משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
מספיק להתוקח כל אחד אוהב משחק אחר UT.QUAKE.CS וכו אז מספיק עם כל הויכוחים המיותרים האלו כל אחד והמשחק שלו :saint: :-* ;D
-
- 5 תגובות
- 977 צפיות
-
-
-
אם אני מתחבר לחשבון שיש לו פרימיום במחשב שלי ואז מתחבר לשלי בלי פרימיום זה יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 977 צפיות
-
-
שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
http://www.humblebundle.com אז עוד "לא-באנדל" מוצע כעת למכירה. הוא כולל שלושה משחקים של Amanita Design מז'אנר הקווסט-פאזל "הצבע ולחץ": Samorost 2 ו-Machinarium שכבר נכללו בבאנדלים קודמים, ו-Botanicula החדש דנדש. בנוסף, למי שמשלם מעל הממוצע, מצורף עוד משחק פאזל בשם Windosill ועותק של סרט אנימציה בשם Kooky. שיחקתי בשני המשחקים של Amanita Design שצורפו לבאנדלים הקודמים והם מומלצים בחום למי שאוהב את הז'אנר - קווסטים עם דגש חזק על פאזלים (בדומה ל-Neverhood, למי שמכיר). ב-Samorost הראשון, שהוא משחק פלאש קצרצר, אפשר לשחק כאן.
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
בגלל כל השאלות על דיאבלו בזמן האחרון התקנתי את המשחק שוב. לצערי (הרב מאוד) כל הדמויות שלי כבר פגו. איבדתי 7 חשבונות של MULES עם כל החפצים והRUNES הכי חזקים במשחק. :'( התחלתי מכשפה חדשה ואני צריך מישהו שיכול לעשות לי RUSH קטן או במקרה הכי גרוע רק לתת לי WPS. תודה. Lazyboy עריכה: הי!! זאת ההודעה ה500 שלי! מזל"ט לעצמי.
-
- 6 תגובות
- 977 צפיות
-
-
ForceMu צוות שרת פורס אמיו גאה להציג שרת כפול המכיל שרת קשה עונה 4.6 ובמקביל שרת קל עונה 4וכל זה בקליינט אחד! פרטי השרת שם השרת: ForceMu בעלים: טומי אורלי ושלום מתכנת: יוני השרת הקשה השרת הקל עונה 4.6 4 ניסיון 50x 9999x ניסיון מאסטר 1.5x 10x דרופ 30x 75x דרופ אקס 2000 2000 דרופ יהלומים 10% 1…
-
- 2 תגובות
- 977 צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי אילכם היא לאיזה כרטיס מסך אני זקוק ע"מ להפעיל את המשחק GTA SA ב-PC. באיכות בינונית ורולוציה בינונית עד גבוה. התקציב שלי הוא עד 1000 שקל. אז אני אשמח אם מישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך טוב ואיכותי במחיר משתלם, ע"מ להריץ את המשחק GTA SA. בתודה מראש. דרך אגב התושבת של כרטיס המסך שלי היא AGPX4. כיום כרטיס המסך שלי הוא Geforce fx 5200 (ואני ממש לא מרוצה ממנו)
-
- 12 תגובות
- 977 צפיות
-
-
דרושים שחקנים טובים ורציניים לקלאן של Counter-Strike. שם הקלאן: Israeli Counter-Strike קיצור:|I.C.S| מקום מוגבל ל-8 איש צריך עוד-4! No Campers No lamers No Nwebies דף הקלאן בגיימר ת'רד\דיון זה ניפתח באישור ופיקוח של RnGKay ;D
-
אני יודע שבפיפא 2000 לא היה אפשר רק דרך חיבור מודם וזה היה מציק ... בה 2001 זה בא אי פי ישיר .. היה עוד איטרנאט רגיל לרובם וזה היה מגעיל אבל כל כך התלהבתי מהרעיון שאני יכל לשחק אחד נגד השני מחשב ממחשב ..., בכל אופן אם אתם זוכרים טוב היה אפשר ללחוץ f10 באמצע המשחק וזה היה פותח חלון צאט .. והיה אפשר לשוחח באמצע המשחק שזה ששיחקתי מולו היה מוביל כל המשחק ופתאום 2-1 דקות לפני שהמשחק מסתיים אני פותח את חלון השיחה בעזרת f10 וכותב לו בעברית אנגלית תלוי איזה שפה הייתה הפיפא שלכם ... , כותב לו חה חה חה חה חה יגרוע ... ותאמינו לי זה היה הופך את המשחק להרבה יותר מהנה... אני זוכר בפיפא 2002 הם גם עשו את הצאט ... גם בא 2003 ... 2004 2005 אין ?! למה הם עשו את זה ? למה הם הורידו את האו…
-
- 8 תגובות
- 977 צפיות
-
-
יש לי GTA 3 לא רואים טוב ולא רואים כתוביות עשיתי חיפוש מצאתי תשובות אבל לא הבנתי. אם אתם יכולים לתת לי לינק של קובץ שאני צריך להוריד (זה מה שהבנתי אבל לא מצאתי את הקובץ) אז בבקשה ממכם. תודה מראש "SHUTGUN".
