משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
באיחור "קל" אחרי שהגיעו לתפוח נראה כאילו גם הפינגווינים יזכו להנות מ STEAM ומהמשחקים של VALVE http://kotaku.com/5904924/report-steam-still-coming-to-linux http://www.phoronix.com/scan.php?page=article&item=valve_linux_dampfnudeln&num=1 GABE ניצל את ההזדמנות בשביל לתת ביקורת שלילית נוספת על MS, הפעם על WIN8. לא כתבו בדיוק מה הוא אמר אבל כן ציינו שהוא מאוד לא אהב את מה שהוא ראה ממערכת ההפעלה החדשה. יש שאומרים שגירסת ה LINUX (בשילוב עם שיפור היחסים עם SONY ו APPLE) היא רמיזה לכך ש VALVE אבדו אמון ב MS וחושבים שהחברה בדרך לנפילה ו VALVE פשוט ממהרת להביא את STEAM למערכות ההפעלה האחרות בשוק בשביל הליות מוכנים.
-
- 13 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
המחיר של PS3 צפולי להיות!!... http://mediagame.co.il/details.asp?id=1347 XBOX 360 http://www.mediagame.co.il/catalog.asp?cat_id=177
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רוצים להצטרף על מהפכת טכנולוגיית המציאות המדומה? כדאי שתכינו את המזומנים, והרבה מהם אחרי המתנה של שנים באופן כללי, והמתנה של מספר ימים שהרגישה לנו כמו נצח מאז ההכרזה האחרונה – משקפי ה-Oculus Rift, בגירסתם המסחרית הראשונה, זמינים לרכישה מוקדמת. כמעט לכל דורש. חבילת הבסיס של ההבטחה הגדולה ביותר בעולם המציאות המדומה המודרני כולל את משקפי ה-CV1, חיישן לתנועת הראש, שלט להפעלת הפלטפורמה, כבלים הנדרשים לה, שלט Xbox One למשחק (עד שינחתו בקרי השליטה הייעודיים והייחודיים) וצמד המשחקים EVE: Valkyrie ו-Lucky's Tale תעלה לצרכנים…600 דולר (!), לא כולל מסכים ומשלוח. ציפינו מראש שהמוצר של Oculus לא יהיה זול בכלל, הערכה שהתחזקה עוד יותר כשהוכרזה הכוונה להתחיל במכירה מוקדמת …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
סדרת הפעולה של מיקרוסופט מבצעת קאמבק - כשהפעם עולם ה-PC לא אמור להרגיש מקופח לשם שינוי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
- 1 follower
-
-
אז קודם כל, אני אסביר את השאלה, אומר את דעתי ומה אני חושב שיקרה בנוגע לסוגייה. השאלה היא מאוד פשוטה: מי ינצח במאבק על השליטה בתחום הגיימינג: המחשב או קונסולות המשחק? בשנים האחרונות אפשר לראות כיצד יותר ויותר משחקים מיוצרים באופן בלעדי לקונסולות המשחק בעוד שהמחשב נשאר מאחור מבחינת כמות המשחקים. אין לי עובדה לתת לכם למה אנשים מעדיפים קונסולות על-גבי מחשבים (בעולם המערבי). אני רק יודע שזה קורה ועלתה בי המחשבה "מה עומד לקרות עם המחשבים?". למעןם האמת, התווכחתי על זה עם חבר שלי. עכשיו אני אעבור לדעתי האישית: אני חושב שאנשים פוחדים ממחשב כי הוא "מסובך". קחו למשל אנשים מבוגרים שאין להם ראש להתחיל להתעסק עם מחשבים - הקונסולות פותרות להם את הבעיה - מכניסים את הדיסק ומתחילים לשח…
-
- 61 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מאחר וקניתי מחשב חדש אז חבהל שלא לנצל אותו למשחקים. מה שאני צריך ממכם זה המלצה על משחקים. אני אוהב משחקי אסטרטגיה בעיקר , מטוסים מלחמה וכו'. אני מאוד אהבתי את AGE OF EMPIRES 2 אני מחפש משהו בסגנון. בקשר למטוסים אני חשבתי על ה FLIGHT SIMULATOR מה אתם אומרים עליו? אבקש גם עוד המלצות בקשר למלחמה אני רוצה משהו עם יריות בסגנון של ניהול מלחמה DOOMSDAY שמעתם? אשמח גם לשמוע על כל משחק שאתם ממליצים. תודה בן
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
איזה מחשב אמור להריץ משחקים יותר טוב? הנייח - INTEL QUAD 2.66GHZ 4GB RAM GTS 250 הנייד - INTEL I7 2.0GHZ 8GB RAM RAEDON 6770 תודה!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי 512RAM WINDOWS XP לא מזמן החלפתי את הכונן ל-120 ג'יגה והשארתי גם את ה-40 הישן כ-Slave אני מנסה לשחק בלארי החדש וגם ב-NBA 2005 הוא משחק לכמה שניות ואחרי זה יוצא מהמשחק מה זה יכול להיות?? דרך אגב אני מקווה שרשמתי בפורום הנכון
