משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אני מכניס את הדיסק ומקבל הודעת שגיאה שadvap132.dll לא נימצא באיזה שהוא קשר דינמי אם מישהוא יודע איך לפתור את זה אני אשמח
-
- 5 תגובות
- 576 צפיות
-
-
אני לא יודע למה אבל משחקים קורסים אצלי כמו סוניק C&C וכו... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
Battlefield 2 and BF2: Special Forces EP יעבוד?
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-
-
נתקעתי במשימה השנייה של הבריטים שצריך לפוצץ את הגשר. (משימה אחרי שהמטוס שלך מתפוצץ) אני אבוד לגמריי.. המפקד אומר לי לקחת את הפצצות ולפוצץ את הגשר. אבל לא הבנתי איפה להעזאזל הפצצות. לא מצויין שום דבר על המצפן...חיפשתי כבר בכול חור זכר לפצצות. חיפשתי אפילו בגופות של חיליים ועדיין לא מצאתי שום דבר.. למישהו יש מושג איפה מוצאים אותם? :s05:
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי...יש לי בעיה ב underground2 אני רוצה לשחק online אבל הוא כותב שה cd-key שלי לא טוב...ניסיתי כבר הרבה cd key שונים,אם כולם אותה בעיה... אם מישהוא משחק או שיחק ויודע מה אפשר לעשות אני ישמח לקבל עזרה.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
המסך LG L194WT כרטיס מסך 6600GT בעבר הוא רץ לי חלק
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז השאלה שלי זה אם אפשר לבטל את העייפות של השחקנים ? תודה
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
סיימתי את המשחק BATTLESTATIONS MIDWAY אתמול ואהבתי אותו מאוד... אבל כבר סיימתי אותו אז אין לי עוד מה לעשות בו... אז מישהו מכיר משחק טוב באותו סגנון?
-
- 1 תגובה
- 482 צפיות
-
-
Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
ראיתי בכמה בנצ'מארקים עם הדמו של קרייסיס. הHD2900XT עוקף את הGTX והFPS שם יפה מאוד. נע בין 70-80. סילחו לי אם אני מיושן :]
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע לאן אני בורח אחרי שהם מדליקים את הביקתה באש.. ברחתי דרך הגג לאיזשהו אסם אבל איך אני יוצא ממנו . זה כאילו שאני כלוא שם !!! עזרה בבקשה
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
אני חייב עזרה אני התחלתי לשחק ממש לפני רבע שעה במשחק, אספתי את הקבוצה שלי והגעתי לדבר הזה שעולה לשמיים. עכשיו אני לא יודע לאן ללכת, כאילו שאני הולך לכיון של החץ הירוק אומרים לי שאני עוזב את האזור של המשימה... לאן ללכת , מה לעשות ?!
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
OFFICIAL RELEASE AT GAMESPOT http://www.gamespot.com/pc/action/overlord/download.html?sid=6172322&tag=topslot;title;1&om_act=convert&om_clk=dltopslot README: Download Details -------------------------------------------- "OVERLORD" Demo ReadMe - 05/06/07 - v1.0 -------------------------------------------- I. Introduction - Specifications II. Installation III. Running the Game IV. Controls V. FAQs VI. Performance Issues VII. Known Issues VIII. Useful Web Sites -------------------------------------------- I. Introduction: -------------------------------------------- Thank you for playing the OVERLORD Demo. This file contains detailed technical inform…
-
- 70 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
רציתי לשתף אתכם במשחק דפדפן שאני משחק בו העלילה: בעולם אחר, בדיוק לפני 200 שנה מעכשיו, הייתה ממלכה אחת ששלטה על הכל ביד נדיבה ורכה. אך משהו השתבש, אף אחד לא יודע מה ולמה, פתאום מחשבתם של אנשים החלה לשתבש, הם הפכו ליצורים אכזריים וחסרי רחמים שרצחו באכזריות כל דבר שעמד בדרכם. יודעים כי היה משהו או מישהו ששמו היה קרמרגון. לא בטוח מי זה או מה זה, מה שידוע זה שזה החל לקחת שליטה, כל מקום שהוא והנתיניו כבשו נהיה לשממה חסרת חיים. כל מי שרצחו קם חזרה לחיים כלוחם בכוחותיו של הקרמרגון. הממלכה ששלטה באותו הזמן החלה לגייס אנשים למלחמה כנגד האויב הנורא, כוחות האופל בהנהגת קרמרגון. התחוללה מלחמה נוראית, ההפסד היה של בני האדם. כל מי שיצא לקרב לא חזר, מעטים נשארו בחיים והצליחו לברוח למקו…
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
בהתחלה מה זה זלזלתי תופס פחות מ ג'יגה ונראה בהתחלה כמו המשחקים בשקל האלה אבל איך שהתקדמתי במשחק התחלתי להעריך אותו יותר ויותר,העלילה מושכת...תככים וכאלה חח...הגרפיקה דיי קטלנית יחסית לזה שהוא תופס כולה ג'גיה ועדיין לא סיימתי אותו אפילו,הוא דיי ארוך.. חוץ מזה שהוא רץ על ההגדרות הכי גבוהות על העגלה שלי....שזה אומר שיש לו מנוע טוב...מזכיר מאוד את hl2 וquake4\doom3 ביחד כזה.. אחלה משחק ממליץ בחום...
