עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. שלום כולם, חבילת בונוס חדשה וחינמית שוחררה לאחד המשחקים הגדולים של השנה: Unreal Tournament 2003. החבילה מוסיפה 6 שלבים חדשים לגמרי. "Unreal Tournament 2003, the first Digital Extremes Bonus Pack for the game released today at 1PM CST. Sizing in at around 195 Megs, the DE Bonus Pack includes 6 all new maps - 3 deathmatch, 2 CTF and 1 Bombing Run. לינק ישיר להורדה (גרסת ZIP) לינק ישיר להורדה (גרסת UMOD) לינק לאתר הרשמי של המשחק כמו כן, בנוסף לחבילת הבונוס יצא לאוויר העולם העדכון החדש למשחק: גרסא 2186. לינק ישיר להורדת העדכון (תודה ל BeyondUnreal על הלינקים). תהנו גיימרים!

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  2. לא השתמשתי בחשבון שלי הרבה זמן ושכחתי את הסיסמה. לצערי בכדי לחדש סיסמה צריך לזכור את הנתונים הפרטיים שהזנת... זה היה מזמן ואני לא זוכר. בכדי לפתוח Ticket אני צריך להתחבר לאתר שלהם. בקיצור, טימטום גמור. מישהו יודע איך אפשר ליצור איתם קשר בכדי לשחזר את הסיסמה? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 927 צפיות
  3. Started by Incomplete,

• 8 תגובות
    • 927 צפיות
  4. Started by soldier,

קניתי כלפני חודש כרטיס מסך של AMD קיבלתי שתי קודים של CRYSIS3 וBIOSHOCK . אכשיו שבדקתי מאיל גיליתי ששלחו לי שתי נוספים LOL עם מישהו מעוניין ליצור קשר אישי . מי שיוצר קשר ראשון זוכה.

• 7 תגובות
    • 927 צפיות
  5. Started by toniviner,

היי, הבטע יצא לפני קצת יותר משבוע ואני מת לשחק בו. אני רשום בבליזארד לבטע ואחד משני דברים קרו 1. אני לא נבחרתי לבטע 2. הם עדיין לא האלו את השרתים שלהם באירופה ולכן אפילו לא בדקו את הבקשה שלי בכל מקרה יש סחר חזק במפתחות של הבטע. למישהוא פה יש מפתח? מישהוא קיבל את המפתח במייל? (כדי שנדע אם פתחו את השרתים באירופה)

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  6. Started by MDK,

מישהו זוכר אותו? : 8) בכל מקרה אני מחפש את הגרסה המלאה להורדה ! אז הנה אתגר בשבילכם! למצוא גרסה מלאה בחינם....(אם יש) אני ממש אוהב אותו .... 8) :smoke: תודה מראש

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  7. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99-%d7%94%d7%9b%d7%a1-%d7%a9%d7%9c-telltale-games-%d7%96%d7%95%d7%9b%d7%94-%d7%9c%d7%91%d7%99%d7%a7%d7%95%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%a2%d7%95%d7%a8%d7%91%d7%95%d7%aa/

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  8. ברגע שנתתי אגרוף (לא משנה מתי) הוא פשוט התחיל להעיף אגרופים ללא הפסקה !! לא משנה מה אני לוחץ , אם זה עכבר או לא עכבר --> הוא ממשיך לתת אגרופים לנצח !! אם יש למשהו רעיון למה זה קורה (רק עם Attack) שיזרוק לי עצם. כרגע אני לא מסוגל לשחק מרגע שלחצתי attack...

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  9. Started by איתי הגיתי,

הי אני משחק את ה single player campain ובמשימה הרביעית, Into The Mountains, המשחק נתקע בלופ. הוא משחק, אבל המשימה לא מתקדמת. קראתי את ה guide ופעלתי דומה, http://www.gamespot.com/features/6178997/p-8.html אבל כלום לא קורה. יש למישהו טיפ? תודה... (8800GTS, Q6600 פאטש 1.002)

• 14 תגובות
    • 926 צפיות
  10. Started by _dudi_,

הי היה לי פעם משחק נחמד שקראו לו The Neverhood הדיסק נהרס לפני שנים ואין לי איך להשיג את המשחק כי כבר לא מוכרים אותו הוא משנת 96 האם מישהו יכול לעזור לי?

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  11. Started by GameGems,

במהלך השנים, מעריצים של סדרות משחקים שונות יצרו משחקי שיכולים להוות תוספת לא רשמית לאותן הסדרות. חלקם מוצלחים במיוחד וקשה להאמין שהם לא משחקים רשמיים.

