עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by firebug,

טוב אז לפני כמה זמן המשחק stalker clear sky התחיל לגרום לקריסת המחשב (התכבה לגמרי). בהתחלה חשבתי שזה בגלל שאני לא ניקיתי הרבה זמן את המחשב אז ניקיתי אותו (כולל את הספק והמאוורירים של המעבד והכרטיס מסך). אחרי הניקיון המחשב לא עשה בעיות במשחקים אחרים שאני משחק כמו css ו- bc2 אבל בסטאלקר קליר סקיי המחשב לא קורס אבל המאוורים עובדים הרבה יותר חזק משאר המשחקים עכשיו אני לא יודע האם הבעיה הזאת נפוצה במשחק הזה (הבנתי שיש לו הרבה באגים) או שפשוט המחשב שלי כבר לא סוחב משחקים שיחסית אמורים להיות כבדים?

• 2 תגובות
    • 938 צפיות
  2. Started by coorva,

מה טוב יותר למישחקים? NTFS או FAT32? יש איזו חשיבות לעניין הזה שבא לידי ביטוי בהרצת מישחקים? תודה

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  3. Started by dark_zero,

איזה משחקים אתם ממליצים לי להתקין על המחשב הבא:CELERON 700Mhz 256 mb ram tnt 2 model 64 32MB אבל משחקים יפים

• 14 תגובות
    • 938 צפיות
  4. רגע לפני ההשקה הגדולה, בחברת Rockstar עסוקים בלשכנע את העולם כי לא הביאו את עובדיהם לתנאי שחיקה בלתי אפשריים בדרך לעמידה בלוחות הזמנים של הפרוייקט העצום לכתבה

5. Started by ofer_mat,

329 מפות שיחקתי ואני כל הזמן מחפש עוד מפות...ממש מכור מתי יוצא החלק הבא? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  6. חובה לכל חובבי ה RPG, התחלתי אותו היום, משחק מהמם, קיבל ציונים גבוהים מכולם(מעל לפחות85%), מדובב כולו עם דמות מגניבה, קרבות כיפיים, עולם חדשני ומקורי על אמת! איזשהו מכונאי שאיבד את הצוות שלו בעולם זר והחייזרים שם חושבים שהוא המושיע שלהם(לא כזה חדשני) אבל הדמויות מאוד אמיתיות, והגיבור עצמו הוא דמות מצחיקה וCOOL כזאת...הרבה יותר משכנע מגוטיק..ואני חובב מושבע של גוטיק. קיבינמט למה אין משחקים כאלה חדשים?? איזה גאונות. (אגב החברה פשטה את הרגל מזמן, כמו כל המשחקים הטובים...אני צריך לחפש את כל החברות משחקים שפשטו רגל ולקנות את כל המשחקים שלהם -הם בטח הכי טובים שיש) בקיצור לא מאמין שמי ששיחק במשחק הזה יגיד שהוא לא מעולה. משחק משנת 99...3D PERSON SHOOTER כזה, אבל גרפיקה ממש לא מרש…

• 3 תגובות
    • 938 צפיות
  7. אליפות ישראל בLOL כבר כאן! לפרטים והרשמה: http://gamex.co.il/community/viewforum.php/f,163/

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  8. Started by Henry55,

המשחק היחיד שראיתי שיש לו 3d מובנה כאופציה בתוך המשחק , וניסיתי את ה3d קצת , והעיניים שלי פשוט לא יכולות לעמוד בזה אפילו לשנייה , שזה מוזר , מכיוון שאני רואה סרטים בתלת מימד כל הזמן , ולא הרגשתי בסרטים שום אי נוחות , אפילו לא קטנה. הקטע עם הרזולוציה קצת מבאס (720p בתלת מימד...) , אבל זה היה ידוע לי שזה יהיה ככה. יש למישהו פה ניסיון עם המשחק הזה בתלת מימד או משחק בכלל בתלת מימד?? יש היום מסכים שיש להם את האופציה ל1080p בתלת מימד?? (לא ממש קשור , אבל על הדרך...)

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  9. יש לי את המפרט שב(מפרט שלי) עכשיו שאני משחק ב Unreal II אחרי כמה דקות הוא יוצא לי ורושם לי את ההודעה הזאת מה זה יכול להיות ? מה ההודעה הזאת אומרת ? (מצטער אין לי מושג באנגלית) וגם בכללי במשחקים שיש לי על המחשב אני לא יכול לשים רצולוציה של יותר מ - 768*1024 איך זה הגיוני בכלל ומה אני צריך לעשות ?

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  10. קיבלתי אותו רק לפני יומיים , וכל מה שיש לי להגיד זה ווווווווואאאאאאוווו!!!!!! (דרך אגב אהבתם את הפוסטל הראשון ?)

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  11. Started by psyco,

שלום לכולם, אני מנסה כבר זמן מה למצוא משחק ישן שאהבתי לשחק פעם. מדובר על משחק בו השחקן מגלם בקר אוויר מרחבי, שבו ניתן לבחור בין שדות התעופה הגדולים בעולם. מדובר במשחק דו מימדי, צבעוני, שרואים מסך רדר עגול עם מספר שדות תעופה, ומטוסים קטנים עם המידע עליהם צמוד להם בקטן, ועד כמה שאני זוכר זה לא שקל הרבה.. אשמח אם מישהו יוכל לעזור למרות ההסבר הלא מובן שלי... תודה מראש, יוסי.

• 4 תגובות
    • 938 צפיות
  12. Started by ZomberGaming,

סרטון חדש עוד קצת PVP בסמאלוויל http://www.youtube.com/watch?v=BZVLgOUnbNg&feature=youtu.be תהנו

• 0 תגובות
    • 938 צפיות
  13. סרטון שצולם בסתר מאחורי דלתיים סגורות בתערוכת E3 2015 שופך אור נוסף על המשחקיות של הכותר החדש והמדובר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-%d7%91-17-%d7%93%d7%a7%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%9e%d7%95%d7%93%d7%9c%d7%a4%d7%aa-%d7%9e%d7%aa%d7%95%d7%9a-star-wars-battlefront-%d7%94/

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  14. Started by dmkiller1,

שלום חברים, יש ברשותי שני משחקי BF3 עם רישיון ורק אחד מהם מותקן במחשב כמובן, אני משחק במשחק זה כבר שנים, משום מה האנטישמיות חוגגת גם במשחקים, וקשה להם שיש ישראלי שיותר טוב מהם כנראה, וזרקו אותי כבר מהרבה שרתים ותיכף לא לא נשאר לי שרת שאוכל לשחק בו, אנא מכם, תעזרו לי איך לגרום לכך שלא יזהו אותי. אני לא יודע איך השרתים שלהם מזהים שחקנים, אולי אתם יודעים, בבקשה אני מתחנן לעזרה, מה עליי לעשות? תודה למשיבים.

• 4 תגובות
    • 937 צפיות
  15. Started by SilentBob,

האנשים שהחזירו לחיינו את סדרת Shadowrun נהנים מהצלחה גדולה חדשה בפלטפורמת הקיקסטארטר, הפעם עם כותר טקטי שמבוסס על המותג אשר בהשראתו נוצרו הסדרות MechWarrior ו-MechCommander לכתבה: http://hwzone.co.il/הקאמבק-הגדול-של-הרובוטים-הענקיים/

• 0 תגובות
    • 937 צפיות
  16. Started by menihen16,

שלום לכם... אני משחק במשחק Mirrors Edge ו5 דקות בערך אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק נתקע ולפעמים המסך מהבהב ואני צריך לעשות ריסטרט... מישהו יודע למה?. הכרטיס מסך על 50 מעלות במנוחה וכ75 מעלות במאמץ...! בדקתי את זה וכשהמשחק נתקע הכרטיס הגיע ל 68 מעלות מקסימום... חשבתי שהכרטיס מתחמם וגרם לזה אבל עשיתי בדיקה ב OCCT והכרטיס אחרי 10 דקות מאמץ וטמפרטורה של 75 מעלות בערך לא נתקע! מה יכולה להיות הבעיה?. תודה לעוזרים. מני חן.!

