עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Bug2000,

בזמן האחרון החילו לשעמם אותי כל המשחקים בהם שחקתי עד היום, אבל אף פעם לא ניסיתי לשחק במשחק מכות טוב .... לכן אני רוצה שם של משחק מכות ממש טוב עם גרפיקה כמו שצריך ... אני יודע ש TEKKEN 3 הוא משחק מכות טוב אך לא ראיתי שיש גירסה ל PC :-\ תודה מראש !

• 5 תגובות
    • 948 צפיות
  2. Started by hakoki,

Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  3. Started by yonatan.mendelson,

כעת אנחנו סוף כל סוף יודעים מה יהיה העיצוב הרשמי של קונסולת ה-PlayStation 5 אשר תהיה זמינה בשתי גרסאות לפחות - וזה מסתמן כמו נצחון ראשון על המתחרה מבית מיקרוסופט לכתבה

4. הגעתי למין שלב כזה שאתה עובר מין אינפרא אדום, נכנס לחדר, ואז מישהו (ניראה לי ישהו שהיה פעם חבר שלך) אומר לך תברח, אני לא יודע עד מתי אני אוכל לישלוט על עצמי... (או משהו כזה) אני יודע שלבוס קוראים VOSS. אם אפשר שמישהו יביא לי שמירה של השלב,ואם לא אז לפחות הסבר בעיברית... עריכה: הינה זה השלב : http://guides.gamepressure.com/quake4/guide.asp?ID=283 וזה החמור שצריך להרוג : http://guides.gamepressure.com/quake4/gfx/word/85948203.jpg[br]פורסם בתאריך: 19.04.2007 בשעה 15:47:42 אפשר לפחות הפנייה למדריך בעיברית ?

• 9 תגובות
    • 948 צפיות
  5. אולי נהפוך את המשחק למשהו יותר כיפי ונקים קבוצה של ישראלים למשחק? שכל אחד ירשום את השם שלו. או תחפשו אותי: ISRAEL-IAF בסיסים: idsaash1 ו idsaash2

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  6. Started by michaelr,

Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  7. Started by NeptuneMB,

היי. אני צריך מדריך סיום מלא של GTA SA, בשפה העברית אם אפשר בבקשה. אני זוכר שהיה לי, אבל הלינק אבד!, פשוט הורידו אותו לצערי

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  8. איך מרגיש פרק ההקדמה של משחק ההרפתקאות הבלתי צפוי והמצליח מבית Square Enix? התשובה בפנים לכתבה

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  9. Started by mestido,

Battlefield 3 Conquest only montage

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  10. מישהו יודע אם עובדים על AGE OF EMPIRES 4 ומתי הוא אמור לצאת?

11. Started by alexrta,

אני לא יכול לשחק סינגל פלייר איך שהוא מסיים את הלואדינג הוא פשוט יוצא מהמשחק אבל זה לא בכל המשימות של הסינגל יש משימה אחד שכן עובדת כן ועוד דבר במולטיפלייר אין שום בעייה הכל עובד כמו שצריך דרך אגב בדמו הבעייה חוזרת על עצמה תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  12. ברגע שנתתי אגרוף (לא משנה מתי) הוא פשוט התחיל להעיף אגרופים ללא הפסקה !! לא משנה מה אני לוחץ , אם זה עכבר או לא עכבר --> הוא ממשיך לתת אגרופים לנצח !! אם יש למשהו רעיון למה זה קורה (רק עם Attack) שיזרוק לי עצם. כרגע אני לא מסוגל לשחק מרגע שלחצתי attack...

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  13. Started by JAMOOS GADOL,

יש לי בעיה שאני מתאר לעצמי מתרחשת גם לאנשים אחרים דבר ראשון המשחק מצוין והכל עובד חלק. אבל... כשאני טוען משחק ששמרתי (יש פס כזה שמתמלא) הוא עושה בעיה ויוצא לי מהמשחק. כבר רשמתי פו בפורום על הבעיה המעצבנת הזאת ואמרתם לי להוריד את ה patch ואכן הורדתי אבל עדיין שום דבר לא עוזר יש לי xp באנגלית נ"ב יש לי שני משחקי GTA (אחד מהם הוא גרסה רחבה יותר של שתי דיסקים, והשני הוא גרסה של דיסק אחד אולם אין רדיו במשחק) ובשניהם זה לא פועל!!! מה לעשות?! בא לי להתאבד כבר, זה משחק א ד י ר משהו יכול להציל אותי?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  14. Started by pahitush,

גם יניב קרול הטרול AKA YGRIND\ENTRODUCE עשה מלא שטויות קילל ופתח סתם משתמשים. באן בבקשה