-
- 5 תגובות
- 976 צפיות
-
-
לקראת E3 שוחרר קצת מידע חדש על המשחק הזה, ויש לציין שהוא נראה פשוט מדהים, המשחקיות שלו נשארה די דומה לשני הכותרים הקודמים, לא שזה דבר רע, היא היתה בסיסית אך עם זאת פשוטה אפקטיבית וממצה. בכל מקרה נראה שיש למה לחכות, אמנם התמונות והסרטון שהתפרסמו (ולפחות התמונות נראות לי מרונדרות מראש) הם לPS3 אך אפשר לצפות לאותה גרפיקה בטח גם בPC. יש למה לחכות. http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/imgs_1.html וכאן יש סרטון: http://media.ps3.ign.com/media/772/772044/vids_1.html
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה והתקין את התוספות הללו - האם יש טעם להתקין אותם? האם משפרים משמעותית את חווית המשחק? האם ניתן להסתפק רק בהתקנת ה- patch 1.9? תודה
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במשחק , הגעתי למצב שבכל פעם שאני מכין משהו בblacksmith אני עולה בצורה לא הגיונית בדרגות לדוגמה: הכנתי תרמיל שיצא כ MOD ( מאוד ממולץ) וקפצתי מדרגה 23 ב blacksmith ל87 בפעם אחרת הכנתי גרזן פשוט מפלדה ועליתי "רק" מ 21 ל43 מישהו מכיר פתרון , כי ממש קשה לצאת אחרי זה ליער הקרוב ושכל זאב\שודד דרכים מקרקס לי את הצורה תוך דקה (ואני רק על רמת קושי של Expert) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
בפעם הראשונה הייתי ב 43% והשמירה פשוט לא עובדת,היא נמצאת פיזית אבל פשוט לא עובדת בפעם השניה(היום) הייתי ב 52% אחרי מאמץ מייגע לחזור על הכל שוב ועוד פעם השמירה הפסיקה לעבוד למרות שהיא נמצאת מה לעשות??????? מישהו אולי יכול לעלות שמירה שלו שהוא בבלק ליסט 6?
-
- 11 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אחד ממשחקי הרשת הפחות מוכרים בישראל .. אבל גם הרבה יותר טוב מהשאר.. גרפיקה מדהימה, ריאליסטיות,מפות ענקיות ומלא אנדרנלין בדם אנחנו קהילה של 60 שחקנים שרק הולכים וגודלים.. כי המשחק בשלבי הפצה וכל יום מצטרפים עוד ועוד אנשים. אנחנו היחידים שמייצגים את ישראל בחו"ל וזה לא מספיק.. אנחנו צריכים עוד שחקנים איכותיים שיוכלו להשתלב מהר,להתחיל לשחק בחו"ל ואפילו לפתוח קלאנים ישראלים כדי שנוכל לפתוח ליגה ישראלית. הרבה מתוך הקהילה עברו אלינו מכל מיני משחקי רשת אחרים ולא הצטערו בקרוב יעלה האתר שלנו ויהיו יותר פרטים. אנחנו מנסים לגייס כמה שיותר אנשים כדי לבנות ליגה ומהליגה לבנות נבחרת שתשחק בתחרויות בחו"ל. יש לנו שני שרתים ישראלים שהם השרתים הכי חזקים כיום בFCMP וגם שרת Teamspeak אז לכל …
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את המשחק ואני רוצה לדעת אם אני ואח שלי נוכל לשחק באותו זמן במשחק באינטרנט. והאם נוכל לשחק מ- IP שונה? תודה! אג"ב - אולי כדאי לפתוח דיון רשמי על BF2 כי אני רואה שלהרבה אנשים יש שאלות בקשר אליו...
