עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. יותר מעשור חיכו מעריצי Final Fantasy למשחק ה-15 בסדרה הוותיקה. האם ההמתנה הענקית הזאת הייתה שווה את זה? בואו לגלות לכתבה

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. חוויות, תמונות וסרטונים הומו-ארוטיים עם המכשיר החדש שלכם יתקבלו בברכה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Sifo Jen,

אז זהו, היום יצא לנו לשחק בדמו מולטי שלו, לפי גיימספוט הוא משתחרר ש11 בבוקר ET שזה בערך עוד שעתיים וחצי... יש למה לצפות... ברגע שאני אוריד אותו, תלוי בזמינות שלו ואם אני יהיה בעבודה אני אפתח לו DEDICATED SERVER (מקווה שהדמו יבוא עם אפשרות כזו) ואפרסם את האי פי.. (יש לי אפלוד ממש גבוהה ומחשב חזק..). ביינתיים רק ספירה לאחור.. (-:

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. בקיצר היום נעשה כמה מישחקים!! אז הינה השרת והסיסמא: aoe3zone 111222 זהו השרת מחובר יאללה תבואו ......

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. המתכנת שסייע ליצור את המשחק שהוא ז׳אנר בפני עצמו חוזר עם יצירת סולו מסקרנת לכתבה

6. משחק האסטרטגיה המדליק 8Bit Armies זמין כעת גם בגירסה אלטרנטיבית עם קוסמים ודרקונים לכתבה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. משחק האסטרטגיה בזמן אמת Act of Aggression זמין לרכישה, ומספק לשחקנים מנת נוסטלגיה הגונה לכתבה: http://hwzone.co.il/היורש-ל-command-and-conquer-generals-הושק-ומספק-את-הסחורה/

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. קמפיין מימון ההמונים של המשחק המסקרן Phoenix Point מצליח לגייס כמעט חצי מיליון דולר בתוך יומיים, וממלא אותנו בתקוות עבור ז׳אנר הפעולה בתורות לכתבה

9. חבר'ה יצאו כמה תוכנות כמו FOV CHANGER / FPS UNLOCKER אני כבר מודיע שכמעט ב 100% מקבלים על כולם באן ב ESL WIRE לכן: שימוש בהן מיותר מכיוון שכשתשחק ב ESL לא יהיה לכם אותם. וגם קיים סיכוי לקבל באן במשחק . לכן אני ממליץ להיזהר ולבדוק פעמיים על בטיחות התוכנות לפני שימוש. עלינו במספר האנשים בקהילה במהירות יפה מאוד וחבל שנאלץ להיפרד מכאלו שיקבלו באן ולא יקחו בחשבון לקנות את המשחק שוב.

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. התקנתי את ההיטמן וכשניסיתי להיכנס למשחק קפצה ההודעה המצורפת. ניסיתי להתקין שוב ולא הלך. מה אפשר לעשות? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

11. Started by Notter,

ואו! ראיתי היום 8 סירטונים חדשים מהמשחק היטמן 2 ואל תחשבו שאני מבלף, כי אני insider ב- www.ign.com ואני חייב להגיד: מה לעזאזל?!?!? זה נראה כל כך מגניב! דבר ראשון, המפה לא אותה מפה שהזום בה לא מיוחד והוא נראית דיי דרעקית! עכשיו המפה היא בשחור-אפור אלגנטית והוא נראית כיאלו תצלום מלווין!!!! וגם שעושים זום זה כמו בלווין! ועכשיו כשרוצים להחליך נשקים, לא נפתח תפריט גלילה עם שמות הנשקים מופיע בגדול על כל המסך הנשק (והוא מסתובב ב-3600 ) ואם כבר מדברים על נשקים, יש נשקים חדשים וממש ממש מגניבים!!! יש spas 12 shotgun שזה שאטגן אוטומטי עם קצב של איזה 2 יריות לשניה! יש מלא רובי צלפים! לפחות איזה 4 ממה שאני ראיתי! ולאחד יש כוונת לייזר! והזום ברובה צלפים ממש מגניב למרות…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by LIOR42,

מתי יוצא היטמן 4

13. שיחקנו כבר במולטיפלייר של GTA 2, אנחנו מחפשים משחק נוסף.

