משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
עבודה של 10 דקות... היה לי משעמם... http://stage6.divx.com/user/IlanF/video/1436968/G-Mod:-I-call-it----The-Deleter! מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום, אני משחק ב-RAINBOW SIX VEGAS והייתי רוצה לארגן משחקים משותפים ביחד, עכשיו כל מי שיש לו את המשחק ומעוניין לשחק אנא צרו איתי קשר בפרטי, או פה. אם תרצו נוכל לארגן אפילו קלאן, דרך אגב אני לא מהנובים ואני מחפש שחקנים יחסית טובים, אני מתכוון מעל הממוצע, אני יגדיר את זה ככה: מישהו שה-SCORE שלו מעל 1.5 KDR למי שלא יודע מה זה אומר אז KILL/DEATH RATIO שזה אומר כמה אנשים הרגת בסיבוב לעומת כמה מתת. מקווה לתגובות. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
הורדתי תמשחק מפעיל דרך דימון טול וWOWLOEADER מנסה להתקין ו (תמונה) [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה אני אגיד לכם? נדלקתי לאחרונה לגמרי על המשחק הזה, אני כמעט סופר את הימים עד שהוא יצא הקדמה למשחק : מדובר במשחק, קודם כל, מאותם היוצרים של הנסיך הפרסי, מ-SANDS OF TIME ועד ל-The two thrones, ולכן אנחנו יכולים לצפות להרבה אקרובטיקה, לשימוש נרחב בחרבות, ואולי אפילו בקצת כלי נשק מאולתרים (במילים אחרות, לזרוק כדים בכדי לזעזע את השריון הכבד של השומרים ). עוד אלמנט שאני מקווה שלקחו מהנסיך הפרסי זה המערכת החופשית יחסית שבא הנסיך היה זז, כלומר, ב-The TWO thrones מהגתי לקפץ מאויב לאויב, משסע את כולם עם חרב + גרזן (השילוב החביב עלי ) עד שכולם היו מתים, ואני מקווה שיעשו אפשרות כזו גם ב-Assassin's Creed. כמובן שהמשחק לא יכיל אך ורק לחימה ואקרובטיקה, אלטאיר הוא הרי מתנקש ;D רוב ה…
-
- 74 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
סיימתי את המשימות של העיר השנייה והשלישית ועכשיו חזרתי לעיר הראשונה. לא עשיתי שום צי'ט אבל לא יודע למה נראה כאילו כולם פה השתגעו... כל האנשים הולכים מכות אחד עם השני וגם כל הזמן המכוניות של השוטרים עולים באש. זה אמור להיות ככה ? אולי זה באג ? מישהו יודע למ זה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
אם אני רוצה לשחק CS 1.6 / CSS ברשת, לא באינטרנט, איך אני עושה את זה? יש הרי את הSTEAM... דרך אגב, יש לאחד מהם או לשניהם DEMO?