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  15. שלום,אני הורדתי את המשחק החדש,התקנתי אותו בתוכנת דומין טולז,אבל כנראה שנתקעתי בבעיה. התפריט של המשחק עולה,כלומר הקטע שבו שאתה צריך ללחוץ " play " בכדי שהמשחק יעלה. עכשיו יש 2 בעיות שמבוססות על אותו עיקרון : 1) שאני לוחץ על play , על העכבר מתחיל להופיע טעינה כזאת , אחרי טעינה מופיע לי שגיאה(ראו תמונה) : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=902046412.JPG 2) שאני מחליף קארק ,יש לי שגיאה מערכת , לפני זה יש מסך שחור כאילו שהמשחק עולה ולאחר מכן , ( exe ) אשמח לעזרה,[glow=red,2,300][/glow] שתוכל לעזור לי ולהאנשים האחרים שנתקלו באותה בעיה,תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  16. האם יוביסופט סוף סוף למדה משגיאות העבר? גירסת המחשב האישי של הפרק החדש בסדרת הפעולה וההתנקשות המצליחה יושק באיחור של כחודש, במטרה להבטיח ליטוש ומוכנות מיטביים לכתבה: http://hwzone.co.il/לונדון-כן-מחכה-לנו-assassins-creed-syndicate-עבור-ה-pc-נדחה/

• 5 תגובות
    • 947 צפיות
  17. שלום כולם, חבילת בונוס חדשה וחינמית שוחררה לאחד המשחקים הגדולים של השנה: Unreal Tournament 2003. החבילה מוסיפה 6 שלבים חדשים לגמרי. "Unreal Tournament 2003, the first Digital Extremes Bonus Pack for the game released today at 1PM CST. Sizing in at around 195 Megs, the DE Bonus Pack includes 6 all new maps - 3 deathmatch, 2 CTF and 1 Bombing Run. לינק ישיר להורדה (גרסת ZIP) לינק ישיר להורדה (גרסת UMOD) לינק לאתר הרשמי של המשחק כמו כן, בנוסף לחבילת הבונוס יצא לאוויר העולם העדכון החדש למשחק: גרסא 2186. לינק ישיר להורדת העדכון (תודה ל BeyondUnreal על הלינקים). תהנו גיימרים!

• 2 תגובות
    • 947 צפיות
  18. אם יש מישהו שרוצה לשחק age of mythology titans שידבר איתי בפרטי

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  19. Started by Itaybe,

בוקר טוב, יש איזו המלצה גורפת לגויסטיק המושלם להטסת מסוקים במשחק ? (אולי ב BF3 גם מטוסים) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 947 צפיות
  20. Started by Jinjis Han,

לאוהבי ה RPG אחלה משחק שמתחרה טוב טוב עם דנג'ן סיג' 2... מבית מיקרוסופט וליון הד סטודיוס... התחלתי לשחק אתמול והמשחק באמת נהדר (אחרי שמסיימים את כל הטוטוריאל שאתה עוד צעיר ולומד איך להילחם) המשחק באמת מאד מושקע ואולי אנשים מכירים אותו טוב עוד מה xbox. מומלץ. http://www.gamespot.com/pc/rpg/fablethelostchapters/index.html?q=fable

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  21. יש לי Medal of Honor Allied Assault Version 1.0 אני מנסה להתקין את ה- Spearhead Version 1.0 ובהתקנה עולה לי ההודעה הזאת: an invalid path was entered. please choose a different path and try again ניסיתי להתקין את ה-patch וזה ההודעה שעלתה: WARNING: could not find uk or us version of medal of honor allied assault installed on your computer. setup will now exit. מה צריך לעשות בשביל להתקין ???

• 9 תגובות
    • 947 צפיות
  22. Started by redti,

יש לי שאלה שהייתי קטן בערך בגיל 6 או 7 שיחקתי במשחק כזה שאתה צריך להרוס מלא חלליות ושאתה גומר להרוס אותן מגיעה אליך אוטו פיצה הוא צועק PIZZA MAN נותן לך פיצה ועוברים שלב בבקשה תגידו לי מה שם המשחק אם אתם יודעים על מה אני מדבר

• 4 תגובות
    • 947 צפיות
  23. Started by WarMachine,

לפני כמה ימים (או שאולי היום) יצא סרטון לGOW2 והוא נראה פשוט מדהים, גרפיקה שבהחלט מראה שיש לPS2 הזקנה מה להציע, משחקיות כמו שרק GOW יכול לתת, בקיצור תאווה לעיניים, לא יכול כבר לחכות למה שבעיניי (ובעיני רבים) הוא משחק הPS2 הטוב בכל הזמנים אפשר לראות את הסרטון כאן:http://www.gamespot.com/pages/video_player/popup.php?sid=6148146&pid=932295 כעת למשחק הבא, Prey. משחק שמפותח לX360 ולPC כבר כמה שנים טובות, מבית 3DRealms (מישהו אמר מקס פיין? דיוק ניוקם דיליי פוראבר?), משחק FPS מדע בדיוני, די ביזארי האמת, אבל לפי כל הכתבות והדעות עליו הוא הולך להיות הדבר הבא למחשב האישי, קצבי, נראה טוב, ובעיקר מיהנה. נצטרך לחכות(כנראה לא הרבה) ולראות אם אכן הוא יהיה כזה, אבל מה שבטוח הוא …

• 9 תגובות
    • 947 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.