משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. ברשותי משחק ישן ומגניב מהעבר הרחוק שעבד יפה מאד על כל סוגי ווינדוס עד לווינדוס 7 (על אמולטור של דוס). לצערי, לא מצליח להפעיל אותו על ווינדוס 10, אפילו לא על אמולטור של דוס. מישהו יודע איך מתגברים על הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-
-
-
כל פעם שאני ניכנס לאיזשהו סרבר .. אחרי כמה דקות מעיפים אותי עוד ליפני שאני מספיק לשחק .. ואני יודע שזה ביגלל הפינג .. אבל אני לא יודע איך ליגרום לפינג להיות נורמלי !!
-
- 6 תגובות
- 954 צפיות
-
-
תגידו אתם חושבים שיהיה אפשר להיכנס למקומות? בתים? מסעדות? תחשבו נגדי אתם נכנסים לסופר.. הורגים את המוכרת שהיא אומרת את המחיר... נכנסים לבית של מישהו יורים לו בחלונות ופשוט להיכנס למקומות.. לא רק להיות בחוץ כל הזמן.... או להיכנס למסעדה לאיים על המלצרית.. :AR15: אז באמת זה היה המשחק הטוב ביותר שאי פעם היה על פני האדמות....
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
http://www.emotiv.com/apps/epoc/299/ נראה מגניב, רק 299$, מישהו הזמין?
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
הפרק הבא של סדרת הפעולה ינסה לרענן את הנוסחה עם יותר קונפליקט בין-כוכבי, לצד גירסה מעודכנת ל-Modern Warfare המהולל כמובטח, אקטיוויז'ן ו-Infinity Ward חשפו את משחק מספר 13 (לא כולל כותרי ספין-אוף לקונסולות ניידות) בסדרת Call of Duty, שיקרא Infinite Warfare ויתרחש פעם נוספת בעתיד, כשהפעם גוף בשם Settlement Defense Force פוצח במתקפה על כדור הארץ כולו, בדרך למלחמת אזרחים שתתרחש בחלקה הגדול בחלל ועל כוכבי לכת שהם לא כדור הארץ. בטריילר החשיפה של המשחק החדש ניתן לראות הרבה מקטעים שבהם "העניינים כרגיל", עם לחימה בשטחים פתוחים לצד בני ברית למיניהם וברקע שלל פיצוצים בומבסטיים, זאת לצד קרבות חלל בכלי טיס עתידניים. Infinite Warfare מיועד להגיע למחשבים האישיים ולקונסו…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
-
שלום רב האם חייבים להתקין פאטצ' 1.1 לפני התקנת 1.2 או שאפשר להתקין ישירות את 1.2 ? איך אני בכלל אמור להתקין אותם אם יש לי חלונות 7 64 bit ? האם יצאו פאטצ'ים שמתאימים ל- 64 bit ? תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
הדמו של המשחק הנהדר הזה שעומד לצאת בקרוב - שוחרר להורדה, למי שלא מבין אומנם המשחק די "מועתק" מהכותר האחרון פיפא 2005, אבל המשחק עצמו מבוסס על טורניר ליגת האלופות 2004-2005 תחרות הכדורגל הגדולה ביותר בעולם עם 32 הקבוצות הכי טובות ביבשת אירופה. המשחק מציע שלל חידושים כמו שריקות על נגיעת יד, הימנון ליגת האלופות בעליית השחקנים לכר הדשא, 235 קבוצות מכל העולם כולל מכבי ת"א וכנראה גם קבוצת מכבי חיפה, ופשווט תורידו בשביל לראות באמת מה המשחק הזה מציע... לינק להורדה: http://largedownloads.ea.com/pub/demos/Champions/CHAMP05_PC_E-Demo_007.exe תהנו ותבלו, במיוחד לחובבי הענף
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שם הקבוצה:iRRational חברי הקבוצה: Nir "pzAz" Ido "idoz" Yuval "whprob" Shaked "sephy" Idan "partush" Steam ids: Shaked "sephy" - STEAM_0:1:24846100 Ido "idoz" - STEAM_0:0:37869766 Nir "pzAz" - STEAM_0:0:33091239 Yuval "whprob" - STEAM_0:0:40467380 Idan "partush" - STEAM_0:1:38394584 איש קשר:שקד פרטים ליצירת קשר: איימל:shaked9700@walla.com נייד:050-2911997 sephy מאשר תמונה של סטים איידי: http://www.up2me.co.il/images/1350648.jpg יש סיכוי שנחליף את partush כי הוא לא בטוח שהוא יגיע!
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
http://www.sigames.com/downloads_view.php?id=303 :smoke: Let The Downloads And Playing BEGIN !
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם=) כל מי שנמצא קצת זמן בקהילה כבר פחות או יותר מכיר אותי, אבל אני לא העניין פה. הקבוצה שאני חבר, ושדרן בה, מארגנת טורניר גדול כל שבוע, עם פרסים בסך 150 דולר, שווה לנסות ולהשתתף, ויותר מזה, ברגע שאני אראה אנשים מהארץ שמשחקים, אני אדחוף כדי לשדר אותם ולתת להם כמה שיותר זמן אוויר. אתר הטורניר - ISC.imba.tv אתר הקבוצה - www.Imbalanced.tv שיהיה בהצלחה =)
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
בניתי מחשב חדש חזק ביותר לא חסכתי בכלום (לא אפרט כרגע) , אני רוצה המלצות למשחקים טובים כל הקטגוריית ואם אפשר תקציר על כל משחק בקצרה תודה רבה רבה לכל העוזרים ושבוע מצויין!!
