עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by omri_ro,

אבל ממש ממש ממש ממש מעצבנת! אני שומר משחק אבל לא יכול אח"כ לטעון אותו (הוא פשוט זורק אותי החוצה! יש איזה FIX או משהו לGTA?

• 2 תגובות
    • 965 צפיות
  2. Started by BeN-T,

ערב טוב. בגלל המשימה האחרונה של call of duty 5 נכנס בי דודה לשחק משחק עם זומביים שצריך לחסל וכל זה. יש לכם איזה משחק טוב וחדש להמליץ? :s05:

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  3. Started by The UnKnown,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=viewNews&sg=games&id=965#reply עפ"י PCARENA המשחק הוכרז וייצא בקיץ ללא דחיות נוספות, מידע נוסף בכתבה.

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  4. יום לפני שהוא נוחת בפלטפורמת ה-uPlay במחשבי ה-PC, אתם מוזמנים לצפות ולהתרשם מתמונות וסרטוני השוואה של משחק הפעולה הפרהיסטורי מחר, ה-1 במרץ, יושק המשחק Far Cry Primal בגירסה שאמורה להיות האולטימטיבית והמרשימה ביותר שלו – זו שמיועדת עבור מחשבים אישיים, ומגיעה שבוע אחרי ההשקה לקונסולות הדור הנוכחי של סוני ומיקרוסופט. המשחק שהופך אתכם לצייד-על ושליט חיות הפרא בעידן העתיק זכה לביקורות חיוביות לרוב עבור גירסאות הקונסולות שלו, כשחלק מהמבקרים מעריכים יותר את המעבר הבלתי צפוי לתקופה שונה לחלוטין עבור סדרת Far Cry וחלק פחות, אך מה שמסקרן יותר במסגרת גירסת ה-PC (שבאופן טבעי תציע את אותה העלילה ואותה המשחקיות הכללית) היא איך בדיוק יוכל להיראות המשחק כשהוא אינו מוגבל בידי חו…

• 0 תגובות
    • 965 צפיות
  5. בעת הפעלה עולה לי ההודעה הבאהׁׁ(ראו תמונה) מה גם ששילמתי על המשחק הזה בחנות של ORIGIN יכול להיות שהמחשב לא מתאים גרפית להפעלת המשחק?

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  6. can you give me pleas link to download the PATCH 1.12 for BF2? :s05:

• 11 תגובות
    • 965 צפיות
  7. שיחקתי בגרסה הפיראטית לפני שהחלטתי לקנות את המשחק. הכל עבד חלק על הגדרות הכי גבוהות (למעט Anti-Aliasing שהייתי צריך להוריד רמה אחת מתחת). קניתי את המשחק והורדתי אותו בOrigin. אני נכנס למשחק רשת, וחשכו עיני. המשחק עובד - על - הפנים. הייתי צריך להוריד כמה דברים על medium-high כדי שיעבוד טוב, וגם זה לא חלק. טוב אמרתי, אולי זה רק המולטיפלייר (לכו תדעו). התחלתי משחק single player מחדש. גם משהו לא בסדר. יש איזורים (כל חדר שני בשלב הראשון) שהFPS פשוט יורד בצורה מאוד מורגשת. מה-שלא-קרה בגרסה הפיראטית. מזל שלי שאיכשהו הגעתי לזה שAmazon (מאיפה שקניתי את הKEY למשחק) עשו לי refund. ויוצא שלא שילמתי אגורה על החרא הזה. אני אישית הולך למחוק את הגרסה החוקית מהמחשב ולחזור לשחק בגרסה הפירא…

• 1 תגובה
    • 964 צפיות
  8. ברגע שנתתי אגרוף (לא משנה מתי) הוא פשוט התחיל להעיף אגרופים ללא הפסקה !! לא משנה מה אני לוחץ , אם זה עכבר או לא עכבר --> הוא ממשיך לתת אגרופים לנצח !! אם יש למשהו רעיון למה זה קורה (רק עם Attack) שיזרוק לי עצם. כרגע אני לא מסוגל לשחק מרגע שלחצתי attack...

