משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
בכל שרת שהייתי בו אז היו לי פינגים של 300-700 ככה, 300 היה הכי נמוך שהיה לי! כשאני שיחקתי לא הורדתי/העלאתי שום דבר תוך כדי ובעצם רק המשחק פעל לי במחשב, אבל הפינגים היו גבוהים הפינגים הגבוהים היו גם בשרתים ישראלים שהייתי בהם, שם היה לי 300-400 ככה \: כשהתקשרתי לנטוויז'ן אז הם קיבלו ממני פינגים נמוכים של פחות מ-100, גם כשהייתי במשחק עצמו, אבל אני ראיתי במשחק שהפינג שלי הוא 300-400 ככה... עשיתי סריקה של האנטיוירוס שלי: מקאפי וגם עשיתי כבר סריקות של התוכנות: Ace Utilities Ad-Aware SE Personal Microsoft AntiSpyware ומחקתי את כל הספייוור שהיה לי ועדיין זה לא עזר, הפינגים היו גבוהים יש לכם אולי פיתרון בשבילי? נ.ב. לא יודע אם זה משנה אבל יש לי אינטרנט 1.5 מגה של נטוויז'ן והמודם מ…
-
- 2 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
השינויים המצופים: http://blogs.battlefield.com/2012/03/game-update-will-drop-on-the-27th-of-march-for-playstation-3-xbox-360-and-pc-will-come-soon/
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש ומקווה להשתלב בפורום מי משחק פה בקונטר סטריק ברשת ??? יש לי סרבר מי שלי אם מישהו רוצה לשחק
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
Battleborn, המשחק החדש והשאפתני שינסה לשלב בין הגישה של סדרת Borderlands לקונספט הממכר של משחקי הפעולה המקוונים, חושף את דרישות המערכת שלו בשילוב עם עובדה מפתיעה עד מאוד אם אהבתם את ההומור, העיצוב החזותי והמשחקיות המטורללת של סדרת Borderlands המצליחה – כנראה שיש לכם די הרבה סיבות להתעניין גם ב-Battleborn, המותג החדש של חברת Gearbox Software שינסה לקחת את כל מה שעבד במשחקים ההם ולתרגם אותו להצלחה בעולם ה-MOBA ומשחקי הפעולה המקוונים. את התוצר הסופי נוכל לשפוט בתחילת החודש הבא, כשיושק באופן רשמי, אך בינתיים נוכל להתרשם מדרישות החומרה של המשחק, שחושפות בין היתר פרט מפתיע מאוד, כאמור – Battleborn לא יציע תמיכה ברזולוציות Ultra HD וברזולוציות של מסכים אולטרה רח…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי לכולם קרה לכם שרציתם לשחק במשחק מחשב כלשהו שדרש גרסאת Windows שונה ממה שיש לכם? שתי האפשרויות המיידיות שעולות, הן: 1) לארגן עוד מחשב, ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה בגרסא הנדרשת, או, 2) לארגן עוד כונן או Partition, ועליו להתקין את מערכת ההפעלה הנוספת. חשבתי על אופציה שאמורה להיות קלה ונגיש עוד יותר מ-2 הקודמות: Virtual Machine. יש לי Virtual Box מותקן, האם יצירת מכונה עם גרסאת ה-Windows הנדרשת, והתקנת Steam על המכונה הזו, זה פתרון מתאים גם למשחקי מחשב? אני משתמש הרבה במכונות וירטואליות, אבל עבור תוכנות, כאן זה משחקים, ויש את עניין הגרפיקה, אז רציתי להתייעץ עם…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
כשאני משחק delta force Black Hawk Down יש לי בעיה, כל פעם המשחק נתקע לאיזה 10 שניות בערך וממשיך.. הבעיה הזו ממש מעצבנת מישהו יכול לעזור לי בבקשה??
