עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. אני משחק במשחק ושמעתי שאפשר להוסיף אליו כל מיני דברים... כמו למשל מטוסים של אל-על, את השדות בתעופה בישראל ועוד... מישהו יכול להביא לי אתר ובו יש לינקים לדברים כאלה? ואיך מוסיפים אותם למשחק? חוץ מישראל, אם מישהו מכיר עוד תוספות מגניבות, אני אשמח. או סתם אתרים שיש בהם אוסף של תוספות כאלו. תודה לעוזרים מראש

• 8 תגובות
    • 6k צפיות
  2. Started by RAPIDFIRE,

שלום חברים רק עכשיו הגעתי לשחק ב SP4 הבנתי שיש בו הרבה באגים , האם גם הבעיה הבאה היא אחת מהן ? ב LEVEL 3 יש מצב בו עליי להחליט אם : NSA Don't Kill Cole Yeager JBA Kill Cole Yeager נראה שהמשחק 'נתקע' במצב זה ולא נותן לי להמשיך... המשחק נשאר במצב בו Moss והאדם הקירח עם האקדח בגבו אליי. שום מקש לא מגיב איך אני מחליט אם לחסל את COLE או לא ? אודה לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  4. Started by HaEsrimVeArba,

הנה מה ששיחקתי\סיימתי חייב רעיון במה לשחק. המסומנים ככה זה משחקים שממש אהבתי והמסומנים ככה אהבתי אבל לא יותר מדי HL1 HL2 RedFaction 1+2 all C&C games Fable TLC Halo Stronghold Oblivion Dark Messiah M&M Doom 1+2 FreeLancer Age of Empires 1+2 Age Of Legends BUGSSSSSSacred שלוש שנים Diablo 1+2 Titans Quest Spiderman 2 Perimiter Anno 1602 קשה מדיS.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Crashday Caesar III Dungen Siege Civilization The newst Black & White Sims simcity Prey Commandos 1+2 Tony Hawk 2+3 Masters Of Orion III Prince of Persia: The Two Thrones Worms 2+3 WarCraft 3 Heroes 3 Heroes 4 Heroes 5 Darwinia GTA:SA GTA:VC…

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  5. יש המון אנשים שממש אוהבים את הסדרה הזו והם ישמחו לשמוע שהמשחק החדש שיקרא Soldier of Fortune: Pay Back יגיע בנובמבר לPS3, 360 וגם לPC. http://www.gamespot.com/news/6173213.html?tag=latestnews;title;0

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. אהלן, התקנתי שוב אחרי מלא זמן את הירוס 3 כי התעגעתי :] עכשיו,המשחק טוב כמו תמיד אבל במשך השנים העיניים שלי התרגלו לגראפיקה "קצת" יותר טובה חח. בקיצור,יש איזושהי דרך לשנות רזולוציה + הגדרות גראפיקה לטובות וגבוההות יותר? דרך פאצ' או הגדרות שלא דרך המשחק..כי דרך המשחק אין Options אפילו. ?? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. תקוע בשלב הראשון של S.T.A.L.K.E.R מה עושים? עם האיש השמן http://www.gamespot.com/features/6167656/p-2.html Money And Supplies

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  8. בא לי על משחק מירוצים חדש... אני מכיר את NEED FOR SPEED: MOST WANTED + CARBON אבל המשחקים האלה יותר מידי קלים בשבילי.... אין לי כל כך תחרות קראתי על כמה משחקים ורציתי לדעת על איזה מהם ללכת, אני מכניס שם גם את NFS כי אולי הוא באמת הכי טוב

• 11 תגובות
    • 852 צפיות
  9. ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע?

• 0 תגובות
    • 449 צפיות
  10. היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  11. Started by davidcohen,

מה זה בדיוק ? תודה

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  12. בשלב הזה צריך לקחת אנשים ןלהביא אותם לרכבת, עשיתי את זה פעמיים ובפעם השלישית אני שוב צריכה להביא אותם ואני לא יודעת מאיפה כי באותו מקום שהייתי מביאה אותם אין שם, למישהו יש מושג איפה הם או אולי יש למישהו ציט שיעביר אותי לשלב הבא? [attachment deleted by admin]

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by LazyBoy,

מוזר שאף אחד פה לא פירסם את זה כבר, יצא הסרטון השני מתוך הGTA הבא. http://www.gametrailers.com/player/20932.html?type=flv

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  14. Started by יורםבהרי,

http://belphegor.uzidesign.com/?p=51 נראה משחק מעולה.... הגרפיקה בכלל חבל על הזמן.. איך ירוץ על 7800 לדעתכם?

• 4 תגובות
    • 907 צפיות
  15. הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  16. call of juarez מה אתם אומרים על המישחק ? איך הוא ביחס למישחקים אחרים שדומים לו מיבחינת עלילה,גרפיקה,סאונד,גיימפלי וכאלה תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by חננב,

נפתח פורום ישראלי לסימולטור המשובח Live For Speed ! http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=lfsisrael

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  18. Started by cb,

שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  19. אני צריך שמירה למשחק כשהיא עדיין בשלבים של שנות ה70 עי עשיתי פורמט ולא גיביתי את השמירות ואין לי כוח להתחיל מחדש אז עם יש למישו שמירה כשהוא עדיין בשנות ה70 אז שיביא לי בבקשה... תודה

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by SmurFin,

ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?

• 5 תגובות
    • 587 צפיות
  21. אהלן אנשים מה אתם אומרים על המשחק: Driver: Parallel Lines שווה משהו? זה דרייבר אמור להיות טוב... מישהו יכול לספר קצת על הסידרה של המשחקים האלה מזה מגוף שלישי פעולה או רק מכוניות וכאלה?

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by LazyBurger,

המשחק שוחרר לטורנטים כבר לפניי יומיים, אני קניתי (שששששש.), התרשמתי, ונתקעתי >.< לא יודע אם יש כבר אנשים אחרים שמשחקים בזה אבל אם כן, איך אני משיג את העבדים הכחולים? מצאתי את המערה שלהם אבל לא יכול לעבור את הקו ההגנה הירוק =[

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. Started by davidcohen,

אל תדאגו אחים שלי, יצאה דרך להפעיל את halo2 על XP... ברגע שאני ידע בדיוק שזה עובד אני יתן פה את ההסבר אתמול לא היה לי כל כך הרבה זמן אבל הצלחתי להיכנס להתקנה ללא שום בעיה עד יום ראשון הקרוב אני יודיע אם זה באמ עובד, ואם כן אני יחלוק איתכם את זה אל תתיאשו

• 30 תגובות
    • 3.9k צפיות
  24. Started by The Dom,

משחק שאתה צריך לדבר בו עם אנשים כדי להשיג מידע ואז ללכת למקומות אחרים- להשתמש בחפצים. כמו monkey island

• 47 תגובות
    • 3.8k צפיות
  25. כבר בתחילת ההתקנה של המשחק אני מקבל הודעה שגיאה על קובץ msi יש לי את הגירסה: Halo.2.Repack-Razor1911 וגם ויסטה. האם יש פיתרון לבעיה?

• 1 תגובה
    • 484 צפיות

דיונים חדשים בפורומים