עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by dor123,

שלום: 1. כאשר אני מפעיל את המשחק Doom2 דרך Doomsday Engine גרסה 1.10 (גרסה אחרונה) במצב חלון, אינני יכול לבחור ברזולוציה הנמוכה מ-640x480. 2. כאשר אני נמצא בתצוגת מפה (לחיצה על Tab), ואני מסתובב, אז המפה עצמה מסתובבת והחץ שמסמן את מקומי, נשאר פונה כלפי מעלה (במקום שהמפה תשאר במקומה והחץ יסתובב, כמו בהפעלה ישירה ללא מנוע גרפי חיצוני או Doom95). שני התופעות קורות אך ורק במחשב שלי בלבד. במחשב של אבא שלי, שתי התופעות לא מתרחשות. ניסיתי להסיר את Doomsday Engine ולהתקין מחדש, וזה לא עזר. איך פותרים את הבעיות?

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  2. Started by SilentBob,

יש למה לצפות: הכירו את המשחקים הגדולים והמעניינים ביותר שיגיעו אלינו במהלך השנה הקרובה שנת 2016 הגיעה, וזה הזמן להתחיל להתלהב ולהתרגש ממנה – במיוחד אם יש לכם חיבה ואהדה למשחקים וגיימינג. שנת 2015 הייתה שנה איכותית בהחלט עבור השחקנים, ואנחנו כאן כדי להזכיר לכם שגם 2016 מסתמנת כבעלת פוטנציאל מכובד מאוד. הנה הם הכותרים הגדולים והמדוברים ביותר לשנה הקרובה, נכון למה שידוע כרגע. לפני שנתחיל את הרשימה, נצהיר כי HWzone הוא אתר אשר מתמקד בראש ובראשונה בגיימינג במחשבים האישיים, ולכן הכותרים שיגיעו תיכף הם משחקים בלעדיים ל-PC או כותרי מולטי-פלטפורמה אשר יגיעו גם ל-PC, ולא משחקים אשר בלעדיים לקונסולה זו או אחרת. בנוסף, רשימה זו לא כוללת כותרים המיועדים ספציפית לפלטפורמת מצי…

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  3. "גוון" חדש ומרהיב של הקונסולה המצליחה מבית סוני במהדורה מוגבלת מציין רף מכירות עגול ועצום שאליו הגיעה החברה בתוך קצת יותר משני עשורים לכתבה

4. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. קניתי את חבילת הפרימיום אדישן, איך אני מחליף לעוד נשקים? ראיתי שחקנים עם RPG למשל ונשקים שלא ניתנים לבחירה אצלי. אם וכאשר אני מפרמט את המחשב, איך אני מוריד שוב את בטלפילד, פשוט נכנס לחשבון שלי בORIGIN ומוריד? שאלה אחרונה בינתיים, האם אפשרי להוריד את הפינגים בדרך כלשהי? חשוב לציין שאני בבזק ו014 ויש לי את חבילת הגיימר לפינגים נמוכים יותר, בשרתים הישראלים בסביבות 21-22, בחו"ל באיזור 86 .

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  5. http://www.amd.com/us-en/Processors/ComputingSolutions/0,,30_288_11054_11056%5E11074,00.html תהנו...

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  6. קניתי רידון 9700 של ATI והמשחק לא עובד לי !!!! מה לעשות ??

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  7. אני לא מביען למה זה קורה??? לפני כמה חודשים הייתי משחק ב need for speed בלי בעיות על האיכות הכי גבוהה והיום הסימן של העכבר זז לאט וכאלה ויש את זה בעוד כמה משחקיםם אז למה זה קורההההה?? ומה צריך לעשות כדי שזה יפתרר(חוץ מפרמוטטט)???

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  8. Started by elad76,

התקנתי את 1.4 לאחר שהתקנתי את 1.33 וזה לא עובד!!זה תקוע במסך פתיחה... אני לא יודע מה לעשות.....

• 8 תגובות
    • 915 צפיות
  9. Started by INFERNO,

למישהו יש שרתים ל Star warez jedi nightII: Jedi outcast פשוט השרת שלהם גדול מידי אני מחפש משהו קטן ונחמד אם למישהו יש אז תודה!

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by KOBRA CHOPER,

1 quasiton gta4 will came out for xbox360 and ps3? what with the pc?

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  11. ניסיתי בתוכנות הורדה לא מצאתי את הנכון

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  12. Started by yakir4u,

http://www.cjs-cdkeys.com/pages/How-to-change-Battlefield-4-Russian-or-Polish-into-English-%252d-language-pack-with-tutorial.html אם מישו יכול לנסות את זה ולהגיד אם זה עובד בבקשה

• 0 תגובות
    • 915 צפיות
  13. כאשר אני מגיע לאמצע של ההתקנה הוא מבקש ממני את CD5 אבל אין כזה.. אז קראתי באתר של החברה שמייצרת את המשחק וגיליתי שזה מן איזה באג דפוק בעע. כבר קראתי את כל הFAQ של הבעיות באתר של BIOWARE (החברה שייצרה את המשחק) אבל שום דבר לא עובד..... אולי מישהו כבר נתקלל בבעיה הזאת ? בבקשה עזרו לי ... :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  14. שלום לכולם =] המחשב החדש שלי לא פה , ולכן אני עובד עם המחשב הבא: P4 2.0Ghz 512RAM GeForce FX5200 אני יודע שהמחשב נחשב נורא חלש היום , אבל בכל זאת אני מחפש משחקים לא כ"כ כבדים (שיפעלו די טוב) ואפשר להעביר איתם ת'זמן (רצוי משחקים חדשים P:) ז'אנרים מועדפים: פעולה , משחקי תפקידים טובים למיניהם ועוד... תודה.

