עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום לכולם, אשמח אם משהו ימליץ לי על משחק מירוצים טוב למחשב, ולא משהו שיצא בעתיד אלא משהו שכבר נמצא בחנויות ואני יכול לרכוש מעכשיו לעכשיו. אין עדיפות משמעותית לעולם פתוח, אבל אני מחפש משהו איכותי, עם גרפיקה עדכנית ומגוון רחב של מכוניות אמיתיות. תודה! עריכה: משהו חשוב שלא הזכרתי - צריך שתהיה אופציה לשדרג את המכונית ולתקנה...

2. Started by play_boy,

התקנתי far cry ניכנסתי למישחק ושמתי הכל עד הסוף התחלתי לשחק ושמתי לב שהמיים במערה בהתחלה קצת ניראים מכוער כזה סבבה אמרתי לא משנה המשכתי סבבה בהמשך המשימה כשה יוצאים החוצא שמתי לב שהמיים ניראים כמו ריבועים כאלו וכשה אני מיתקרב אילהם הם מתחילים לשנות ביכלל צבעים סבבה יצאתי למישחק ושמתי הכל על בררת מחדל והתחלתי לעלות באכות מהכי נמוך לגבוה הכל היה סבבה אים המיים עד שהגעתי לאכות high אז עוד פעם המיים ניראים חרה כמו שהסברתי ליפני אז סבבה יצאתי מהמישחק מחרתי תדרייברים שהיו לי והתקנית את האלו שקיבלתי אים הדיסק עדיין אותה בעייה תעזר בבקשה לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  3. Started by idanmal,

שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. קניתי את חבילת הפרימיום אדישן, איך אני מחליף לעוד נשקים? ראיתי שחקנים עם RPG למשל ונשקים שלא ניתנים לבחירה אצלי. אם וכאשר אני מפרמט את המחשב, איך אני מוריד שוב את בטלפילד, פשוט נכנס לחשבון שלי בORIGIN ומוריד? שאלה אחרונה בינתיים, האם אפשרי להוריד את הפינגים בדרך כלשהי? חשוב לציין שאני בבזק ו014 ויש לי את חבילת הגיימר לפינגים נמוכים יותר, בשרתים הישראלים בסביבות 21-22, בחו"ל באיזור 86 .

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  4. Started by Gnome,

ריציתי לדעת איך אני יכול לשחק בDUKE 3D ברשת עם עוד אנשים אחרי שהתקנתי את המשחק. ואם כבר מדברים על המשחק הזה אז, הוא עובד בכלל על WINDOWS XP?

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  5. Started by oded15,

מישהו יודע אם san andreas יצא לחנויות גם בדיסקים ולא רק dvd

• 4 תגובות
    • 982 צפיות
  6. סוכן העל ריקו רודריגז עומד לחזור למשימת הפיכה צבאית נוספת, כך נראה לכתבה

7. הגעתי למין שלב כזה שאתה עובר מין אינפרא אדום, נכנס לחדר, ואז מישהו (ניראה לי ישהו שהיה פעם חבר שלך) אומר לך תברח, אני לא יודע עד מתי אני אוכל לישלוט על עצמי... (או משהו כזה) אני יודע שלבוס קוראים VOSS. אם אפשר שמישהו יביא לי שמירה של השלב,ואם לא אז לפחות הסבר בעיברית... עריכה: הינה זה השלב : http://guides.gamepressure.com/quake4/guide.asp?ID=283 וזה החמור שצריך להרוג : http://guides.gamepressure.com/quake4/gfx/word/85948203.jpg[br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 15:47:42 אפשר לפחות הפנייה למדריך בעיברית ?

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  8. Started by natan805,

התחלתי לא מיזמו לשחק במשחק הזה אני רק בשלב השני .אבל יש דבר שאני לא מבין במשחק הזה שיש כוונת על אחד הרכבים שאתה מתחרה איתם ואז יש לך למעלה משהו כזה שאם אתה לוחץ על ctrl הוא מתרוקן .אין לי מוסג מזה עושה ומה זה משפיע משהו יכל להסביר לי ? אני יודה לו

• 6 תגובות
    • 982 צפיות
  9. Started by יוסי המפלינג,

שלום הורדתי MOD מפה של מריו לETS2 הוא עובד לי אבל עד שהוא מתחיל את המשחק ואחרי זה כשאני עושה LOAD GAME לוקח לו מלא מלא זמן להפעיל. יש לי 8 GB זיכרון יעזור אם אני יוסיף עוד 4 GB או שזה לא קשור לזיכרון בתודה מראש לעוזרים יוסי

