עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by niranbd,

היי בניתי משחק שנקרא "שלג בקיץ"-פתחתי עליו גם אתר עם מידע וקישור להורדה: http://niranbd.no-ip.com/newniranbd/new/snowman_home.asp מה דעתכם עליו?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. Started by בלוסטון,

שלום, אני לא יודע איך לשמור במשחק.. אני צריך לעשות את כלללל התחרויות בלי לצאת בכלל??? נגיד לעשות את ה" SPRINT" ו "Circuit" וכו'... או שאני צריך לעשות רק תחרות אחת ..כלומר נגיד אני בוחר "SPRINT" אז לעשות רק את התחרויות שמה.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  3. זה היה לפני הרבה זמן ששחקתי בו אולי מישהו זוכר זה משחק כדורסל 2 על 2 היה אפשר לשפר את השחקנים שלך לעשות אותם בריונים ומלא דברים מתי שאתה זורק הוא קופץ ואז צריך לעצור בנקודה מסויימת כדי שיייכנס הכדור אולי מישהו מכיר זה היה משחק חמוד כזה. מי שיודע למה אני מתכוון שיכתוס תשם. תודה

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  4. Started by מכבי חיפה,

אני מתקין את המשחק והכל הולך טוב אבל כשאני מנסה לכנס לשחק אני מקבל שגיאה..(תמונה) נסיתי להתקין את המשחק מחדש אבל זה לא עזר ..וגפ נסיתי לעשות RR למחשב גם לא עזר .. :s05: [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  5. תעזרו לי בבקשה מי שיודע איך להפעיל את הmultiplayer ב GTA SA אני מנסה תמיד אבל לא מצליח אולי אתם יודעים איפה להוריד כאילו אני כבר הורדתי אני שאול עם אולי יש לכם איזה מהשו אחר :nixweiss: מחכה לתשובה !!! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  6. Started by Big_Guy7,

עברתי לויסטה, והתקנתי פיפא 07 (היה מותקן ב XP ועבד בלי בעיות) מאז שהתקנתי, לא הצלחתי לגמור משחק אחד בפיפא כל פעם שאני משחק, או נגד המחשב או במולטיפלייר, יש שלב במשחק (לא קבוע, כל פעם דקה אחרת) שהמשחק נתקע, ותוקע את כל המחשב, ככה שאני מגיע למצב שמחייב ריסטסט. ניסיתי להתקין כמה פעמים את הפיפא, וגם מכמה התקנות שונות, ועדיין יש את הבעיה. איך פותרים את זה? תודה!

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  7. מראש מצטער אם זה צריך להיות בשרשור העיקרי של הנושא, ואם כן אז שהמנהלים יעבירו. (פשוט ראיתי כמה שרשורים על המשחק ולא ראיתי תשובה לשאלה) השאלה היא, איפה בישראל אני יכול להזמין את המשחק (מעדיף שלא לקנות אותו דרך STEAM) ככה שביום שהוא יוצא כבר יהיה לי אותו בבית יחד עם KEY חוקי ואוכל להתחיל לשחק ולהנות ממנו?

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  8. שמעו ראיתי עכשיו סירטונים מ SM3 וזה ניראה מזה כיף ! אבל חבר שלי אמר לי שהמשימות מעפנות ושזה נמאס אחרי כמה ימים אז ויתרתי.. אחרי זה נזכרתי בספיידרמנים היישים, אז התקנתי את 2 אבל יצאתי ממנו אחרי דקה, הגרפיקה פשוט זוועה... אז למישהו יש שילוב כזה טוב של שניהם ? לא חייב ספיידר מן אבל שיהיה משהו כיפי כזה שאתה מרחף כמו מטורף או עם כל מיני גאדג'טים... ד"א, את מרוול אולטימייט אליאנס ניסיתי, ממש לא אהבתי.

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  9. Started by huber,

שלום אנשים. הורדתי את ה MINERVA וניסית להתקינה. משום מה תהליך ההתקנה מתבצע אבל המשחק לא מופיע ברשימת המשחקים. יש לי STEAM חוקי וה SOURCE SDK ו SDK BASE מותקנים. מה יכולה להיות הבעייה? דבר נוסף - התקנתי בעבר איזשהו מוד, עכשיו כשסיימתי אותו אני מעוניין למחוק אותו - איך אני מבצע את זה? כשאני לוחץ על השם שלו ברשימה אין את האופציה DELETE LOCAL CONTENT כמו בשאר המשחקים.

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  10. Started by Red Siskin,

תירשמו שלפחות יהיו כמה ישראלים במשחק לשחק איתם חחח http://sniperghostwarrior3.com/beta/

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  11. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... פעם ב... אני לא מצליח להתחבר לאוריג'ן...... אני נכנס לאוריג'ן ולוחץ GO ONLAINE וזה פשוט לא עובר לאונליין.... לא רוצה להכנס לי גם לבאטלוג..... מה עושים????

• 7 תגובות
    • 952 צפיות
  12. Started by LazyBoy,

בשעה טובה BLIZZ מפרסמת את כל הקומבינציות החדשות! :jump: אבל הם לא אומרים מה כל דבר עושה, הם מחכים שהשחקנים יגלו. חלק מהמילים החדשות משנות לגמרי כמה builds הקיימים בעקבות הבונוסים הניתנים. כמו כן שחקנים "עניים" בלי חפצים חזקים/RUNES גבוהות ישמחו לדעת שגם הם יכולים עכשיו לקבל בונוסים מעולים! יצוין רק שהמילים הן לדמויות בLADDER בלבד http://www.battle.net/diablo2exp/items/runewords.shtml#new יאללה, אני עף לשחק!