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  9. Started by snir0,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד: core duol e6400 2.13 ghz זיכרון: 2gb כרטיס: 1950xt ati 512mb לוח אם: gigabyte 965p השאלה היא: כשקניתי את המחשב התייעצתי עם חברי הפורום והם אמרו שבסדר לקנות מעבד כמו שלי למשחקים. אבל המשחק ריינבו סיקס דורש מעבד של 3ghz ולכן המשחק לא רץ כמו שצריך. אנא יעצו לי מה לעשות עכשיו אני מת על המשחק הזה.

• 12 תגובות
    • 964 צפיות
  10. שלום חברים לא מצאתי תשובה בפורום מסכים.אולי כאן... ראיתי את המסך הזה בתצוגה והוא מדהיםםם יש לו איכות תמונה מטורפת אבל לא יכולתי להריץ עליו משחקים הבנתי שהזמן תגובה האמיתי שלו בערך 16MS בממוצע מישהו יכול להגיד לי מניסיון שזה לא מפריע למשחקים כבדים כמו COD6 BATELFIELD BAD COMPANY ? אין קריעת תמונה?? תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 964 צפיות
  11. Started by creedie,

Needlessly Large Clock: CreeDee Luclfer Shandi Zahi Hyplex Creedie Confirmed.

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  12. "גוון" חדש ומרהיב של הקונסולה המצליחה מבית סוני במהדורה מוגבלת מציין רף מכירות עגול ועצום שאליו הגיעה החברה בתוך קצת יותר משני עשורים לכתבה

13. היי! היום התחלתי לשחק AASF... נראה משחק חמוד, מה רע בלהרוג אנשים ;D אני צריך כמה עצות... נגיד אני נכנס לסרבר, ואז מופיע לי חלון שאני צריך לבחור קבוצה, בחרתי, ואז מופיע עוד משהו שאני צריך לעשות ולא הבנתי בדיוק מה ??? איכשהו אני נכנס למשחק, ואז יש לי סוג של רובה צעצוע שמחקה AK47 :-X יש אולי נשק אחר? אני צריך לקנות, כמו ב CS נגיד? אקדחים, רימונים, יש עוד מה לקנות? ואם יש לכם סתם טיפים נחמדים, מה המטרה במשחק הזה בכלל אתם מוזמנים להגיד תודה

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  14. Started by X_Dror,

http://www.gamespot.com/pc/rpg/worldofstarcraft/news.html?sid=6146918 הגרפיקה לא נראית משהו והוא מיעוד לסוף 2007, לא יודע, נראה לי מאכזב.

• 10 תגובות
    • 964 צפיות
  15. למה זה לא נותן לשנות ל 85..100.....? תקוע אצלי על 60 מישהו ? :-\

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  16. Started by mc_elad,

למה כאשר אני משחק נגד המחשב ומגיע למצב שנשאר למחשב רק מלך...ישר המחשב מודיע לי על תיקו??? (זה משחק מובנה בויסטה**) **מצטער אם זו שאלה טיפשית-אני רק מתחיל בכל הנושא של השח-מט**

• 5 תגובות
    • 964 צפיות
  17. Started by tamir2,

שלום לכולם!! יש לי בעיה במשחק.. הזה כל פעם שאני נכנס למשחק.. אז העכבר נעלם לי.. ואז אחרי שאני עושה לו.. ctrl alt del ומופיע החלון הזה.. ואני סוגר את המחשק.. נפתח לי לכמה שניות.. הודעה כזאת ובה רשום engine reauires video card with pixel shader 1.1 or greater capabilities מחקתי את המשחק.. והתקנתי שוב.. וזה לא עזר.. ויש לי את הדריורים הכי חדשים בבקשה עזרו לי.. תודה!