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  12. מתחילת חודש הבא אני מתכוון להתחיל משחקי רשת בדיאבלו. אז כל מי שמעוניין לשחק ב-Diablo 2 - Lord Of Destruction , שירשום את התגובה שלו רק לפי הנוסח הבאתרשמו רק לפי הקטגוריות הבאות , כדי שיהיה סדר) דמות: Amazon/Barbarian/Sorceress/Necromancer/Paladin/Assassin/Druid רמה: (Hell/Nightmare/Normal) רמת הדמות: העדפת משחק: (דמות מול דמות/לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות/שניהם) Icq/Messenger: נ.ב: מי שעדיין אין לו את הגירסא המעודכנת של המשחק(1.10) , שיעדכן אותה דרך הדף הזה. עכשיו הפרטים שלי: דמות: Sorceress רמה: Hell(סיימתי כבר את Hell) רמת הדמות: 83 העדפת משחק: לשחק ברחבי השלבים ולהרוג מפלצות Icq/Messenger: תרשמו את המס'/כתובת שלכם ואני כבר יוסיף אותכם. נ.ב - כדי שזה…

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  13. Started by naoriko,

אז ככה יצאתי מהכלא ואז הגעתי למשימה שאני צריך להשיג 10 מכוניות ולהשים אותם במוסך ולתקן שמתי תיקנתי ונתקעתי אני לא יודע מה הלאה...., בבקשה עזרה!!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by Necessary_Evil,

לכל מי שמכיר את המשחק... אחרי שיוצאים מהכלא בgold saucer ואחרי שהחבר של בארט מת יש תחרות של chocobo, נכון? אז ברגע שמתחילה התחרות נתקע המשחק ונסגר...זה קורה כל הזמן ואני לא יכולה להמשיך את המשחק...מערכת הפעלה W2K, SP2, יש פתרון? תודה -חציל

15. יש סיבה לחזור למשחק הזה למי שמעוניין. נכון שהיה מעצבן שצריך לגשת שלושה קיצורים שונים ולהעלות כל הרחבה בנפרד בשביל לשחק במפות/קמפיינים שונים ? עכשיו לא צריך, מורידים את הקבצים האלה ומעתיקים אותם להתקנה של ההרחבה האחרונה TRIBES OF THE EAST ואז כל המפות והקפיינים של HEROES V על גרסאותין השונות יהיו זמינים במקום אחד. הנה - http://www.mediafire.com/?hrpg7jcdn3afg ולנושא המעניין יותר, יש פרוייקט מעריצים מיוחד שבונה מוד שמשפר משמעותית את ה - AI החלש של המשחק ומוסיף לו הרבה אתגר ועומק אסטרטגי ושיפורים למשחקיות, הנה - http://www.bonddisc.com/ref/h5/index.htm

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  16. Started by mic,

אוהבים, לא אוהבים? נהינתם ? משחק טוב, אמיתי? שווה משהו?

• 8 תגובות
    • 926 צפיות
  17. Started by psycho59,

אחד ממשחקי הרשת הפחות מוכרים בישראל .. אבל גם הרבה יותר טוב מהשאר.. גרפיקה מדהימה, ריאליסטיות,מפות ענקיות ומלא אנדרנלין בדם אנחנו קהילה של 60 שחקנים שרק הולכים וגודלים.. כי המשחק בשלבי הפצה וכל יום מצטרפים עוד ועוד אנשים. אנחנו היחידים שמייצגים את ישראל בחו"ל וזה לא מספיק.. אנחנו צריכים עוד שחקנים איכותיים שיוכלו להשתלב מהר,להתחיל לשחק בחו"ל ואפילו לפתוח קלאנים ישראלים כדי שנוכל לפתוח ליגה ישראלית. הרבה מתוך הקהילה עברו אלינו מכל מיני משחקי רשת אחרים ולא הצטערו בקרוב יעלה האתר שלנו ויהיו יותר פרטים. אנחנו מנסים לגייס כמה שיותר אנשים כדי לבנות ליגה ומהליגה לבנות נבחרת שתשחק בתחרויות בחו"ל. יש לנו שני שרתים ישראלים שהם השרתים הכי חזקים כיום בFCMP וגם שרת Teamspeak אז לכל …

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  18. האם יוביסופט סוף סוף למדה משגיאות העבר? גירסת המחשב האישי של הפרק החדש בסדרת הפעולה וההתנקשות המצליחה יושק באיחור של כחודש, במטרה להבטיח ליטוש ומוכנות מיטביים לכתבה: http://hwzone.co.il/לונדון-כן-מחכה-לנו-assassins-creed-syndicate-עבור-ה-pc-נדחה/