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אתר שיש בו דרישות מערכת Minimum וגם דרישות מערכת מומלצות חשוב שגם יראה משחקים שלא יצאו עדיין.
-
- 3 תגובות
- 976 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה במשחק NBA 2006 אני התקנתי פאץ של יורוליג במשחק ואני לא יודע איך לבטל אותו ולהחזיר את זה למצב הקודם אז אם מישהו יכול לעזור לי בזה לתת לי שיטה להחזיר את זה למה שזה היה אז שבבקשה ירשום פה אני גם רוצה אם מישהו בבקשה מוכן לרשום לי אתר שבו אפשר להוריד פאצים של עידכון רגיל NBA 2006 שיהיה כמו עכשיו לדוגמא שהרגיל היה לי בNBA סטיב נאש בדאלאס אז אני רוצה שהוא יהיה כמו באמת בפיניקס אז בבקשה גם תעזרו לי בזה זה מאוד חשוב ואני צריך את זה כמה שיותר מהר תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 976 צפיות
-
-
נתקעתי בשלב הרביעי נראה לי, השלב עם ארבעת המפתחות... לפי מה שהבנתי אני צריך את הרפסודה הזאת כדי לטפס על איזה קיר אבל היא תקועה שם ואי אפשר להזיז אותה. מצורפת תמונה. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
http://faqs.ign.com/articles/455/455951p1.html יש כאן הוראות מפורטות על איך לעבור כל שלב ושלב במשחק [באנגלית] אם מישהו לא מבין משם אז עדיף שתשאלו כאן מאשר לפתוח כל פעם תראד חדש.
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי XBOX וקניתי GAME SELECTOR B/S-001 ויש לי בעיה לחבר אותו מה אני אמור לחבר למה יש לי ממיר YES טלוויזיה (כניסת בננות בצד שמאל ומאחורה) XBOX GAME SELECTOR B/S-001 וכמובן את כל הכבלים
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לשלט הנ"ל קוראים X-ARCADE בתמונה מוצכ השלט ליחיד אבל אני מעדיף את השלט הזוגי העזרה שאני צריך היא כזו : 1.אם יש חנות בארץ שמוכרת דבר כזה בדיוק או דומה אשמח להתוודע 2. אם מישהוא מוכר יד שנייה נהדר גם כן 3. ואם מישהוא ניסה את זה במיוחד בMAME32 רשמים בכלל נהדר המוצר כבד יחסית ולא זול מלכתחילה לכן משלוח מארה"ב יכול להגיע ל 150$ בעוד שזה עולה 80$ שבת שלום שבוע טוב וכיוצא בזה [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שירות הגיימינג בענן מבית מיקרוסופט, xCloud, שיתחרה ב-Stadia של גוגל ויאפשר גיימינג כמעט על כל מסך עם חיבור לרשת ללא תלות בכוח העיבוד, מקבל פרטים טכניים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
- 1 follower
-
-
לא יודע אם עדיין יש מי שמשחק בGTA SAN ANDREAS, אבל מי שכן, בטח ישמח לדעת שסוף סוף שחררו את הגרסה הראשונה של MTADM. מוד מולטיפלייר למשחק. בטח הרבה מכירים את SAMP, זה מוד דומה אבל מה שבטוח הרבה יותר יציב... הוא היה בפיתוח ובדיקות הרבה יותר זמן מSAMP. המוד הזה התחיל ממוד מרוצים למולטי. כל מה שיכולת לעשות זה רק להתחרות נגד עוד אנשים ברשת בלי יכולת לצאת מהרכב. עכשיו גרסת הDEATHMATCH באה לשנות את זה. להורדה לחצו כאן אני מקווה שסאן אנדראס יחזור לעבוד ואני אוכל לבדוק את הDM... אם לא אני אסתמך על מה שאתם תגידו...
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-