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
ו EMPIRE EARTH? אני מחפש את הגרסאות האחרונות של סוג המשחקים הזה שהיה מאוד פופולרי פעם. אני מחפש למטרה כדי לשחק נגד חבר באינטרנט. מישהו יודע מה המשחקים הכי חדשים מהסוג הזה שאפשר לשחק אחד נגד השני דרך האינטרנט? אפשר גם לקבל המלצות על הישנים (אם הם עובדים כמו שצריך)
-
- 3 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום, הבנתי שניתן לחבר את השלט של הסוני 4 למחשב בצורה אלחוטית, אשמח לשמוע אם מישהו עשה זאת ואם זה עובד בצורה תקינה לפני שאני קונה את השלט כמו כן, איזה ציוד כדאי לי לקנות בכדי לחבר אותו ב BLUETOOTH למחשב? תודה רבה אלעד
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
-
שאני משחק בדיאבלן אז שהגיבור נותן מכה אז רק אחרי שנייה מראים את אפקט המכה האם זה בגלל האינטרנט ישלי 2.5 מגה בהוט ותשתית בנטוויזין או שזה בגלל החומרה מעבד E6400 זיכרון 2gb ram כרטיס מסך 9400GT 1028 ram
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
כמו בכותרת, אני משחק לי ב-Battlefield 2 אני רואה את הצימחייה והדשא שמה בכללית גדלה לי מול הפנים, אני לא רואה דשא בהתחלה ואחרי זה אני מיתקדם עם השחקן אני רואה את הדשא איפה שעמדתי גדל כזה, וגם ב-Vice City אני סתם נוסע, וסתם אני ניכנס בעמוד והוא ביכלל בילתי ניראה, אחרי שנייה רואים אותו. גם ב-San Andreas זה ככה, אבל רק ב-3 המשחקים האלה, זו בעיה תכנית? בעיה רצינית? או בעיה שיש אותה לכולם? תודה מראש לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??
-
- 4 תגובות
- 953 צפיות
-
-
-
אני תקוע בשלב האחרון, אחרי שעשיתי סריקת עין לגרוזיני, באים שכירי חרב ומכסחים לי את הצורה. אין תחמושת ואין כוח. איך אני עובר את החרא הזה???
-
- 7 תגובות
- 953 צפיות
-
-
היי אנשים , חזרתי לשחק פה ושם CS... בכל מקרה, קורה לי משהו ממש מוזר.. כל כמה שניות, אני מקבל ממש FPS DROP לאיזור ה 20-30 והמשחק מקרטע. ואז חוזר ל 99.9 . זה קרה לי עם XP , עכשיו אני עם ויסטה וזה עדיין קורה.. ככה שמערכת ההפעלה היא לא הבעיה. התקנתי STEAM + CS מחדש (מהאינטרנט) - עדיין קורה. התקנתי דרייברים מחדש - עדיין קורה. אם אתם חושבים שחום או משהו כזה היא הבעיה, אז אני לא חושב כי משחקים כמו COD4 ועוד אחרים שהרבה יותר כבדים מ CS, רצים לי חלק. מה זה עוד יכול להיות? ממש מוזר העסק הזה. המחשב שלי : AMD 64bit 3500 - לא באובר קלוק 1.5 gb ddr ATi X850 XT - לא באובר קלוק. אומנם לא המערכת הכי חזקה אבל זה הריץ לי בעבר CS על 99.9 קבוע. תודה
-
- 1 תגובה
- 953 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי ושאני בא להתקין את ההרחבה,בהתחלה הוא רוצה לעשות UPGRADE או משהו כזה אבל הוא לא עושה. איך מתגברים על זה?
-
- 5 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אני ממליץ רק על MU ! OMEGA-MU במיוחד על עונה חדשה (6) אפיזודה 2 כמו שרת זה omega-mu.eu I recommended only MU Season 6 Ep' 2 Omega-mu.eu משחק מגניב ! דרושים GM חדשים/משקיענים! המעוניינים במעמד GM יקימו גילדות עם 10 שחקנים ומעלה וילחמו על הטירה, המנצח יוכרז כ GM בתקופת ניסיון (TGM) כל המנצחים יזכו בנשק עוצמתי חדש F.O Balanced classes Cool season 6 MU new skills no wing bug אומנם עונה שישית יצאה בשנת 2011 - אך האפיזודה הטובה יותר בשנת 2012! ביקורת: צריך להשקיע זמן כדי להתקדם במשחק צריך לדעת אנגלית גרפיקה בינונית ביחס למשחקי רשת אך יש כאלו שאוהבים את המראה הישן. חסרון עיקרי - ממכר!
-
- 0 תגובות
- 952 צפיות
-