עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pazer005,

טוב, לאחר שנוסה הרעיון של בניית ליגת בתים, הגעתי למסקנה שאני חושב שגם אתם מבינים שזה קצת בעייתי. ההגיון השיטה היא ליגת סולם. כלומר, יהיו כמה משתתפים שרוצים, יוכלו תמיד להצטרף משתמשים חדשים. כל אחד יהיה אחראי למשחקים שלו ויוכל לשחק 70 משחקים ביום או משחק אחד - כרצונו. הרשמה כל אחד ירשום פה בהודעה את השם שלו ומספר ICQ שלו ופה בעמוד הראשי אנחנו נעשה טבלה. הפורמט יהיה: שם - פז ICQ: 156306764 קבוצה: מנצ'סטר יונייטד אני כבר אדאג שיהיה כאן דף קשר השיטה הליגה כאמור תורכב מכמות שחקנים בלתי מוגבלת שכל אחד יוכל לקחת רק קבוצה אחת שלא תפסו לפניו. כל מתחרה יתחיל את הליגה אוטומטית עם 100 נקודות. כל הפסד יוריד 3 נקודות מהמאזן וכל ניצחון יוסיף 5 נקודות. בשיטה הזאת כל אחד יוכל לבחור אם לשח…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  2. Started by חן מ,

היי סיימתי את TUROK וגם את COD4 אני צריך המלצות למשחקים בסגנון הזה:שיהיה הרבה אקשן וירי אני חשבתי על: THE ORANGE BOX FEAR GEARS OF WAR DMC 4 וזהו יש עוד? ותגידו אם מה שרשמתי כאן נחשב משחקים טובים

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  3. Started by vip133,

יש לי בעיה רצינית שאני משחק במשחקי רשת למשל call of duty רגיל או 4 וגם Counter-Strike Source או Counter-Strike וכ"ו אז בהתחלה המשחקים עובדים חמוד גם לא כמו שהם אמורים לפעול ואחרי אאיזה 5 דקות המשחקים עובדים פשוט גרועעעע אני חייב תעזרה שלכם תודה מראש. דרך הגב המפרט שלי מעבד-DualCore AMD Athlon 64 X2 4400 לוח אם-Asus M2N-E זיכרון- 2 גיגה זיכרון כרטיס מסך- ati 1950pro חשוב לציין שעשיתי סריקות של וירוסים טרויאנים הכל ניקיתי תמחשב וניסיתי כמה תוכנות כלום לא עזר. בנוסף חשוב לציין שמה שהכי מוזר זה שהfps גבוה.

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  4. אני יודע שבפיפא 2000 לא היה אפשר רק דרך חיבור מודם וזה היה מציק ... בה 2001 זה בא אי פי ישיר .. היה עוד איטרנאט רגיל לרובם וזה היה מגעיל אבל כל כך התלהבתי מהרעיון שאני יכל לשחק אחד נגד השני מחשב ממחשב ..., בכל אופן אם אתם זוכרים טוב היה אפשר ללחוץ f10 באמצע המשחק וזה היה פותח חלון צאט .. והיה אפשר לשוחח באמצע המשחק שזה ששיחקתי מולו היה מוביל כל המשחק ופתאום 2-1 דקות לפני שהמשחק מסתיים אני פותח את חלון השיחה בעזרת f10 וכותב לו בעברית אנגלית תלוי איזה שפה הייתה הפיפא שלכם ... , כותב לו חה חה חה חה חה יגרוע ... ותאמינו לי זה היה הופך את המשחק להרבה יותר מהנה... אני זוכר בפיפא 2002 הם גם עשו את הצאט ... גם בא 2003 ... 2004 2005 אין ?! למה הם עשו את זה ? למה הם הורידו את האו…

• 8 תגובות
    • 950 צפיות
  5. Started by Jeka90,

אני במשימה שאני נוסע על אופנוע עם ביג סמוק והוא צריך להרוג את האנשים שעומדים על הרכבת (תמונה מצורפת). אני כל הזמן נשאר צמוד לקרון הראשון של הרכבת וביג סמוק כל הזמן יורה עליהם אבל בסוף כשמגיעים לגשר והרכבת ממשיכה לנסוע, נשארים עליה 2 אנשים ו"נכשלתי ובמשימה". איך עוברים את זה? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 950 צפיות
  6. סרטון המשחקיות הטרי של The Last of Us: Part 2 מספק אקשן מהמם - וגם רומנטיקה מפתיעה שהפכה לאחד מנושאי השיחה המרכזיים ברשת לכתבה

7. המחשב הוא סלרון 2.4 עם 512MB זיכרון וכרטיס מסך רדאון 9000 פרו, והמשחק מיועד למתנה. תודה!