• 5 תגובות
    • 859 צפיות
  14. היי גמרתי את המשחק ועכשיו אני רוצה להתחיל לשחק ברשת אז נכנסתי ללינק של המשחק ברשת ואז הוא מבקש ממני ליצור יוזר של EA אז עשיתי את כל מה שמבקשים ממני אבל אז הוא מבקש ממני סיראל קוד אמיתי למשחק וכמובן!! שאין לי מה עושים??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אם אתם משחקים אז יאללה שתפו פעולה תנו שם מדינה וקצת פרטים ואם בא לכם אולי נפתח איזה ברית בין כמה מדינות המדינה שלי היא frostland רק התחלתי לשחק לפני כמה ימים אז אני דיי חדש אתם מוזמנים לתקוף או לעשות ברית או מה שבא לכם המשחק ממכר ומומלץ. http://hebrew.gindis.com/ תהנו.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. היי חברים! קוראים לי אורון ואני בן 25 מהמרכז. אוהב משחקים ועם התלהבות אמיתית אליהם מאז שאני מכיר את עצמי. החלטתי לפתוח ערוץ יוטיוב ולשתף אתכם במשחקים כיפים ומעניינים שאני אוהב -- ולא משחקים מפגרים כמו Call of duty ושיט חסר עומק ומשעמם שכזה. מדי פעם חברים טובים שלי מצטרפים אליי ונכנסים איתי לעולם - אז תצפו לצעקות, התרגשות, ויכוחים ולבטים הא. ובנוסף לזה, יש לי מחשב די מפלצתי. מה שאומר שההגדרות גראפיקה הן מקסימליות בכל המשחקים חעחע. יש כבר עוקבים ומגיבים קבועים. אשמח אם תצטרפו, תצפו, תעשו סאסקרייב. אני מעלה סרטון אחד - 2 בשבוע. ככל שיהיה יותר ביקוש אעלה עוד. בקרוב אתחיל להעלות מדי פעם גיימפליים רנדומלים שלי ושל חבר עושים שטויות ב GTA 5. הערוץ: https://www.youtube.…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Beny Yanko,

ראיתי את המשחק הזה שכולנו מחכים לו כבר הרבה זמן: https://hwzone.co.il/main-games/%d7%99%d7%a9-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-gta-vi-%d7%a7%d7%99%d7%91%d7%9c-%d7%aa%d7%90%d7%a8%d7%99%d7%9a-%d7%a9%d7%97%d7%a8%d7%95%d7%a8-%d7%a8%d7%a9%d7%9e%d7%99-%d7%90%d7%91%d7%9c-%d7%99%d7%a9/ רציתי לדעת אם הוא יגיע גם למחשב או רק לפלייסטיישן והאם כדאי לקנות מראש? תודה חברים!

18. Started by shpigeli,

ואם אפשר גם את הקראק המעודכן... כי שמעתי שמה שיש בדיסק לא טוב... :-\

• 6 תגובות
    • 921 צפיות
  19. היי לכולם! האם אתם מכירים משחק מירוץ מכוניות טוב שאפשר לשחק בו אחד נגד השני באותו מחשב (מקלדת וג'וייסטיק)?

20. ערב טוב,יודע לי על אופציה כזו במשחק הזה שמוסיפה נק'.אבל איך אני עושה את זה ? תודה מראש נ.ב מדובר בגירסת הpc ואני בשלב הצ'מפיון ו65 % מהמשחק

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  21. Started by Michael KL,

ובתור התחלה רציתי לדעת אם יש פה אולי למישהו לינק ל DAVE MIRRA FREESTYLE BMX?????? בבקשה....

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by ziniortal,

היי חברה וחג סוכות שמח, אני זקוקה לעזרה הורדתי את המשחק 3d worms אבל אני לא מצליחה לשחק איתו הוא מבקש להכניס דיסק.... אני אשמח אם תוכלו לעזור לי לפצח את הקוד..... גירסת המשחק היא 1.0.0.1 יכול להיות שאני זקוקה לסיראל או קראק?????????????? תודה ויום טוב לכולכם

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. אני רוצה לשחק במולטיפלייר של כל מיני משחקים כולל של SHOOTERS, איזו חבילת אינטרנט כדי לי לקחת מבחינת מהירות העלאת נתונים והורדה ומאיזה ספק?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by yoyo_shir,

אולי תצליחו לזהות את האימלטור הזה: תודה!!!!

25. בדיזינגוף סנטר היחידה בעולם אחרי ניו יורק כבוד לישראל לא? קניתי חולצה של דונקי קונג: אנשים משחקים במסך 100 אינץ' במשחק מאריו חדש שיצא: מאריו קפץ מהמסך לביקור:

• 0 תגובות
    • 967 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.