משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,408 דיונים בפורום זה
-
לפני 500 ימים בערך, באוגוסט 2010, גיליתי שיש ערוץ IRC לישראלים שאוהבים סטרקרפט. מאז הערוץ חווה עליות ומורדות. בתחילה הערוץ ריכז את כל הפעילות של סטרקרפט בישראל, לאחר זמן מה מנהלי הזרגלינג פתחו ערוץ משלהם ובשלב מסוים בליזארד שחררו פאץ' שאפשר לפתוח ערוצי צ'אט בתוך המשחק. אך הערוץ לעולם לא נסגר והכל בזכות האדם אשר פתח אותו, Rez. בימנו הערוץ פעיל בעיקר בשעות הערב, או כאשר מתרחש טורניר גדול כפי שאפשר לראות בגרף הבא: הצ'אט בערוץ נסוב סביב הדברים החמים שקורים בעולם הסטרקרפט (בזכות הבוט שמדווח ישירות מטוויטר), תוצאות של טורנירים, סטרימים של מקצוענים, מה אושו עושה בכל רגע נתון, הדבר המשעשע/מעצבן שקרה למישהו היום בלאדר, הטורניר הישראלי שמתרחש ברגע מסויים ועוד הרבה נושאים שוני…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
http://sto.perfectworld.com/ המשחק הוא MMORPG חינמי התחלתי לשחק אתמול והמשחק חביב מאוד. אחד הדברים שאני מאוד אוהב במשחקי RPG למיניהם הוא האפשרות לעצב את הדמות שלך לעומק, וכאן באמת יש את זה. בשבילי זה אחד הדברים המוכרים במשחקים האלו. לצערי בהרבה MMOים שניסיתי אין ממש את זה אלא רק 3-4 תבניות קבועות. גם ממש אהבתי את השילוב של קרבות בחלל עם חללית שאתה בונה וקרבות on foot על כוכבים שונים. לצערי זה הכניסה הראשונה שלי לעולם של Star Trek (תהרגו אותי, בסדר ) אם מישהו משחק או מעוניין להצטרף למשחק, תוסיפו אותי כאן Valora@IlanF מהספינה U.S.S Adhara signing off
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם בין העריכות החדשות שלי שימו 1080p מקווה שאהבתם אם כן תנו בלייק
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש בכלל דבר כזה? אני חייב להמשיך את החוויה..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
(RA2 = Red Alert 2) היי חבר'ה ומנהלים: למנהלים- אני מקווה שתמצאו לנכון לאפשר את הדיון הזה כיוון שמדובר במשחק ישן (משהו כמו 6 שנים) וסביר מאוד שדיסקים של המשחק הזה ידפקו עד עכשיו. אז ככה- יש לי דיסק aliied מקורי של רד אלרט (איבדתי את הסובייט) אבל הוא שרוט לגמרי ולא מתפקד. יש לי כמה עותקים צרובים של הדיסק אבל אני לא מצליח להפעיל אותם בגלל כל מיני הגנות. בבקשה תגידו לי מה עושים במקרה כזה! שימו לב שאני לא מבקש שתתנו לי קראקים! אם יש טלפון של החברה הנציגה בארץ אני מוכן לדבר איתם!! כל דבר רק שזה יעבוד כבר! אני ממש רוצה לשחק!! אם אין ברירה ואין עם מי לדבר אז תשלחו לי ה"פ אם אתם יכולים לעזור ממש תודה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כעת אנחנו סוף כל סוף יודעים מה יהיה העיצוב הרשמי של קונסולת ה-PlayStation 5 אשר תהיה זמינה בשתי גרסאות לפחות - וזה מסתמן כמו נצחון ראשון על המתחרה מבית מיקרוסופט לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ממש בתחילת המשחק יש קטע שאני צריך למצוא איזה חפץ שנמצא במקום רדוף רוחות החזרתי את החשמל למקום וחזרתי לקומה הראשונה אבל שום מעלית לא עובדת לי.. או שהם בכלל לא אמורות להיות שמישות? מישהו יכול לעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בשבוע שעבר קניתי מחשב חדש, אני לא משחק כמעט בכלל (הסבר בהמשך) אבל מתחשק לי משהו כייפי כזה כדי להתרשם וגם לבדוק את היכולות שלו בגרפיקה של משחקים חדשים (למרות שקניתי מפרט פשוט שלא מיועד בכלל למשחקים וגם לא ל-OC. המפרט מצד ימין). אמנם רשמתי שאני לא משחק, אבל אני מוציא המון זמן על משחקים "מנקי ראש" כאלה, שבעיניכם בטח הם לא נחשבים משחקים - כל הממכרים למיניהם סוליטר עכביש, Luxor אני מאוד אוהב, באבלס ומשחקי "יציאה מהחדר" ברשת. בעבר אהבתי מאוד קווסטים, ואת כל סדרת "מורטל קומבט" (האחרון שהכרתי היה MK4 ב-99). יש המלצה לכמה משחקים שמתאימים למחשב ולי? משהו לא כבד, אבל עם גרפיקה נחמדה אולי אפילו קווסט אם יש תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שסיימתי את הקמפיין ב3 וב4 החלטתי לרכוש גרסה מקורית ולשחק במולטי ב4 מחפש טיפים לשחקן מתחיל- סוגי המשחק, איפה הכי כדאי לצבור ניסיון בהתחלה, שימוש בנשקים ועוד...
