עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by redead,

הורדתי את המשחק הזה ומשום מה הוא לא מוכל להתקין לי אותו על מערכת XP 64BIT !! מישהו יודע מה אפשר לעשות ומה זאת השערוריה הזאת?? תודה לעוזרים..

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  2. לכל מי שיכול להבטיח שהוא ישחק לפחות 15-20 שעות הסופ"ש. בבקשה רק אנשים שלא הייתה להם הזדמנות לשחק עדיין (: עריכה: נמסרו (:

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  3. מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש ולפני זה שמרתי את התיקיה Rockstar Games שנמצאת ב- C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV לאחר שהתקנתי את המשחק מחדש שמתי חזרה את התיקיה שם אבל זה כל הזמן מתחיל לי את המשחק מהתחלה מה פיספסתי תוכלו לעזור לי?

4. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

במשימה השלישית, בהתחלה עוזרים לכמה ספינות משא להגיע לתחנה, אחר כך נוחתים עליה ואז ממשיכים לכוכב קליפוניה. הבעיה מתחילה בעצם אחרי הטיסה לכוכב, קצת לפניו מופיעות לי כמה ספינות שאין לי מושג מה אומרים שם (הסאונד הולך ובא מתי שהוא רוצה, מרגיז ביותר) ובעצם אין לי מה לעשות או איפה לנחות. אז מה עושים? לאן הולכים? מה בודקים? זאת המשימה עם הטייסת, ג'ינו או משהו כזה...

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  5. Started by deannahum,

שלום ! אני מעוניין לקנות אקס בוקס 360 בקרוב מארה"ב ויש לי כמה שאלות למי שמתמצא בעניין : 1. באיזה קשיים אני עלול להיתקל בגלל שקניתי מכשיר (שהוא אורגינלי - מאמזון) מארה"ב ? 2. אם אני קונה את ה-Core System (כלומר ללא הארד דיסק) האם אני יכול להוסיף הארד דיסק בצורה כלשהי ? 3. יש דרך בארץ להשיג אביזרים בצורה מסודרת ? (והאם יקרה ?) 4. במידה וישנה אפשרות להתקנת הארד דיסק... מישהו יודע אם אפשרי להשיג משחקים בצורה לא חוקית (לא מדבר כרגע על צ'יפ או משהו כזה) ? 5. ובגדול... אתם חושבים שמשתלם להשיג קונסולה כזאת מחו"ל ולהנות ממנה בלי לקרוע את הכיס יותר מדי ? תודה לעוזרים !

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  6. בבקשה אני לא רוצה שזה יהיה דיון מילחמה עוד פעם אז שה כל אחד יגיד רק את דעתו ואם יש דברים שהם לא בגדר עובדות אז תיכתבו את זה טוב אני יתחיל- XBOX360-אני חושב שבסך הכל ה360 נותן תרומה מלאה לכסף למי שאוהב מולטיפליר ברשת ה360 גם טוב למי שאוהב מישחקי מרוצים\יריות\מכות וכו אבל יש לו בעיה חמורה בRPG יפנים\מישחקים מקורים\וכו לי אישית מאוד מפריע שהוא לא קים ביפן מבחינת נתח שוק כי רוב המישחקים שאני אוהב הם יפנים אבל למי שאוהב מישחקים מארצות הברית ואירופה יש תמיכה טובה מבחינת חברות צד שלישי הLIVE ארקיד זה גם דבר נחמד אומנם אני מישתמש באמולטורים אבל למי שאין PC או לא מבין בתחום זה דבר נחמד שאפילו נינטנדו "גנבה" בכל מיקרה בארץ המכשיר יקר מידי לדעתי וחבל אבל למי שי…

• 13 תגובות
    • 952 צפיות
  7. ה-ZombiU של שנת 2012 הפך ל-Zombi, קיבל מתיחת פנים ונוחת במחשבים האישיים וגם בקונסולות של מיקרוסופט וסוני. האם הוא עדיין רלוונטי? לכתבה: http://hwzone.co.il/משחק-הזומבים-המקורי-של-נינטנדו-ויוביס/

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  8. Started by IlanF,

מתלבט מה לקנות אם יצא שאני יקנה רק משחק אחד... מה אתם מעדיפים? אני יודע שאי אפשר כל כך להשוות בינהם, אבל למי שיצא לשחק בשניהם, מה עדיף? אני מעוניין בעיקר במולטי. אז איך המולטי של COD משתווה לזה של L4D?

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  9. אני משחק בSpider-Man - Web of Shadows ספידרמן החדש זה עובד בהתחלה טוב עד שזה מגיע לקטע במשחק של אקשן של מכות וזה פתאום נהייה איטי ועוד משחק הX MEN החדש אני נכנס אל המשחק והמסך דק האור הירוק הופך לצהוב ומתחיל להבהב וכותב IMPUT SIGNAL OUT OF RANGE זה בעיה במסך ? כי המשחק עובד שומעים ולא רואים מפרט של המחשב תמונה: http://www.zix.co.il/images/z-142441576.JPG כרטיס מסך GEFORCE 8400 תודב רבה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  10. לא זוכר כמעט כלום...אבל באלי נוסטלגיה...מישהו מכיר? אני זוכר שהיו כמה קומות והם היו מחליפים צבעים לפי הקושי...