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  13. Started by timac,

מצאתי דיל טוב לפלייסטישן 3 הגירסא של ה20 ג'יגה + 6 משחקים + שלט כל זה בקצת פחות מ3800 שקל גירסת NTCS מה אתם אומרים כדאי ללכת על זה אין לי הרבה זמן להחליט לדעתי מחיר ממש טוב.. מה אתם אומרים??

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by taltola,

מישהו יודע מתי אמורה לצאת מפת הקהילה החדשה? זו עם הג'ונגל?

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  15. Started by yonatan.mendelson,

החברה היפנית נהנית מתקופת פריחה מחודשת ומאמינה כי קונסולת ה-Switch תוכל לחלוף על פני כלל המכירות של הדור הקודם שלה בתוך פחות משנה מאז השקתה לכתבה

16. Started by יורםבהרי,

http://belphegor.uzidesign.com/?p=51 נראה משחק מעולה.... הגרפיקה בכלל חבל על הזמן.. איך ירוץ על 7800 לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  17. Started by amit_flame,

איפה אני יכול למצו את הpatch של ati לcs שנותן לי truform? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 951 צפיות
  18. Started by Gnome,

ריציתי לדעת איך אני יכול לשחק בDUKE 3D ברשת עם עוד אנשים אחרי שהתקנתי את המשחק. ואם כבר מדברים על המשחק הזה אז, הוא עובד בכלל על WINDOWS XP?

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  19. אוקיי יש שניים... אחד זה משחק שעוד שיחקתי בו כשהיה חלונות 3.11 אתה מתחיל את המשחק בפגישת עסקים בסאונה ואז כשאתה מגיע אתה רואה שם גופה ושומע משטרה ובורח.. אתה צריך למצוא את הרוצח.. הדבר היחידי הנוסף שאני זוכר מהמשחק הזה הוא שיש איזה קטע שבו אתה צריך לשרוף פח אשפה אחרי שזרקת פנימה דף נייר עם קוד לאיזה לוקר שתגיע אליו יותר מאוחר.. אם מישהו מוצא את זה הוא המלך שלי..! משחק שני זה משחק שאתה כלב בלש.. וחוץ מזה אין לי מושג בקשר לפרטים עליו. גם משחק מאוד ישן, אתה כלב ויש כלבות זונות וכאלה יש מצב למשחק ישראלי לא בטוח... תודה מראש ![br]פורסם בתאריך: 13.01.2007 בשעה 16:25:54 שניהם קוואסטים

• 5 תגובות
    • 951 צפיות
  20. נראה דבר נחמד מאוד http://www.yoyogames.com/gamemaker

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  21. מבחני האלפא הסגורים לגירסת ה-PC של המשחק החדש החלו, וסרטוני משחקיות מודלפים חדשים צצים כמו פטריות אחרי הגשם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/star-wars-battlefront-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94/

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  22. Started by rozin,

היי חבר'ה, מקווה שאני במקום הנכון לשאול את השאלות שיש לי... אז ככה: אני קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג (בהמלצת התותחים בפורומים פה) ויש לי כמה התלבטויות שהייתי רוצה לשאול: 1. אני רוצה לקנות גיים פאד כלשהו שישמש לי למשחקים כמו ASSASSINS CREED 3 , battlefield , black ops ועוד, השאלה היא האם לדעתכם זה אפשרי לשחק את רוב המשחקים עם גיים פאד או שרוב המשחקים של ימינו לא בנויים לעבודה עם ג'ויסטיק? הכוונה מבחינת האם זה בכלל יקלוט אותו או שיגיד לי שאני יכול לשחק רק עם מקלדת ועכבר. 2. האם יש ג'ויסטיק טוב שאתם הייתם ממליצים עליו? אני יודע שהג'ויסטיק של ה XBOX מעולה אבל לעומת זאת יש ג'ויסטיקים של חברות כמו לוג'יטק ו saitek שאת הג'וייסטיקים שלהם אפשר לתכנת גם למשחקים שלא נועדו לעבוד עם ג…

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  23. כאשר נכנסי היום באתר לכתבה כלשהיא, נתקלתי במקרה בטור "עוד באותו הנושא", בכתבה הזו, שהכניסה אותי להלם, כאשר התברר לי כי נעימת הפתיחה של המשחק Civilization 4, זכתה בפרס גראמי. הראשון שהוענק אי פעם לפסקול של משחק מחשב/וידאו. מבירור רחב יותר, התברר שהנעימה המדוברת, Baba Yetu, זכתה באופן חשוד בשבילי, בקטגוריה "הביצוע הטוב ביותר של תזמורת עם שירה", אשר איננה מיועדת לפסקולים של מדיה ויזואלית, וכפי שניתן להבין משמה, מיועדת למוסיקה שמבוצעת באופן חי, ע"י תזמורת ומקהלה אמיתיים. עד לקריאת הכתבה הזו, שהיא מלפני שנתיים בערך, חשבתי כי להוציא משחקים בודדים כמו FIFA, כל משחקי הוידאו והמחשב מכילים פסקולים שהופקו באמצעות מחשב (יש בזה היגיון, כיוון שמאחר ואלו משחקים ממוחשבים, אז גם צפוי שהמו…

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  24. Started by First Squad,

http://www.megagames.com/news/html/console/playstation4introuble.shtml

• 6 תגובות
    • 951 צפיות
  25. שאתם בוחרים את השרת בגיים ספיי והמשחק עולה כבר אז במשחק עצמו האם אתם מחכים הרבה זמן או שאתם רואים שהעכבר זז ואז יוצאים? כי לוקח לי מלא זמן למצוא שרת שעולה... מה אתם עושים והאם יש לכם בעיות בלמצוא שרתים?

• 1 תגובה
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים