משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,400 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת האם מישהו יודע למה אין בase את המשחק Nox או את האפשרות לשחק בו דרך ase ? אני אישית לא אוהב את המשחק אבל הבאתי לחבר שלי והוא טוען שאין nox והוא צודק... ???
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כן כן עוד דיון.... חסר תועלת וכמובן נתחיל מנדב DIVINE משחק חדש\ישן - תמצאו את סנטיקס כל מי שתהה, ככה אני נראה שאני עושה את הקולות המוזרים ככה נראים גאטרים [השוטר זה המריץ]
-
- 6 תגובות
- 939 צפיות
-
-
היצירה החדשה של חברת BioWare נחשפת בפירוט מורחב - עם מאפיינים שאמורים לקרוץ לקהל הרחב וגם כאלו שקצת פחות לכתבה
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. רק אתמול יצא לי לשחק במשחק הענק הזה עכשיו תראו זה ההגדרות שעשית במשחק ויש לי תכרטיס X1950XT 256MB יחסית כרטיס לא משו אבל חפיף..... תמונה: http://tinypic.com/view/?pic=4h2110y עכשיו זה תמונה מתוך ההגדרות שעשית כמו בתמונה הקודמת יענו מתוך המשחק: http://tinypic.com/view/?pic=42s8emh עכשיו מזה זה כול האפקטים של המשחק היא אפשר לעשות גרפיקה יותר גבוה מיזה.... אולי פאץ משו....... או שתגידו לי מה לשנות בהגדרות כי אני רוצה לשחק בכול האפקטים כאילו להנות מהמשחק עד הסוף תודה מראש לכול העוזרים (:
-
- 9 תגובות
- 939 צפיות
-
-
בהתחלה ממש לא ראו כלום שהתקנתי תמשחק..אז עשיתי את כל העדכונים למשחק עד לאחרון שבהם ואז הלך כל הבעיות שפתאום ברחוב ראו הכל לבן! אבל עכשיו יש בעיה לא הכי מטרידה אבל עדיין אני לא מצליח לעלות את איכות הtextures בתוך המשחק.. אני מנסה לשנות נגיד למדיום והוא ישר חוזר לLOW ..לא נותן לי להזיז את זה מה אפשר לעשות? ..המשחק עובד סביר אבל עדיין בגלל זה התמונה כזאת גרעינית יש לי מעבד E5200 כרטיס של ATI X1950PRO 512MB 1 גיגה זיכרון פנימי עם הדרייבר האחרון שיצא וWINDOWS XP SP3 יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? כי אני רואה גם שם בסקאלה של המגה בייט של הכרטיס שאני לא מנצל בוא כמעט כלום אני רוצה פשוט להגיד את המשחק שיראה סביר..וירוץ יפה.. לא צריך איכות HD או משהו אבל שיראה נחמד …
-
- 3 תגובות
- 939 צפיות
-
-
http://www.sevendaycooldown.com/site/episode001/ http://ia601205.us.archive.org/20/items/SevenDayCooldown-Episode1Gaben/Episode1-Full128-Final.mp3 במהלך הראיון הם מדברים על DOTA 2, CS:GO, Ricochet 2, HL, STEAM ועוד. מדובר בראיון דיי ארוך עם דיי הרבה מידע. הוא גם אומר שלמרות ש DOTA 2 יהיה בחינם זה לא יהיה בדיוק כמו ב TF2 ושהם בודקים מודל מעט שונה. החלק שהכי אהבתי זה ששאלו אותו אם יש משהו ש EA עושים בצורה טובה במיוחד עם ORIGIN. התגובה שלו היית EMM EHH...EMM... ואחרי איזה 15 שניות הוא התאפס ואמר שלא
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
במפעל מטחנת הבשר אחרי שעברתי את הלייזרים אני מגיע לחייל עם ראש אנושי וגוף מכני שקורע לי את הצורה (גם יש לו את העוזרים שצצים מכל הכיוונים) ניסיתי עליו כל נשק אפשרי והוא פשוט לא נופל יש למישהו טיפ איך לעבור אותו?
-
- 5 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לי כזאת מערכת: amd athlon 800 Mhz sdram 128 MB כרטיס מסך nvidia riva tnt2 model 64 pro 32MB cd-rom במהירות 50x windows me הgta3 שלי עובד די בסדר שאני מפעיל אותו (קצת מקרטע, לפעמים נעצר למשך חצי שניה). לאחר רבע שעה בערך הוא מתחיל לקרטע ושאני נוסע במכונית במצלמה מאחורי המכונית או ברגל מאחוריי המשחק נעצר כל הזמן למשך שניה או יותר וזה ממש מעצבן. גם כשאני מסתכל מלמעלה הוא לא עובד חלק. כדי שהוא יעבוד מהר אני צריך לצאת מהמשחק ולאתחל את המחשב. אני חושב שמה שאני צריך זה כרטיס מסך חדש בסביבות ה-600 שקל מינוס פלוס (אני מקבל אותם בזול מחבר) ואני שוקל לקנות ge force-4. את הmx-420 אין לו ושמעתי שmx-440 לא עובד עם direct-x 8.1 או משהו כזה. אם זה נכון אז אני לא חושב שכדאי לי …
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
הורדתי מכוניות שונות ואופנועים וכו'..לאן שמים אותם? :-\
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מעוניינים בחבילה מגוונת עם שבעה כותרים לפחות בעבור פחות מ-60 שקלים? יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס לכתבה
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
הורדתי את ENEMY TERRITORY QWAKE WARS, והכל עבד מעולה. עד שהייתי צריך לבנות שחקן. הבנתי שהקוד אמור להיות בחוברת. אבל שיחקתי בזה לפני איזה חצי שנה. והחוברת לא כל כך נמצאת בסביבה (אין לי מושג איפה היא).. על מה המפתחים הדפוקים חשבו לעזאזל?! נשים את הקוד על החוברת, שכולם זורקים לפח, ואז הם יקנו עוד סידיקי.... לעזאזל.. מה אני עושה עכשיו? שיש לי משחק מקורי והכל, והקוד המרגיז הלך? (יש לי את המשתמש הישן שלי, אבל אני לא כל כך זוכר את הססמה ואת השם משתמש שלו. ובשביל להחזיר את זה צריך את הקוד...) יש דרך כלשהי להוכיח להם שיש לי מקורי?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
היה לי זמן לסים תSP של F.E.A.R.סוף סוף וזה מישחק פצצה אומנם יש חלקים שחוזרים על עצמם ואין מספיק סוגי אויבים נשקים ואזורים אבל איזה כיף לשחק בו אני מחכה בקוצר רוח ל F.E.A.R. 2 בתיקווה שיהיה מישחק כזה מיזמן לא יצא לי לשחק בFPS כל כך טוב איזה אוירה WOW
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מצאתי דיל טוב לפלייסטישן 3 הגירסא של ה20 ג'יגה + 6 משחקים + שלט כל זה בקצת פחות מ3800 שקל גירסת NTCS מה אתם אומרים כדאי ללכת על זה אין לי הרבה זמן להחליט לדעתי מחיר ממש טוב.. מה אתם אומרים??
