עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. עשיתי ב-70$ עכשיו אני רוצה לקנות TF2 יהיו מבצעים בקריסמס על משחקים? אם אתם כמעט בטוחים תגידו איזה

2. Started by zach,

שלום אני משחק במשחק אבל אחרי 10 דקות זה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות כי: זה מה שהמשחק דורש:Operating System: Windows 98/2000/ME/XP Processor: Pentium III 700 Mhz or Higher Video Card: 32 MB 3D Video Card Hard Drive: 1.4 GB HD CD-ROM: 8x or Faster RAM: 128 MB RAM ולי יש את הכל וזה עושה לי ריסט או נתקע מה אני צריך לעשות

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by a_halachmi,

השאלה כתובה למעלה אשמח אם תוכלו לענות לי כי אני יודע שיש איזושהי דרך.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Release Date: Q3/2008 Platforms:PC Publisher: Paradox Interactive Developer: Battlefront.com Genres: Strategy, Turn-Based זה אקסלוסיב טריילר גימפליי: http://www.gametrailers.com/player/38198.html פשוט בדיחה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by matani122,

איזה באסה זה, אני שיחקתי ב DMC 5 עם דאנטה והמשחקיות שם בהרבה יותר נוחה. להרביץ ולירות עם העכבר, תזוזה עם העכבר. ב DMC 4 להרביץ עם i ולירות עם J זה ממש לא נוח וגם כל שאר הכפתורים. ואי אפשר להחליף את זה לעכבר, ניסיתי כבר.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום לכולם, לפני עשר דקות רכשתי את המשחק arma 2 מהאתר gamesplanet.com המשחק עכשיו יורד למחשב שלי וכבר קיבלתי את המספר הסיריאלי במייל. השאלה שלי היא האם אני אוכל להתקין שוב את המשחק על מחשב חדש שאני מתכנן לקנות בעתיד הקרוב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מחפש משחקים בסגנון Devil May Cry 3 למחשב, תודה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by The UnKnown,

חבר שלי הביא לי היום את המשחק, וכאשר סיימתי להתקין באתי להפעיל והודעת ERROR: מה זה יכול להיות?תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by ישראל אופרק,

tropico 6 ו anno 1800 חוות דעת.

10. Started by Dark Respect,

ב-3 הימים האחרונים אין אף אחד , בשום חלק מהיום, בשרתים של CS גרסה 1.5 לפני כן היו בממוצע 50-100 שחקנים בכל עת. מישהו אולי יודע מה קרה?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by aGGy,

האתר SC2CL שמארגן את ליגת קבוצות ה StarCraft II הגדולה בעולם מחפשת אדמינים! את הפוסט המקורי באתר אפשר למצוא כאן. מי שיכול ורוצה לעזור, תנו יד! מדובר באחד מהאתרים החשובים לקהילה העולמית, קהילה שצריכה עזרה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, אני משחק Quick match באונליין אבל בטעות נכנסתי למאסטר ליגה ומאז אני מקבל הודעות של באן בגלל שאני לא מופיע למשחקים של המאסטר ליגה ואני לא מצליח לבטל את עצמי באמסטר ליגה, בהודעה רשום שצריך לשנות את הסטטוס אבל אין לי מושג איך

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by guybenhamo,

שלום לכל חברי הפורום, לאחר התקנת המשחק והעתקת הקראק שהורד מכאן: http://gf.wiretarget.com/ אני נתקל בשגיאת DLL ברגע שאני מנסה להפעיל את הקובץ ShippingPC-SkyGame [העלתי תמונה]... הורדתי את הקובץ DLL והוספתי אותו לתקיה SYSTEM32 אך לא ביצעתי התקנה כלשהי של ה DLL בנוסף התקנתי DIRECTX 11 שהיה חסר במחשב... אני לא מצליח להבין למה המשחק לא עולה... האם הוא אמור לעלות מהקובץ שציינתי למעלה או מהאייקון שלו? האם החלק שלא התקנתי את ה DLL במחשב גורם לי לכל התקלה? תודה מראש לכל העוזרים... אני משתמש בווינדאוס 7 במחשב נייד חדש שאמור להריץ את המשחק ללא בעיה...[br]פורסם בתאריך: 17.04.2010 בשעה 16:21:28 רק נוסיף שברגע שאני מנסה להריץ את המשחק מקובץ Launcher הוא מבקש ממני סריאל שעלי להוסיף [סרי…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by RX7,

כשאני משחק delta force Black Hawk Down יש לי בעיה, כל פעם המשחק נתקע לאיזה 10 שניות בערך וממשיך.. הבעיה הזו ממש מעצבנת מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אורח סבטה ס. GameGems
    Started by אורח סבטה ס. GameGems,

כשמשחק או סדרת משחקים מצליחים להלהיב את קהל הגיימרים, אין זה פלא שהם מנסים להביע את אהבתם גם על ידי יצירת תוכן מוסף משלהם. הכירו את היצירות הטובות ביותר שבאו מהלב, ומהדמיון המופרע, של המעריצים הכי גדולים לכתבה: http://hwzone.co.il/מוזרים-ונהדרים-הכירו-את-משחקי-המעריצי/

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by klayton,

Box Art Battle

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Zeev86,

למי שלא בעניינים, יוצרי minecraft עבדו על משחק חדש ביומיים האחרונים, ואת עבודתם שידרו בhumblebundle.com כמה שנראה משחק בינוני בהתחלה, הפך להיות משחק נורא חמוד וכיפי, ואפילו עם מולטיפלייר! (אלוהים יודע איך הם הספיקו להוסיף את הקוד של מולטיפלייר כי זה התווסף רק היום בשעות האחרונות) מי שתורם לצדקה באתר humblebundle.com (כמה שרוצים) מקבל את המשחק המלא היום בערב.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום, כשאני מנסה להתקין את המשחק הכל הולך חלק עד הקטע שבו הוא מתחיל להעביר מידע ואז מופיעה השגיאה הבאה: מה עליי לעשות?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Psychedelic,

יש לי CSS מקורי הפינג שלי בדרך כלל לא עולה על 25 ויש לי המון losse וchokes! פתחתי פורטים בראוטר למשחק בדיוק כמו שכתוב באתר של steam ועדיין יש לי מה לעשות?!

20. Delta Force Xtreme טוב רק רציתי להגיד דברים טובים על המשחק הזה .........פשוט כיף לשחק בו והגרפיקה מדהימה .......באמת מפתחי המשחק עשו שם עבודה מושקעת ......לעומתו לא אהבתי את הSWAT 4 .....לדעתי SWAT4 הוא יותר אכזבה מאשר הצלחה....ועוד במחיר של כזה משחק בסביבות ה300 שזה יקר מאוד.....

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם אמרו לי שיש כזה שםC&C Generals Officers Club Add-On מזה אמור להיות המשחק הזה מישהו יכול להגיד לי ???

22. Started by 1_Nike_1,

המערכת שלי מריצה חלק את המשחק, אבל במהלך הקלטה של וידאו זה לא ככה. זה מקרטע, אני מאבד המון FPS... מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shlomishlomi,

התקנתי Yuri's Revenge וRrd Alert2 על המחשב שלי ולא עובד לי Yuri's Revenge מישהו יכול לעזור לי בבקשה!!! (יש לי וינדוס XP)

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים