משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון.. יש מישהו שמכיר את המשחק/מוד הזה? אם לא זה מוד לquake 3 arena האתר: http://bidforpower.planetquake.gamespy.com עכשיו יש לי בעיה קטנה שקשורה לגרפיקה... בתמונה הזאת: http://www.planetquake.com/bidforpower/images/realps.jpg מופיע כזה פיצוץ שאצלי לא מופיע.... יש לי רק את הפיצוץ הכחול הזה ולא את הניצוצות האלה, הפעלתי הכל בהגדרות, הכל על המקסימום, אבל עדיין זה לא מופיע. אולי יש משהו ששכחתי להפעיל?
-
- 2 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מהם המשחקים הכי חדשים וטובים במשחקי מרוץ ופעולה ??? ??? ???
-
- 3 תגובות
- 985 צפיות
-
-
כרגע הגרפיקה עומדת על High. האם קיימת דרך לשנות את רמת הגרפיקה במשחק Crysis ל Very high למרות שהמשחק עצמו לא מאפשר את האופציה הזאת ? האם יש דרך בכל זאת לעקוף את זה ? כרטיס מסך gtx 260 192SP, מעבד Q9550.
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אם למישהו יש את המשחק והוא אינו משתמש בו זמן רב. מישהו מוכן לתרום\להשאיל SERIAL של WARCRAFT 3? במידה ותרצה אותו בחזרה אני מתחייב להסיר את המשחק כדי שתוכל לשחק בו שוב.
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה מי שיודע איך להפעיל את הmultiplayer ב GTA SA אני מנסה תמיד אבל לא מצליח אולי אתם יודעים איפה להוריד כאילו אני כבר הורדתי אני שאול עם אולי יש לכם איזה מהשו אחר :nixweiss: מחכה לתשובה !!! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 985 צפיות
-
-
התקנתי בעבר את המשחק ומחקתי אותו. עכשיו כשאני רוצה להתקין אותו שוב, אז הוא אומר שזה כבר קיים על המחשב ושאפשר רק לעשות לו UNINSTALL. כשאני עושה את זה, אז הוא מראה כאילו הוא מחק הכל, אבל הוא לא מחק כלום, ההתקנה עדיין מראה שיש משהו על המחשב (למרות שאין). ניסיתי גם דרך לוח הבקרה. זה לא פעל. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 985 צפיות
-
-
מקווה שתאהבו לייק וסאב יתקבלו בברכה ואני יודע שיהיו כאלה שיגידו שזה עם SHOTGUN אבל זה היה אדיר זהו תהנו ויאאלה
-
- 1 תגובה
- 985 צפיות
-
-
יש לי שאלה שהייתי קטן בערך בגיל 6 או 7 שיחקתי במשחק כזה שאתה צריך להרוס מלא חלליות ושאתה גומר להרוס אותן מגיעה אליך אוטו פיצה הוא צועק PIZZA MAN נותן לך פיצה ועוברים שלב בבקשה תגידו לי מה שם המשחק אם אתם יודעים על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אין לי בחירה בהגדרות לרזולוציה 1680x1050 (רזולוציה טבעית של המסך שלי) ניסיתי לקבוע את הרזולוציה בקובץ game.cfg, אבל ברגע שאני נכנס למשחק ההגדרות מתאפסות ל רזולוציה של 1024x768 מה אני יכול לעשות כדי לשחק ברזולוציה הזאת? *זה מסך חיצוני שמתחבר למחשב הנייד שלי, משום מה גם לדסקטופ לא היה לי בחירה לרזולוציה הזאת והוספתי אותה ב nvidia control panel
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
איזה DLC לקנות assault או engineer מה עדיף ומה ההבדל בינהם
-
- 9 תגובות
- 984 צפיות
-
-
ואם לא, האם אתם יכולים להמליץ לי על חנות שממנה אפשר להזמין במחיר שפוי (נגיד... בערך 200 שקל?) לא אכפת לי גם לקנות מחו"ל... מחוסר מזומנים
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אני צריך משחקיי מחשב שיתיאמו לילדה בת 7. חינמיים ומאוד ורודים. :\
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי תמשחק AOE 2 רציתי לדעת כמה FPS הוא מוציא? ולמה במחשב הנייד שלי אני לא יכול לשחק ברוזולוציה 1024*768? אשמח לקצת הסבר בנושא
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
-
איזה משחקים אתם ממליצים לי להתקין על המחשב הבא:CELERON 700Mhz 256 mb ram tnt 2 model 64 32MB אבל משחקים יפים
-
- 14 תגובות
- 984 צפיות
-
-
היי קניתי תCOD החדש דרך סטי ואני רוצה למכור אותו השאלה שלי איך אני יכול למכור אותו אם יש לי אותו בסטים (יש לי עוד הרבה משחקים בטסים כמובן אורגנלים) אם למישו יש מושג על מה אני מדבר אשמח לקבל עזרה חח
-
- 4 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מאתי שאני מתחיל לשחק ב SPLINER CELL והמחשב קורס אחרי לחץ במשחק . בבקשה תעזרו לי. :'(
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
אין הרבה מה להוסיף... רק רוצה לדעת אם דיאבלו שיצא הבא שיצא מי יודע מתי יתמוך DX10 או 10.1 =P תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
משחק העולם הפתוח המטורלל מוצע ללא עלות לכל מי שמעוניין בכך, ואתם אפילו תוכלו לבחור האם לשחק בו דרך Steam או ללא הגנות קבצים כלל לכתבה
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
- 1 follower
-
-
-
נתקעתי בשלב הזה בדקה 5:24 בסירטון הזה הדלת פתוחה ואצלי במשחק הדלת סגורה למישהו זה קרה ואם לא מה אני עושה ?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
-
בחברה נחושים להמשיך ולטפח את האלטרנטיבה שלהם ל-Steam, אשר תקבל באופן בלעדי חלק גדול ממשחקי ה-Xbox המובילים בעתיד הקרוב חנות האפליקציות של ענקית התוכנה עבור חלונות 10, ה-Windows Store, הצליחה להכעיס חובבי גיימינג רבים בתקופה האחרונה, כשהפכה לבית הרשמי של כותרים בולטים כמו Rise of the Tomb Raider (שזמין גם ב-Steam לשמחתנו) ו-Gears of War: Ultimate Edition – והפגינה כמה וכמה חסרונות ובעיות טכניות מהותיות, שהעלו דז'ה-וו די שלילי לשירות ה-Games for Windows Live הידוע לשמצה, שהיווה פלטפורמה נוראית למשחקים מסויימים לפני כמה שנים ונסגר לבסוף בקול ענות חלושה. בשל העובדה שחנות האפליקציות עושה שימוש בארכיטקטורת ה-UWP (ר"ת Universal Windwos Platform) החדשנית של מיקרוסופט, ש…
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אהלן וסאלן בפרץ של נוסטלגיה הורדתי היום את c&c gdi95 שנמצא באינטרנט בחינם באתר החברה. בעיקרון המשחק מותאם לwin95 שהוא אם אני לא תועה 16\32 bit. אני משתמש בwin7 64 bit. וגם שינוי בהגדרות הcompatibility לכל ווינדוס אחר לא עזר... thx
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-