10. משחקי האסטרטגיה של חברת Firaxis הם מהפופולריים ביותר שקיימים בשוק כולו, וכעת גם אתם יכולים לקבל כמה מהאיכותיים שבהם ב-60 שקלים או פחות גיימרים וגיימריות יקרים, קבלו נא את חבילת ה-Humble Bundle הראשונה לשנת 2016: חבילה על טהרת משחקי האסטרטגיה של סטודיו Firaxis Games, של היוצר האגדי סיד מאייר. חבילת הבסיס שתינתן לכל מי שיבחר לשלום דולר בודד או יותר כוללת את משחק האסטרטגיה-קרבות האווירי הצנוע Ace Patrol (וחבילת התוכן שלו Pacific Skies), משחק האסטרטגיה הממכר במיוחד Pirates! שמהווה חידוש למשחק הקלאסי באותו שם מ-1987, XCOM: Enemy Unknown שמהווה גם הוא חידוש לסדרת משחקים קלאסית מצליחה וגם הכותר Civilization 3 הוותיק, בגירסתו המלאה. המון משחקים, מחיר זערורי …

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  11. סוף השבוע הנוכחי בפלטפורמה המקוונת נפתח בסימן הנחות על סדרת משחקי GRID הנהדרת מבית Codemasters, לצד הנחות על רוב קטלוג הכותרים של חברת סגה עוד סוף שבוע הגיע, ואיתו לשמחתנו גם הגיע גם עוד סט של מבצעים והנחות קורצות בחנות הגיימינג של פלטפורמת ה-Steam. מבצע ראשון ישנו על הכותרים בסדרת משחקי המירוצים האורבנית של Codemasters הבריטית – GRID, אשר הפרק הראשון והמהולל שבה זמין לרכישה בעבור 2.5 דולר בלבד, הפרק השני מוצע ב-7.5 דולר ואילו GRID Autosport העדכני ביותר (שהושק בשנת 2014) זמין ב-10 דולר. מי שאוהבים גם את תכני DLC, יוכלו לבחור לרכוש חבילה שכוללת את כל שלושת המשחקים וכל חבילות התוכן המוסף שנוצרו עבורם (סה"כ 20, עבור GRID 2 ו-GRID Autosport) במחיר של 34.67 דולר. …

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  12. היי,האם אתם מכירים את האתר הזה:http://www.gamecriticsawards.com/ נתקלתי בו,עניין אותי זה הבחירות שלו...

• 0 תגובות
    • 982 צפיות
  13. שמעו ראיתי עכשיו סירטונים מ SM3 וזה ניראה מזה כיף ! אבל חבר שלי אמר לי שהמשימות מעפנות ושזה נמאס אחרי כמה ימים אז ויתרתי.. אחרי זה נזכרתי בספיידרמנים היישים, אז התקנתי את 2 אבל יצאתי ממנו אחרי דקה, הגרפיקה פשוט זוועה... אז למישהו יש שילוב כזה טוב של שניהם ? לא חייב ספיידר מן אבל שיהיה משהו כיפי כזה שאתה מרחף כמו מטורף או עם כל מיני גאדג'טים... ד"א, את מרוול אולטימייט אליאנס ניסיתי, ממש לא אהבתי.

• 7 תגובות
    • 982 צפיות
  14. Started by kip,

מישהו שיחק? יש רשמים? שווה ההשקעה? דרך אגב, התקנתי את הפאטצ' 1.2 אצלי ומאז המשחק לא עולה.... לא יודע מה קרה, מחקתי, התקנתי, כלום.... מישהו מכיר?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  15. Started by bbking,

היי חבר'ה באתר g2a יש את המשחק הזה https://www.g2a.com/just-cause-3-steam-cd-key-ru-ciss.html# המשחק מאוד זול וזה בסדר? אם אני קונה את המשחק ברוסית יש מצב להפוך אותו לאנגלית? תודה

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  16. שלום לכולם, לפני כמה ימים הדקנתי את המשחק החדש אובליביין כדי שהתרשם מהביצועים שהמחשב החדש מסוגר להפיק, ובאמת הוא מריץ אותו על רמה ממש גבוהה בלי תקיעות או פרייזים, הבעייה היא שמדי פעם פתאום המשחק נעצר ויוצא, או פשוט עושה ריסטרט! מישהוא יודע למה הדבר הזה קורה?

