עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by ביז'ו המוס,

מישהו מהפורום בא? אני כנראה הייה שם

2. Started by rikus,

יצא לאור כבר? כתוב שבבריטניה..השאלה אם הגיע לארץ? http://www.tm-united.com/index_en.php מה זה, רק אני מתלהב מהמשחק הזה? אגב איזה ג'ויסטיק מומלץ למשחק כזה?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  3. Started by klayton,

Box Art Battle

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  4. קניתי מחשב חדש dual core e6750 עם 2 ג'יגה זכרון ו geforce 8800GTS 320MB אני רוצה להתחיל להוריד משחקים מעניינים... אפשר בבקשה המלצות למשחקי SHOOTER? (סטייל דום חחח...) מה דעתכם על Far Cry..? או Medal of honor: Airborne? תודה! 8)

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by RAZIEL98,

שלום ראיתי שאתמול פרסמו מידע חדש על הgta v...אבל רציתי לדעת אולי אם יהיה עוד מידע נוסף בימים הבאים של התערוכת E3 או שזה המידע היחיד שהם יפרסמו על לשחרור המשחק? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by J.allmighty,

שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by AvielGames,

מה המצב אנשים ! כאן אביאל בקומנטרי חדש ! אז הקומנטרי יעסוק בחברה טובה ומתוקנת ועל חברה שאפשר לחיות בה כמו שצריך אז בבקשה בלי קללות העלבות וכדומה כי אינלי כוח לריב פה עם אפחד. צפייה מהנה ! http://www.youtube.com/watch?v=_PMiVUsN4Mo&feature=c4-overview&list=UUfUa0qyytWAxbu8OYWROWXg

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  8. מפעם לפעם אנו עדים לביקורות כמעט הפוכות מצד מבקרים באתרים נחשבים, לא אחת, משחק שקיבל ציון נמוך משמעותית דווקא התחבב עלינו ולהיפך. מי לדעתכם האתר שהכי קולע לטעמכם או שנחשב בעיניכם להכי מקצועי ונטול חשדות...? אם בא לכם לדון בנושא זה- בכבוד! ואם כבר דיון, כמה מכם חושבים באמת שאתרים מקבלים כסף בשביל לפרסם ביקורת חיובית? ;D יש לכם 3 אופציות לבחירה ולפני שאתם בוחרים באופן מיידי, אולי תכנסו רגע לאתר שאתם אוהבים ותבחנו עד כמה הוא קרוב בציונים שלו למשחקים האחרונים ששיחקתם בהם.בכל מקרה, נתתי אפשרות לשינויים. אם שכחתי אתר חשוב, נא לעדכן. את הרשימה המלאה של האתרים תמצאו כאן: http://www.gamerankings.com/sites/index.html?sort=5

• 5 תגובות
    • 989 צפיות
  9. שלום, אני מקווה שאני בקטגוריה הנכונה כי לא הייתי בטוח שזה מתאים. אני מעוניין לקנות את המשחק EA Skate 2 מ-Shopto.net, המשחק מופיע כאן: http://www.shopto.net/XBOX%20360/VIDEO%20GAMES/XB2SK01-Skate%202.html הבעיה היא שרשום בזמינות באותו העמוד: "Pre order", והשאלה שלי מה היא הכוונה? בד"כ אני יודע שPre order מתייחס להזמנה לפני שהמשחק יצא, אך המשחק יצא כבר, ואני לא ממש מבין מה הכוונה? האם ניתן להזמין את המשחק או שאצטרך לחכות? אשמח לקבל תשובה, תודה!

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  10. Started by moshe51,

שלום לכם. אתמול הבאתי את המשחק HL2 מקורי אם שם צשתמש וסיסמה מקורים לסתים ושאני מנסה להיכנס למשחק אז הוא אומר לי ההגדרות של המחשב שלי לא טובות ועד לא מזמן הייתי משחק בHL2 ובסורס הפרוצים וזה היה עובד לי סבבה ועכשיו אני לא יכול להיכנס למשחק אפילו אתה יודעים למה?

