עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by J.allmighty,

שלומות, אני בזמן האחרון סובל מלאגים בשעות הערב בלבד כאשר אני בוחר ומשחק בשרת של ארופה יש עוד חברים אם אותה בעיה ? (אנא רק מי שיש לו את דרישות המינימום של הכותרת)

• 6 תגובות
    • 976 צפיות
  2. Started by theunreal,

Battlefield 4 מרגש, סוחף, אמיתי. Battlefield 4 - סדרת המשחקים שכבשה אותנו ומולטיפלייר ששייך לדור הבא של הגיימינג. לסיקור המלא: http://www.ureviews.co.il/games/pc-games/battlefield-4-%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/ מה אתם חושבים על המולטיפלייר? לדעתי הוא פשוט ענק. הוא גאוני, וזה מה שמייחד את המשחק הזה. מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  3. משחק הנהיגה המגה שאפתני של Slightly Mad Studios מחליט לוותר על תקופת החגים העמוסה והתחרותית, לוקח לעצמו עוד מספר חודשים לטובת ליטושים ושיפורים – ויושק בתחילת השנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/project-cars-%d7%9e%d7%9b%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%94%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%92/

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  4. בעלת הבית החדשה של סדרת משחקי Gothic הפתיעה עם טיזר משחקיות חינמי במנוע ה-Unreal Engine 4 עבור הפרק המקורי משנת 2001 - ועכשיו דעות המעריצים יהיו אלו שיכריעו האם הפרוייקט יהפוך רשמי או ייזנח לכתבה

5. Started by lazy-bones,

אפשר לשחק וייס סיטי בקאלי???? אם כן על מה אני לוחץ כשאני מפעיל את המשחק אם לא איך אפשר??

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  6. זו בעיה מוכרת? אני משחק בהלף לייף החדש, עובד חלק.. אין שום בעיה כשאני נכנס לNFSU 2 אחרי כמה דקות שאני משחק הוא נכבה לי.. כל פעם במקום אחר, הורדתי דרייברים מ ANVIDIA, גם לא עוזר. מישהו יודע מה הסיבה? מה צריך לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  7. Started by benor,

האם יש דרך כלשהי לעשות Host ונגיד חבר שלי יכנס אליי???? ועוד דבר, מתי שאני בונה מבנה אני רק יכול לבנות אותו רק עם שחקן אחד כלומר בלי שאחר יעזור לו לבנות יש דרך לעשות זאת? תודה, בן-אור!

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  8. אז ככה, הייתי אצל חבר, הוא הראה לי את המוד שלו במקס פיין, מוד קונג פו, ממש נדלקתי על זה.. אז הוא הביא לי את הדיסק, התקנתי, הכל טוב ויפה. אני בא להפעיל את המשחק, פועל, יחד עם המוד, קונגפו גרסה 3.00, אני הולך לטעון משימה, הכל טוב ויפה. ואמצע הטעינה פשוט נסגר כאילו לא היה. יש למישהו המלצה?! מדובר ב WINXP TI4600 AXP 1600+ EPOX 8K3A+ דרייברים 40.72. וכמובן SP1 מותקן. עריכה- שאלה באותו נושא, מהיכן ניתן להשיג את המוד שנקרא truematrix? לא מצאתי בשום מקום. רביד, מהפורומים, השתמש במוד הזה בתמונות של המשחק אבל אני פשוט לא מצליח למצוא מאיפה ניתן להוריד אותו. תודה לכל העוזרים.

• 5 תגובות
    • 976 צפיות
  9. שלום לכולם. מאתמול בערך המשחק שלי קורס בכל פעם שאני טוען את השמירה(ות) האחרונות שלי. בסה"כ מה שקורה זה המשחק טוען את השמירה ואחר כך הוא פתאום קורס, שום דבר בניהם... תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  10. הפרק הבא של סדרת הפעולה ינסה לרענן את הנוסחה עם יותר קונפליקט בין-כוכבי, לצד גירסה מעודכנת ל-Modern Warfare המהולל כמובטח, אקטיוויז'ן ו-Infinity Ward חשפו את משחק מספר 13 (לא כולל כותרי ספין-אוף לקונסולות ניידות) בסדרת Call of Duty, שיקרא Infinite Warfare ויתרחש פעם נוספת בעתיד, כשהפעם גוף בשם Settlement Defense Force פוצח במתקפה על כדור הארץ כולו, בדרך למלחמת אזרחים שתתרחש בחלקה הגדול בחלל ועל כוכבי לכת שהם לא כדור הארץ. בטריילר החשיפה של המשחק החדש ניתן לראות הרבה מקטעים שבהם "העניינים כרגיל", עם לחימה בשטחים פתוחים לצד בני ברית למיניהם וברקע שלל פיצוצים בומבסטיים, זאת לצד קרבות חלל בכלי טיס עתידניים. Infinite Warfare מיועד להגיע למחשבים האישיים ולקונסו…

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  11. Started by tal^_^,

אני בעיר השלישית ב GTA 3 ואני תקוע, יש לי ללכת לעשות משימה אצל האיש באות D (אני לא זוכר את השמות שלהם), ברגע שאני בא לקחת עבודה אני ניכנס רואה משהו וזהו, זה מופיע בתמונה אני לא יודע מה לעשות כי המשימה האחרת שאני יכול לקחת זה אצל היאקוזה והיא קשה (לפוצץ ב8 דקות את כל המון דוכני קפה בכל 3 הערים, משהו מטורף) אם מישהו יכול לזרוק לי עצם בבקשה, תודה.

• 2 תגובות
    • 976 צפיות
  12. אני מתכוון תמונה שיש שם את כול הערים\מערות\מקומות שאפשר לראות, ואז במשחק ללכת למקום בלי לחפש אותו? [וכן ניסיתי גוגל...]

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  13. Started by GameGems,

אם אתם חובבים של משחקי פאזלים וחשיבה, בוודאי יצא לכם לשמוע על אחת משתי הסדרות המפורסמות ביותר לקונסולות הDS וה-3DS: סדרת פרופסור לייטון וסדרת פניקס רייט. כעת, שתי החברות Capcom ו-Level-5 משלבות פעולה לכותר משותף בשם Professor Layton vs. Phoenix Wright: Ace Attorney לקונסולת ה3DS. המשחק משלב את המשחקיות של שני המשחקים ומפגיש ביחד את שתי הדמויות לחקירה של תעלומה מסתורית שקשורה בנערה צעירה ועיר שחוקי ההגיון לא מתקיימים בה.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  14. Started by omrit,

שלום לכולם, יש לי HTPC חדש (עם ATI 4770) שמחובר ל LCD 47 בסלון. למישהו יש רעיון למשחקים שיכול להיות נחמד שיהיו במחשב בסלון? (החל מטטריס ועד DIRT). תודה על העצות!

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  15. Started by 3emi,

במקרה נפלתי על אתר חמוד חשבתי לשתף http://howlongtobeat.com/index.php לפי מה שאני רואה האתר מסתמך על גולשים שמשתפים זמנים שלוקח לסיים משחקים ויש לכל משחק כמה דרכי מדידה כמו Main Story 28h 27m Main+Extras 90h 15m Completionist 161h 46m בדוגמא למעלה זה נתונים מסקיירים קיצר אתר חביב הגעתי לאתר בגלל שבדיוק סוףסוף סיימתי את DEAD ISLAND ולקח לי 31 שעות הרבה יותר ממה ששערתי אגב משחק מעולה

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  16. הוא אמור להיות לפני DELFI אבל לא מצאתי שוב דבר אם למישהו יש איזה תמונת מסך עם המפה והוא יכול לסמן לי איפה למצוא אותו אני אשמח...

17. Started by ZacNaboot,

למרות הרכיבים של המחשב שלי GTA IV פועל בסביבות ה15-30 FPS המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד: core2dou e6300 1.86 ghz 2 MB cache זיכרון: 3GB DDR2 667mhz לוח אם: gigabyte ga-945p-s3 rev 1.0 דיסקים קשיחים: 1. wd WD2500KS SATA2 2. SAMSUNG HD160HJ SATA2 כרטיס מסך: ati radeon hd 4850 powercolor מערכת הפעלה: windows vista ultimate SP1 *לא חשוב באיזה רזולוציה אני משחק או מה רמת האיכות הFPS אותו הדבר באותם המקומות במפה *הורדתי ועדכנתי את הדרייבר האחרון של כרטיס המסך שלי מהאתר של היצרן *אין לי שום יישום שמכביד על המערכת בזמן שהמשחק פועל *עשיתי סריקה של וירוסים וסריקה של רוגלות ולא נמצא שום דבר חריג משחקים אחרים כמו קריסיס, קריסיס ווארהאד, fallout3, ניד פור ספיד אנדרקובר, ט…

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  18. Started by INFERNO,

איפה אני יכול לרכוש את המשחק (מקום בארץ) ?

• 0 תגובות
    • 975 צפיות
  19. כותרת. כתוב בדרישות המומלצות סדרה 6 של nvidia. האם הכרטיס שלי משתווה לה?

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  20. אורח McCartney
    Started by אורח McCartney,

למשחק עדין לא יצאו תמונות ועדין אין שם למשחק כרגע קרייטק מחפשת מתכנת בכיר לפרויקט שלה ,המשחק יעבוד על מנוע של Crysis ...אוהבי Crysis אין לכם מימה להתלהב עכשיו לכם יוציאו חרא ולבעלי קונסולה יוציאו את החרא שלכם אבל יותר מתקדמת . http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=98818 http://ps3.ign.com/articles/722/722135p1.html

• 10 תגובות
    • 975 צפיות
  21. Started by dennis14,

http://www.gametrailers.com/player/48648.html?type=flv משחק שינסה להתחרות ב - L4D המצליח (ששיעמם אותי נורא). מבחינת גרפיקה ומגוון נשקים המשחק נראה יותר טוב (וגם המפלצות נראות לא רע).

• 4 תגובות
    • 975 צפיות
  22. Started by lmlm,

http://vgames.co.il/website/vgames_news_page.asp?platform=main&seqNewsID=12285 אין ספק שהיפנים נדלקו עליו. אכן אני גם חושב ש הWII הולך לנצח ובגדול. אפילו למי שיש איזה PS3 או XBOX 360 יהיה לו בצד איזה WII מה דעתכם? גם אתם חושבים שהוא יהיה המנצח או המפסיד?

• 13 תגובות
    • 975 צפיות
  23. Started by Zeev86,

למי שלא בעניינים, יוצרי minecraft עבדו על משחק חדש ביומיים האחרונים, ואת עבודתם שידרו בhumblebundle.com כמה שנראה משחק בינוני בהתחלה, הפך להיות משחק נורא חמוד וכיפי, ואפילו עם מולטיפלייר! (אלוהים יודע איך הם הספיקו להוסיף את הקוד של מולטיפלייר כי זה התווסף רק היום בשעות האחרונות) מי שתורם לצדקה באתר humblebundle.com (כמה שרוצים) מקבל את המשחק המלא היום בערב.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  24. Started by a2-power,

אין אחים שלי לא קולט איך להתקין מה לעשות כלום לא עוזר ......... ניתקתי תדיסקים ידני תוכנות ואפילו ניתקתי אותם מהחוטים זה מה שזה מראה לי תעזרו בבקשה רוצה לראות את המשחק

• 5 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by coorva,

אני תקוע במשחק manhunt. הגעתי לשלב שבו מישהו מחרבן בקראוון וצריך להיכנס לשם כי יש שם רובה סיכות. בקיצור חוץ ממנו יש עוד להרוג 6 אנשים על מנת לפתוח חשמלית את השער (ואז באים עוד שניים), אלא שיש רק 3 painkiller ורק עוד תחמושת אחת לרובה סיכות. מה שאני לא עושה בסוף מנקנקים אותי. איך אני עובר את זה? תודה

• 13 תגובות
    • 975 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.