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
קניתי את השלט הנ"ל עם החיבור שמחברים למחשב בכדי שאוכל לשחק ב-PC שלי עם השלט של ה-XBOX360. התקנתי את הדרייבר ולחצתי על הכפתור בשלט ובמקלט שלו והוא זיהה אותו אבל שאני משחק GRAW2 ומנסה עם השלט כלום לא קורה. האם פיספסתי משהו ?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
חבר שלי הביא לי את החשבון שלו בסטים ויש לו שם את counter striek 1.6 עכשיו אני לוחץ עליו מקש ימני ואז install והוא תוך חמש דקות מגיע לסוף ואז כאילו א גומר את ההכנה, הנה תמונה : http://i14.tinypic.com/6286jo2.jpg הוא ככה כבר חמש דקות
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
אני משחק במישחק יומיים אחרי יום אחד פיתאום המישחק טססססססססס הכול זז מהר כזה ואי אפשר לעשות כלום מה צריך לעשות תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
אני מפעילה את המשחק , יש הקדמה וכל זה אבל כשאני מגיעה לתחלס להתחיל לשחק בשלב הראשון זה מה שאני רואה, למה זה? התקנתי את הפאטצ stk-WW-10001 וזה לא עזר ואז רציתי להתקין את הפאטצ stk-us-0-3 שזה היותר מתקדם והוא אמר שאי אפשר להתקין כי כבר מותקן הפאטצ הקודם,ואני לא בטוחה שהפאטצ הזה הוא מה שייסדר את הבעיה המוזרה. זה המחשב שיש לי: e6600 מעבד 8800 640mb כרטיס מסך 4 GB זכרון [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שמעו יש לי מחשב פנטיות 3, 345זיכרון כרטיס מסך ג'יפורס2 400mx . עכשיו אני מחפש משחקים לשחק בו,אפשר בבקשה שמות? אני מקבל כל קטגוריה של משחק חוץ מגרסאות של פיפא ונבא,הירוס 3,קואיק וארקפט.כל משחק אחר תמליצו בבקשה.
-
- 20 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים... עוד מעט מתקרב עלינו חודש אוגוסט חודש עם משחקים טובים... ובניהם המשחק Stranglehold מה אתם אומרים על המשחק הזה? משחק טוב צריך להיות? אתם יודעים אולי גם עם זה מנוע DX10 או רק DX9 ? אני מקווה 9 כי יש לי X1950XT כע אני יודע מעפן.. ותגידו השליטה תהיה נוחה בעיקרון יענו כמו שהיה מקס פיין כי ראיתי שיש תאפקט החזק הזה.... ? תודה מראש לעוזרים/ לעונים
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, הגעתי לאתר הזה דרך חבר שלי אז אני לא יודע אם רלוונטי לפרסם כאן בתים בסימס אז ביי. סתם... פרסמתי את הבית בכמה אתרים; העיקריים שבהם: http://modthesims2.com/showthread.php?t=238583 http://thesimsresource.com/profiles/view.php . ==================================================================================== *UPDATE* 8/7 Hi all! As for most of your positive comments, I decided to put the download link for the fully furnished version of the house. You see, I couldn't upload the fully furnished version to MTS2 for the reason the size is so large that I don't think MTS2 would be happy to store so much MB on their servers for only 1 lot. Therefore…
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
היי, כידוע, ישנן 2 סדרות עיקריות אשר מפשרות לנו, הגיימרים, להנות מ"סימולציה" של משחק כדורסל רגיל (לא רחוב): - NBA 2KX NBA Live 0X משנה הבאה (08) סדרת 2k תצא אך ורק ל PS3 ול Xbox 360- קונסולות הדור הבא. בעבר היא יצאה גם לקונסולות הדור הקודם. עם זאת, לצערנו הרב, היא מעולם לא יצאה למחשב. מה שמשאיר את שחקני המחשב עם סדרת Live של EA. מי שעוקב יודע שהחל משנת 2003 אין בכלל על מה להסתכל בסדרה. המצב הידרדר עד כדי כך שהגרסה האחרונה, 07, זוועתית עד כדי כך שזה פשוט סבל לשחק בה. הרבה חנויות לא מוכרות אותה בכלל לקונסולות (שם יש את 2K המוצלחת ואין שום סיבה לקנות את לייב) ומוכרות את הגרסה למחשב במחיר מוזר (99 שח). כרגיל, גם השנה אנו מקווים לגירסה מוצלחת של NBA Live, מה שיתן לשחקני המחשב …
-
- 6 תגובות
- 804 צפיות
-
-
סוף סוף הוא עובד על המחשב החדש על הכי גבוהה אני מדבר על HIGH לא על ULTRA כי אמרו לי שיש באג שאצל כולם זה עובד על 1FPS אז לא ניסיתי אפילו.. התקנתי את המשחק והתחלתי מירוצים אבל לא הבנתי מה המטרה של המשחק.. במסלול הראשון עם הבאגי הזה לקחתי מקום ראשון ועברתי למירוץ הבא ולקחתי מקום 13 משהו כזה ועדיין זה סימן לי כאילו סיימתי אותו.. זה בסדר? יעני צריך לעבור שם את כל המסלולים בטבלה לא משנה באיזה מקום או מה לא הבנתי איך זה הולך אז שמישהו יסביר לי בבקשה.. ועוד משהו.. יש בכמה אפשרויות שאפשר לבחור ULTRA, איזה מהם עושה את הבאג?
