משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
היי קודם כל אני חדש בפורום שמי ניר ואני בן 18 עוד חודש אני תקוע במשחק בשלב A VINTAGE YEAR כאשר כבר הרגתי את הבן ואת האבא( את האבא הרגתי בעזרת סכין ואת הבן באגרופים), את האבא העפתי מהמרפסת ואת הבן שמתי בתוך מקפיא שהיה בחדר שלו. הגעתי לאיזור של המטוס ואני לא יודע מה לעשות, עליתי גם במעלית והגעתי לחדר מוזר של כימיקלים, וגם שם הרגתי את כל האנשים. מישהו יכול להגיד לי מה אני אמור לעשות עם המטוס? איך אני עולה עליו? תודה לעוזרים עריכה: עברתי שלב הייתי צריך לירות בהוא
-
- 0 תגובות
- 462 צפיות
-
-
אנשים אני מקבל עוד מעט מחשב חדש וקניתי ביחד איתו בחנות את המשחק DiRT המחשב החדש לא הגיע אז אמרתי אני ינסה להתקין אותו על המחשב הישן התקנתי את כל ה-11GB ושניסיתי להיכנס למשחק המחשב פשוט לא מגיב לפעולה שלו זה כאילו אני בכלל לא מנסה להיכנס למשחק.. למה זה ככה? מפרט: amd athlon 2500+ xp 1.8ghz @ 2.35ghz 7600gt 256mb 1gb ram
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש משחק אקשן הרפתקאות (לא סגור על הז'אנר, זה היה מזמן), שאני זוכר שהיה 3D, והדמות המרכזית, שהיה מין חייל, לבש חליפה זהובה/צהובה או שריון זהוב/צהוב. המשחק היה מחולק לשלבים, ובכל שלב היית מקבל נשק אחר ונלחם באויב אחר (אני לא סגור אם הנשקים נשארו או לא). זכורים לי כמה דוגמאות: בזירה עם שור, או נגד שבט (קניבלים?) עם חנית (זכור ביותר הקטע הזה). יכול להיות שהיה איזשהו אלמנט של נסיעה בזמן, אבל לא בטוח. באריזה הופיעה הדמות (חייל, מה שזה לא יהיה), כשהיא על מקום גבוהה (יכול להיות צוק). הדמות היא אנושית, והפרט הכי חשוב הוא החליפה הזהובה. אין לי יותר מידי פרטים כי זה היה מזמן, ומה גם שראיתי את זה אצל חבר, כשהיינו בערך בני 6-7 (היום בן כמעט 18). אשמח לכל גרגי…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני משחק במשחק ושמעתי שאפשר להוסיף אליו כל מיני דברים... כמו למשל מטוסים של אל-על, את השדות בתעופה בישראל ועוד... מישהו יכול להביא לי אתר ובו יש לינקים לדברים כאלה? ואיך מוסיפים אותם למשחק? חוץ מישראל, אם מישהו מכיר עוד תוספות מגניבות, אני אשמח. או סתם אתרים שיש בהם אוסף של תוספות כאלו. תודה לעוזרים מראש
-
- 8 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
שלום חברים רק עכשיו הגעתי לשחק ב SP4 הבנתי שיש בו הרבה באגים , האם גם הבעיה הבאה היא אחת מהן ? ב LEVEL 3 יש מצב בו עליי להחליט אם : NSA Don't Kill Cole Yeager JBA Kill Cole Yeager נראה שהמשחק 'נתקע' במצב זה ולא נותן לי להמשיך... המשחק נשאר במצב בו Moss והאדם הקירח עם האקדח בגבו אליי. שום מקש לא מגיב איך אני מחליט אם לחסל את COLE או לא ? אודה לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו ב-RAINBOW VI : VEGAS, ולא יודע על איזה מקש אני אמור ללחוץ בשביל לגרום לשני חברי היחידה שלי להסתער פנימה, אחרי שהצבתי אותם משני צדי דלת סגורה, להמחשת הנושא, צירפתי גם תמונה, מישהו יודע איך? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 497 צפיות
-
-
הנה מה ששיחקתי\סיימתי חייב רעיון במה לשחק. המסומנים ככה זה משחקים שממש אהבתי והמסומנים ככה אהבתי אבל לא יותר מדי HL1 HL2 RedFaction 1+2 all C&C games Fable TLC Halo Stronghold Oblivion Dark Messiah M&M Doom 1+2 FreeLancer Age of Empires 1+2 Age Of Legends BUGSSSSSSacred שלוש שנים Diablo 1+2 Titans Quest Spiderman 2 Perimiter Anno 1602 קשה מדיS.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl Crashday Caesar III Dungen Siege Civilization The newst Black & White Sims simcity Prey Commandos 1+2 Tony Hawk 2+3 Masters Of Orion III Prince of Persia: The Two Thrones Worms 2+3 WarCraft 3 Heroes 3 Heroes 4 Heroes 5 Darwinia GTA:SA GTA:VC…
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
-
אהלן, התקנתי שוב אחרי מלא זמן את הירוס 3 כי התעגעתי :] עכשיו,המשחק טוב כמו תמיד אבל במשך השנים העיניים שלי התרגלו לגראפיקה "קצת" יותר טובה חח. בקיצור,יש איזושהי דרך לשנות רזולוציה + הגדרות גראפיקה לטובות וגבוההות יותר? דרך פאצ' או הגדרות שלא דרך המשחק..כי דרך המשחק אין Options אפילו. ?? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
תקוע בשלב הראשון של S.T.A.L.K.E.R מה עושים? עם האיש השמן http://www.gamespot.com/features/6167656/p-2.html Money And Supplies
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
בא לי על משחק מירוצים חדש... אני מכיר את NEED FOR SPEED: MOST WANTED + CARBON אבל המשחקים האלה יותר מידי קלים בשבילי.... אין לי כל כך תחרות קראתי על כמה משחקים ורציתי לדעת על איזה מהם ללכת, אני מכניס שם גם את NFS כי אולי הוא באמת הכי טוב
-
- 11 תגובות
- 859 צפיות
-
-
ה DRIVER החדש של CREATIVE לויסטה 32ביט תוקע לי 2 משחקים של ghost recon 1+2 כאשר אני מנסה להכנס להגדרות.מדוע?
