עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shlomibandit,

יש לי בעיה בזמן האחרון במשחקים.. שאני משחק המשחק פתאום יוצא לי , אבל הוא לא יוצא לגמריי הוא רק מתמזער.. ויוצא לי לשולחן עבודה ואז אני צריך ללחוץ על המשחק בשורה של ההתחל ואז הוא חוזר לעצמו.. יש לי כרטיס 7800 gt זה קורה לי כמעט בכל משחק.. מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  2. Started by RX7,

כשאני משחק delta force Black Hawk Down יש לי בעיה, כל פעם המשחק נתקע לאיזה 10 שניות בערך וממשיך.. הבעיה הזו ממש מעצבנת מישהו יכול לעזור לי בבקשה??

• 10 תגובות
    • 973 צפיות
  3. Started by klayton,

Box Art Battle

• 2 תגובות
    • 973 צפיות
  4. Started by naknir,

אהלן חברים, משום מה כשאני יוצא ממשחק ואז לוחץ על Resume, הוא מחזיר אותי למסך כזה סטטי (שלא זז) ואני יכול לשמוע את המשחק אבל לא לראות אותו או לשחק בו. מה קורה פה ואיך מתקנים? תודה רבה מראש, ניר.

• 11 תגובות
    • 973 צפיות
  5. Started by eranmor,

המשחק מקרטע בצורה עצבנית... ממש בקושי זז על משחקים אחרים כמו UT2003 המשחק עובד חלק אז למה מקרטע שם???????? תודה מראש לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  6. Started by son gohan,

האם xiaoxiao ימשיך בסרטים שלו כנסו לאתר www.newgrounds.com תחפשו XIAOXIAO ותראו סרטים מחודשים (הוא כבר מפסיק להביא סרטים)

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  7. Started by Sting,

שלום, לאחרונה קניתי ג'ויסטיק והתחלתי להשתמש במימד האווירי של המשחק ,אני מעוניין לדעת אם ישנם טיפים כל שהם למטוסים\מסוקים להתחמקות מנ"מ \ א"א , ליירות א"א יעיל ,להפצצת א"ק מדוייקת וכל טיפ אחר שיכול לעזור תודה

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  8. Started by pazer005,

טוב, לאחר שנוסה הרעיון של בניית ליגת בתים, הגעתי למסקנה שאני חושב שגם אתם מבינים שזה קצת בעייתי. ההגיון השיטה היא ליגת סולם. כלומר, יהיו כמה משתתפים שרוצים, יוכלו תמיד להצטרף משתמשים חדשים. כל אחד יהיה אחראי למשחקים שלו ויוכל לשחק 70 משחקים ביום או משחק אחד - כרצונו. הרשמה כל אחד ירשום פה בהודעה את השם שלו ומספר ICQ שלו ופה בעמוד הראשי אנחנו נעשה טבלה. הפורמט יהיה: שם - פז ICQ: 156306764 קבוצה: מנצ'סטר יונייטד אני כבר אדאג שיהיה כאן דף קשר השיטה הליגה כאמור תורכב מכמות שחקנים בלתי מוגבלת שכל אחד יוכל לקחת רק קבוצה אחת שלא תפסו לפניו. כל מתחרה יתחיל את הליגה אוטומטית עם 100 נקודות. כל הפסד יוריד 3 נקודות מהמאזן וכל ניצחון יוסיף 5 נקודות. בשיטה הזאת כל אחד יוכל לבחור אם לשח…

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  9. https://archive.org/details/softwarelibrary_msdos_games/v2 https://archive.org/details/msdos_Alley_Cat_1984 https://archive.org/details/msdos_Disneys_Aladdin_1994

• 0 תגובות
    • 973 צפיות
  10. Started by wow,

התקנתי את המשחק המקורי ושאני בא להתקין את ההרחבה,בהתחלה הוא רוצה לעשות UPGRADE או משהו כזה אבל הוא לא עושה. איך מתגברים על זה?

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  11. Started by Sifo Jen,

איך אני מעביר לשליטה בג'ויסטיק בFL? תודה. יאיר.

• 3 תגובות
    • 972 צפיות
  12. Started by Aviram,

אני כבר פרסמתי פה פעם בעיה שהייתה לי בבטלפילד 1942, ועדיין יש לי, ונראה לי שהחמירה.. אני אספר הכל מהתחלה: יש לי את בטלפילד 1942 המקורי, והתקנתי אותו על המחשב (בלי שום פאטץ', עדיין לא הייתה לי רשת בבית אז). כשהייתי עוד חדש למשחק (כי רק לפני איזה חודשיים קניתי מחשב חדש), הייתה משנה כל מיני אפשרויות. פעם אחת, שיניתי אפשרויות של התצוגה כשהייתי באמצע המשחק, ובדיוק בשנייה שבה נגמר המשחק - המחשב הפעיל את עצמו מחדש. ניסיתי, וניסיתי, וגיליתי, שזה אכן בגלל ששיניתי אפשרויות תצוגה, זה קרה לי רק כשהייתי עושה את זה. התקנתי את הפאטץ' הכי חדש, 1.6, וחשבתי שהכל הסתדר. שיחקתי ב-Singal Player בבטלפילד 1942, בדרך של Campaign (למי שמכיר), ותמיד, כשהיה נגמר שם המשחק, אפילו לא הייתי משנה אפשרוי…

• 10 תגובות
    • 972 צפיות
  13. מחקתי את המשחק והתקנתי אותו מחדש ולפני זה שמרתי את התיקיה Rockstar Games שנמצאת ב- C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Rockstar Games\GTA IV לאחר שהתקנתי את המשחק מחדש שמתי חזרה את התיקיה שם אבל זה כל הזמן מתחיל לי את המשחק מהתחלה מה פיספסתי תוכלו לעזור לי?

14. Started by scorpion881,

יש לי כרטיס מסך radeon 9100 של sapphire וכשאני נכנס לשחק המסך מתחיל לשנות צבעים מכחול לירוק לאדום למישהו יש מוזג למה זה ואיך אפשר לסדר את זה??

15. Started by matani122,

איזה באסה זה, אני שיחקתי ב DMC 5 עם דאנטה והמשחקיות שם בהרבה יותר נוחה. להרביץ ולירות עם העכבר, תזוזה עם העכבר. ב DMC 4 להרביץ עם i ולירות עם J זה ממש לא נוח וגם כל שאר הכפתורים. ואי אפשר להחליף את זה לעכבר, ניסיתי כבר.

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  16. למה תמיד כש יש הרבה שחקנים בשרת ה FPS יורד משמעותית?

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  17. כותר נוסף אשר מוגן בידי הגירסה העדכנים של טכנולוגיית ה-Denuvo הנודעת נפרץ והופץ ברשת, לקול צהלותיהם הדיגיטליות של הפיראטים לכתבה

• 9 תגובות
    • 972 צפיות
  18. שמעתי עליו הרבה אבל מה הוא בדיוק? איזה סוג? מה צריך לעשות שם וכו'? תודה...

• 8 תגובות
    • 972 צפיות
  19. בבקשה אני לא רוצה שזה יהיה דיון מילחמה עוד פעם אז שה כל אחד יגיד רק את דעתו ואם יש דברים שהם לא בגדר עובדות אז תיכתבו את זה טוב אני יתחיל- XBOX360-אני חושב שבסך הכל ה360 נותן תרומה מלאה לכסף למי שאוהב מולטיפליר ברשת ה360 גם טוב למי שאוהב מישחקי מרוצים\יריות\מכות וכו אבל יש לו בעיה חמורה בRPG יפנים\מישחקים מקורים\וכו לי אישית מאוד מפריע שהוא לא קים ביפן מבחינת נתח שוק כי רוב המישחקים שאני אוהב הם יפנים אבל למי שאוהב מישחקים מארצות הברית ואירופה יש תמיכה טובה מבחינת חברות צד שלישי הLIVE ארקיד זה גם דבר נחמד אומנם אני מישתמש באמולטורים אבל למי שאין PC או לא מבין בתחום זה דבר נחמד שאפילו נינטנדו "גנבה" בכל מיקרה בארץ המכשיר יקר מידי לדעתי וחבל אבל למי שי…

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  20. Started by Chevy,

http://www.sigames.com/downloads_view.php?id=303 :smoke: Let The Downloads And Playing BEGIN !

• 4 תגובות
    • 972 צפיות
  21. Started by Rise<3,

אז אני דיי חדש פה ורציתי לפרסם בין העריכות החדשות שלי שימו 1080p מקווה שאהבתם אם כן תנו בלייק

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  22. Started by naoriko,

בניתי מחשב חדש חזק ביותר לא חסכתי בכלום (לא אפרט כרגע) , אני רוצה המלצות למשחקים טובים כל הקטגוריית ואם אפשר תקציר על כל משחק בקצרה תודה רבה רבה לכל העוזרים ושבוע מצויין!!

• 6 תגובות
    • 972 צפיות
  23. Started by ag43,

לא לבלבל עם DARKSTAR ONE. משחק שמכנה עצמו בתור "סרט אינטרקטיבי" עם יותר מ13 שעות של וידאו במשחק. לא הייתי מתייחס אליו אלמלא העובדה שהצוות של MYSTERY SCIENCE THEAETER 3000 משחק שם בשלמותו. מישהו שמע\התנסה במשחק הזה? אם הם לקחו את חוש ההומור היחדוי שלהם למשחק יכול להיות שכדאי לנסות אותו. http://www.darkstar.gs/home.htm

• 0 תגובות
    • 972 צפיות
  24. Started by benor,

אני ראיתיי איפשהוא את המשחק הזה Hard Truck 18 Wheels of Steel ולא הבנתי אותו מישהו אוליי מכיר אותו?

25. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%98%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%9d-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%9c%d7%9e%d7%a9%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%99%d7%95%d7%91%d7%99%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-%d7%9e%d7%a9%d7%a0%d7%9e%d7%9b/

• 1 תגובה
    • 972 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.