עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by mrraz,

תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  2. אני מחפש משחק יריות בשביל בן אדם מבוגר (בן 40 ),שלא יצטרך זמן תגובה מהיר ושיהיה כמה שיותר ריאלסטי, כלומר בלי מפלצות או נשקים לא הגיוניים... הוא אהב מאוד את גלתא פורס אקסטרים אבל נמאס לו לשחק אותו ולי נמאס ליראות אותו משחק את זה אז אני חושב שכדאי לגוון. המחשב הוא מה שיש לי כרגע + 1950XT.

• 44 תגובות
    • 4k צפיות
  3. Started by RDS,

כאשר אני מעלה את הדיסק, קופצת לי הודעה (ראו תמונה): Shot at 2007-06-27 חיפשתי את הפתרון לבעיה בגוגל, ומצאתי בעיה שדומה לשלי, אך השגיאה שבתוך ה"סוגריים", מצויין קובץ הפעלה אחר... בכל זאת ניסיתי את הפתרונות שהם ציינו. לפי מה שהבנתי יש קשר בין הבעיה ל-windows defender, אז הסרתי אותו. הבעיה לא נפתרה. לכן פעלתי בדרך שונה, והורדתי את הקובץ המבוקש בשגיאה, והתקנתי אותו ב-windows/system32, לאחר ביצוע פעולה זאת, וניסיון הפעלה חוזר של ההתקנה, הופיעה לי השגיאה הבאה: Shot at 2007-06-27 לכן חיפשתי את הבעיה המדוייקת שלי בגוגל, והאתרים שמצאתי היה רק בצרפתית... מה הפיתרון? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  4. Started by rroonnii,

??

• 4 תגובות
    • 777 צפיות
  5. Started by davidcohen,

מה המצב אנשים סיימתי את HL2 ואת episode one ואף פעם לא שיחקתי ב HL1 ראיתי שיש הרבה סוגים שונים של המשחק ורציתי לדעת מה זה כל אחד ובאיזה הגרפיקה הכי טובה, ואם אתם יכולים אז תביאו לי תמונה מהמשחק הנה סוגי הHL1 שרציתי לדעת עליהם: Half-Life 1 Source Addon Half-Life: Opposing Force half-Life: Blue Shift

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by TheReaper,

תירשמו עכשיו המספר מוגבל מאוד! תכנסו ל fileplanet.com בדף הראשי יש תמונה עצומה (צריך חשבון חינמי של FP)

• 65 תגובות
    • 6.1k צפיות
  7. המשחק לא עולה לאחר התקנת הפאטצ' השני... הסרתי את המשחק והתקנתי מחדש ולא עזר... מישהו יודע מה הסיפור? מצטער על ההקפצה.... מישהו, בכל זאת??

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  8. נתקעתי עזרה דחוף!!!! איך עוברים את הסוסים המעצבנים האלה יש תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  9. Started by IlanF,

הצלחתי להפעיל שוב את DARK MESSIAH, עכשיו אני רוצה לעשות קובץ CFG קטן שיכתוב לי כמה פקודות בקונסולה (שאני יזכור). אני יודע שאפשר להשתמש בפקודה ECHO בשביל להציג דברים, ואני מצליח להציג את מה שאני רוצה. אבל יש אפשרות לצבוע את הכתב? אני רואה שיש בקונסולה חלק כתוב בצבע אדום, אז אני יכול נגיד לעשות שיהיה רשום לי נגיד SOMETHING באדום (או צבע אחר)?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  10. Started by Screw_Master,

http://www.gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=105751 כתבה מעאפנה, אבל המשחק נשמע לי מעולה, מאוד מאוד אהבתי את FABLE הראשון, שסיפק לי שעות של הנאה אבל היה קצר בצורה מאוד מאכזבת, אני מקווה שזה יהיה יותר טוב ;D מצד שני, בטח MICRO$OFT יכריחו את LIONHEAD לפתח את המשחק ל-DX10, נקווה שלא :-\ בהמשך אני בטח אמצא כתבות ברמה יותר גבוהה

• 7 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by IlanF,

התקנתי היום בבוקר את Dark Messiah of Might and Magic, שיחקתי קצת ואז יצאתי מהמשחק. עכשיו אני בא להכנס ופתאום הוא לא נכנס... הוא מראה מסך שחור לשניה ואז יוצא. שום דבר לא מופיע :s05: איך פותרים את זה? עריכה.. לא חשוב.. פתרתי את הבעיה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  12. יש לי את הCORDLESS RUMBLEPAD 2 של לוג'יטק ובפנדלים לא משנה איזו ידית אני מוזיז תמיד זה בועט לי למרכז. מישהו נתקל בזה, ובכלל איך זה אמור לעבוד, איך מכוונים? תודה.