• 5 תגובות
    • 926 צפיות
  19. כותריה האהודים של החברה האמריקאית זמינים כעת לרכישה במחירים מצחיקים חבילת Humble Bundle חדשה הושקה במיזם הפופולרי, והפעם מדובר בפינוק של ממש לכל מי שאוהבים ומתגעגעים לתקופה בה משחקי ההרפתקאה, או משחקי הקווסט, היוו את אחד מהז'אנרים הבולטים בשוק – עם כותריה של Telltale Games, אשר מחזירה את העטרה לתחום בעידן המודרני. כמו תמיד, גם כעת האפשרויות של הצרכן מתחלקות לשלוש: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה, יזכו לקבל את חבילת הבסיס אשר כוללת את סדרת Back to the Future משנת 2011 עם חמשת פרקיה, סדרת Sam & Max: The Devil's playhouse משנת 2010 על חמשת פרקיה, המשחק Poker Night at the Inventory בכיכובן של דמויות מתוך סדרות קומיקס ומשחקים אחרים, צמד המשחקים Puzzle A…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  20. Started by wkz,

חברים שלום, בשבוע הבא יתנהל טורניר Battlefield2 בחסות WWW.BF2-WARZONE.COM מתרת הטורניר היא לפתח את הקהילה כמה שיותר ולכן, הקבוצה \ קלאן שתזכה במקום ראשון תזכה בחביות הרכבה החדשה EURO FORCE... מקום השני יזכה גם כן בשרת אימונים לשבועיים!!! כל אחד יכול להצטרף לטורניר, גם קלאנים וגם קבוצות שנבנו במיוחד לטורניר! הקבוצות צריכות להיות עם 5 שחקנים ומעלה. המשך החוקים בפורומים של WARZONE ב forums.bf2-warzone.com. בהצלחה לכולם!

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  21. Started by rozin,

היי חבר'ה, מקווה שאני במקום הנכון לשאול את השאלות שיש לי... אז ככה: אני קונה בקרוב מחשב חדש לגיימינג (בהמלצת התותחים בפורומים פה) ויש לי כמה התלבטויות שהייתי רוצה לשאול: 1. אני רוצה לקנות גיים פאד כלשהו שישמש לי למשחקים כמו ASSASSINS CREED 3 , battlefield , black ops ועוד, השאלה היא האם לדעתכם זה אפשרי לשחק את רוב המשחקים עם גיים פאד או שרוב המשחקים של ימינו לא בנויים לעבודה עם ג'ויסטיק? הכוונה מבחינת האם זה בכלל יקלוט אותו או שיגיד לי שאני יכול לשחק רק עם מקלדת ועכבר. 2. האם יש ג'ויסטיק טוב שאתם הייתם ממליצים עליו? אני יודע שהג'ויסטיק של ה XBOX מעולה אבל לעומת זאת יש ג'ויסטיקים של חברות כמו לוג'יטק ו saitek שאת הג'וייסטיקים שלהם אפשר לתכנת גם למשחקים שלא נועדו לעבוד עם ג…

• 0 תגובות
    • 926 צפיות
  22. ראיתי כתבות שפורסמו השבוע שuplay דחו השקות של כמה משחקים מובלים שעומדים לצאת לשוק ללא תאריך ידוע. אך הנה נכנסתי לאפליקציית התוכן שלהם בdesktop ובמשחקים שנמצאים בקטגוריית coming soon מצאתי את המשחק watch dogs 3 וכן rainbowsix החדש. מצורף קישור לסרטון. תאריך ההשקה כאן

23. Started by יוסי111,

שלום. רק אתמול יצא לי לשחק במשחק הענק הזה עכשיו תראו זה ההגדרות שעשית במשחק ויש לי תכרטיס X1950XT 256MB יחסית כרטיס לא משו אבל חפיף..... תמונה: http://tinypic.com/view/?pic=4h2110y עכשיו זה תמונה מתוך ההגדרות שעשית כמו בתמונה הקודמת יענו מתוך המשחק: http://tinypic.com/view/?pic=42s8emh עכשיו מזה זה כול האפקטים של המשחק היא אפשר לעשות גרפיקה יותר גבוה מיזה.... אולי פאץ משו....... או שתגידו לי מה לשנות בהגדרות כי אני רוצה לשחק בכול האפקטים כאילו להנות מהמשחק עד הסוף תודה מראש לכול העוזרים (:

• 9 תגובות
    • 926 צפיות
  24. Started by בלוסטון,

אני לא יודע מה יותר טובב... //// לא שיחקתי ב PES6

25. Started by SilentBob,

טריילר חדש למשחק Mafia 3 - בתחילת אוקטובר אצלכם במחשבים האישיים ובקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4. https://goo.gl/w7SL6c

• 0 תגובות
    • 926 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.