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים היה משחק שדומה למשחק ALPHA PRIME שבו רובוטים השתגעו והתחילו להשתלט על כוכב מסוים אם אני לא טועה המשחק היה מבוסס על מנוע של MONOLITH או LITHTECH משחק FPS
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
-
בשלב הזה צריך לקחת אנשים ןלהביא אותם לרכבת, עשיתי את זה פעמיים ובפעם השלישית אני שוב צריכה להביא אותם ואני לא יודעת מאיפה כי באותו מקום שהייתי מביאה אותם אין שם, למישהו יש מושג איפה הם או אולי יש למישהו ציט שיעביר אותי לשלב הבא? [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מוזר שאף אחד פה לא פירסם את זה כבר, יצא הסרטון השני מתוך הGTA הבא. http://www.gametrailers.com/player/20932.html?type=flv
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
http://belphegor.uzidesign.com/?p=51 נראה משחק מעולה.... הגרפיקה בכלל חבל על הזמן.. איך ירוץ על 7800 לדעתכם?
-
- 4 תגובות
- 912 צפיות
-
-
הכוונה היא לעוד חלק שמורידים בעדכונים או לחלק השני של המשחק? כי אם זה זה לא נראה לי הגיוני שיש רק עוד חלק אחד... מישהו? נ.ב: כבר יצא החלק השני של המשחק?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
call of juarez מה אתם אומרים על המישחק ? איך הוא ביחס למישחקים אחרים שדומים לו מיבחינת עלילה,גרפיקה,סאונד,גיימפלי וכאלה תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נפתח פורום ישראלי לסימולטור המשובח Live For Speed ! http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=lfsisrael
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום, דבר ראשון,אם אפשר ב-ל-י פאצ' כלשהו לשנות רזולוציה?הגדרות גראפיקה ניסיתי דרך הדריוור שלי ואני חושב שעבד ..אם כן המשחק עדיין נראה חרא.(800x600). דבר שני,איך לעזאזל אפשר לשנות מקשים למה שרוצים?וגם בהגדרות של המקשים במשחק הם מביאים לך שלט של קונסולה-מאוד מתחשב בשחקני הPC.מה הם מפגרם בKONAMI או מה?מביאים לי מקשים ב איקס עיגול ריבוע ומשולש.פשוט מפגרים! ואם אי אפשר לשנות מקשים,ישנו TYPE 1 של מקשים וTYPE 2. אני בחרתי ב2,אבל אני לא יודע מה המקש של הספרינט.אם אפשר לדעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני צריך שמירה למשחק כשהיא עדיין בשלבים של שנות ה70 עי עשיתי פורמט ולא גיביתי את השמירות ואין לי כוח להתחיל מחדש אז עם יש למישו שמירה כשהוא עדיין בשנות ה70 אז שיביא לי בבקשה... תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
ומה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=002&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=120133414759&rd=1&rd=1 Euro Force booster pack Armored Fury booster pack ומה אלה ?
-
- 5 תגובות
- 596 צפיות
-
-
אהלן אנשים מה אתם אומרים על המשחק: Driver: Parallel Lines שווה משהו? זה דרייבר אמור להיות טוב... מישהו יכול לספר קצת על הסידרה של המשחקים האלה מזה מגוף שלישי פעולה או רק מכוניות וכאלה?
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המשחק שוחרר לטורנטים כבר לפניי יומיים, אני קניתי (שששששש.), התרשמתי, ונתקעתי >.< לא יודע אם יש כבר אנשים אחרים שמשחקים בזה אבל אם כן, איך אני משיג את העבדים הכחולים? מצאתי את המערה שלהם אבל לא יכול לעבור את הקו ההגנה הירוק =[
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-