עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. נהנים מהמשחק החדש? עדיין מחכים להזמנה מחו"ל? קפצו איתי לראות מאיפה בא The Witcher, ואת המקורות המפתיעים של חברת CD Projekt. (מתנצל מראש לפולנים שבינינו, על הנסיון הקלוקל שלי להגות דברים בפולנית)

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שבת שלום חברים! אני מזמין אתכם לפתוח את הסופ"ש עם אחד הסיפורים הכי מעניינים בתעשיית המשחקים - ההתחלה של אקטיביז'ן, ובמקביל, הנפילה האדירה של אטארי. קחו כמה דקות, שבו עם איזה כוס קפה, ובואו לסיור קטן ומרתק בהסטוריה של התעשייה הכי מעניינת בעולם!

3. כנראה הסרטון שביקשו ממני הכי הרבה עד היום! שמח שהוא סוף סוף מוכן, וגיליתי הרבה דברים מעניינים בזמן ההכנה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  4. רכיב האונליין התחרותי של הלהיט החדש מחברת Rockstar נכנס אל שלב בדיקות הבטא שלו, לקראת השקה רשמית שתוכל להפוך את ההתמכרות לגדולה אף יותר לכתבה

5. אחרי שסיכמנו את השנה החולפת, זה הזמן להתחיל ולהתרגש לקראת כל הדברים המעניינים שמצפים לנו בעולם הגיימינג בחודשים הקרובים לכתבה

• 3 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by Nakion,

קניתי את המשחק המקורי, התקנתי אותו פעם אחת ומיד בהתחלה במשחק הראשון המשחק לא הגיב למקשים אך המשחק עצמו המשיך לפעול, כולל סאונד והכל. מחקתי אותו וכשבאתי להתקין שוב ההתקנה עבדה מצויין עד הרגע שבו לוחצים על הכפתור הצהוב, "Install", במסך עם תמונה של המשחק. אחרי לחיצה על כפתור זה המסך נעלם ושום דבר לא קורה, מישהו יכול להגיד לי מה עושים?

• 0 תגובות
    • 924 צפיות
  7. Started by udicol,

8. Started by Sman,

Spiderman:The-Movie שאני אסיים להוריד אותו אולי למורת רוחם של כמה אנשים פה , אני אדווח לכם מה אני חושב

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by sMoCHTa,

כמו שכולכם יודעים האלפא של המשחק החדש BF4 התחיל אתמול. כבר צצו כמה סרטונים אך כמה הוסרו. הצלחתי למצוא אחד טוב שיראה לכם קצת טעימה ממה שהולך להיות כאן בעוד כ4 חודשים. http://www.youtube.com/watch?v=3aEhkqoc3WE

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. ניסיתי להתקין את Riddick (גירסת דיסקים) ובדיסק הרביעי עלתה הודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG לחצתי לא וזה יצא מההתקנה ניסיתי להתקין מחדש ובדיסק הרביעי עוד פעם עלתה ההודעה GAME HAS CRASHED CO YOU WANT TO CREATE A CRASHLOG הפעם לחצתי כן וההודעה הזאת עלתה

• 4 תגובות
    • 703 צפיות
  11. עריכה, 04/05/2008: שלושה ימים עברו מהבקשה שלי לתעדוף, והיום סידרו את זה סופית. מממוצע של 400+, ירדתי לפינג שנע בסביבות ה-175 והמשחק חלק לגמרי. תוצאות: http://i26.tinypic.com/29wv6uh.jpg אני מפרסם את אותה ההודעה בכמה פורמים. רעיון נלקח מ-Calman: http://gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?Highlight=&TopicID=921426 לפני שתמשיכו, בבקשה תקראו את מה שרשום בלינק שצירפתי, כדי להבין על מה מדובר בכלל. שיטת התעדוף, שמדובר עליה בלינק, אכן קיימת בבזק בינלאומי. והיא באמת עובדת בצורה מעולה, ומורידה את הפינגים מממוצע של 300-400 לממוצע של 100-150! הבעיה שלי מתחילה עם העובדה שבזק בינלאומי מבקשים כסף על השיטה הזאת, וקוראים לה במילים יפות "חבילת גיימר". במילים אחרות, נותנים לנו חבילת …

• 56 תגובות
    • 6.3k צפיות
  12. Started by Mon6ooSe,

פורום יקר, משתמשים ושחקנים יקרים, בתור מנהל הפורום אני מחוייב בין אם כהוראה ובין עם כעשייה מדעתי החופשית לשאול את הפורום לדעתו האישית לגבי ההתנהלות שלי ושל שאר המנהלים בפורום\TS. בחרתי לפתוח בנושא חוות דעתו של המשתמש על התנהלות ההנהלה, מכיוון שבתקופה האחרונה עמלה ההנהלה בכדי לספק לכם המשתמשים טורנירים, משחקים, שרתים הפתוחים לכלל הפורום 24\7 וכמות נכבדת של פרסים ומתנות המחולקים למשתמשי הפורום באירועים השונים בחתך הרבעוני האחרון. דעתי האישית היא שאני מאוכזב מאוד מדרך הפעולה של אחוז גדול מאוד מהפורום, אנחנו פותחים דיונים ועומלים עבור טורנירים מגוונים בעלי פרסים יוקרתיים שכל מהותם היא לספק לכם המשתמשים הנאה וכיף וגם קצת מתנות על הדרך, שמתי לב כי בדיון האחרון שנפתח העוסק בטורנ…

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by aldema,

מה זה ההודעה הזאת שעולה לי כשאני מנסה להפעיל את ההאלף לייף 2: http://www.cya.co.il/up02/05/10/16/half.JPG הוא כאילו עושה שאפשר רק לקנות את המשחק ולא לשחק בו... מה זה בכלל STEAM??? כל פעם שאני מריץ את המשחק הוא מראה לי אפשרויות רכישה של משחקים ואז נגיד אני הולך ללשונית MY GAMES והוא מראה לי שהמשחק הוא כאילו DEMO.... מה לעשות???