• 9 תגובות
    • 937 צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

לקראת MW3 אני מתחמם לי פה בMW ואחרי שהתקנתי אותו, ואישרתי הכל בPB וכו' (בסטים) ברגע שאני נכנס למשחק הוא אומר שהוא לא מוצא את הPB ואם אני נכנס לשרת אחרי שתי שניות זה מעיף אותי.. מה עושים?

18. כותר המירוצים הטרי הוא כנראה הבלעדי הטוב ביותר של מיקרוסופט לשנת 2018 - ונהנה ממכירות מרשימות של מעל ל-2 מיליון יחידות כבר בתחילת דרכו לכתבה

19. כנסו לאוריג'ין כתבו בקוד : BF3E3 תהנו

• 10 תגובות
    • 937 צפיות
  20. מפרט: Intel i7-2630QM CPU @ 2.00GHz 8GB DDR3 NVIDIA GForce GT 525M כדוגמה: Fifa 2014, PES 2014, Call of Duty האחרון? תודה

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  21. Started by IL ORANGE,

שלום רציתי להתקין משחק ובמהלכו הוא עשה לי שגיאה שאומר אין לי driectx למרות שיש לי הוא רשם ההתקנה לא תוכל להמישך אם אין לך driectx אז התקנתי מכול מיני מקומות וגם בזאת של המשחק את ההתקנה של הדריקטאיקס שצרבתי לחבר את המשחק אצלו זה עבד ככה שאין בעיה בדיסק או משהו נ.ב המשחק הוא ניד פור ספיד קרבון החדש מה אני עושה כדי להמשיך את ההתקנה? מה עלי לעשות תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  22. Started by Mizardon,

התחלתי הלתקין את הסן אנדרס בשלבים הראשונים של התהתקנה קופת הודעה שום כתובL הקובץ לא נמצא או משו כזה ושמו CUTS.IMG אני עושה נסה שנית ואז עולה ההודעה :"קשל כטסטרופלי". אחרי זה אני מתקין מחדש ונמצאת עוד מעיה של הקובת GTA3.IMG אני עוד הפעם לוחץ נסה שנית והוא כותב קשר קטסטרפלי אם מישהוא יודע מה הבעיה או שיש איזשהיא תוכנה שמטםלת בקבצים ועוזרת אז שמישו יגיד לי כאן תודה מראש, איליה :

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  23. Started by badmama,

רבע שעה של שיטוטים בשלב שאחרי הדמו הוכיחו מעל ספק שמדובר בעילוי. בטח בהשוואה לפיאסקו של ANGEL OF DARKNESS. ישנה אופציה נפלאה לאפשר לשחק אותו עם NEXT GEN CONTENT, ואז הוא נראה כמו הגרסה ל XBOX360. בשלבים הפתוחים הוא אפילו צולל למתחת ל 15 FPS!

• 6 תגובות
    • 937 צפיות
  24. חברת Valve אישרה את השמועות אודות משחק חדש בסדרה המיתולוגית שלה שיתמקד בדמותה של אליקס ואנס - וייחשף בתוך מספר ימים לכתבה

25. Started by HaVoC_850,

כל המחירים שראיתי יצאו מעל 250 שקל... לא שווה את זה כרגע. באתר של בליזארד הם מחייבים אותי לקנות במטבע אנגלי שבכלל מעלה את המחיר של המשחק ל-270 שקל וסתם הודעה ישנה מאוד שלי שמצאתי לגבי המשחק http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=362623.0 4 שנים עברו... לדעתי הם פישלו עם המשחק הזה בגדול.

• 0 תגובות
    • 937 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.