עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by imac,

האם יצא משהו כמו Directx לLinux ול MacOs X או שMicrosoft תשמור לעצה את הבילעדיות?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  2. ברגע שנתתי אגרוף (לא משנה מתי) הוא פשוט התחיל להעיף אגרופים ללא הפסקה !! לא משנה מה אני לוחץ , אם זה עכבר או לא עכבר --> הוא ממשיך לתת אגרופים לנצח !! אם יש למשהו רעיון למה זה קורה (רק עם Attack) שיזרוק לי עצם. כרגע אני לא מסוגל לשחק מרגע שלחצתי attack...

• 9 תגובות
    • 995 צפיות
  3. קשה להגיד אם זה מצחיק או עצוב אבל EPIC הודיעו שהם סוגרים את Impossible Studios, הסטודיו שהוקם מיד לאחד סגירת BIG HUGE GAMES. למי שלא זוכר כמה ימים לאחר הסגירה EPIC הודיעו שהם יפתחו סטודיו חדש שמרבים מעובדי BIG HUGE יעבדו בו. מאז פתיחת Impossible Studios עבדו בסטודיו על Infinity Blade: Dungeons שנמצא בפיתוח מספר שנים ועובר ממפתחת למפתחת (בקבוצה של EPIC). מדובר בגילגול השלישי של BIG HUGE GAMES שמוצא את עצמו בסגירה EPIC מאפשרים לעובדים בסטודיו לקנות את השם Impossible Studios יחד עם הלוגו והכל ולהמשיך לעבוד כחברה עצמאית אבל בספק אם יש להם את הכסף לעשות את זה... http://kotaku.com/5982897/epic-closes-impossible-the-studio-built-on-the-ashes-of-big-huge-games

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  4. Started by Itay Nissim,

INVESTMENT FOR WASTELAND 3 מה דעתם על השקעה בפיתוח המשחק? מישהו יכול לעשות סדר: סדר גודל של השקעה? ממתי המשקיע יראה רווחים?ואם כן כמה האם תושבי מדינת ישראל יכולים להשקיע,ואם כן מה שיעור המס על הרווחים האם ההשקעה נראית לכם כדאית? אני אישית מעריץ נלהב של הסידרה https://www.fig.co/campaigns/wasteland-3/invest/

5. Started by stone cold,

היה לי זמן לסים תSP של F.E.A.R.סוף סוף וזה מישחק פצצה אומנם יש חלקים שחוזרים על עצמם ואין מספיק סוגי אויבים נשקים ואזורים אבל איזה כיף לשחק בו אני מחכה בקוצר רוח ל F.E.A.R. 2 בתיקווה שיהיה מישחק כזה מיזמן לא יצא לי לשחק בFPS כל כך טוב איזה אוירה WOW

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  6. Started by דניאל נ,

מישהו יכול אולי לשלוח לי למייל לינק של הורדה למשחק הזה ? daniel_n2@walla.com[br]פורסם בתאריך: 13.07.2007 בשעה 15:56:47 מישהו ?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  7. Started by IlanF,

לא יודע אם עדיין יש מי שמשחק בGTA SAN ANDREAS, אבל מי שכן, בטח ישמח לדעת שסוף סוף שחררו את הגרסה הראשונה של MTADM. מוד מולטיפלייר למשחק. בטח הרבה מכירים את SAMP, זה מוד דומה אבל מה שבטוח הרבה יותר יציב... הוא היה בפיתוח ובדיקות הרבה יותר זמן מSAMP. המוד הזה התחיל ממוד מרוצים למולטי. כל מה שיכולת לעשות זה רק להתחרות נגד עוד אנשים ברשת בלי יכולת לצאת מהרכב. עכשיו גרסת הDEATHMATCH באה לשנות את זה. להורדה לחצו כאן אני מקווה שסאן אנדראס יחזור לעבוד ואני אוכל לבדוק את הDM... אם לא אני אסתמך על מה שאתם תגידו...

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  8. Started by OC,

סתכלו כמה תמונות מהבטא שניגנבה איפשר לעשות כלום במפה כי היא ריקה -) http://www.erraticlatency.com/hlpics/

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  9. אני לא מעריץ כבד של הסדרה אבל די אהבתי את האחרונים, מתלבט אם להזמין. מה שקצת בילבל אותי זה שבמשחק החדש יש 6 קמפיינים אבל הוא עולה רק 30$. ביקורות - http://www.pcgamer.com/2011/03/02/dawn-of-war-ii-retribution-review/ http://pc.ign.com/articles/115/1152183p1.html

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  10. בתודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  11. Started by יוסי111,

שלום ובוקר טוב...... יש לי שאלה אני קניתי תמחשב שלי לפני חודש בדיוק וזה המפרט שלי: מעבדE6600 קור טו דו 2 כרטיס מסך X1950XT 256MB החדש שתומך בווינדוס וויסטה! וגיגה זיכרון.... רגיל של קינג סטון דואל צ'נאל... עכשיו ראיתי כמה משחקים כמו אנריל 2007 שהוא תומך כרטיסי מסך DX10 אז למשל הוא לא יפעל אצלי על הגדרות גבוהות וזה לא יפעל חלק וגם קרייסס???? וגם כמו כול המשחקים שיצאו במהלך החודשים הקרובים של שנת 2007 שזה שנה מלאת משחקים טוביםםם תודה לעוזרים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  12. אני לא מביען למה זה קורה??? לפני כמה חודשים הייתי משחק ב need for speed בלי בעיות על האיכות הכי גבוהה והיום הסימן של העכבר זז לאט וכאלה ויש את זה בעוד כמה משחקיםם אז למה זה קורההההה?? ומה צריך לעשות כדי שזה יפתרר(חוץ מפרמוטטט)???

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  13. Started by firebug,

טוב אז לפני כמה זמן המשחק stalker clear sky התחיל לגרום לקריסת המחשב (התכבה לגמרי). בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני לא ניקיתי הרבה זמן את המחשב אז ניקיתי אותו (כולל את הספק והמאוורירים של המעבד והכרטיס מסך). אחרי הניקיון המחשב לא עשה בעיות במשחקים אחרים שאני משחק כמו css ו- bc2 אבל בסטאלקר קליר סקיי המחשב לא קורס אבל המאוורים עובדים הרבה יותר חזק משאר המשחקים עכשיו אני לא יודע האם הבעיה הזאת נפוצה במשחק הזה (הבנתי שיש לו הרבה באגים) או שפשוט המחשב שלי כבר לא סוחב משחקים שיחסית אמורים להיות כבדים?

• 2 תגובות
    • 995 צפיות
  14. Started by huber,

היום התקנתי משחק נוסף בסידרת NO ONE LIVES FOREVER המדהימה הנקרא Contract JACK Just Another Contract Killer. עד פה הכל טוב ויפה, אך המשחק עצמו הסאונד לקוי. המשחק משמיע רק SFX (אפקטים כגון יריות, פתיחת דלתות וכו) ולא משמיע את המוזיקה או את הדיבור שמהווה חלק משמעותי מכל משחק - בעיקר במשחקים מסידרה זו שניחנו בחוש הומור ייחודי. משיהו נתקל בזה?

• 3 תגובות
    • 995 צפיות
  15. כותריה האהודים של החברה האמריקאית זמינים כעת לרכישה במחירים מצחיקים חבילת Humble Bundle חדשה הושקה במיזם הפופולרי, והפעם מדובר בפינוק של ממש לכל מי שאוהבים ומתגעגעים לתקופה בה משחקי ההרפתקאה, או משחקי הקווסט, היוו את אחד מהז'אנרים הבולטים בשוק – עם כותריה של Telltale Games, אשר מחזירה את העטרה לתחום בעידן המודרני. כמו תמיד, גם כעת האפשרויות של הצרכן מתחלקות לשלוש: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה, יזכו לקבל את חבילת הבסיס אשר כוללת את סדרת Back to the Future משנת 2011 עם חמשת פרקיה, סדרת Sam & Max: The Devil's playhouse משנת 2010 על חמשת פרקיה, המשחק Poker Night at the Inventory בכיכובן של דמויות מתוך סדרות קומיקס ומשחקים אחרים, צמד המשחקים Puzzle A…

• 0 תגובות
    • 995 צפיות
  16. Started by Yaelbaruch,

יש לכם איי פי של סרברים ישראליים לCS:S? כי בא לי על משחק עם אנשים מישראל

• 12 תגובות
    • 995 צפיות
  17. Started by Shadowman,

איך היתרשמתם מהמשחק? אני למשל חושב שהם הרסו את השליטה לגמרי, הגרפיקה נחמדה. הבעיה של המשחק שהוא נמרח יותר מידי!