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by -AKEL-,

פעם לא היה לי את כל ההרחבות והייתי מתקין את הסימס 2 ואת הסימס אוניברסיטי עכשיו הייתי מוריד כל מני חפצים וזה היה מפעיל לי אותם... היום אחרי שהתקנתי את סימס 2 ואת כל ההרחבות וכולםםם פועלים... למה זה לא נותן לחפצים לעבוד??? יש פיתרון כלשהו??? כי נגיד בגדרות וברצפות ובבגדים זה כן נותן ובקטע של חפצים זה לא נותן לי... תודה מראש לכל מי שעוזר

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  14. Started by ForresT,

טוב,בלי להכביר במילים.. http://img510.imageshack.us/img510/396/ddadadoo0.jpg תודה מראש.

15. לכל מי שמעוניין לנסות את הדמו החדש של הארי פוטר מוזמן פה: http://www.fileplanet.com/promotions/harrypotter ניסיתי אותו כמה דקות לא ממש התעמקתי, את האמת הוא נראה די זוועתי. למרות כי, המפתחים ב-Electronic Arts הבטיחו שהמשחק החדש בסדרת 'הארי פוטר' יהיה מוצלח בהרבה מקודמיו. נראה מה יהיה ובינתיים אתם מוזמנים לנסות את הדמו.

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  16. הכותרת די מסבירה את עצמה... איך אני עושה שתהיה לי אפשרות לקנות נשקים יותר מתקדמים מ Ammu-Nation? זה פשוט תלוי בכמה אני מתקדם במשחק, או משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  17. Started by F430,

Halo.2.XP.Patch-NoGrp יש אותו בTD

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  18. Started by Yoav,

שחכתי איך קוראים לשלב, אבל זה השלב הראשון שבו יש את הקטע שהופכים את כוח המשיכה. בכל מקרה, הגעתי לקטע שבו אתה מגיע לבאר הזה בחזרה והרגתי איכשהו את כל המפלצות. הבעיה היא שזה מלא פורטלים שכאילו מגיעים לאותו מקום, ואני צריך איכשהו להפוך את הכבידה כדי להגיע לתחמושת למעלה (כפי שניתן לראות יש לי מעט מאוד..), ואני מנחש שלשם אני צריך להגיע בכל מקרה. אני מנחש שאישהו צריך להפוך את כוח המשיכה, אבל שאני יורה על הדבר הזה שמשנה אותו על הרצפה אין שום שינוי ואני לא מוצא אחד אחר (הזה שנמצא למעלה שהשמשתי בו מקודם משום מה לא עובד.. הוא שחור כאילו הוא נשרף).. עזרה, מישהו? ד"א, אני חייב לציין שזה אחד המשחקים היותר מהנים ששיחקתי בהם, והוא רץ מצוין בהגדרות גבוהות עם AAX2 ו-AFX8 (ב-1024X768 כמובן…

• 7 תגובות
    • 847 צפיות
  19. Started by Godmoney,

http://www.techamok.com/?pid=2502

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  20. Started by IlanF,

אני צריך לפרוץ לאיזשהו בית, אבל נגמרו לי הLOCKPICS. יש לי את הכישוף שפותח מנעולים ברמה הכי קלה, אבל זה מנעול ברמה קלה... איך אני יכול ללמוד איזשהו כישוף או משהו בשביל שאני יוכל לפרוץ את המנעול?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by yakir8,

שלום אני מחפש משחק של DBZ למחשב כול המשחקים שאני מכיר הם לPS WII XBOX אני מכיר רק משחק אחד שהוא ESF ואני כבר חרשתי אותו והוא מתחיל להיות משעממם.... אתם מכירים משחקים למחשב? ועוד שאלה אני מקווה שזה בסדר שאני שואלה(אם לא תגידו אני יערוך אותה) יש אפשרות לשחק במשחקים של DBZ שמיועדים לקונסולות שהם לא מחשב דרך המחשב? אם כן אך?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by יורםבהרי,

נראה משחק טוב..... ביקורת: http://belphegor.uzidesign.com/?p=49[br]פורסם בתאריך: 25.06.2007 בשעה 00:30:44 מה אף אחד לא משחק? ???

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. Started by razoli,

אני מכניס את הדיסק ומקבל הודעת שגיאה שadvap132.dll לא נימצא באיזה שהוא קשר דינמי אם מישהוא יודע איך לפתור את זה אני אשמח

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by Alex89,

אני לא יודע למה אבל משחקים קורסים אצלי כמו סוניק C&C וכו... מישהו יודע מה הבעיה?

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  25. Started by SmurFin,

Battlefield 2 and BF2: Special Forces EP יעבוד?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות

דיונים חדשים בפורומים