-
- 2 תגובות
- 854 צפיות
-
-
התקנתי את באטלפילד 2 שחשוב לדעת שיש לי באטלפילד 2 מקורי, כשאני רוצה להיכנס לסרבר אז הוא נותן לי את ההודעה הזאת, מישהו יודע למה זה אומר לי את זה, כי כבר שנה וחצי שיחקתי על זה ולא היה לי את ההודעה הזאת.... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היי ושלום לכולם יצא גירסה חשדה של ghost recon הגירסה יצא עם אפשרות למשחק רב משתתפים באינטרנט חינמי(מפה אחת 2 משימות) דרישת המערכת של המשחק היא למחשבים חזקים בלבד וגם חיבור לאינטרנט מהיר אנו מקימים קבוצה של ישראלים שתלחם ברשת למעוניינים להצטרף יש לפנות לאייל zabida1@netvision.net.il (מסנגיר) http://ghostrecon.us.ubi.com/graw2/
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אינ נמצא בחלק העליון של המפה בצד ימין ובכל מקום שאני הולך יש לי הודעה בחלק העליון של המסך שאינ נמצא באזור pri emission וזה מתחיל להוריד לי ת'חיים!!! מה אינ אמור לעשות באזור ההוא? ואיך אינ יכול לעשות שירדו לי חיים סתם?
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני עובר באיזורים שיש מלא קרינה? (מהד בצד אדום ורשום שאני צריך הגנה) איך אפשר לקרוא שוב את ההודעות הלבנות שמסבירות דברים? (כמו בהתחלה שרשום להתכופף וזה)
-
- 8 תגובות
- 770 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לשרתים של הקווסטים ושל המאטצ' בGUNZ אבל יש את השרתים של ה CLAN שאני כן מצליח להתחבר אליהם.. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כל מי שלא בעיניינים: IDF:FFI הוא מוד למשחק הFPS ברשת, Battlefield 2, אשר יבוסס על מלחמות ישראל וצבא ההגנה לישראל (IDF ) כיום אנו בעיקר צריכים יוצרי מפות ויוצרי קוד. כל מי שמעוניין, אנא להגיב כאן... כמו כן, אם אתם מכירים אנשים שיכולים לעשות דברים אלו, אנא, הפנו אותם לכאן או לכאן. :xyxthumbs:
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי RAVEN SOFT (ידועה ממשחקים כמו Q4 , SOF , MARVEL ULTIMATE ועוד הרבה משחקים טובים) עובדת על משחק חדש מסידרת Wolfenstein של ID. כתוב שב 2005 הם הודיעו על הגירסה ל XBOX, אנחנו ב 2007 ועד היום לא ראיתי שום מידע על המשחק חוץ מזה שהוא יצא גם למחשב.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
טוב חברה, במזל טוב עוד מעט מחשב חדש! עשיתי לעצמי רשימה קטנה של משחקים לשחק בהם, אבל הייתי רוצה את הinput שלכם גם. הרשימה שלי: - GTA : SA - Company of Heroes - Half Life 2 + Episode 1 - Doom 3 - Far Cry - FEAR - Prey - Far Cry - FEAR - CnC 3 - Supreme Commander - Tomb Raider: Anniversary - Halo 2 - STALKER - Quake 4 - Empire Earth 2 כל משחק טוב מהשנתיים האחרונות אני כנראה לא שיחקתי בו אז תפציצו תודה מראש על כל ההמלצות!
-
- 7 תגובות
- 859 צפיות
-