עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by RDS,

שמעו, פשוט משעמם לי (המחשב שלי בתיקון... אני עם הלפטופ שלא מריץ פיפא), ככה שדי משעמם... אז אם זה נושא מטומטם כל כך עד כדי נעילה, אל תעזרו את עצמכם... אה וד"א יש סקר למעלה..

2. נראה לי זה נקרא אולי COLLECTIONS EDITION או משהו כזה. תודה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by suker9,

אחים שלי , מישהו יודע על בעייה של SIMS 2 ב - VISTA למרות התקנת הפטאצ' של MAXIS

• 0 תגובות
    • 434 צפיות
  4. Started by Guarding angel,

http://blazing-angels.uk.ubi.com/ps3/index.php אני חייב לומר משחק מעולה! גרפיקה ואפקטים מהממים רץ חלק כמו טוסיק של תינוק משחק מומלץ ביותר

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  5. אני שונא סימולאטורים שצריך לקרוא ספר הדרכה של 200 עמודים רק כדי להרים את המטוס מעל פני הקרקע. מחפש בנרות סימולאטור טיסה טוב בסגנון מלחמת העולם הראשונה \ השנייה \וייטנאם \ קוריאה -כלומר בעידן שלפני טילי אוויר -אוויר ואויר-קרקע ,הראדארים ונעילות הטילים המעצבנות . במילים אחרות סימולאטור שנעשה בו שימוש בכלי נשק בכינון ישיר (מקלעים ,תותחים ,רקטות ) או בכאלו שמוטלים ממטוס (פצצות ,טורפדות). בשום פנים ואופן לא נשקים מונחים . רצוי כזה שמשלב משימות יירוט +פגיעה במטרות קרקע +גרפיקה טובה. המלצות?

6. Started by SpEcToR,

יש לי גיימפאד RUMBLAEPAD2 הוא עובד בדקתי.. אבל במשחק.. DIRT.. הוא פעם עובד פעם לא.. והגדרתי כפתורים.. מה הבעיה?

• 0 תגובות
    • 516 צפיות
  7. Started by eyalk,

איזה מהמשחקים הבאים של microsoft יותר טוב?

• 2 תגובות
    • 864 צפיות
  8. Started by davidcohen,

היי, התקנתי עכשיו את סורס וhl2 ועכשיו אני צריך שהסטים יגמור לעדכן אותם הוא עושה את זה עכשיו ממש לאט , יש לי אינטרנט 1.5 מתי השרתים של steam פנויים ומורידים מהר???, באיזה שעות כאילו ?! תודה

9. במהלך מסעותיי הגעתי לעיר שנביל(Anvil) מי שלא זוכר זאת עיר נמל, שבה יש לגילדת הלוחמים מרכז אימונים וגילדת הקוסמים מוכרת בו קסמיRestoration. התחלתי קווסט שבו קונים אחוזה גדולה ממשהו במחיר מצחיק, הולכים לישון בה ומתעוררים עם בית מלא ברוחות. הקווסט אומר לי לחפש את מי שמכר לי את הבית בImperial city. מצאתי אותו דיברתי איתו, ועכשיו אני צריך לשכנע אותו לבוא איתי. איך אני עושה את זה? הוא 100 בשביעות רצון ועדיין לא בא. עזרה בבקשה!!

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by mosh18,

כל פעם שאני משחק במשחקים כמו R6Vegas ,NFS most wanted ו-BioShock אני קואה את ההודעה הזאת ואז המשחק נסגר יש אייזושהי דרך לסדר בעיה זאת?? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  11. Started by netanel38121,

בקשר למשחק ביג-שוק החדש שיצא. האם זה רק למערכת ויסטה? או שגם יהיה אפשר לשחק ב XP על DX9? כמו כן מעבד 6300 יוכל להריץ אותו סביר? תודה .

12. Started by play_boy,

התקנתי far cry ניכנסתי למישחק ושמתי הכל עד הסוף התחלתי לשחק ושמתי לב שהמיים במערה בהתחלה קצת ניראים מכוער כזה סבבה אמרתי לא משנה המשכתי סבבה בהמשך המשימה כשה יוצאים החוצא שמתי לב שהמיים ניראים כמו ריבועים כאלו וכשה אני מיתקרב אילהם הם מתחילים לשנות ביכלל צבעים סבבה יצאתי למישחק ושמתי הכל על בררת מחדל והתחלתי לעלות באכות מהכי נמוך לגבוה הכל היה סבבה אים המיים עד שהגעתי לאכות high אז עוד פעם המיים ניראים חרה כמו שהסברתי ליפני אז סבבה יצאתי מהמישחק מחרתי תדרייברים שהיו לי והתקנית את האלו שקיבלתי אים הדיסק עדיין אותה בעייה תעזר בבקשה לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 922 צפיות
  13. Spell Force2 TNN, trackmania nations מישהו מכיר? יכול לתת לי סקירה? תודה, בז'נגלו.

