שנקנה את TF2
-
- 2 תגובות
- 907 צפיות
-
-
כשאני משחק במשחקים שעובדים על FPS "גבולי" כמו CRYSIS או BF BC2 [הבטא] אני מרגיש שהמצאות FRAPS ברקע מכבידה על המחשב קצת.. אני מדמיין או שחישוב הפריימים של התוכנה אכן מוריד לי כמה FPS בודדים? תודה רבה [=
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הסאונד, הסאונד מתחיל לגמגם אחרי כמה דקות ואז המשחק קורס (בכל סוג משחק) ואז יש הודעת שגיאה. אם אני משחק בלי הסאונד (יש אפשרות להפעיל את המשק בלי סאונד) אז הוא לא קורס. בפורום (המת) של המשחק אין פיתרון, אבל יש עוד כמה אנשים עם הבעיה הזאת. אז אולי מישהו פה הצליח לתקן את זה?... מפרט: R9500 P4 2G ABIT IS7-E 512MB
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
http://www.adrianwerner.neostrada.pl/1/bang.jpg תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
משחקי האסטרטגיה של חברת Firaxis הם מהפופולריים ביותר שקיימים בשוק כולו, וכעת גם אתם יכולים לקבל כמה מהאיכותיים שבהם ב-60 שקלים או פחות גיימרים וגיימריות יקרים, קבלו נא את חבילת ה-Humble Bundle הראשונה לשנת 2016: חבילה על טהרת משחקי האסטרטגיה של סטודיו Firaxis Games, של היוצר האגדי סיד מאייר. חבילת הבסיס שתינתן לכל מי שיבחר לשלום דולר בודד או יותר כוללת את משחק האסטרטגיה-קרבות האווירי הצנוע Ace Patrol (וחבילת התוכן שלו Pacific Skies), משחק האסטרטגיה הממכר במיוחד Pirates! שמהווה חידוש למשחק הקלאסי באותו שם מ-1987, XCOM: Enemy Unknown שמהווה גם הוא חידוש לסדרת משחקים קלאסית מצליחה וגם הכותר Civilization 3 הוותיק, בגירסתו המלאה. המון משחקים, מחיר זערורי …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני "מתנקה" מ-WOW ואני מחפש משחק אחר להעביר את הזמן .. אזז אם אפשר המלצות למשחקי RPG הרפתקאות או אסטרטגיה תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 907 צפיות
-
-
-
-
מקווה שתאהבו לייק וסאב יתקבלו בברכה ואני יודע שיהיו כאלה שיגידו שזה עם SHOTGUN אבל זה היה אדיר זהו תהנו ויאאלה
-
- 1 תגובה
- 907 צפיות
-
-
אנשים קניתי את הNFS החדש בצרפת וכשהתקנתי אותו כאן הכל היה בצרפתית :\\\\... בקיצור תגידו יש דרך לשנות את זה לאנגלית או שנדפקתי עם זה ...? אני בטוח שיש דרך לשנות את זה בOPTIONS הבעיה היא שאני צריך משהוא שיגיד לי לאיפה להכנס כי הכל בצרפתית :\
-
- 11 תגובות
- 907 צפיות
-
-
היי אנשים , אני יודע שכבר הרבה התלוננו לגבי זה , ביצעתי חיפוש , מצאתי ת'רד של יותר מ 100 עמודים , ולא היה לי כוח לחפש שעות שם =\ בכל מקרה , הבעיה היא כזאת : התקנתי Vista לאחרונה , ומאז המשחק בקושי זז (רצוי לציין שגם עם XP הוא לא עבד מיודע מה) הורדתי את ההגדרות את המשחק שהכל על Medium 600\800 view distance 80% בקיצור , הגדרות דיי נמוכות . המחשב שלי הוא : AMD 64bit 3500 1024 DDR ATi X850 XT Pe MSI K8Neo Platinium Edition בקיצור , מחשב סביר + , להרצת המשחק הזה. רצוי לציין שגם בויסטה , אני הורדתי את ה Aero , ועכשיו הוא נראה כמו windows 98 יותר גרוע מ XP . בלי שום eye candy בלי כלום! אני סוגר את כל התוכנות לפני שאני מריץ את המשחק. המחשב פורמט לפני שבוע+ , ביצעתי בדיקת וירוס…
-
- 6 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בשעה טובה BLIZZ מפרסמת את כל הקומבינציות החדשות! :jump: אבל הם לא אומרים מה כל דבר עושה, הם מחכים שהשחקנים יגלו. חלק מהמילים החדשות משנות לגמרי כמה builds הקיימים בעקבות הבונוסים הניתנים. כמו כן שחקנים "עניים" בלי חפצים חזקים/RUNES גבוהות ישמחו לדעת שגם הם יכולים עכשיו לקבל בונוסים מעולים! יצוין רק שהמילים הן לדמויות בLADDER בלבד http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml#new יאללה, אני עף לשחק!