-
- 11 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם קיימים משחקי סקי / סנובורד עדכניים למחשב ? אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה באופנה אבל יצאו אז בעיקר משחקים די מסריחים, וכמובן שהיום הם לא ממש עדכניים טכנולוגית
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
שלום , לא מזמן התחלתי לשחק Counter Strike: Source ושמתי לב שהFPS שלי יחסית נמוך, המפרט של המחשב שלי הוא: AMD 2500+@3200+ ABIT NF7 REV2 512MB 400MHZ SAMSUNG MSI RX9800PRO WD 80GB IDE 7200 והFPS שלי נע בין 40-60 בהגדרות נמוכות (הכל על LOW/Disable רזולוציה 600*800) גם בהגדרות שהמשחק התאים למחשב (שמין הסתם גבוהות יותר) הFPS כמעט זהה ואין איזו ירידה משמעותית חוץ מיזה יש במשחק מין תחושה כזאת שהמשחק זז ממש לאט לא מקרטע אבל כאילו הוא עייף מין איטיות כזאת שמורגשת בעיקר שאני מזיז את העכבר וכל משהו כמו חצי דקה יש מין לאג שמקפיץ את הפינג ל200-300 המשחק קופא ל5 שניות ואז ממשיך ובאיטויות הפינג יורד חזרה ל40-50 והבעיה הספציפית הזאת עם הלאג שמקפיא את המשחק הייתה גם עם הכרטיס הקודם…
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
דיווחים חדשים חושפים את רשימת המשחקים שתחשוף המפתחת הפופולרית בתערוכת E3 2016, בעוד כמה ימים אחרי שערכה מסיבות עיתונאים גדולה בפעם הראשונה במסגרת תערוכת E3 בשנה שעברה, וגנבה לדעתם של רבים (ולדעתנו האישית) את ההצגה עם חשיפתם המלאה של משחקים כמו Doom החדש, Dishonored 2 ו-Fallout 4 – לא קשה להבין מדוע Bethesda תחזור להציג גם בתערוכת E3 לשנת 2016, אשר תחל בעוד מספר ימים, ומדוע המאורע הזה יוצר עניין גדול מצד גיימרים ברחבי הרשת. לפי מספר דיווחים שצצו להם במקביל, השנה קו המוצרים שיוצר על ידי Bethesda יהיה נרחב אפילו יותר – כשאת המתקפה יובילו Wolfenstein 2, שימשיך את הקו הנהדר של Wolfenstein: The New Order ו-Wolfenstein: The Old Blood, משחק הפעולה Prey 2 אשר לכאורה עבר …
-
- 0 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מי שרוצה לשחק קצת cod4 ויש לו או מכיר סרבר ישראלי שיביא או אם אין סרברים ישראלים אז שיביא סרבר אחר ונשחק בייחד
-
- 13 תגובות
- 938 צפיות
-
-
מבחני האלפא הסגורים לגירסת ה-PC של המשחק החדש החלו, וסרטוני משחקיות מודלפים חדשים צצים כמו פטריות אחרי הגשם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/star-wars-battlefront-%d7%a1%d7%a8%d7%98%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%94%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%99%d7%a9%d7%99-%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%94/
-
- 1 תגובה
- 938 צפיות
-
-
סתם רציתי לשאול , האמת שלפעמים אני מוצא שה 1st person מעצבן אותי אז אני משלב בין השתיים (רק עכשיו קיבלתי את המשחק - ואני די חדש ל RPG 1st person אז אולי צריך להתרגל) מה איתכם?
-
- 10 תגובות
- 938 צפיות
-
-
-
-
אני צריך מקורות מידע (אתרים) שעושים סקירות על מישחקים או מביאים מידע עליו (תאריך יציאה אולי איזה כמה תמונות וביקורות) תודה. שיהיה בעיברית\אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 938 צפיות
-
-
האם ה-Knuckles הם מה שיהפוך לדרישת הבסיס החדש במשחקי מציאות מדומה מתקדמים? לכתבה
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
- 1 follower
-
-
** צונזר ** אתר cd-key הראשון בישראל מחיר הכי נמוך בארץ
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-