-
- 10 תגובות
- 779 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק ברשת, מכניס אימייל וססמא ולוחץ LOGIN, הוא אומר לי שיש גרסה חדשה. לחצתי שיתקין, אבל אחרי כמה זמן המסך ניהיה שחור ולא ראו כלום חוץ מהסמן של העכבר. הורדתי את הפאטץ' מהאתר, אבל המשחק עדיין אומר שאני צריך להתקין את הפאטץ' הזה
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
עוד בשלב הראשון, בדקות הראשונות הוא קורס על ההודעת שגיאה הזאת: מפרט בצד... עריכה: נראה לי מצאתי את הבעיה, למי שזה גם קורס שינסה לשחק בלי החיילים שלו, שישאיר אותם בצד ותגידו לי אם קורס לכם
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
היי מישהו שיחק במשחק? הבנתי שזה כמו הרחבה למשחק ה1 עם 19 משימות חדשות... http://www.meqantr.com/call-duty-american-rush-2-t15925.html?s=d87b5e8ca90abca5e6170822d888e8a1&
-
- 4 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אני לא מוצא את הגובלינים האדומים! הגעתי למקום שככל הנראה אני אמור למצוא אותם, אבל אין לי מושג מה לעשות שם... זו נראית לי הSpree Castle. מישהו עבר את הקטע הזה ומצא את המשרתים/גובלינים האדומים האלו?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
טוב קיצור לחבר שלי יש בעיה במשחק . Counter Strike :Source כל פעם שהוא ניכנס למשחק אחרי כמה זמן זה יוצא לו מהמשחק ועושה לו שגיאת אל תשלח.. מישו יכול לעזור לי לעזור לו ? בבקשה =]
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי, הנה הרשימה שלי למשחקים מומלצים, חלקם בעלי גרפיקה כבדה יחסית וחלקם הרבה פחות. רציתי לדעת אם תוכלו להמליץ לי על משחקים נוספים ל PC פרט למשחקים הללו, כל ז'אנר יתקבל. ה DONE אגב אל תשימו לב אליו, הוא מסמל משחקים שסיימתי [או קרוב לזה, כבר לא זוכר!] -------- Spider-Man 3 *DONE* - S.T.A.L.K.E.R: Shadow of Chernobyl - *DONE* *DONE* - Need for Speed Carbon - *DONE* Ghost Recon Advanced Warfighter 2 X-Men Legends II: Rise of Apocalypse *DONE* - Age of Empires III - *DONE* *DONE* - Top Spin 2 - *DONE* *DONE* - Overlord - *DONE* Tom Clancy's Splinter Cell Double Agent Battlefield 2142 *DONE* - F.E.A.R - *DONE*
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה הוא לא פועל ? ליפני חצי שנה הוא פעל לי עכשיו לא . זה מה שהוא רושם לי.. wrong game DLL API version [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! עד לפנ כמה שעות, הייתי סגור על PS3.. אבל אחרי זה קראתי בביקורת שמבחינת ביצועים הוא לא משהו..האם זה נכון? אם כן, אז חשבתי לקנות מחשב - אבל האם ימשיכו לצאת משחקים טובים למחשב כמו ל PS ו XBOX ? עוד שאלה - מה לדעתכם עדיף (למשחקים) מחשב(כ.מסך יהיה 8600GT או 7900GS ) או PS3 ?
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-