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אוקיי.... אחרי שעידכנתי את המשחק ל1.02 אז כל הזמן האנטי וירוס שלי שולח הודעה... ויוצא מהמשחק..... כאילו המשחק ממשיך לפעול אז אני לוחץ OK לאנטי וירוס וחוזר למשחק ואחרי שנייה עוד פעם יש הועדה וזה יוצא לווינדוס.... והמשחק עדיין רץ ברקע ואז אני לא יכול לשחק....... ויש לי את המשחק המקורי! עשיתי לאנטי וירוס DISABLE ועדיין הוא ממשיך לשלוח את ההודה הזאת...... או לעשות PRIMIT או לעשות BLOCK ושני האפשריות לא פועלות..... איך אני מסדר שהאנטי וירוס לא יקפוץ על שנייה .? זה NOROTON ANTI VIRUS 2005 תודה! נ.ב אין מצב שאני מוחק אותו!
-
שלום 1) איך אני נרשם למשחק? 2) האם אפשר להתקין את הפאצים במקורי? 3) למשחק עדיין יש תקיעות, איך מסדרים? הכרטיס מסך מעודכן 4) איך אני מוריד עדכונים במקורי? תודה
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
המותג החדש והנוצץ של באנג\'י ואקטיוויז\'ן צובר תאוצה נאה, ויזכה גם להמשכיות לכתבה: http://hwzone.co.il/destiny-%d7%9b%d7%9e%d7%a2%d7%98-10-%d7%9e%d7%99%d7%9c%d7%99%d7%95%d7%9f-%d7%9e%d7%a9%d7%aa%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%a8%d7%a9%d7%95%d7%9e%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9b%d7%95%d7%aa%d7%a8-%d7%94%d7%9e/
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
יש לי WIN XP וכרטיס מסך SIS 315. לא יודע אם זה קשור אבל אחרי התקנה לכאורה מוצלחת של המשחק, הוא רושם לי חלון שך CRITICAL ERROR עם מידע לא מוכר (אני לא מצליח להעביר את הprint screen לאתר הזה) ולא מופעל המשחק. חבר אחר ניסה ולו יש ג'י פורס 2 והוא קיבל את אותו חלון. חבר שלישי ניסה, הצליח וסיים את המשחק. כולנו השתמשנו באותם דיסקים. מה החלון הזה אומר?!?!? : General protection fault! History: FD3DTexture::Cache <- UD3DRenderDevice::CacheTexture <- UD3DRenderDevice::PrimeResources <- UD3DRenderDevice::SetRes <- UWindowsViewport::TryRenderDevice <- UWindowsViewport::OpenWindow <- UGameEngine::Init <- InitEngine
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק unreal איך פותחים שרת ב- unreal בכולם יוכלו להכנס אליו ולשחק??
-
- 4 תגובות
- 906 צפיות
-
-
איך אפשר לשחק WAR 3 נגד אנשים ברשת ?? ניסיתי דרך האפשרות של הבטלנט במשחק אבל הוא לא מתחבר צריך איזה תוכנה מיוחדת ??? או הגדרות מיוחדות?? או שיש דרך אחרת??
-
- 5 תגובות
- 906 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/underworld-ascendant-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%98-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%9b%d7%95%d7%91%d7%a9-%d7%90%d7%aa-%d7%a7%d7%99%d7%a7%d7%a1%d7%98%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 906 צפיות
-
-
-
- 9 תגובות
- 906 צפיות
-