-
- 5 תגובות
- 701 צפיות
-
-
תגידו המחשב יריץ לי gta v? מעבד - AMD Phenom II X4 965 3400Mhz Black Edition לוח אם - GIGABYTE GA-890XA-UD3 זכרון - Corsair CMZ8GX3M2A1600C9 DDR3 8GB(4X2 כרטיס מסך - SAPPHIRE AMD Radeon HD 6870 1GB GDDR5 יש במחשב 2 כאלה
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום. אני משחק ב Battlefield Bad Company 2 בערך חצי שעה נגיד אולי לפעמים יותר או פחות פתאום המחשק נתקע יש קול של RRRRRRRRRR כזה ואני חייב לכבות את המחשב. יש לי מחשב שמריץ את כל המשחקים על high. המפרט: מעבד:Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB קירור: Scythe Mugen 2 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-UD4-B3 for socket 1155 מארז: Coolermaster HAF 932 Black ספק: Seasonic 750W Active PFC 80MM 4*Sata 8-pin זיכרון: Crucial 2GB (Single Stick DDR3-1333 CL9 X2 דיסק קשיח: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כרטיס מסך: Gigabyte Radeon 5870 1GB GDDR5 HDMI Retail-CF-X2 ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס מסך ולא עזר. מה יכול להיות הבעיה? אני כלכך מבואס רק שלשום קיבלתי את המחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
אחרי שקבלתי את המחשב בחדש החלטתי לבדוק אותו במשחקים, והשאלתי מחבר שלי את המשחק Prince of Persia: Sands of Time. התקנתי DirectX 9 אתחלתי את המחשב והתחלתי להתקין את המשחק. בערך במצב של 50 אחוז ממהתקנה, ההתקדמות נעצרת ולאחר כמה שניות מופיעה שאיגה בהמשחק מאבחן שמקורה בהגדרות הוידאו. הדבר מוזר לי כי המחשב עצמו רץ חלק, ומותקן עליו Catalyst 4.1. כשניסיתי להסיר את המשחק (גם דרך Unistall וגם דרך לוח הבקרה) המערכת סרבה להסיר אותו, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש נתקלתי באותה בעיה, מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 844 צפיות
-
-
אני לא בטוח שזה הקטגוריה והמקום לפרסם את ההודעה הזאת - אז אם זה לא בבקשה תפנו אותי למקום הנכון.... יש לי את משחק קאוונטר סטרייק - ומדי פעם כאשר אני מפעיל אותו הוא נתקע - ואני צריך לעשות ריסטרט.... יש לי WINDOWS XP - ואני יודע שכל כך הרבה ריסטרטים יהרגו את המחשב שלי בסוף. בבקשה תעזרו לי... (אם תרצו עוד מידע רק תבקשו - אני אגיד הכל... ) תודה...
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
עברתי לויסטה, והתקנתי פיפא 07 (היה מותקן ב XP ועבד בלי בעיות) מאז שהתקנתי, לא הצלחתי לגמור משחק אחד בפיפא כל פעם שאני משחק, או נגד המחשב או במולטיפלייר, יש שלב במשחק (לא קבוע, כל פעם דקה אחרת) שהמשחק נתקע, ותוקע את כל המחשב, ככה שאני מגיע למצב שמחייב ריסטסט. ניסיתי להתקין כמה פעמים את הפיפא, וגם מכמה התקנות שונות, ועדיין יש את הבעיה. איך פותרים את זה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
כאשר אני משחק CALL OF DUTY או WAKEBOARDING UNLEASHED המחשב פתאום עושה לי RESET. אני משתמש ב DIRECTX 9.0B ובדריורים הכי חדשים של הכרטיס מסך. למה זה קורה מה אני יכול לעשות?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי יש 2 משחקים שאני הכי רוצה שיהיו לי, מה שרשום בכותרת. רק מה, שמשום מה המחשב שלי מסיבה לא מובנת פשוט לא מתקין אותם ובשלב מסויים של ההתקנה מוצא בעיה אחרת במחשב\ בדיסק. חשבתי שזה בעיה של וירוס שדורשת פירמוט. פירמטתי. על הדרך התקנתי מנהנט שדווקא הותקן ופועל אחלה. היום קיבלתי עוד פעם את 2 המשחקים המדוברים, והופ! same shit אני ממש לא יודע מה לעשות, לא משנה מה אני עושה הוא מוצא איזשהי שגיאה כשאצל חברים שלי 2 המשחקים עולים ומותקנים בלי בעיות, רק אצלי שתי האלה לא מסכימים לפעול. מה הבעיה? :-\ אולי זאת בעית חומרה במחשב? או משהו אחר? ??? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום אני לא משוכנע לאיזה פורום מתאימה הבעיה הזאת משום שאני לא ידוע מה הגורם לה... אז אם הפורום הלא נכון, אנא העבירו את ההודעה ואני מתנצל... בכל מקרה: הבעיה שלי היא שלא משנה איזה משחק אני מפעיל, המשחק ירוץ מספר דקות (ספורות) ואז המחשב יקרתע ויתקע לחלוטין! אני יכול להפעיל את המחשב שבוע שלם על הורדות ותוכנות כבדות, והמחשב לא יתקע, אך כל משחק שאני מנסה להפעיל תוקע את המחשב... יש לי geforce 4 mx 440 והדרייבר האחרון של nvidia שהוא 45.23, וזה לא שינה כלום, ברשותי גם directx 9.0b שלא מראה שום בעיות...אני לא מבין מה יכולה להיות הבעייה, למשל את unreal tournament 2003 שלפני שנה שיחקתי בלי בעיות ועכשיו נתקע כל פעם שאני מפעיל כמו משחקים אחרים... הבעיה הופיעה גם כשניסיתי לשחק postal…
-
- 4 תגובות
- 762 צפיות
-
-
התחלתי לחזור לשחק בGTA VC כל הזמן המחשב קופא למשך כמה דקות...ואז חוזר ולפעמים הוא גם לא חוזר למצב הנורמלי אחרי כמה דקות... המשחק עבד ששחקתי בו בזמנו מה יכולה להיות הבעיה..?
-
- 0 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעייה היא במשחק מדל אוף הונור.....זה בעיקר קורה כשאני לא לבד אלא באמצע קרב עם מישהו....ויותר רציני שאני קרוב אליו ממש שמתי לב שזה קורה בעיקר שה-mtex יורד מתחת ל-3 וכשזה מעל 4 אין בעייה בכלל ....ה-mtex אני מתכוון שעושים fps1 בקונסול המערכת שלי היא p4 1800 1gb ram and ati radeon 8500 all in wonder דרך אגב עידכנתי דרייברים ועשיתי איחוי להרד דיסק וזה לא עזר ...{עזר לכמה ימים וחזר עוד פעם} תודה רבה רבה למגיבים
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
מאתי שאני מתחיל לשחק ב SPLINER CELL והמחשב קורס אחרי לחץ במשחק . בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 3 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם המחשק Dungeon Siege, ותאמת, אני לא מתפלא כי כתוב Microsoft על האריזה... המשחק קורס בכל מיני מקומות במשחק, בין עם זה ברשת, או בסינגל פלייר, בין עם זה שאני עוזב משחק של מישהו או סתם משחק.... המפרט בצד, כרטיס מסך Radeon 9500pro BBA + Catalyst 3.6 מערכת הפעלה WIN XP. פעם ראשונה שזה קורה לי..... הכל התחיל מאז שפרמטתי וקיבלתי את הכרטיס מסך בפעם השלישית או הרביעית.... אודה לעוזרים... ??? :'(
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי שיחקתי בבטא של באטלפילד 4 ואחרי כ 10 דקות המחשב קרס לי אז הורדתי הגדרות למינימום ועדיין זה קורה מה לעשות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כשלושה חודשים קניתי מחשב חדש- AMD ATHLON 64 BIT 3000 GIGABAYTE K8NF-9 1GB RAM GEIL GIGABAYTE GEFORCE 6600GT המחשב עובד ברשת עם מחשב נוסף-פנטיום 3,דרך ראוטר עם מודם מובנה מחברת EDIMAX המחשב תותח,עובד מעולה בהכל,פרט לבעיה אחת גדולה-כשאני מנסה לשחק במשחק רשת(חינמי או לא),המחשב נתקע אחרי כמה דקות משחק ולא מגיב לכלום-צריך לעשות ריסט. ניסיתי המון משחקים-ENEMY TERRITORY,BATTLEFIELD 2,CALL OF DUTY ועוד,ובכולם הבעיה קיימת כמובן שפתחתי את הפורטים של המשחקים גם בפיירוול של ווינדוס וגם בפיירוול של הראוטר התקנתי את הדרייב הכי חדש של NVIDIA וגם את הדיירקט הכי חדש יש לי,ועדיין יש את הבעיה ניסיתי לשחק במחשב השני-הפנטיום 3,ושם הכל עובד בסדר גמור! כלומר שהבעיה היא כפי הנראה…
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא: האם המחשב שלי (מפרט למעלה בצד) מסוגל להריץ את המשחק need for speed carbon על הגדרות בינוניות/גבוהות על פריימים גבוהים?
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מפרט 3000+ AMD 7800GT 512*2 של קינגסטון (לא בדואל) מה הבעיה??
-
- 5 תגובות
- 792 צפיות
-