-
- 10 תגובות
- 990 צפיות
-
-
חבילת המשחקים השבועית העדכנית במיזם הוותיק תוכל לספק לכם עד 15 כותרים שאת רובם ככל הנראה טרם היכרתם, במחיר מצחיק שמתחיל מדולר אחד בלבד אם אתם אוהבים להתנסות במשחקים קצת פחות ידועים ומוכרים, ולנסות למצוא 'פנינים נסתרות' שאפשר להתמכר אליהן כנגד הסיכויים – החבילה הנוכחית באתר ה-Humble Bundle היא ככל הנראה בשבילכם. החבילה השבועית הנוכחית מתרכזת במשחקיה של המפיצה האירופאית הצנועה Focus Home Interactive, ותשלום של דולר אחד או יותר יעניק לכם גישה לחמישה כותרים: Mars: War Logs, Pix the Cat, Yesterday, Space Run ו-Final Exam. תשלום של סכום שגבוה מהערך הממוצע (כרגע 6.74 דולר, או כ-26 ש"ח) יעניק לכם שישה משחקים נוספים לחבילה: משחק האטסטרטגיה בזמן אמת Wargame: Eu…
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני משחק אם לוחם FTR/FB/WM שעכשיו רמה 17 במערכה השלישית ועד עכשיו המשחק פשוט קל ברמה קיצונית יחסית למשחקים כמו baldurs gate וNWN, אני כמעט לא נח אף פעם ובקושי משתמש בקסמים חוץ מBUFF כי אין צורך שיחקתי עד עכשיו על הרמה הכי קשה, אני לעיתים רחוקות יוצא מקרב עם פציעות והאויבים פשוט נופלים כמו זבובים כולל כמעט כל הבוסים שנתקלתי בהם עד עכשיו שמשום מה הdificulty rating שלהם כמעט אף פעם לא עולה על challenging מישהו עוד חושב שהמשחק קל מדי?? יכול להיות שיש באג ברמת הקושי של המשחק שהכי קשה זה בעצם הכי קל? :s05:
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
-
אני ואח שלי רוצים לשחק בדיאבלו הראשון ברשת הביתית אבל אני לא מוצא דרך לעשות את זה אין BATTLE NET מודם זה רק ישן של 56K ושאר האפשרויות כמו DIRECT LAN פשוט לא פועל אז האם יש דרך אחרת לשחק במשחק? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 990 צפיות
-
-
האם יש סרבר ישראלי למשחק הנ"ל ? אני שואל בעיקר כיוון שאני מחפש פינגים נמוכים.
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
הי חבר'ה, אתמול העליתי ליוטיוב 52 דקות משחק בשרת "Zeus" של ARMA 3. חוויה מטורפת, לא זוכר שנהניתי ככה. אם אתם סקרנים בנוגע ל"ארמא" או יש לכם את המשחק ורוצים להעביר איזה שעה וחצי, תוסיפו תגובה. אגב, הלאג בגלל תכנת ההקלטה, אנסה להבא תכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??
-
- 4 תגובות
- 990 צפיות
-
-
http://hitech.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=skira20070806_890173&layer=hightech&layer2=coupon&layer3=technology לדעתי אם זה יצא אל הפועל זה יהיה משהו נחמד מאוד מאוד !
-
- 13 תגובות
- 990 צפיות
-
-
זו בעיה מוכרת? אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 990 צפיות
-
-
-
למישהו יש מושג אם המשחק יצא לPC (או שהוא כבר יצא), זה לא פייר שרק בעלי הפלייסטיישן יוכלו להנות ממנו!!!
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
התקנתי את המשחק המקורי ושאני בא להתקין את ההרחבה,בהתחלה הוא רוצה לעשות UPGRADE או משהו כזה אבל הוא לא עושה. איך מתגברים על זה?
-
- 5 תגובות
- 990 צפיות
-
-
זה הדריבר השלישי ש ATI הוציאה שלא מאפשר לשחק Dungeon Siege! מה נסגר איתה? אני לא רוצה לחזור ל 3.4.. אם אפשר עצות או משהו כדי שאני אוכל לשחק סוף סוף אחרי חודשים שאני לא מצליח לשחק..
-
- 4 תגובות
- 989 צפיות
-
-
יש לי בעיה בקאוונטר סטרייק ואני לא יכול לשחק... מה שקורה הוא שאני כל כמה שניות נתקע ( אבל רואה אנשים אחרים זזים ) הפינג שלי עולה לשמיים, וכתוב לי: WARNING: CL_FlushEntityPacket מה זה?? בבקשה תעזרו! תודה נ.ב ----> בזמן האחרון האינטרנט פועל לי ממשד לאט (כבלים ספק : 012 ) :AR15:
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
המחשב הוא סלרון 2.4 עם 512MB זיכרון וכרטיס מסך רדאון 9000 פרו, והמשחק מיועד למתנה. תודה!
-
- 8 תגובות
- 989 צפיות
-
-
במקרה נפלתי על אתר חמוד חשבתי לשתף http://howlongtobeat.com/index.php לפי מה שאני רואה האתר מסתמך על גולשים שמשתפים זמנים שלוקח לסיים משחקים ויש לכל משחק כמה דרכי מדידה כמו Main Story 28h 27m Main+Extras 90h 15m Completionist 161h 46m בדוגמא למעלה זה נתונים מסקיירים קיצר אתר חביב הגעתי לאתר בגלל שבדיוק סוףסוף סיימתי את DEAD ISLAND ולקח לי 31 שעות הרבה יותר ממה ששערתי אגב משחק מעולה
-
- 0 תגובות
- 989 צפיות
-
-
הוא כותב באמצע של ההתקנה שהדיסק הלא נכון ב]נים ואני צריך להכניס את הדיסק הראשון וממשיך להתקין אם אני מתעלם מההודעה וכך הוא מציג שאני צריך להכניס דיסק שלישי וזה מה שאני עושה ואז באמצע של ההתקנה של דיסק שלישי הוא שוב מתריע שהדיסק הלא נכון בפנים וצריך להכניס את הראשון אני מחכה שוב ובסוף הוא אומר ש: setup will terminate ויש איזו בעיה עם DLL בהתקנה . מישהו נתקל?
-
- 7 תגובות
- 989 צפיות
-