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  18. Started by FreePwR,

שלום לכולם ! אין מאושר ממני כאשר אני צריך לכתוב הודעות משמחות שכאלה ! אתם אולי לא יודעים אבל אני מחפש כבר המון זמן שחקן זרג לקבוצת הסטארקראפט 2 שלנו כרגיל כמו כל שחקן שאני מצרף , לא מספיק שיהיה מדובר בשחקן טוב אלה הוא חייב להיות גם בן אדם נחמד שיסתדר עם התמהיל שאנחנו מנסים ליצור בקבוצת PwR. אני שמח לבשר שלא אחר מאשר Snykes מצטרף לקבוצה שלנו ומהיום הוא SnykesPwR ! Snykes או בשמו המלא : אור דניאל , הינו שחקן סטארקראפט מהותיקים ומהטובים שיש למדינתנו הקטנטונת להציע, הוא התחיל בתור שחקן פרוטוס (ושיחק בנבחרת ישראל בגלגול הקודם שלה) עבר לשחק טראן וכיום משחק בגזע השרצים (זרג) אין ספק שאור הוא תוספת משמעותית ומאוד חיובית לקבוצה שלנו והוא יתחיל לקחת חלק פעיל בקבוצה כבר הערב במסגרת…

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  19. Started by ag43,

קיבלתי את ההרחבה של FEAR ואני רוצה לשחק בה. כששיחקתי במשחק המקורי הייתי עם מסך CRT 17 ולכן שיחקתי ב1024X768. היות שעברתי למסך LCD שהרזולוציה הטבעית שלו היא 1280X1024 רציתי להעביר לרזולוציה זו וגיליתי שהמשחק לא תומך בה. משיטוט קצר ברשת גיליתי שצריך לערוך ידינית את קובץ הSETTINGS.CFG אבל אם אני עושה זאת המשחק לא עובד. הוא לא מנסה אפילו להטען. כאשר אני מחזיר לרזולוציה המקורית המשחק נטען ללא בעיה. מישהו יודע כיצד להגדיר את המשחק כך שיעבוד ברזולוציה זו? ברזולוציות האחרות המשחק נראה נורא.

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  20. כל משחקים פיפא 2005 עובדים לי על HIGE ויש לי כרטיס מסך GEFORCE FX 5500 DDR 256 איזה כייף לשחק על הכי גבוה וחלק וזה כייף ;D ;D ;D ;D ;D השאלה שלי היא האם כל המשחקים של פיפא בעתיד יעבו לי ככה?

• 13 תגובות
    • 964 צפיות
  21. Started by hakoki,

Vampire - The Masquerade Bloodlines אני רץ על 75 ולא עובר וגם באינדיגו פרופסי זה ככה שד"א עכשיו הרבה הרבה יותר מהנה לשחק בו על הכל גבוה עם פילטרים והכל מאשר עם ה5200 שבקושי הריץ אותו אז באמת יש הגבלה במשחקים האלה או שפשוט הכרטיס שלי לא יכול יותר מזה? 8600gt 512mb תודה

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  22. Started by menihen16,

שלום לכם... אני משחק במשחק Mirrors Edge ו5 דקות בערך אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק נתקע ולפעמים המסך מהבהב ואני צריך לעשות ריסטרט... מישהו יודע למה?. הכרטיס מסך על 50 מעלות במנוחה וכ75 מעלות במאמץ...! בדקתי את זה וכשהמשחק נתקע הכרטיס הגיע ל 68 מעלות מקסימום... חשבתי שהכרטיס מתחמם וגרם לזה אבל עשיתי בדיקה ב OCCT והכרטיס אחרי 10 דקות מאמץ וטמפרטורה של 75 מעלות בערך לא נתקע! מה יכולה להיות הבעיה?. תודה לעוזרים. מני חן.!

• 9 תגובות
    • 964 צפיות
  23. Started by Guarding angel,

קבלתי אתמול את המשחק Chaser למשהו יצא לשחק בו?

24. Started by ras81,

שאלה נוספת, הדרך היחידה במשחק להתקדם היא עם הכמה ח'ברה שמסתובבים איתי בהתחלה? (כן אני די בשלבים ראשונים של המשחק ואין לי כוח לקרוא חוברת באנגלית-יותר נכון ספר )

• 4 תגובות
    • 964 צפיות
  25. מתגעגעים לימי הזוהר של מפיצת המשחקים האמריקאית בשנות התשעים? מבצע עדכני בחנות הגיימינג מציע לכם הזדמנות לחוות אותם מחדש, בפורמט נטול DRM שנתמך על ידי מערכות מודרניות לכתבה

• 0 תגובות
    • 964 צפיות

דיונים חדשים בפורומים