• 5 תגובות
    • 981 צפיות
  17. Started by Pease Brother,

יש לי בעיה שם בשרת ISRAELI RANKED SERVER היום בבוקר ובצהרים הצלחתי לשחק אבל אכשיו? הוא נעלם לי מה FEVORITS או שהו מופיע באדום ואני לא יכול להכנס למה זה? :'(

• 7 תגובות
    • 981 צפיות
  18. Started by penny1,

שלום לכולם אני יודע שבאוקטובר הקרוב activision עומדים להוציא את המשחק Marvel: Ultimate Alliance (כמו הרחבה של X-MEN LEGENDS) זה נראה כמו משחק ממש ממש מגניב (במיוחד לאוהבי הקומיקסים כמוני) רציתי לדעת האם יש מישהוא שבמקרה מכיר את הדרישות מערכת בשביל המשחק??? חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי :-(

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  19. Started by EagleX2,

מישהו כאן משחק בplanetside? שווה לי לקנות אותו?

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  20. Started by cb,

ראיתי שיש דיון רק על הדמו של המשחק אז החלטתי לפתוח אחד על המשחק המלא. מקווה שאנשים ישתפו כאן אחד את השני במחשבות שלהם על המשחק,דרכים לשפר אותו...ובעיקר פאצ'ים טובים וקלים להתקנה שמומלצים ברשת. אני אתחיל בבקשה להמלצות על פאצ'ים טובים ויציבים שמשפרים את המשחק,כי פשוט חייב פאצ'ים למשחק הזה,כמו כל שנה.

• 0 תגובות
    • 981 צפיות
  21. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי מתרחשת גם לאנשים אחרים דבר ראשון המשחק מצוין והכל עובד חלק. אבל... כשאני טוען משחק ששמרתי (יש פס כזה שמתמלא) הוא עושה בעיה ויוצא לי מהמשחק. כבר רשמתי פו בפורום על הבעיה המעצבנת הזאת ואמרתם לי להוריד את ה patch ואכן הורדתי אבל עדיין שום דבר לא עוזר יש לי xp באנגלית נ"ב יש לי שני משחקי GTA (אחד מהם הוא גרסה רחבה יותר של שתי דיסקים, והשני הוא גרסה של דיסק אחד אולם אין רדיו במשחק) ובשניהם זה לא פועל!!! מה לעשות?! בא לי להתאבד כבר, זה משחק א ד י ר משהו יכול להציל אותי?

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  22. Started by AVL,

היום ניסיתי את war rock , שהוא משחק FPS מולטיפלייר חינמי , סטייל AA, קצת מזכיר את BF2 , ואני חייב לציין שהוא בכלל לא רע! מגוון הנשקים מצומצם , הגרפיקה לא מדהימה , אבל בהחלט מספקת בהתחשב בזה שמדובר במשחק חינמי לחלוטין , משחקיות לא רעה והוא רץ חלק לאללה תנסו ותגידו מה אתם אומרים - http://www.warrock.net הערה- לינק ההורדה של המשחק משום מה לא עובד לי ולאנשים אחרים לא בFF ולא באקספלורר, אם גם לכם זה קורה תורידו את תוכנית ההתקנה המצומצמת מכאן - http://warrockpatch.nefficient.com/kipawar...arRockSetup.zip ואז התוכנית תוריד את השאר, ואל תשכחו להירשם באתר ולקבל משתמש\סיסמה

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  23. Started by huber,

http://www.gametrailers.com/video/e3-09-postal-iii/49946 עכשיו אתם מבינים למה פיתוח משחק עולה מיליונים? ד"א - לגבי העובדת שעונה למיילים - על זה נאמר A (WO)MAN GOT TO DO WHAT A (WO)MAN GOT TO DO(DO)

• 3 תגובות
    • 981 צפיות
  24. Started by unfair,

שרת ל 64 שחקנים, ענק 199.203.85.67:16567

• 2 תגובות
    • 981 צפיות
  25. צמד הכותרים הבולטים מצטרפים אל רשימה הולכת ומתארכת של משחקים אשר מנסים להגן על עצמם מפני הפצה פיראטית בעזרת הכלים של החברה האוסטרית רק לפני כמה שבועות שמענו את המייסדת של אחת מקבוצות הפיראטיות הבולטות בתחום המשחקים מביעה ייאוש כמעט מוחלט מטכנולוגיות הגנת הקבצים של חברת Denuvo, ותחזית מאוד קודרת לעתיד התחום של פריצה והפצה חינמית של כותרי PC – והנה מגיע לו דיווח שמחזק לכאורה את הטענות, כשעוד שני כותרים חדשים ובולטים מתגלים כמי שישתמשו בשיטותיה של חברת התוכנה האוסטרית העולה. Rise of the Tomb Raider, שהושק רשמית אתמול לצד ביקורות חיוביות מאוד מכל כיוון, וגם Far Cry Primal המסקרן שיושק בתחילת מרץ, אושרו שניהם כמי שיתבססו על הגנותיה של Denuvo – לכאורה בגירסה חדשה ומתק…

• 0 תגובות
    • 981 צפיות

דיונים חדשים בפורומים