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  14. http://planet.nana.co.il/jw666/WC3.JPG עזרה בבקשה...

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  15. Started by ToMuSH,

מגיע גם למחשב האישי! כל המידע: http://www.vgames.co.il/article/5758.html לא ראיתי פרסום של זה בפורום אז החלטתי ליידע את מי שלא יודע.. (לא ראיתי דיון ראשי למשחק הזה בסטיקי, אז החלטתי לפתוח נושא חדש. אם טעיתי אבקש להעביר זאת למקום המתאים, תודה)

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. ניסיתי להתקין את Enter The Matrix ובדיסק השלישי עולה לי הודעה גם ב-Max Payne עולה הודעה הורדתי Driver של NVIDIA אולי זה בגלל זה עולות ההודעות ??? חשבתי שזה אמור לפתור בעיות ??? אולי צריך לשנות את ההגדרות ??? זה הכרטיס מסך שיש לי geforce fx 5200

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  17. שלום, היום אחרי הצהריים קיבלתי ליידי עותק מקורי של Enter The Matrixשחבר שלי קנה בבלוקבסטר אתמול. בעת הכנסת דיסק 2 והמשך ההתדנה, היתקבל ההודעה הבאה: Cannot copy data3: the request could not be preformed because of an I/O device error חשוב לציין כי אצל חבר שלי ההתקנה עברה ללא תקלות.

• 9 תגובות
    • 872 צפיות
  18. Started by mosh18,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו R6Vegas ,NFS most wanted ו-BioShock אני קואה את ההודעה הזאת ואז המשחק נסגר יש אייזושהי דרך לסדר בעיה זאת?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 738 צפיות
  19. חייבת להיות דרך לבטל את זה לא ?? (WIN XP דריברים הכי חדשים + גירסת משחק 1.2 על כרטיס X800GT). תודה מראש . [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by lumi,

הסרתי את כל התוכניות והמשחקים מהמחשב והתקנתי מחדש הכל עובד כמו שצריך למעט MOHAA כשאני לוחץ על האייקון אני רואה תמונה של המשחק ובנוסף הודעה: please insert the correct CD-ROM , select OK and restart application למיותר לציין: 1. הדיסק בכונן 2. משחקים אחרים כגון דיאבלו2 פועלים כרגיל דרך הכונן 3. הסרתי והתקנתי מספר פעמים אבל אני מקבל אותה הודעה מה אפשר לעשות? האם הcd נפגם?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  21. Started by MAX,

SOF2 --- RULEZ :bash: שלום לכולם ניסיתי להפעיל את unreal 2 וקיבלתי הודעת שגיאה עצבנית כל פעם כמה פעמים שהתקנתי מחדש וסידרתי והחלפתי דרייברים לכרטיס (leadtek 440 mx) שום דבר לא עזר אני מפעיל xp pro ואשמח אם תעזרו שמתי קישור להודעת שגיאה! tnxAssertion failed: InPos<=Size [File:..\..\Core\Inc\FFileManagerWindows.h] [Line: 57] History: FArchiveFileReader::Seek <- ULinkerLoad::Seek <- LoadImportMap <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ValidateImports <- ULinkerLoad::Verify <- ULinkerLoad::ULinkerLoad <- UObject::GetPackageLinker <- ULinkerLoad::VerifyImport <- ULinkerLoad::VerifyImpor…

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by shloosh,

שאני נכנס לשרת ומנסה להתחיל לשחק אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת מה היא אומרת??? הייתכן שהבעיה בכרטיס מסך שלי? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  23. Started by nore0,

השאלה למטה

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by roeeko,

מנסה להריץ doom3 במחשב בעל המפרט הבא : p-4 3ghz 768mb-ram nVidia geforce 6600 256mb ומקבל את ההודעה הבאה : 2992 MHz Intel CPU with MMX & SSE & SSE2 & SSE3 & HTT 768 MB System Memory 256 MB Video Memory Winsock Initialized Hostname: Roee IP: 10.0.0.2 doom using MMX & SSE & SSE2 & SSE3 for SIMD processing enabled Flush-To-Zero mode enabled Denormals-Are-Zero mode ------ Initializing File System ------ Current search path: C:\Program Files\Doom 3/base C:\Program Files\Doom 3\base\pak004.pk4 (5137 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak003.pk4 (4676 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak002.pk4 (6120 files) C:\Program Files\Doom 3\base\pak001.p…

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by MATOK,

בעת הפעלת משחק מתקבלת ההודעה הבאה..מה זה אומר? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.