עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Psychedelic,

יש לי CSS מקורי הפינג שלי בדרך כלל לא עולה על 25 ויש לי המון losse וchokes! פתחתי פורטים בראוטר למשחק בדיוק כמו שכתוב באתר של steam ועדיין יש לי מה לעשות?!

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by pringles,

• 2 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by tombcatz,

LOL חבר שלי הראה לי משהו קורע בOBLIVION הוא קנה קסם לכאורה רגיל,אבל הקסם הזה מכיל באג ממש מוזר בפיסיקה של המשחק בכל פעם שאתה יורה אותו על משהו,זה מעיף את החפץ לעזאזל [וזה קסם מקורי מהמשחק,לא ממוד כלשהו] בכל מקרה,הלכנו לWIZARDS TOWER וירינו את הברקים על הספרים בארונות זה מעיף את כל הספרים ביחד לעזאזל למאות מטרים,משהו קורע העליתי לכם לינק להורדה: http://rapidshare.de/files/24632699/______1_.3gp.html הערה:סליחה על האיכות הירודה,זה צולם במצלמת פלאפון שלי הקובץ ווידאו הוא מפורמט 3GP [third generation partnership[ ניתן להפעיל את הקובץ הזה ע"י נגן quicktime או פשוט ע"י פלאפון שתומך בהרצת ווידאו.

• 14 תגובות
    • 950 צפיות
  4. הייתי מעוניין לדעת למה מחשב בעל המפרט הבא: Intel Celeron 2.4GHz GeForce fx5200 DDR 256mb X 2 לא מסוגל להריץ את המשחק Pro Evolution Soccer 6 על ההגדרות הגבוהות ביותר במידה ומגדירים על הגבוהות המשחק נהפך לאיטי. במידה ומגדירים על הבינוניות צריך לסגור הכל וגם הוא דיי איטי. במידה ומגדירים על נמוכות הוא עובד חלק אבל לפעמים במחצית המשחק או במחצית המשחק נתקע (גם הייתי מעוניין לדעת למה זה קורה).\ לפי מה שרואים על המשחק הוא לא דורש דרישות גבוהות הגראפיקה שלו לא בשמיים, אז השאלה שלי מה מונע מהמשחק לעלות על ההגדרות הגבוהות. המעבד? הכרטיס מסך או שמה הזיכרון הפנימי?

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  5. Started by penny1,

שלום לכולם אני יודע שבאוקטובר הקרוב activision עומדים להוציא את המשחק Marvel: Ultimate Alliance (כמו הרחבה של X-MEN LEGENDS) זה נראה כמו משחק ממש ממש מגניב (במיוחד לאוהבי הקומיקסים כמוני) רציתי לדעת האם יש מישהוא שבמקרה מכיר את הדרישות מערכת בשביל המשחק??? חיפשתי בכל האינטרנט ולא מצאתי :-(

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  6. Started by Pika007,

שלום לכל שוכני הפורום, אני מציב בפניכם אתגר: תמצאו לי משחק טוב לשחק בו עם פסקול או מוזיקת רקע משובחים, לצערי אני במחסור של כאלו לאחרונה. לא משנה באיזה נושא המשחק, איזה סגנון, מאיזו שנה, או אפילו לאיזו קונסולה (כל עוד זה לא PS3 כי אין לי נגישות אליה S: ) שאני אומר מוזיקה/פסקול משובחים, אני מתכוון לכאלו ברמה שיוכלו להתחרות במוזיקה במשחקי Guilty gear השונים (מי שמכיר....) תודה

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  7. Started by izikd,

שלום, התקנתי את The Godfather אבל יש לי בעיה עם הסמן של העכבר. אני פשוט לא רואה אותו, אני יכול להזיז את העכבר אבל לא רואים את הסמן של העכבר, כאילו הוא מוסתר. אני זוכר שהייתה לי בעיה דומה בGTA 3 בזמנו, אבל מאז עבר הרבה זמן וכבר החלפתי כרטיס מסך. למישהו יש מושג? תודה.

