משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
-
ראיתי שהמון אנשים מחפשים קהילה ישראלית ל POE. יש המון שרתים מכל מניי סוגים.. הייתי בכמה שרתים ואין באמת קהילה אחת גדולה ומאוחדת. יש כבר שרתי דיסקורד כאלה ואחרים ל POE אבל אנחנו רוצים לקחת את זה לשלב הבא. יש פה אנשים פעילים על בסיס יום יומי,קהילה חייה, אין פה ילדים קטנים ומציקים, קהילה בוגרת ואיכותית, שרת מתוכנת ברמה גבוהה שכולל אמוג'ים מיוחדים של המשחק. אז אם אתם אוהבים POE או שבא לכם להתאהב במשחק אדיר,מוזמנים להכנס לשרת!. https://discord.gg/ja3MMjj
-
- 0 תגובות
- 929 צפיות
-
-
Assassin's creed revelations ההמשך לכותר הקודם brotherhood בהחלט משחק מרשים ביותר עם גרפיקה ועולם שנראים אמיתיים אותי המשחק לא איכזב וממשיך מאותה הנקודה שהקודם הסתיים רק הפעם המשחק לא מתרחש ברומא כמובן שגם הוסיפו נשקים חדשים ואפשרויות נוספות את השאר תגלו לבד. ציון שלי 10. saint row the third ללא ספק הרבה יותר טוב מהקודם נראה ריאליסטי יותר והמשחקיות יותר מהנה וכייפית עם עלילה מעניינת ממליץ בחום רב למי שרוצה לעשות בלאגן !!! ציון 9
-
- 2 תגובות
- 929 צפיות
-
-
היה לי אתר ממש טוב gamespot בטח כולם מכירים אבל הוא עכשיו אך ורק בתשלום מישהו יכלל תת לי אתרים ?! please ? תודה
-
- 5 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קנה חבילת זהב קבל... אלמוג? שמתי תמונה של BLUE SHIFT בשביל להשוות את הסמל http://members.lycos.co.uk/superginiman125/c/PICT0873.JPG
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
האם מישהו בבקשה יכול לתת לי הכוונה לפאטצ' השלישי של המשחק לא דרך האתר הרשמי...אני פשוט לא מצליח להוריד משם אם יש למישהו כוח אז האם הוא יכול לשלוח לי אותו ? תודה
-
- 6 תגובות
- 929 צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק היום בבוקר, ואחרי שחזרתי הביתה מהבית ספר רצתי להתקין אותו ואני כבר לא הייתי מסוגל לחכות עוד. ההתקנה עברה בהצלחה יצרתי לי דמות והתחלתי לשחק. ממש על ההתחלה מתי שיורדים עם הקיסר לבטן האדמה ונלחמים בגנבים, המשחק נתקע לי ויש מסך עם הרבה חירבושים צבעוניים וכל המחשב נתקע. וככה כל פעם שאני מגיע לאותו קטע אחרי שאני מתחיל מחדש- שוב נתקע, אני כבר מיואש... יש לי כרטיס מסך Gforce 6600 GT מעבד 2.8 GHZ של אינטל ו512 זכרון DDR . בבקשה מישהו שיעזור לי לפתור את החרא הזה... :'(
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אני כבר ראיתי שאתם טובים בלימצוא מישחקים ישנים אז תעזרו גם לי קצת... למישחק קוראים BLACK THORNE הוא שוטר דו מימדי הוא יצא ב91/94 ע"י בליזארד הדמו מיסתובב ברשת כבר שנים אני מעוניין להוריד,ליקנות בקיצור להשיג בכל דרך את המישחק אשמח אם תעזרו תודה שלכם ANTIXRIST
-
- 3 תגובות
- 929 צפיות
-
-
אממ.. יש לי ת'משחק כבר די הרבה זמן.. חצי שנה בערך.. שיחקתי בו אתמול.. והיום כשאני באתי להיכנס למשחק הוא פשוט לא עולה.. כשאני לוחץ להיכנס למשחק, יש אנימציה של העכבר כמה שניות.. שהמחשב חושב.. וזהו, ואז זה פשוט מפסיק "לחשוב" ונשאר בשולחן העבודה.. אני לא מבין למה זה קורה..=/ המפרט של המחשב אם זה משנה: כרטיס מסך - ATI RADEON X600PRO 128MB PCI-E 512MB זיכרון.. 120GB מקום.. 3.0Ghz מהירות.. תודה מראש, אלכס.