• 8 תגובות
    • 949 צפיות
  8. Started by eladbu,

מישהו יודע מתי אמור לצאת NFSU2 והאם יש כבר תמונות או איזה דמו מהמחשק ל PC.?

• 9 תגובות
    • 949 צפיות
  9. Started by Or ei,

האם יש לאנריל טורנמנט פונט ?

• 3 תגובות
    • 949 צפיות
  10. סרטוני משחקיות מודלפים מהאלפא הסגורה מספקים לנו הצצה ראשונה לאיתחול של סדרת האקשן-התגנבות הפופולרית לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-ב-11-דקות-של-משחקיות-מתוך-ה-hitman-החדש/

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  11. http://www.gamespot.com/news/6163545.html וכמובן שיש תמונה. כמה צפוי שיש שם רק אחת וחצי שנראית ~טוב .

• 12 תגובות
    • 949 צפיות
  12. Started by Googleness,

בשורה התחתונה אפשר להירשם למשחק וליצור עד שני דמויות בחינם, את הדמויות אפשר להביא לרמה 50 (הרמה המקסימלית) ומה שבעיקר תוכלו לעשות זה את המשימות הרגילות בכוכבים + העלילה של כל דמות. מעבר לזה יש מגבלות. העמוד עם ההסבר: http://www.swtor.com/free אגב, אם מישהו רוצה לנסות את הגרסה החינמית של המשחק אתם יכולים להשאיר לי מייל בהודעה פרטית אני אשלח לכם הזמנה (גילוי נאות ההזמנה היא במידה ומישהו ירצה להירשם למשחק בתשלום חודשי אני מקבל הטבות מסויימות, למעשה אם יש לכם מכרים שמשחקים במשחק או חברים תבקשו מהם הזמנה כדי שהם יקבלו את ההטבות במידה ותרצו להירשם). ותפתחו דמויות בשרת Red Ecplise באירופה אני משחק שם ואוכל לעזור לכם.

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  13. http://www.steampowered.com/nvidia/ עריכה :צודק אבל זה מגיע עם עוד כמה משחקים כמו hl dm

• 4 תגובות
    • 949 צפיות
  14. Started by PeteRoy,

אם בא לכם לשחק GTA ONLINE תוסיפי אותי במחשב PETEROY

• 0 תגובות
    • 949 צפיות
  15. מחפש סגנון משחק כמו SRS או JUICED או ניד פור ספיד שיכלול מכוניות כמו AUDI או רנו ארופאיות בקיצור יש חיה כזאת? ואגב מה לפי דעתכם יותר יפה SRS או JUICED ?

• 2 תגובות
    • 949 צפיות
  16. Started by tzvi770,

תסכלו על המפרט שלי (בפרופיל) וגם אין לי מושג איך משתמשים בהם אז אם תוכלו להסביר לי זה יהיה מצוין. תודה רבה ושבוע טוב!