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  11. בואו לגלות מה הם משחקי המובייל המושקעים והמוצלחים ביותר שנוצרו ממש כאן, בארץ הקודש תעשיית משחקי המובייל היא אחת מתעשיות המשחקים הפורות ביותר שיש כיום. ולשמחתנו, יש לא מעט מפתחים ישראלים עם דריסת רגל בחנויות האפליקציה שמשנה לשנה מתמלאות ביותר אפליקציות כחול לבן. אז לכבוד יום העצמאות, הנה פרק מיוחד שמוקדש כולו למשחקים שפותחו בישראל. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%94%D7%9E%D7%A9%D7%97%D7%A7%D7%99%D7%9D-%D7%94%D7%98%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%9C%D7%A1%D7%9E%D7%90%D7%A8%D7%98%D7%A4%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D-%D7%A1/

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  12. פלטפורמת הגיימינג והמפיצה היפנית החליטו לחגוג את יום האהבה הבינלאומי בצורה קצת שונה, ומציעים מספר כותרים להורדה חינמית לגמרי לכתבה

13. בין המשחקים שניתן להוריד נמצאים DEUS EX (הראשון והשני), סדרת THIEF, סדרת קומנדוס (מלבד המשחק הראשון), סדרת היטמן (גם כן מלבד המשחק הראשון) ועוד כמה משחקים לא רעים: http://www.steampowered.com/v/index.php?area=sub&SubId=771&cc=PL האמת היא שאני מאוד מעוניין לקנות את החבילה הנ"ל אך אני עובר בימים הקרובים למחשב חדש. מישהו יודע האם ניתן להוריד מחדש את המשחקים על מחשב אחר (כמובן שאני אמחק אותם מהמחשב הישן לפני התקנתם מחדש)?

• 8 תגובות
    • 952 צפיות
  14. Started by The UnKnown,

Does anyone knows what are the official requirements ? Thanks!

• 11 תגובות
    • 952 צפיות
  15. Started by benor,

אני ראיתיי איפשהוא את המשחק הזה Hard Truck 18 Wheels of Steel ולא הבנתי אותו מישהו אוליי מכיר אותו?

16. Started by Shadowman,

הגעתי לשלב השני.... דיברתי עם הנהג של גריקוב... אכשיו המשימה להאזין לגריקוב ולאיש מחשבים שלו במעלית השקופה עם מיקרופון לייזר!!! איך??????????????????????..

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  17. Started by yonatan.mendelson,

לכתבה

18. Started by orenc17,

ממש לא ידעתי איפה לשים את הדיון הזה אבל ננסה בכל מקרה מישהו יכול למצוא לי את הסמן שיש בטעינה של המשחק הנסיך הפרסי 2 הלוחם שבפנים ברזולוציה הכי גבוהה שאפשר תודה אבל ממש תודה למי שימצא ויפרסם פה

• 5 תגובות
    • 952 צפיות
  19. אפשר לשנות בניד פור ספיד אנדרגראונד 2 את הזווית ראיה כשאני בוחר צבע לאוטו או מוסיף כל מיני אביזרים?

• 6 תגובות
    • 952 צפיות
  20. Started by Jeka90,

הגעתי לכוכב ואין לי מה לעשות. אין לי לאן ללכת כי הכל חסום והחיילים לא באים אחרי... לאן הולכים? מה עושים? תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  21. שלום אמא שלי באה מארה"ב לבקר לפני כמה ימים והביאה לי קצת כסף =) את הכסף הזה שמתי בצד ויש לי עכשיו 280 ש"ח מחכים לHL2 יקירי =) עכשיו: אבא שלי הסכים לקנות לי משחק ועכשיו השאלה איזה משחק?? אני חשבתי על סימס 2 אני לא יודע איך המשחק הזה באמת כי עד לפני כמה ימים זה היה לפי הדמו או שמועות ועכשיו שהמשחק יצא אני ישמח לשמוע עוד דעות.. ואו אני יכול לבחור לחכות לRome : Total war שאני כמעט בטוח שזה יהיה משחק מעולה.. אז בבקשה תנו לי המלצתכם האא ועוד משהו מישהו יודע מה הרמה של המשחקים ברשת (מתכוון אינטרנט) בSIMS2 ובTOTAL WAR? בתודה מראש.. נ.ב מישהו יודע אם ה Rome Total War יצא בארה"ב??

• 10 תגובות
    • 952 צפיות
  22. מה המשחק האחרון בסדרה שיצא כלומר במספרים 1 עד 5 אני זוכר שהיה את החמישי אם אני לא טועה יצא מאז יותר חדש?

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  23. Started by Ron Steinmetz,

היי, פתחתי ערוץ יוטיוב חדש ואשמח לצפיות ולעשות סבסקרייב בשביל מוטיבציה להמשיך לעשות זאת https://www.youtube.com/channel/UCw7dR7OAQBM_fFWwO3XsjNg

• 0 תגובות
    • 952 צפיות
  24. Started by GW,

שלום! לכל מי שאוהב ג'נרלז ורוצה לשחק בליגה ו/או סתם עם החברים הרשומים מוזמן: www.generalsleague.tipo.co.il

• 4 תגובות
    • 951 צפיות
  25. למה תמיד כש יש הרבה שחקנים בשרת ה FPS יורד משמעותית?

• 9 תגובות
    • 951 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.