• 10 תגובות
    • 995 צפיות
  18. אני יודע שבפיפא 2000 לא היה אפשר רק דרך חיבור מודם וזה היה מציק ... בה 2001 זה בא אי פי ישיר .. היה עוד איטרנאט רגיל לרובם וזה היה מגעיל אבל כל כך התלהבתי מהרעיון שאני יכל לשחק אחד נגד השני מחשב ממחשב ..., בכל אופן אם אתם זוכרים טוב היה אפשר ללחוץ f10 באמצע המשחק וזה היה פותח חלון צאט .. והיה אפשר לשוחח באמצע המשחק שזה ששיחקתי מולו היה מוביל כל המשחק ופתאום 2-1 דקות לפני שהמשחק מסתיים אני פותח את חלון השיחה בעזרת f10 וכותב לו בעברית אנגלית תלוי איזה שפה הייתה הפיפא שלכם ... , כותב לו חה חה חה חה חה יגרוע ... ותאמינו לי זה היה הופך את המשחק להרבה יותר מהנה... אני זוכר בפיפא 2002 הם גם עשו את הצאט ... גם בא 2003 ... 2004 2005 אין ?! למה הם עשו את זה ? למה הם הורידו את האו…

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  19. קיבלתי אותו רק לפני יומיים , וכל מה שיש לי להגיד זה ווווווווואאאאאאוווו!!!!!! (דרך אגב אהבתם את הפוסטל הראשון ?)

• 8 תגובות
    • 995 צפיות
  20. Started by badmama,

רבע שעה של שיטוטים בשלב שאחרי הדמו הוכיחו מעל ספק שמדובר בעילוי. בטח בהשוואה לפיאסקו של ANGEL OF DARKNESS. ישנה אופציה נפלאה לאפשר לשחק אותו עם NEXT GEN CONTENT, ואז הוא נראה כמו הגרסה ל XBOX360. בשלבים הפתוחים הוא אפילו צולל למתחת ל 15 FPS!

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  21. Started by gyver,

אני ממש חולה על המישחק אני חורש עד היום ב2K3 ואני דיי טוב אני חייב לדעת עם יצא דמו... זה המישחק היחיד שאני קונה בישביל הסיריאל כי זה כל המישחק!!! אני רוצה לדעת הכל אז תעדכנו בבקשה אני ממש רוצה דמו!!! בתודה THE GYVER

22. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב לכולם, במשחק BLACK HAWK DOWN, האפשרויות של ה SINGLE PLAYER ושל ה MULTI PLAYER לפעמים פשוט לא ניתן לבחור אותם, כאילו הם באפור כזה.. עכשיו שזה היה קורה לי ריסט היה פותר את הבעיה, אבל כרגע זה שוב קרה וריסט למחשב לא עוזר. מישהו נתקל בבעיה הזאת? יש למישהו פתרון ? תודה .

• 7 תגובות
    • 995 צפיות
  23. Started by בייגל טוסט,

במפעל מטחנת הבשר אחרי שעברתי את הלייזרים אני מגיע לחייל עם ראש אנושי וגוף מכני שקורע לי את הצורה (גם יש לו את העוזרים שצצים מכל הכיוונים) ניסיתי עליו כל נשק אפשרי והוא פשוט לא נופל יש למישהו טיפ איך לעבור אותו?

• 5 תגובות
    • 995 צפיות
  24. Started by t d,

מישהו יודע איפה אפשר לקנות את המקלדת של zboard עם הסקין של BF2142? (בארץ) תודה!

• 2 תגובות
    • 994 צפיות
  25. Started by gimipex,

היי. יש לי בבית לפחות 40 משחקים ישנים, מקוריים כמובן כולם. שהייתי רוצה למכור. הבעייה היא שאין לי מושג איפה אפשר למכור דברים כאלה, זאת אומרת, אתר ישראלי שלפרסם בו לא יבזבז לי את הזמן. אין לי זמן להתחיל למכור אחד אחד בדואר בכל מיני אתרים לועזיים כמו איביי ואמאזון. על כן אני שואל אתכם. תודה רבה לעונים!, שפע ברכות.

• 4 תגובות
    • 994 צפיות

דיונים חדשים בפורומים