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by benor,

האם יש דרך כלשהי לעשות Host ונגיד חבר שלי יכנס אליי???? ועוד דבר, מתי שאני בונה מבנה אני רק יכול לבנות אותו רק עם שחקן אחד כלומר בלי שאחר יעזור לו לבנות יש דרך לעשות זאת? תודה, בן-אור!

• 1 תגובה
    • 989 צפיות
  12. נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  13. אני בכוונה פותח את הסקר הזה בפורום משחקים ולא בפורום כרטיסי מסך כי מעניין אותי לדעת כמה משתמשים בתצורה הזו מבין כלל אלה שמשחקים במשחקים, ולא מבין אלה שמתעניינים במיוחד בכרטיסי מסך.

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  14. Started by RnG,

התחלתי לשחק ואני רוצה להרכיב Party מהתחלה. כרגע אני ואחי משחקים ואנחנו מחפשים עוד אנשים. השרת הוא Darkmoon Faire, אז אם מישהו מעוניין לשחק ביחד ולהרכיב חבורה מאוזנת הוא מוזמן.

15. אחד ממשחקי האסטרטגיה הטובים ביותר שיצא לי לשחק בהם.

• 1 תגובה
    • 988 צפיות
  16. היי האם אפשר לשחק אונליין ב FIFA אם צד אחד PC והשני פלייסטיישן ? מדובר על FIFA 11 תודה.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  17. Started by Chevy,

http://www.sigames.com/downloads_view.php?id=303 :smoke: Let The Downloads And Playing BEGIN !

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  18. Started by gjook,

המשחק אמור לצאת היום ?...הוא יצא כבר?..., ואם כן האם מישהו מהפורום הצליח לשים את ידיו על המשחק?...

• 3 תגובות
    • 988 צפיות
  19. כותרת. כתוב בדרישות המומלצות סדרה 6 של nvidia. האם הכרטיס שלי משתווה לה?

• 9 תגובות
    • 988 צפיות
  20. Started by Zeev86,

למי שלא בעניינים, יוצרי minecraft עבדו על משחק חדש ביומיים האחרונים, ואת עבודתם שידרו בhumblebundle.com כמה שנראה משחק בינוני בהתחלה, הפך להיות משחק נורא חמוד וכיפי, ואפילו עם מולטיפלייר! (אלוהים יודע איך הם הספיקו להוסיף את הקוד של מולטיפלייר כי זה התווסף רק היום בשעות האחרונות) מי שתורם לצדקה באתר humblebundle.com (כמה שרוצים) מקבל את המשחק המלא היום בערב.

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  21. השאלה בכותרת, תודה (:

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  22. Started by nucleo,

קיצר, כבר איזה שנתיים שיש לי עותק נוסף בסטים ותכלס, מה אני כבר יכול לעשות איתו? (: אני אשלח אותו לראשון שיבקש רק תעשו טובה ותבקשו רק אם אתם באמת רוצים לשחק בו שאני לא אשלח למישהו שזה ישב אצלו בצד במקום למישהו שישחק

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  23. איך מקימים סרבר ב-Wolfenstein - Enemy Territory?

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  24. מישהו יודע איפה נמצאת תייקית השמירה של Call Of Duty World at War? אני מתכוון לפרמט ואני לא מוצא את התייקיה כדי שאני יוכל להמשיך את המשחק אחרי הפירמוט.

• 4 תגובות
    • 988 צפיות
  25. Started by dennis14,

התחלתי לא מזמן את משחק התפקידים המעניין הזה אבל כבר באחד הקווסטים המוקדמים יש לי בעיה. הייתי אמור לקחת מכתב ממלך בני האדם למלך הטרולים אבל לאחר השיחה איתו המכתב לא הופיע לי ב - INVENTORY, מה אפשר לעשות ? (מלבד להתחיל מחדש...)

• 6 תגובות
    • 988 צפיות

דיונים חדשים בפורומים