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  15. Started by DXT,

ואחרי זה יש הוראות איך להוריד וססמא וכו' וכו' זה הורדה של 1GB !!!! כמובן אתם תהיו הראשונים לקבל תמונות אקסקלוסיביות מהמשחק ;D (זה חוקי בכלל לעשות את זה? ???) נ.ב: כמובן שאני לא מתכוון לתת לינק לזה לאף אחד אז לא לבקש, גם לא בפרטי. קבלו את האתר הרשמי של המשחק מאת WESTWOOD.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  16. השאלה בכותרת?? חשבתי שאמור לצאת ב2.11, מישהו יכול להביא לי תאריך אמיתי?

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  17. שמעו ראיתי עכשיו סירטונים מ SM3 וזה ניראה מזה כיף ! אבל חבר שלי אמר לי שהמשימות מעפנות ושזה נמאס אחרי כמה ימים אז ויתרתי.. אחרי זה נזכרתי בספיידרמנים היישים, אז התקנתי את 2 אבל יצאתי ממנו אחרי דקה, הגרפיקה פשוט זוועה... אז למישהו יש שילוב כזה טוב של שניהם ? לא חייב ספיידר מן אבל שיהיה משהו כיפי כזה שאתה מרחף כמו מטורף או עם כל מיני גאדג'טים... ד"א, את מרוול אולטימייט אליאנס ניסיתי, ממש לא אהבתי.

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  18. Started by hagai-,

למישהו יש איזה פאטץ שמאפשר לשחק ברשת? כי כרגע לאחר ההתחברות אני מיד מקבל הודעת שגיאה - CD KEY Invalid.

• 2 תגובות
    • 915 צפיות
  19. Started by huber,

שלום אנשים. הורדתי את ה MINERVA וניסית להתקינה. משום מה תהליך ההתקנה מתבצע אבל המשחק לא מופיע ברשימת המשחקים. יש לי STEAM חוקי וה SOURCE SDK ו SDK BASE מותקנים. מה יכולה להיות הבעייה? דבר נוסף - התקנתי בעבר איזשהו מוד, עכשיו כשסיימתי אותו אני מעוניין למחוק אותו - איך אני מבצע את זה? כשאני לוחץ על השם שלו ברשימה אין את האופציה DELETE LOCAL CONTENT כמו בשאר המשחקים.

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  20. Started by FeedMe,

Aperture Science: We do what we must, because we can.

• 3 תגובות
    • 915 צפיות
  21. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.... פעם ב... אני לא מצליח להתחבר לאוריג'ן...... אני נכנס לאוריג'ן ולוחץ GO ONLAINE וזה פשוט לא עובר לאונליין.... לא רוצה להכנס לי גם לבאטלוג..... מה עושים????

• 7 תגובות
    • 915 צפיות
  22. Started by Salwaby,

ראיתי טריילר נראה חזק , אבל תגידו המשחק הזה אמור להיות כמו Oblivion ? כאילו First Person RPG לא יודע איך קוראים לזה... כי לא אהבתי כל כך את זה האמת למרות שבד"כ רק משבחים את המשחק אז זה ככה או שזה RPG קלאסי כזה מ 3rd person ?

• 10 תגובות
    • 914 צפיות
  23. שלום לכולם, אשמח אם משהו ימליץ לי על משחק מירוצים טוב למחשב, ולא משהו שיצא בעתיד אלא משהו שכבר נמצא בחנויות ואני יכול לרכוש מעכשיו לעכשיו. אין עדיפות משמעותית לעולם פתוח, אבל אני מחפש משהו איכותי, עם גרפיקה עדכנית ומגוון רחב של מכוניות אמיתיות. תודה! עריכה: משהו חשוב שלא הזכרתי - צריך שתהיה אופציה לשדרג את המכונית ולתקנה...

24. האם אפשרי? יש לי מחשב חזק בבית ומחשב קצת חלש בבית שאני מעוניין לשחק במשחקים כמו GRID וTEST DRIVE UNLIMIED דרך הLAN. המחשב החזק יריץ את המשחק ואני ישחק מהמחשב החלש... דרך הLAN. תודה!

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  25. Started by Spacecowboy,

The publisher has tonight announced Ultima Forever, a cross-platform, free-to-play RPG that's being developed by BioWare and which will be published under EA's Play 4 Free label, the same place you find games like Battlefield Heroes. אפשר גם להרשם לבטא - http://ultimaforever.com/

• 1 תגובה
    • 914 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.