משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,391 דיונים בפורום זה
-
פשוט קניתי מחשב חדש (E6600 88GTS) ואני מתלבט אם להתקין XP או ויסטה, אם יש משחקים שלא תומכים בה.. נתקלתם בכאלה?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש GTS88 320 ואני משתמש ברזול 1280X1024 ואין לי אפילו אפשרות לעבור את ה4 בתפריט המקס' הוא 4X
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
תערוכת המשחקים E3 תתקיים השנה בתאריך 11-13.7. 3 ימים של חגיגה אמיתית לכל מי שאוהב משחקים. האתר הרשמי של התערוכה: http://www.e3expo.com אמנם השנה, לעומת שנים קודמות, מדובר במתכונת מצומצמת אבל עדיין תעשיית המשחקים כולה מחכה בכליון עיניים לראות מה יוצג שם. מה דעתכם בנושא? מצאתי תגובה מעניינת של גולש אנונימי שמציגה את כל התקוות והציפיות מהתערוכה הזאת:
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
פעם ב.. פתאום אני יכול לשחק. אבל לרוב זה יוצא לי אחרי כמה שניות שנכנס למשחק. לא נגעתי בכלום. האמת עברתי מברק ל014 אבל הייתי איזה שבוע עם 014 והמשחק לא יצא. ועכשיו זה שבוע וחצי זה ככה עם הבעיה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום יש לי את המשחק halo 2 וכשאני מנסה להתקין אותו הוא רושם שהמערכת הפעלה שלי לא מתאימה... צריך ויסטה לפי מה שאני יודע ולי יש windows XP 64BIT איך אפשר להתקין את המשחק על מערכת הפעלה אחרת - לא ויסטה ? יש פאצ' או משהו ?
-
- 9 תגובות
- 713 צפיות
-
-
סוף סוף המפתחים החליטו להוציא את הבטא לקהל הרחב מחר (יום רביעי) קרוב לוודאי רק האנשים הרשומים (בתשלום) ב fileplanet יוכלו להוריד את המשחק וגם את הרישיון כדי לשחק באינטרנט אחר כך בכל יום ינתנו גם הרישיונות למשתמשים הרשומים (ללא תשלום) ב fileplanet כדי לשחק במשחק באינטרנט חייבים להירשם בצורה חינמית לאתר fileplanet ולחכות עד שיתנו את הרישיונות למשחק, ולתפוס אותם כמה שיותר מהר כי הם נותנים רק 60000 רישיונות שחצי מהם הולכים למשתמשים שרשומים בתשלום לאתר. מי שרוצה לשחק כמה שיותר מהר ולהבטיח את הרישיון שלו צריך להירשם בתשלום ל fileplanet מקור http://community.enemyterritory.com/index.php?q=node/57 עריכה: לא חייבים להירשם לאתר הקהילה של המשחק, צריך רק להירשם ל http://www.filepla…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
-
קניתי את סטוקר היום המפרט של המחשב שלי PENTIUM 4 3 GHZ 1 GB זיכרון פנימי READON X1950 GT כרטיס מסך ואני עובד אם ויסטה.... משום מה סטקר הרבה פעמים ניתקע לי לא יודע זה קשור לויסטה אבל אם אני אחזוק ל XP האיטיות תעבור בצורה משמעותית? או שיש דרך לסדר זאת? בלי להחליף מערכת או שבכלל עוד מאט יוציאו פאץ' או עדכון שיסדר את זה ואגב עדכנתי את סטוקר לגרסא העדכנית ביותר.
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אחי הקטן קנה כסף למייפל סטורי משהו 50 מילון מהאתר הזה : maple-story-mesos.com תוך כמה זמן אמור להגיע הכסף???
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, עד עכשיו הייתי בעיקר בענייני משחקי אסטרטגיה אז אני לא בקיא במשחקי פעולה מגוף ראשון. חבר נתן את ה-HL2 והוא היה פשוט מדהים, בעיקר בזכות הפיזיקה הריאליסטית שבו ואופן המשחק. סיימתי אותו ואת אפיזוד 1 הממשיך. אני לא מוצא משהו דומה - את STALKER לא אהבתי, על BF2 אני לא מת מהתרגשות... יש לכם איזושהי המלצה למשחק בסגנון HL?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי עכשיו מחשב נורמלי יחסית לעומלת המחשב הקודם וחיכיתי אליו כל כך הרבה זמן כדי לשחק עליו טיפה משחקים וזה ביאס אותי כי כל העולם שמחק כזה ורק אני כמו איזה מסכן רק כי יש לי מחשב ענתיקה בקיצור המפרט לא כזה אדיר, אבל לפיו אולי תכולו להמליץ על איזה כל מיני משחקים שירוצו סביר יחסית, פה ושם קצת תקיעות לא אכפת לי..: פנטיום 4 כלשהו 2.66 GHz 512 MB 400 MHz איזשהו כרטיס מסך נראה לי ישן לאללה Geforce FX 5200 זהו.. אניט חושב שהמידע הזה מספיק אני עובד על מסך 19 אינץ' ברזולוציה 1280X1024, אני מן הסתם מעדיך שגם הרזולוציית משחק תקתרב כמה שיותר לזה אם אפשר אבל בטח להריץ דבר כזה בצרוה חלקה ל המחשב שלי זה נשמע כמעט בלתי אפשרי בקיצור תמליצו לי אם אפשר על כל מיני דברים.. גםד בריםכ אלה שלא שמע…
-
- 9 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שמעו, איך אני יכול לטעון מחדש את הכוח של ה Enchanted Sword ב Oblivion.. זה אפשרי בכלל ? אני מתכוון את ה uses. תודה.