• 6 תגובות
    • 949 צפיות
  17. טוב נועם ביקש שנסכם את הטורניר סוף שנה ובעיקר נדבר על הפרס הגדול ועל הזוכה בו. קודם כל אני רוצה לברך את אלחנן 'Shoco' ה. שזכה בפרס הגדול מתנת חברת MSI, לוח אם מדגם MSI P67A-GD55 בשווי 800 ש"ח. אלחנן זכה בו לאחר שהשיג 425 נקודות ואילו במקום השני Regba היה מאחוריו עם 385 נקודות. אלחנן וגם אתם לא ידעתם שהוא הולך לזכות בפרס הנ"ל והסיבה היא, שרצינו ששחקנים ישחקו אפילו בטורנירים קטנים ולא יבואו למטרה רק להשיג את הפרס הגדול, רצינו לצבור מסורת ששחקנים שבאמת משחקים הרבה זמן בטורנירים ולא שחקנים שבאים ועושים טובה שהם נרשמים, יוכלו לזכות וכך גם לתת צ'אנס לשחקנים מהליגות הנמוכות, סתם כדי שתבינו בעשרים המדורגים הראשונים היו לא פחות מ 9 שחקני פלאטינום, שחקן גולד ושחקן סילבר ועוד 2 שחקנ…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by peacebringer7,

אוקיי אז זה לא בדיוק המשחק הקלאסי להזמנה קבוצתית אבל נראה לי שזה הולך להיות משחק חזק. אם מישהו רוצה להצטרף להזמנה קבוצתית של המשחק אז מוזמן להרשם פה,ואם תהיה כמות מספיקה אז נפנה עם זה לארקדיה/זול גיימז/החנות שתציע את המחיר הכי זול. בברכת GET TO THE CHOPPA !!!!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by ZomberGaming,

סרטון PVP קצר לא משהו מיוחד בקטנה כזה http://www.youtube.com/watch?v=K8efpb-crOw&feature=youtu.be תהנו

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  20. בפעם הראשונה הייתי ב 43% והשמירה פשוט לא עובדת,היא נמצאת פיזית אבל פשוט לא עובדת בפעם השניה(היום) הייתי ב 52% אחרי מאמץ מייגע לחזור על הכל שוב ועוד פעם השמירה הפסיקה לעבוד למרות שהיא נמצאת מה לעשות??????? מישהו אולי יכול לעלות שמירה שלו שהוא בבלק ליסט 6?

• 11 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by fire15,

אני מקבל את השגיאה שלמעלה מתי שאני מנסה לשחק עם חברים באיטרנט למה? ואיך אני מסדר אותה?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  22. שלום לכולם, אשמח לקבל לינק או משהו של שרת מהיר שאוכל להוריד ממנו את הדמו של FAR CRY ושהיה בלי צורך להירשם בבקשה. לא נורא אם השרת בינוני ולא הכי חזק העיקר בלי סיבוכים של רישום ובטח שלא בתשלום. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by Alex14,

טני צריך לדעת ממי שהגיע לעיר השלשית אם יש אפשרות לטוס במטוס הקטן להמריא!!!!

• 2 תגובות
    • 948 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

שלומות, אחרי די הרבה זמן שלא שיחקתי, התקנתי מחדש את RTW. עכשיו, ראיתי שמאז שאני שיחקתי(long long time ago..) יצאו מספר פאטצ'ים למשחק, אז החלטתי - למה לא להתקין אותם? ראיתי שהפאץ' שאני צריך זה 1.5(אין לי את פלישת הברברים) אבל בשביל להתקין אותו, עליי קודם להתקין את פאץ' 1.3 . הורדתי את שני הפאצ'ים מן האתר הרשמי של המשחק, ההורדה עברה בהצלחה, עשיתי extract להתקנה, אך כאשר אני לוחץ על ההתקנה של הפאץ'(ששוקל אגב יותר מ100 מגה בייט! לפאץ'! הגזימו לא?) אני מקבל את ההודעה הזו: ניסיתי כמובן לעשות את מה שההודעה אומרת: סגרתי תוכניות פועלות, רוקנתי את התיקיית Temporary שלי(מקבצים זמניים ועוגיות גם יחד) ובדקתי שאני מחובר(וכן, הייתי מחובר). מיותר לציין, שזה לא בדיוק עבד... הורד…

• 6 תגובות
    • 948 צפיות
  25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%a1-%d7%9c%d7%97%d7%92-%d7%a7%d7%93%d7%99%d7%9e%d7%95%d7%9f-gta-v-%d7%97%d7%93%d7%a9-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a3-%d7%9c%d7%9e%d7%97%d7%a9%d7%91%d7%99-%d7%94-pc/

• 1 תגובה
    • 948 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.