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה, ברור קודם כל שלרוב המכריע של חברי הפורום הדיון הזה לא רלוונטי אך חייבים להיות כמה מבינינו שפשוט מכורים לקונסולה (לפחות אני כזה ) ומכורים אלו וגם לאלו שפחות אני רוצה להמליץ על משחק שפשוט עשה לי את זה וממש לא כדאי לפספס אותו למי שיש PS2 וגם לבעלי ה XBOX. המשחק האומר הוא BLACK. מי שמתעניין קצת במשחקים היה חייב לשמוע על המשחק הזה בשלב כלשהו, מדובר בFPS אבל אחד כזה שלא מתיימר להיות סטנדרטי בכלל. המטרה במשחק היא להתקדם כמו בכל FPS רגיל אבל מה שמעניין פה הוא שאפשר פשוט להרוס כל דבר שקיים במפות השונות, הכל אפשר להרוס,לפוצץ ולהשמיד תוך כדי התקדמות בשלב ויצירת הנאה מרובה לשחקן. למשחק יש גרפיקה שבמונחים של PS2 פשוט מדהימה, הפיצוצים נראים טוב והכל זורם כמו שצריך למעט כמה …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
השגיאה הזאת משגעת אותי אני מנסה לשחק ב COD5 לפני חצי שעה שיחקתי והכל היה בסדר יצאתי מהמשחק ועכשיו כל פע שאני מנסה להכנס הוא נותן לי את השגיאה הזאת ולא נותן לי להתחבר חיפשתי בגוגל וכל הפיתרונות שם דבילים כמו תעשה ריסט תפתח פורטים תאפס את הראוטר עשיתי את כל אלה (למרות שזה בכלל לא הגיוני כל הפתרונות האלה) וזה עדיין לא מתחבר מה יכולה להיות הבעיה? למישהו עוד זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו בבקשה יצא דיאבלו דמו ? כי אני רואה הרשת מוצפת Diablo 3 Official Demo LEAKED"
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Tal "taljka" Nir "pzAz" Elihay "Squizz" Ido "+iDo" Yuval "whprob" Shaked "Shakeds" Steam ids: Shaked "Shakeds" - STEAM_0:1:24846100 Ido "+iDo" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Elihay "Squizz" - STEAM_0:1:14508093 Tal "taljka" - STEAM_0:0:24752239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 איש קשר:עידו. פרטים ליצירת קשר: איימל:tchvu736@walla.com נייד:052-6789688 iDo+ מאשר. תמונה: http://www.up2me.co.il/images/19639069.jpg
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
התקנתי את המשחק העתקתי את הקראק וכשאני מטעין את המשחק מופיעה לי שגיאה : SecuLauncher: failed to start application [9000] Error למישהו יש את הפיתרון אולי ?! תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://guru3d.com/newsitem.php?id=3246 תהיה תמיכה מלאה ב DUAL CORE ו ב64BIT יהיה גם תמיכה מלאה ב SLI, כרטיס מסך המינימום שצריך זה 6200/6600 , כדי להפעיל על MID צריך 6600GT..וזה לא ירוץ חלק כ"כ ולפחות מעבד 2.8,דרישות גבוהות. המשחק תחת חסות של Nvidia.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה בהתחלת המשחק, המסך לא מזהה את המשחק וכותב שגיאה: input not supported מסתבר שזה נפוץ במסכי ACER, דבר זה קורה מתי שהרזולוציה של המשחק גבוהה מידי. ולכן המסך לא מצליח לקבל אות. כיצד אפשר לשנות רזולוציה מבלי להכנס למשחק? (ז"א בוינדואוס, דרך קובץ הפעלה וכו') תודה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רואה שמדברים עליו הרבה פה אבל אני לא שיחקתי בה אף פעם בכל הגירסאות אז מישהו יכול להסביר לי מה מסופר במשחק?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו זוכר את המכונה המופלאה של טים, משחק ממכר מאוד שיצא ממש מזמן (כשאני היתי בכיתה ב-ד שיחקנו בו). אני אני חושב (לא בטוח) שזה ההמשך שלו: http://www.gamespot.com/pc/puzzle/crazymachinesthewackycontraptionsgame/review.html אבל אני לא זוכר אם זאת אותה החברה או שזה חיקוי... מישהו יודע על מה אני מדבר :s05:
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שהורדתי את counter strike ב steam והפעלתי אתו רציתי להכנס לserver וזה לא נכנס
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תיעוד חדש של הפרק השלישי בסדרת המשחקים המהוללת מציג אותו פועל במלוא הדרו - בעזרת כרטיס GTX 980 בודד לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%a6%d7%a4%d7%95-the-witcher-3-%d7%a4%d7%95%d7%a2%d7%9c-%d7%91%d7%94%d7%92%d7%93%d7%a8%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%9e%d7%99%d7%98%d7%91%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח אותו בלי להתקין את הDAEMON TOOLS איזה עוד תוכנות פשוטות יש?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בזמן אחרון ממש אין במה לשחק,ממש נהנתי מהמשחק הראשון,אבל בזמנו אמרתי שאין מצב שאני יקנה את השני,כי זה בעצם אותו המשחק... אני ממש משועמם מהמשחק הראשון,גם כשלא שחקתי בו כבר מעלה משנה,אני שוקל לקנות את השני שעולה היום גרושים,אבל השאלה שלי האם יש הרבה ישראלים שמשחקים? ואיך הפינג בשרתים בחו"ל?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אפשר לעשות?? יש לי מותקן על המחשב את NFS Most Wanted ועכשיו אני רוצה להתקין את UNDERGROND 1 (כן אני יודע..משחקים ישנים..אבל אני אוהב אותם! חח) וזה לא נותן לי..ישר זורק אותי לPLAY... ניסיתי לחפש בדיסק איזה קובץ SETUP אבל אין..הSETUP זה התפריט של הדיסק והדיסק מזהה כאילו זה מותקן יש לי רק אופציה של PLAY ואז זה מפעיל את הMost Wanted או uninstall שזה נותן להסיר את הMost Wanted מה אפשר לעשות??
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-