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום... אז כמו בכותרת, אני מחפש אחד שיהיה כמה שיותר דומה לגיימפד המקורי של ה- PS2, כדי שאני אוכל לשחק PES5 בצורה נורמלית... חשבתי על שני מוצרים מבית Logitech, האחד הוא Rumblepad II והשני הוא Dual Action. אני מחפש שלא יעלה יותר מ- 250 ש''ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 929 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה שהייתי קטן בערך בגיל 6 או 7 שיחקתי במשחק כזה שאתה צריך להרוס מלא חלליות ושאתה גומר להרוס אותן מגיעה אליך אוטו פיצה הוא צועק PIZZA MAN נותן לך פיצה ועוברים שלב בבקשה תגידו לי מה שם המשחק אם אתם יודעים על מה אני מדבר
-
- 4 תגובות
- 929 צפיות
-
-
בחברה נחושים להמשיך ולטפח את האלטרנטיבה שלהם ל-Steam, אשר תקבל באופן בלעדי חלק גדול ממשחקי ה-Xbox המובילים בעתיד הקרוב חנות האפליקציות של ענקית התוכנה עבור חלונות 10, ה-Windows Store, הצליחה להכעיס חובבי גיימינג רבים בתקופה האחרונה, כשהפכה לבית הרשמי של כותרים בולטים כמו Rise of the Tomb Raider (שזמין גם ב-Steam לשמחתנו) ו-Gears of War: Ultimate Edition – והפגינה כמה וכמה חסרונות ובעיות טכניות מהותיות, שהעלו דז'ה-וו די שלילי לשירות ה-Games for Windows Live הידוע לשמצה, שהיווה פלטפורמה נוראית למשחקים מסויימים לפני כמה שנים ונסגר לבסוף בקול ענות חלושה. בשל העובדה שחנות האפליקציות עושה שימוש בארכיטקטורת ה-UWP (ר"ת Universal Windwos Platform) החדשנית של מיקרוסופט, ש…
-
- 0 תגובות
- 928 צפיות
-
-
http://i32.tinypic.com/xmj0w9.jpg לא שיחקתי כמה ימים, ופתאום צצה לי ההודעה הזאת :s05:
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
מישהוא יודע איפה אפשר להריד ISO של משחקים כמו FTP טוב וכו
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
תבחרו את המפה הכי טובה לדעתכם בסריית הcod (לא הכנסתי את cod2 למה כנראה שרוב השחקנים פה לא מכירים את המפות שם) http://strawpoll.me/177356 בשביל לראות את האחוזים לכל מפה, תצביעו בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 928 צפיות
-
-
גם יניב קרול הטרול AKA YGRIND\ENTRODUCE עשה מלא שטויות קילל ופתח סתם משתמשים. באן בבקשה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
או שצריך סטים? תודה לעונים.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אין לי מושג מה הבעיה אני ניכנס למשחק והוא יוצא ממנו
-
- 11 תגובות
- 928 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר בHDMI 1.4 לרסיבר ימהה ובסרטים הוא מוציא סאונד DTS MA מדהים במשחקים מצד שני הוא מוציא PCM אומנם 5.1 אבל זה נשמע סאונד פחות מרשים מבPS3 האם משחקים כמו BATMAN AC וSKYRIM בכלל תומכים DTS/DD בPC ? אם כן למה אני מקבל PCM ? אולי חייבים כרטיס קול ? יש לי כ.מסך HD 6950
-
- 2 תגובות
- 928 צפיות
-
-
שלום,אני הורדתי את המשחק החדש,התקנתי אותו בתוכנת דומין טולז,אבל כנראה שנתקעתי בבעיה. התפריט של המשחק עולה,כלומר הקטע שבו שאתה צריך ללחוץ " play " בכדי שהמשחק יעלה. עכשיו יש 2 בעיות שמבוססות על אותו עיקרון : 1) שאני לוחץ על play , על העכבר מתחיל להופיע טעינה כזאת , אחרי טעינה מופיע לי שגיאה(ראו תמונה) : http://www.zix.co.il/viewer.php?id=902046412.JPG 2) שאני מחליף קארק ,יש לי שגיאה מערכת , לפני זה יש מסך שחור כאילו שהמשחק עולה ולאחר מכן , ( exe ) אשמח לעזרה,[glow=red,2,300][/glow] שתוכל לעזור לי ולהאנשים האחרים שנתקלו באותה בעיה,תודה רבה .
-
- 4 תגובות
- 928 צפיות
-
-
-
אבל ממש ממש ממש ממש מעצבנת! אני שומר משחק אבל לא יכול אח"כ לטעון אותו (הוא פשוט זורק אותי החוצה! יש איזה FIX או משהו לGTA?
-
אני וחבר שלי רוצים לשחק ברשת אחד נגד השני לא מוצאים את ההגדרות אני צריך עזרה איך לשחק ברשת.
-
- 5 תגובות
- 928 צפיות
-