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  8. http://www.gamespot.com/news/6141960.html

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by Necessary_Evil,

לכל מי שמכיר את המשחק... אחרי שיוצאים מהכלא בgold saucer ואחרי שהחבר של בארט מת יש תחרות של chocobo, נכון? אז ברגע שמתחילה התחרות נתקע המשחק ונסגר...זה קורה כל הזמן ואני לא יכולה להמשיך את המשחק...מערכת הפעלה W2K, SP2, יש פתרון? תודה -חציל

10. יש לי בעיה בשלושה משחקים...פיפא 07, היטמן וHeroes of Might and Magic V. הבעיה שיש לי בהיטמן ופיפא זהה, הנה התמונה של הבעיה בהיטמן (רק של היטמן כי זאת אותה בעיה שיש לי בפיפא): הנה הבעיה שיש לי בHeroes of Might and Magic V: הנה המפרט של המחשב שלי: מערכת: Microsoft Windows XP Professional גירסאה 2002 Service Pack 2 מחשב: intel® Pentium® 4 CPU 3.00 GHz 512 MB של RAM, 2.99GHz כרטיס מסך: GeForce FX 5200. מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה.

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  11. Started by LazyBoy,

מקור איזה כיף, נורא אהבתי את Renegade

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by omri_ro,

אבל ממש ממש ממש ממש מעצבנת! אני שומר משחק אבל לא יכול אח"כ לטעון אותו (הוא פשוט זורק אותי החוצה! יש איזה FIX או משהו לGTA?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  13. Started by dante123,

סתם שאלה.עדיף Prophecies.

• 13 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by ofer_mat,

משהו שמע על המשחק הזה? הוא יצא?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  15. Started by DXT,

תגידו לי אם שחכתי איזה משחק... אני פשוט בחיים לא שיחקתי במשחק ראלי, אבל אני אוהב מרוצי מכוניות כמו NFS... אז איזה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  16. הדגמה חדשה של וואלב ו-HTC עבור משקפי ה-Vive VR שלהן תאפשר לכם לחקור את מעבדות Aperture באופן אישי וחופשי לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צאו-לסיבוב-קצר-בעולמו-של-portal-2-במציאות-מדו/

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  17. Started by Soya Gaming,

18. can you give me pleas link to download the PATCH 1.12 for BF2? :s05:

• 11 תגובות
    • 949 צפיות
  19. Started by 3pac,

כנראה שמפתחים את המשחק : http://news.filefront.com/former-lucasarts-staff-reveal-details-about-future-games-kotor-3-anyone/ אני מקווה שזה לא יהיה MMO.

• 5 תגובות
    • 949 צפיות
  20. בעיקר מעניין אותי הדרקון והמכוניות

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by Alexkmr,

http://i32.tinypic.com/xmj0w9.jpg לא שיחקתי כמה ימים, ופתאום צצה לי ההודעה הזאת :s05:

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  22. Started by fano,

תבחרו את המפה הכי טובה לדעתכם בסריית הcod (לא הכנסתי את cod2 למה כנראה שרוב השחקנים פה לא מכירים את המפות שם) http://strawpoll.me/177356 בשביל לראות את האחוזים לכל מפה, תצביעו בבקשה.

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by omfglol,

https://www.cal-online.co.il/he-IL/Cal/prepaid/Pages/welcome.aspx רציתי לדעת אם אפשר להשתמש עם הכרטיס הזה בשביל התשלום החודשי ל World of warcraft?

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by D-Viper,

עברתי כמה משימות במשחק עצמו, והגעתי למשימה מסוימת (הזאתי של הכריסטמאס) שבפעם הראשונה ששיחקתי בה הכל הלך כרגיל. אבל כששיחקתי בפעם השנייה אז זה יצא לי באמצע (שמתי לב שזה קורה אחרי שאני לוחץ כמה פעמים על מקש הפעולות של פתיחת דלת וכל זה). עכשיו זה לא נכנס לי בכלל למשימה. זה טוען, ואחרי הטעינה מראה את ההודעה הבאה: ניסיתי להתקין מחדש, אבל עדיין אותו דבר קרה. (נכנסתי דרך אותו קובץ Save אחרי ההתקנה מחדש), ניסיתי גם לעשות את השלב הקודם לו שוב, אבל זה לא עזר. מה עליי לעשות כדי שזה יפעל? תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  25. Started by Galit17,

נראה טוב רק הם אומרים שזה יהיה אותו מנוע בדיוק הם לא שינו אותו ,חבל ציפיתי לגראפיקה טובה יותר. [E3 2011] Torchlight II interview

• 0 תגובות
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.