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אני גיימר מגיל די צעיר 10 ומשנת 95 שחקתי בהרבה משחקים טובים אבל כמובן שפספסתי כמה משחקים מאוד טובים בדרך :-\ (fallout ו myst) אז אני פונה אלכם כדי שתגידו איזה משחקים טובים פספסתי אני לא סובל FPS (חוץ HALF LIFE המקורי) וגם לא מרוצים (חוץ מ GTA אם זה משחק מרוצים בכלל) הדבר הכי חשוב לי במשחק הוא הכיפיות במשחק סאונד קורע לב (כמו LBA) אלילה ואווירה . גם חשיבה ואתגר הם דברים רצויים גרפיקה ממש לא עושה לי את המשחק ליפה (כמו למשל ההבדל בין OBLIVION ובין MORROWIND ומורווינד משחק הרבה יותר טוב) אני לא מדבר רק על משחקים ישנים אני גם מתכוון למשחקים חדשים שיש בהם את היופי כמו שהיה ל LBA בשביל לחסוך זמן ודיבורים שחקתי ב: כל משחקי בליזארד כל משחקי WESTWOOD LBA 1/2 elder scroll settel…
-
- 64 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
מישהו נתקל בבעיה הזו? בשביל לחסוך שאלות: המשחק מקורי והפאץ' מעודכן (1.35) תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי נקנה מחשב חדש ואיתו הגיעה מערכת הפעלה ויסטה, הוא התקין AA והמשחק לא פעל לו, בעיה בpunkbaster אז רציתי לראות אם גם אצלי בויסטה יש את אותה הבעיה [פעם ראשונה שאני מפעיל את המשחק בויסטה, תמיד שחקתי בXP] לאחר שאני בוחר בקבוצה ובנשק מופיעה לי הודעת הKICK הזאת: http://img222.imageshack.us/img222/6180/pbscu0.jpg עכשיו, לי אין בעיה לשחק בXP אבל לחבר שלי אין את המ''ה הזאת ולכן אין באפשרותו לשחק.. תודה
-
- 6 תגובות
- 798 צפיות
-
-
kshe ani menase leatkin et amishak az ze kotev li et ze : An error (-5009 : 0x8002802b) has occurred while running the setup. paam amishakim aelu avdu tov ve ahshav pitom davka em lo poalim shaar amishakim ovdim metsuian yesh matsav she a driver lo tomeh yesh li 9.1.4.7 mshu kze
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זה המחשב שלי: לוח אם- GA-8N-SLI זכרונות- 512*2 של533 mhz מעבד- dualcore intel pentium D 940, 3200 mhz (16x200) presler כרטיס מסך- 7900gt לאחר הoc שעשיתי core*550 memory*890 כונן קשיח- SATA2 160GB 7200RPM לא ראפטור מה אני יכול לשפר כדי שזה יפעיל את crysis על הגדרות Mid ?
-
- 9 תגובות
- 708 צפיות
-
-
זה אפשרי לאיזה קומבינציה פה? כי ניסיתי להתקין רגיל בכללי בכונן אחר וזה לא נתן...
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
-
הורדתי טורנט של כול הסדרה של CALL OF DUTY מי BLACKCATS וכרגיל כמו כול הטורנטים שלהם ירד על 250KB + כול הדרך... עכשיו הבעיה שמתיי שאני עושה EXTRACT לקבצים אני מקבל קובץ UHA של המשחקים :s05:. ניסיתי לפתוח אותו עם כול תוכנה שידוע לי עליה בלי הצלחה.. מישהו יודע איך לפתוח תקובץ הזה? זה פעם ראשונה שאני נתקל בקובץ כזה מבלאק קאטס.
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
האם ניתן להשתמש יותר משני נשקים? יש לי לא מעט סוגי נשקים אך במשחק עצמו במקרה הטוב ניתן להשתמש רק בשני סוגים.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באמצע משחק מתחבר אלי לחברים אחד בשם Dani - פתאום אני רואה מישהו בשם VAC-SECURE וטוען לכך שהואשמתי שאני צ'יטר ועלי לתת לו את הסיסמא והמשתמש בכדי לעשות בדיקה זו. כמובן שישר קפצה לי תחושה - הנה אתה עומד בפני קומבינטור המנסה לגנוב את המשתמש שלך. ומדוע? א. האנגלית שלו גרועה. ב. הסיסימא והמשתמש שלי לא אמורים לעזור לו לגלות אם אני צ'יטר או לא. ג. אין לו הוכחות. ד. אני לא צ'יטר! מהי דעתכם? (אני עדיין בשיחה איתו שם, משעשע למדי, הוא די מטומטם)
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני משחק לי ב-Battlefield 2 אני רואה את הצימחייה והדשא שמה בכללית גדלה לי מול הפנים, אני לא רואה דשא בהתחלה ואחרי זה אני מיתקדם עם השחקן אני רואה את הדשא איפה שעמדתי גדל כזה, וגם ב-Vice City אני סתם נוסע, וסתם אני ניכנס בעמוד והוא ביכלל בילתי ניראה, אחרי שנייה רואים אותו. גם ב-San Andreas זה ככה, אבל רק ב-3 המשחקים האלה, זו בעיה תכנית? בעיה רצינית? או בעיה שיש אותה לכולם? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 942 צפיות
-
-
http://kotaku.com/gaming/you-fight-like-a-cow/anyone-for-more-monkey-island-267962.php כרגע יש רק 3 תמונות קונספט, אבל לפחות אנחנו יודעים שיש כבר צוות שעובד על המשחק. הממ, זה מזכיר לי שמעולם לא שיחקתי במספר 3 כי הכונן CD שלי נדפק בדיוק מתי שהשאלתי את העותק מחבר שלי. טוב, הגיע הזמן להשלים פערים.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-