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by callMeAl,

החיילים בצוות לא עושים מה שאומרים להם. אני פוקד עליהם ב-MOVE לנקודה מסוימת והם הולכים להתאבד מול מכונת יריה ואחד מהם עושה טובה ועומד במסתור ועוד אומר שהגיע עד שבא לי לירות בו בעצמי ברצינות, זה המשחק הראשון ששמתי על המחשב החדש והוא מרשים גרפית אבל מבחינת "אינטליגנציה מלאכותית" הוא לא שונה בכלום ממשחקי 3D של סוף שנות ה-90. יש למישהו המלצה על משחק דומה עם אינטליגנציה מלאכותית משופרת, גם על חשבון המילה האחרונה בגרפיקה? נ.ב: אחרי משחק נוסף, אחד החיילים "נתקע" בתוך ערימת אבנים ולא מסוגל לצאת בשום דרך

• 6 תגובות
    • 762 צפיות
  15. האם יש משחקים שתומכים במעבד 4 ליבות..? ???

16. Started by galCool,

המלצה למשחק פעולה לא משנה ישן או חדש.. שיהיה בסגנון far cry או HL תודה

• 4 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by id3232,

התקנתי את הדמו החדש שהורדתי מVGAMES ופתאום אחרי שאני פותח את הEXE שבעצם מחלץ את עצמו ,כשהוא מגיע לסוף החילוץ המחשב פשוט קורס!! וזה קורה כל פעם שאני עושה את זה! עשיתי גם בדיקת ווירוסים ואין וירוס בפנים!! מה לעשות??!

• 5 תגובות
    • 961 צפיות
  18. Started by amit123,

http://www.gametrailers.com/player/23927.html זה רק אני או שעכשיו יורד הרבה יותר דם כשנפגעים\פוגעים? וגם נראה לי שהמשחק הולך להיות הרבה יותר כבד מבעבר עם כל התוספות והמעבר לסביבה פתוחה יותר....

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by soldier,

Medal of Honor Airborneדמו יצא בFILEPLANET http://www.fileplanet.com/promotions/moha/index.aspx

• 117 תגובות
    • 10k צפיות
  20. Started by iem,

למישהו יש המלצה למשחקי מחשב לילדים עד גיל 10ברמה כמו של פיפא 07 ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  21. הורדתי חבילת מפות לBF2 ושאני מנסה לשחק בהם זה טוען אותם ואז מתנתק מה יכולה להיות הבעיה??

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  22. Started by davidcohen,

לפני שנה בערך שמעתי שעובדים על hl1 שיהיה בדיוק כמו hl2 כאילו שיהיה מבוסס על אותו מנוע ויהיה להם את אותה הגרפיקה וכל הדבריים האלה... שמעתי על זה פה בפורום אפשר בבקשה תאריך יציאה של זה וכל הדברים שיש לכם על זה ?! תודה

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by Talool,

סימתי לא מזמן את המשחק F.E.A.R. ורציתי לדעת אם גרסת ההרחבה היא המשך הסיפור של המשחק הראשון (כי נשארתי במתח ) וגם אם למישהו יש לינק לגרסת ההרבה אני אשמח (זאת גרסה חינמית ככה שלא עברתי על שום חוק) תודה רבה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 751 צפיות
  24. Started by tamiravigan,

אני פשוט לא מצליח לעבור את הBCT! עשיתי 2 נשאר רק את FAMILIARATION WEAPONS משהו כזה ואחריו חיפשתי צ'יטים לט מצאתי ברים לדילוג שלבים מה אני יכול לעשות? מישהו יכול לעבור לי עם קובץ שמירה? תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by דניאל נ,

קרייסיס לא אמור לצאת בנובמבר ?! http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=505339 משהו מוזר ביותר ... וגם המחיר שלו נמוך למשחק כמוהו. זה נכון ?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים